Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
trvej na odběru a pak pro jistotu ještě tři týdny po dobrání, páč teď už bych řekla, že máš první příznaky borelky a ta by se nejlíp zjistila ještě před nasazením atb, což by doktorka měla vědět
no mě zas tvrdila že dřív jak 5 tejdnů od kousnutí nemá odběr smysl bo to nejde zjistit tak nevím ale ted má 2 týdny dovolenou tak tam pak hned půjdu...

vždycky říkala: "odříkanýho chleba největší krajíc" , tak si dej pozor, aby jsi neměla půl bochníku
nestraš! nechci bej pověrčivá ale některý věci se docela plněj

to máte u vás nebo je to to přes net? Bych taky něco potřebovala
přes net...tak jukni sem:

www.basik.cz
www.najmanova.cz

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:56
- Nahlásit

Fajka
no mě zas tvrdila že dřív jak 5 tejdnů od kousnutí nemá odběr smysl bo to nejde zjistit
to má pravdu, ale jestli máš už nějaké příznaky, tak to je od dřívějšího kousnutí a to jsi nemusela zjistit.... pokud chceš víc info a jsou fakt dobrý, tak se jukni sem

http://www.borelioza.cz/cs/projevy_nemoci/?

tak nevím ale ted má 2 týdny dovolenou tak tam pak hned půjdu...
fakt si pročti všechny stránky, pomůžou ti

nestraš! nechci bej pověrčivá ale některý věci se docela plněj
právě proto ti to píšu

přes net...tak jukni sem:
díííky, pročtu to

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:58
- Nahlásit

Dámy, loučím se, jdu opět pracovat a hlavně dotisknout zbytek synkových stránek

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

, tak se vztekám

tomu není možno věřit

a nejseš?

bože já už zas nevim co to nejsem??
už vim. no nejsem. dycky si myslim že sem, a von mě všivák překvapí

fakt postupuješ vejš? Gratulejšn

no neni moc k čemu, jen to, že teda si pan řídící vyžádal výslovně mou maličkost (asi neví, co si nasadí za veš do kožuchu ), má budoucí kolegyně lehce kolabuje - to nevim jako proč. Jen jí čeká změna hudební produkce, tak co . Ale nebudu už sama v kanceláři budu o kus dál o kolegů , nebude tam taková čurina UŽ MĚ ZAČLI STĚHOVAT OD ZÍTRA JSEM JINDE fakt je mi to líto!! chjo.

no tak jak se usadím mávnu a dám znamení výstřelem, že se můžem sejít

a ti mají klídek a žádný nerf

ale ty máš něco co oni nemaj!! A nikdy mít nebudou a jednou jim to bude zatraceně chybět a to už bude moc pozdě.

a raději se držel od chaty dál

a to je divný! To je fakt divný!! To jako vůbec nechápu proč

smrádek to byl pěknej,

jak mám houby ráda, tak když se sušej, tak je nesnášim

jinak budeš holt EšusFosílie

a to už sem stejnak

on je hodnej , takže spíš udám harantííí, páč to je šílený, co si navymýšle

on je hodnej, jo?? Tak já Ti to připomenu, až na něj zas budeš naštvaná, že přišel domů brzo

A haranty udej, to je fakt, vohybat se stromky musej!

začni už dneska, aby měl dost času

už dneska?? Dyk to sežere všechno naráz a budu píct ešče 6x do tý doby

já sem Šmudla,
chceš Sněhurku??

my je máme ve dveřích na půdu a v obložkách, ale jen málo a tím, že topíme a není tu mokro a moc vlhko, tak nelezou...

a zkoušeli jste je něčím vyhnat?

ty si fakt "šikulka"

no já sem se včera voznačila za krávu, Brtnik byl taktnější, řek že sem matla

tak to zapomeň, že se s tebou sejdu ..... natlouct hubu si zvládnu sama a nemusíš to dělat ty

: taky blbá, taky blbá moc a hodně

Fajka

no tak já zas du !

a di ty drndo

jo měla sem asi tři dvě na nohách boule a jeden obr flek na hlavě co děsně svěděl..težko říct kterej z nich by to mohl být...taky sem se z hrůzou dočetla že infikovat tě může i komár..

ty vado! a proč jsi nešla hned? Ty trumpeto??

Komár může a taky takový ty malý svině mušky štípavý!!
právě že mám příznaky a mám jich docela dost

ach jo, to si letošek fakt vybíráš. Držím palce jo? Moc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 16:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
pokud chceš víc info a jsou fakt dobrý, tak se jukni sem

díky mrknu na to abych věděla co a jak

PetraK
ty vado! a proč jsi nešla hned? Ty trumpeto??
tyjo a ty chodíš s každým štípnutím k dochtoru?? dyk bych byla jak hypochondr já sem pokousaná každou chvíli..už vím že na vosu a včelu jsem alergická a tohle je poprvé co mám problém po komároj ..teda jestli to byl . ..nevím sem si to rozškrábala a tak proto sem tomu že je to červený nevěnovala pozornost.

ach jo, to si letošek fakt vybíráš. Držím palce jo? Moc.
dik ale ono to doufám nebude tak hrozný když sem na to přišla si myslím takhle brzo..jsou lidi co to zjistí až když fakt maj zánět mozkovejch blan nebo tak něco děsnýho.. uvidíme co ten odběr zatím zůstávám fklidu...
teda dneska ráno to moc fklidu nebylo bo sem si vzala trupka prášek na prázdnej žaludek a chvíli sem štěkala do popelnice no prostě u mě nemá brouk mozkožrout šanci nooooo

stěhování nezávidím, jak já byla neštastná že se musím vodstěhovat ze svojí útulné kancelářičky buuuu ještě ted mě to štve ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 16:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
tyjo a ty chodíš s každým štípnutím k dochtoru??

no to ne, to je fakt, navíc když mě kousne taková ta malilinkatá muška, tak jsem vždycky - a už dávno měla na tom místě bouli, takže to taky vlastně neřeším. No.

prostě budu hodně moc držet všechno - snad i hubu, aby to bylo v cajku

o prostě u mě nemá brouk mozkožrout šanci nooooo
no von je všeobecně na vyhynutí uš

jak já byla neštastná že se musím vodstěhovat ze svojí útulné kancelářičky buuuu ještě ted mě to štve .

no a to tam máš aspoň čífa, dežto já tam budu mít kolegyni. Hodnou, ale..... no má nesmrtelnej mozek a je líná ešče k tomu.

Ale už jsem jí odpoledne připravila na změnu repertoáru v hudební oblasti , řekla jen, že kdyby jí třeba bolela hlava, esli by to nešlo vypnout

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 18:43
- Nahlásit

PetraK
tomu není možno věřit

bože já už zas nevim co to nejsem??
ty si fakt trůůůpka

no nejsem. dycky si myslim že sem, a von mě všivák překvapí

no neni moc k čemu, jen to, že teda si pan řídící vyžádal výslovně mou maličkost (asi neví, co si nasadí za veš do kožuchu ), má budoucí kolegyně lehce kolabuje
oba sou chudáci, páč tohle trochu neodhadli

Ale nebudu už sama v kanceláři budu o kus
to je mi tě líto....třá jim štajní produkce ukáže, že potřebuješ zpět svojí kancelář

no tak jak se usadím mávnu a dám znamení výstřelem, že se můžem sejít
ok, počítám s tím

ale ty máš něco co oni nemaj!! A nikdy mít nebudou a jednou jim to bude zatraceně chybět a to už bude moc pozdě.
snad jo

a to je divný! To je fakt divný!! To jako vůbec nechápu proč
já jo... nedostal v práci volno ( raději)

jak mám houby ráda, tak když se sušej, tak je nesnášim
v chatě nesmrděj, páč nad kamnama schnou pomalu a větrá se...ale v sušičce je to děsnej smrad

a to už sem stejnak
a proč nejseš v můzeju?

on je hodnej, jo?? Tak já Ti to připomenu, až na něj zas budeš naštvaná, že přišel domů brzo
opovaž se !!!

haranty udej, to je fakt, vohybat se stromky musej!
zase na druhou stranu, kdo by doma pomáhal? Nic nebude, hezky zůstanou doma a budou makat

už dneska?? Dyk to sežere všechno naráz a budu píct ešče 6x do tý doby
na šak jo, ale alespoň si obalí nerf a bude připravenej na nedělu

chceš Sněhurku??
ne, raději Stydlína

a zkoušeli jste je něčím vyhnat?
právě, že ne, tak to vezmu jednou vodou načisto

no já sem se včera voznačila za krávu, Brtnik byl taktnější, řek že sem matla
Brtník je džentlmen

taky blbá, taky blbá moc a hodně
zas nic nového si neobjevila, to vím sama

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 18:50
- Nahlásit

Fajka
díky mrknu na to abych věděla co a jak
určitě jukni, v tomhle případě je každá rada dobrá

ale ono to doufám nebude tak hrozný když sem na to přišla si myslím takhle brzo..jsou lidi co to zjistí až když fakt maj zánět mozkovejch blan nebo tak něco děsnýho.. uvidíme co ten odběr zatím zůstávám fklidu...
určitě to bude dobrý, chytila jsi to včas, jen pořádně dober atb a hodně odpočívej...taky si kup hodně zeleniny ( ovoce), aby si si posílila imunitu

no prostě u mě nemá brouk mozkožrout šanci nooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 19:42
- Nahlásit

brut
ty si fakt trůůůpka

nejsem, jen mám v hlavě moc myšlének najednou naházený tak nějak halabalapřessebe

oba sou chudáci, páč tohle trochu neodhadli

eh, co nadělám dětma nezatopim, že jo. No zrovna včera jsem si říkala, že budu muset trochu korigovat slovník a hned vzápětí jsem do telefonu řekla řídícímu, že: "Je to v poho, to stíháme, von nám to dovalí......" a chtěla jsem říct na vrátnici a tu mi došlo, že slovo "dovalí" asi nebude jako úplně to pravý slovo, stejně jako "to je vpoho" a zasekla jsem se tak, že pak už jsem jen dělala na tů tů na tů na....tu na vrátnici", páč jsem si nemohla vzpomenout, jak se řekne vrátnice - asi jsem se bála, že abych to neřekla nějak divoce ach jo, to bude boj, to bude boj.

třá jim štajní produkce ukáže, že potřebuješ zpět svojí kancelář

v to pevně doufám!! Potíž je, že řídící má dvoje dveře. odhlučněný. Asi počítali dopředu, že přídu???

v chatě nesmrděj, páč nad kamnama schnou pomalu a větrá se...
no nevim, trochu bych se hádala

snad jo

ne snad, určitě - s tím můžeš počítat.

nedostal v práci volno

otázka zní ovšem, jak moc o to volno, po unudlenejch orgijích usiloval, že áno

proč nejseš v můzeju?

asi chtěj aby ešče nějakou dobu stálo?

opovaž se !!!

jak si přeješ. Neni problém vyhovět, Bývám často dost opovážlivá. Řikaj.

kdo by doma pomáhal?
a taky fakt!! Vod čeho sou!

ale alespoň si obalí nerf a bude připravenej na nedělu

co su snad Magdalena Dobromila????

ne, raději Stydlína

tak přemejšlim,, co by na to řeknul strejda Frojd

právě, že ne, tak to vezmu jednou vodou načisto

jo tááák

Brtník je džentlmen

no možná se má spíš rád

zas nic nového si neobjevila
já jen, kdyby Ti to nááhodou vypadlo z paměti

a hodně odpočívej
NO TO ŘIKÁŠ ZROVNA TÝ PRAVÝ FAJFCE!!

aby si si posílila imunitu
Strejda Jón nebude rád, von chce aby Imunita zvostala vomezená, Fajka jí zas bude posilovat..... to je bordel v tomdle státě!!

MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT, KDO Z TĚCH ZVÍŘAT JE VĚTŠÍ HOVADO??? PROČ MUSEJ VOBA DĚLAT BORDEL, KDYŽ VEČEŘIM?? PROČ SE NEMŮŽU NAJÍST V KLIDU?? PROČ MUSÍ KOSŤA ŘVÁT" Bořitááá, Bořitááááá!" a jiný hovadiny a EŠUS SEM MUSÍ NANOSIT VŠECHNY KRÁMY Z HRAČKÁRNY A MLÁTIT APORTOVACÍM KROUŽKEM DO DVEŘÍ?? A VÁLET SE NA ZÁDECH A KOPAT DO DVÍŘEK NOHAMA????

KLLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD!! Kurnik!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:17
- Nahlásit

PetraK
Inuita zvostala vomezená, Fajka jí zas bude posilovat
proč bude Fajka posilovat Inuitu?
Ještě jsem vymyslela, že dávám Máje nažrat jako třetí a Bebí jako druhý. Prohodim to. No, nemyslim si, že to má takovej efekt, ale určitě to neublíží

inu
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:36 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Vo borelce jsem vedla dlouhý dišputace s dochtoroj a von tvrdí, že s tím komárem je to spíš humbuk, bo přenos si jaksi vyžaduje svoje.
NIcméně jako loni byla invaze steklejch vos, tak letos je invaze alergenních pipek. Nikdo neví, co to je, dává se na to většinou akorát atb (nejčastěji třídenní typu azitrox, azitromycin) a zmizí to až za hodně dlouhou dobu.

Jinak se tu zase mějte, dneska jsem měla derniéru v práci, zejtra mám premiéru na pracáku a vzhledem ke svý vomezený imunitě doufám, že tam nebude nějaká čůza či jinej békavej šiml

PS: Na pohár je zaděláno, bude ve čtvrtek. (= pro čibukoj)
PS2: dezerce hotová z 1/4, ale začínám z toho být duševně nepříčetná
PS3: nestačí, že je rozkopaný celý Brno, voni nám ještě rozkopali celou ulici a předbarák kvůli plynu.

Konec hlášení.
Banzai, oshimai

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:37
- Nahlásit

kachna_
Fajka posilovat Inuitu?

esli vona nechtěla Brůtice napsat, že Fajfka bude posilovat s Inuitou?? Možný by to bylo, předefčírem řikali v tydlevízi, že Inuiti pořádaj v Grónsku nějaký šíleně extrémní závody (běžkový a aji psový), že to je masakéro. Tak se třeba Fajfka rozhodla, že se zúčastní s Pruhaticí no a Inuita, jako znalec místních poměrů jí bude koučovat?? Co?? Nemyslela vona to tagle???

vymyslela, že dávám Máje nažrat jako třetí a Bebí jako druhý. Prohodim

taky neumím posoudit, jestli to má velkej vliv nebo ne. No uvidíš . Hele u žrádla se nepere?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:40
- Nahlásit

inu
invaze alergenních pipek

Imunito!! Nechlastej to umešu po hektolitrech, nebo budeš vomezená

dneska jsem měla derniéru v práci

No jo!! A já furt tě mám za to, žes na dofče. Tak děfče, s chutí do toho a je to.

dezerce hotová z 1/4,
no tak postup máme

taky máme rozkopáno!! Grrr, cesta normoš za 20 minut tuhle 3/4 hoďky

Banzai oshimai

Bonzaj očima! až navěky.

inu
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:44
- Nahlásit

PetraK
A já furt tě mám za to, žes na dofče.

první dovolená, kdy celou makám jak debil a lítám do práce, páč musím vyplňovat výstupní listy

no tak postup máme
no.. ještě přečíst další milion článků a třá... kdybych to nepotřebovala kvůli doktorům, tak se na to asi vybodu

cesta normoš za 20 minut tuhle 3/4 hoďky
To taky nemohli ti tydýti udělat přes léto, to budou dělat teď, když leje, všude bahno, do baráku abych lítala nebo nevím

až navěky.
a nikdy jinak!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 20:45
- Nahlásit

kachna_
Story pokracuje? Jen nahlizim, dle myho ti poradi u zradla nic nevyresi, stejne jak kdo chodi driv ze dveri atd.
Jestli jede Maja jen po Bebi, nech prozkoumat zdravotne obe, kdyz jim to nejde vysvetlit ruco fuco, asi je malo mlatis. Treba ma jedna z nich skrytej trouble a bud si to Maja kompenzuje nebo napada tu druhou prave proto, ze ta je nejak oslabena. Anebo je proste blba blba blbaaaaaa Sice smajluju, ale musi to bejt neprijemny. Porad nechapu pricinu, zkus to nekdy natocit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:21
- Nahlásit

inu
první dovolená, kdy celou makám jak debil a lítám do práce, páč musím vyplňovat výstupní listy

a proč ? Proč sis tu dofču nevzala dřív? to nešlo?

To taky nemohli ti tydýti udělat přes léto,

no vono ešče léto je, jenže nikdo nemohl počítat, že bude v létě rovnou i podzim

inu
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 21:39
- Nahlásit

PetraK
Proč sis tu dofču nevzala dřív?

Páč jsem to já debil nevodhadla

to nešlo?
asi by to šlo..

no vono ešče léto je, jenže nikdo nemohl počítat, že bude v létě rovnou i podzim
prej podzim, dyš huž neska někde sněžilo

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 10:58
- Nahlásit

Zdravím, jen probíhám a zase mizím do Práglu.... budu večer

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 12:58
- Nahlásit

RRRRAAAMM RRRAAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

První den na nový sesli, aaaaaaaaaaaaaaaaaachjooooooooo.

inu
Páč jsem to já debil nevodhadla

ty seš slíva viď ty náš Kubo Imunito. No nenaděláš už nic.

Jsem zvědavá, jaks dneska pochodila

inu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 13:19
- Nahlásit

PetraK
Jsem zvědavá, jaks dneska pochodila

nijak, sem se na to vybodla a pudu tam až zejtra, páč zejtra potřebuju eště ve městě něco zařídit, tak abych toho času nevyplácala mnógo, a na přihlášení do kocórova mám tři dny ode dne derniéry

Vlastně mě můžou nabídnout aktuálně jednu pozici z oboru, ale jednak tam je uzávěrka přihlášek až koncem září, druhak nesplňuju několik podstatných bodů požadavků a třeťak bych se, kdyby mě tam vzali, mohla rozloučit s Anglickem, do kterýho furt nemůžu najít žádný vhodný stipendium.

Nesnáším dělat těžký rozhodnutí

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:25
- Nahlásit

inu

Vlastně mě můžou nabídnout aktuálně jednu pozici z oboru
Nesnáším dělat těžký rozhodnutí

eh, no tak to nezávidim, ani trochu. ani trochu.

inu
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 16:35
- Nahlásit

PetraK
h, no tak to nezávidim, ani trochu. ani trochu.
to je dobrý... jen bych si přála, aby mě v sedmnácti byl býval někdo řekl, že to nemá cenu studovat, protože neseženu práci.
A ne kecy o tom, jak je to hudba budoucnosti a podobný pindy

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 18:53
- Nahlásit

tyjofka tak já tu čekala girlandy a nápisy vítáme vás a Ešuska na mě prdíííí
PetraK
hale pani, co takhle outerek nějak po poledni? kolem jedný nebo tak? cooo? já bych to možná zvládla. nebo až pak ten další týden... nebo se svez zítra s našim servismanem k nám do Jesenice

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:12
- Nahlásit

Janiii

SLÁÁÁVÁÁÁ SLÁÁÁVÁÁÁÁÁÁ SLÍÍÍVÁÁÁÁÁ ŠVÉSTKÁÁÁ STAVAŘKA DORAZILA

sem tetkon důležitá, takže s girlandama jako nepočítej

outerek prověřím- musím se dohodnout s kolégňou a ozvu se Ti - pochopitelně úředně

Eh, sem na pana šéfa asi nepůsobila jako moc úředně se svým požadavkem na fešnýho servismána se zelenejma vočama, že ne?

jela bych záftra a udělala vám tam trochek průvan, enemže to nejde.

Sem tam přece jen chvilku
ale hned dneska jsem udělala veselo

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:17
- Nahlásit

Janiii

hele a podíkovala jsem Ti vůbec za rychlou reakci?? Jsem tam ešče celá rozdivočelá, nemám systém, jsem na dvou místech zároveň.... pakárnička

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Buď zdrávas královno....
nestíhám probíhám..já už se asi nikdy nezastavim

inu
PS: Na pohár je zaděláno, bude ve čtvrtek. (= pro čibukoj)
super nezapoměň spočítat kolikpak sem vám dlužna ...

Dasvidaňja rybjata....

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:25
- Nahlásit

PetraK
Eh, sem na pana šéfa asi nepůsobila jako moc úředně se svým požadavkem na fešnýho servismána se zelenejma vočama, že ne?
hale v pohodě, to je šéf techniků, ne jako ouplnej šéf a je to mladej kluk, takže v pohodě a jistě že pro tebe zařídim všecko hned - abys věděla, jaký kafe si vaříš
a jináč vítej v klubu dvou židlí ale já jsem ho asi právě opustila, páč jsem byla za šéfem, že to prostě nejde ... tak snad pochopil
hale zítra vyzjisti co a jak, já bych se snad zdéchnout mohla, ale taky to prověřim.
Fajka
Buď zdrávas královno....
tojako já?? tomu řikám přivítání
jak je? je to aspoň trochu hepčí??

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:37
- Nahlásit

Janiii
tojako já?? tomu řikám přivítání
kdokolif kdo se tak cejtí

jak je? je to aspoň trochu hepčí??
hepčííík už sem chytřejší a před práškem se najim takže z tohoto pohledu ano... jináč problémy ostatní menší, ale jsou pořád

A jak se maj stavaři?
My zrovna odstraňujem starou omítku ve sklepě až na cihlu... zajímavý je že mrcha furt padala ated když jí chce čék dostat dolu tak drží jak sviňa

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

Janiii
to je šéf techniků, ne jako ouplnej šéf
jojojo , sem pochápla
a je to mladej kluk, takže v pohodě
tak von čék pozná, kdy to může spustit a kdy ne. Většinou teda . mám ráda, když se hovor nevede úplně jako úředně

ale já jsem ho asi právě opustila
no já doufám, že v tomhle případku to půjde, páč sem si o to sama řekla, že když mě přesunou tak ale si svou práci nechám. Uvidíme, myslím, že tady jde jen o to si to zorganizovat a půjde to.
hale zítra vyzjisti co a jak
jo jo dám vědít, zavolám a přepnu si to na devítku, čekej něco jako šprechnzídojč?

e to aspoň trochu hepčí??

s ní to už lepčí asi nikdá nebude, dyk je to cvok!!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:39
- Nahlásit

starou omítku ve sklepě až na cihlu
my místama odstraňujem omítku i s tvárnicema asi tam kdysi kdosi chtěl ušetřit
a jináč budujem no ... já teda teď moc ne, páč jsem furt v práci, do večera a i v sobotu budu celý den

<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání