Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 19:55
- Nahlásit

Fajka
něco infikovanýho tak dofám že to nebude borelka

a u dochtora bylas???? Držím palce, jo?

já ani nemusím do kůchně mě stačí zahrada

tak každej máme svoje, že.
tsss zubů mám furt ještě plnou hubu

bych přibrzdila trochek. Minimálně vo čtyrech vim, že maj áčko už

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:03
- Nahlásit

PetraK
a u dochtora bylas???? Držím palce, jo?
jo byla mám atb..už zas víc jak 10 let nic a ted už podruhý během 2 měsíců

bych přibrzdila trochek. Minimálně vo čtyrech vim, že maj áčko už
tsss ty přebejvali to se nepočítá dyž byli až fkrku

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 20:05
- Nahlásit

PetraK
Byly obě se mnou, obě přišly se mnou a pak Mája napadla Besku. Pouhý den poté, co jsem se u Ebony holedbala, že to už jsme odstranily .
Hele, vono to neni tak strašný, jak to popisuju, zní to hůř, než to je. Je to spíš otrava, že na ně musim dávat pořád pozor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:14
- Nahlásit

Fajka
ted už podruhý během 2 měsíců

. No já bych taky neskákala nadšením,ale halt někdy se to jinak nedá. A v tomhle případku nedá

dyž byli až fkrku

fuj, proč polykáš žuby?

kachna_
obě přišly se mnou a pak Mája napadla Besku
to je fakt krafka , asi to bude prostě trvat dýl. Ale kurnik vědět tak PROČ to dělá, zajímalo by mě to .

Hele, vono to neni tak strašný, jak to popisuju, zní to hůř

ale jo, já si myslím, že to je spíš takový "něco", že spíš asi lítá péři a nejde vo život, ale jasný je, že otrava to je.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 21:20
- Nahlásit

Zdravím dámy

kachna_
batole má průjem a nemělo plenku. Hádejte, co bylo mezi jeho řitním svěračem a podlahou.
V sestupném pořadí: moje noha, moje šeltie, moje bota a moje ponožka.

batole je šikovné, páč ohodit tohle všechno je na cenu

PetraK
já vím, to já jen tak, že prostě je mi to taky líto, musí to být fakt hrozný, když to nečekáš

to já jen, abych tě připravila na to co příjde
sem připravená...vždy a všude

tak mi vydržíme, až zase vysmahneš, no
tsss, nemám v plánu někam vysmahnout, alespoň v nějaké brzké době

neboj, dali bychom jim kamínkový zdobení
jj, pořádně těžký, aby se jim líbilo

to je fajn, jste hodná pani, zasloužíte piškot
by si měla říct, že zasloužím na kokos, páč nic jiného ani nedostanu

toho se bát nemusíš, včera pravil - TADY JEDE SANITKA!, koukala sem z vokna nic nepřijelo
aha, že on byl moc dlouho na sluníčku?

dovedu si představit, jak dost- když to vezmu podle nudlí
tsss, nudle, to byla žabařina proti hřibům

HOOOŘÍÍÍ, HOOOOŘÍÍÍ!! Vítej milý žháři mezi svými
ále prd, žádné hoření se nekonalo, já mám na kamnech ochraný kryt a tak jen děsně smrděly, než sem je smetla dolů

tu taky, ale hlavně hlad. Zima je za dveřima, musim nasbírat tukový zásoby
hlad? Na Bedly? A nejsi náhodou střelená? Páč na bedličky musíš mít jen a jen chuť

to nevim zatim. Chcem to poslat emilem do můzea nejdřív. Předpokládám, že takovejch věcí mají tři řitě, ale jeden neví, kdyby se jim to šiklo.....
je to zkamenělina nebo nějaký sádrový odlitek? Bych do můzea nejdřív zašla s fotkou a poptala se

voni hrozně tlačej, viď??Sou děsně kostnatý.
kostnatý a drápatý... sem od nich samá modřina

no to budu řikat v neděli asi hodně často
co ty, ale Brtník...

hlasuju pro silnější metodu, ty mrchy jsou hrozně odolný.
vyzkouším asi obě, přece jen jistota je jistota

Fajka
asi mě griblo něco infikovanýho tak dofám že to nebude borelka
dělala ti odběry?

Jak dopadl telefon? Mužskej bude 3 dny někde poblíž vás, tak bych ho mohla poslat něco vykutit....

PetraK
propíchla sem si ručičku, nevim jak jsem to dokázala, ale mám tam jedním tahem dvojkříž . A nožík trefil kostičku od palečku
ježíííííš, další

kachna_
Můj běh připomínal spíš tak osmdesátiletou babku po amputaci obou nohou.
si neviděla mně, bych vypadala ještě hůř

Navíc běhám jak Cimrmann - se zátěží, jenom mám teda na zádech místo batohu dítě.
takhle běhám i bez zátěže

sundala jsem jí a zavřela doma, zatímco zbytek šel ven. Byl to dobrý, dobře načasovaný trest, soudě alespoň podle toho, že po návratu Mája ani nevrkla
tohle vypadá dost dobře

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2010 22:12
- Nahlásit

brut
tohle vypadá dost dobře
e-e, je to kráva

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRAMM
RRRRAMM
RRRRRRRRRAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

To je den děti moje, to je den!!!

sem připravená...vždy a všude

jojo, jojojo, taky sem si říkala, jehehééé

tsss, nemám v plánu někam vysmahnout,
ani do Prahé ne?? Páč- tetkon mě přesunou vo židli vejš, ale zároveň nový šéf odjede na dofču, takže až se pak ale vrátí, nebudu mít moc možností , jak to vidíš mezi 4.-20. 9. ? nejsi v Prahé?

pořádně těžký,

by si měla říct, že zasloužím na kokos,

to ne, v tomdlepřípadku ne.

aha, že on byl moc dlouho na sluníčku?

asi jo, asi šel na slunko bez čapky

to byla žabařina proti hřibům

bože, hrozná představa. Pan Brůtikovec je taky Aneška za živa, taky

ále prd, žádné hoření se nekonalo

ale tak příště už se to třebas povede fuj, když si představím ten smrádek

A nejsi náhodou střelená?

JÁ ? NIKDY!!

a na obalovaný houby mám hlad a chuť dycinky

je to zkamenělina nebo nějaký sádrový odlitek?

JE TO FOSÍLYJE TY SÁDROVEJ TRASLIKU , fakt že jo. Přísahám na svou holou pjoumatiku, je to zkamenělina. Je tam kolem hafo opuky- šak to víš sama, že baráky v Krupý jsou opukový. No a tam se toho asi najde! Prostě Brtnik kutal v pokoji a vykutal fosílii, no. To mi tak běžně máme , chci to poslat právě nejdřív emilem, myslím, že to nějaká moc velká vzácnost nebude.

. sem od nich samá modřina

jo taky znám. Dá se to použít proti drahý polovičce, že dyš nebude hodná, půjdeš ju udat pro týrání

co ty, ale Brtník...

asi budu muset upíct hodně moc slatkýho, aby si obalil nerf

asi obě

jo páč mít todle v baráku je dost blbý

ježíííííš, další

no jo sem matla, hele nechápu ale, jedním tahem dvojkřiž a zásah na kost- ale tak ta je v tomhle místě kousek pod kůží.Sem asi jako Zorro mstítel, ten zase jedním tahem bičem uďál zetko, tak já dvojkříž nožem, no

kachna_

e-e, je to kráva

takže včera ještě jednou?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:28
- Nahlásit

Ramštajn všem, třikrát mišpule velké náčelnici Inuitě

PetraK
takže včera ještě jednou?
jo. Protože Michal lovil pod gaučem botu. A já kvůli ní běhám!!!
cvičim - se všema najednou i zvlášť, venčim všechny i zvlášť, neseparuju, nepřehlížim to, nefunguje to
Ještě zkusim nechat udělat rozbor krve.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 10:42
- Nahlásit

kachna_

třikrát mišpule velké náčelnici Inuitě

nejvíc, úplně nejvíc ze všech blbá!!!

Protože Michal lovil pod gaučem botu

myslíš, že prostě vysírá?? no ale zase psalas, že je nerváček,takže nebude ranařka, hergot co s ní?? Hele a co úplně blbej dotaz - neřešit to vůbec, tzn. na nějakou dobu náhubek?
Proč to píšu - páč Ešus má takovou hru - "nenávidí" našeho souseda na chalupě, páč
nosí čepici
jezdí na fichtlovi

to jsou dva základní zápory. Prostě on ho nemá rád (tak trochu se mu nedivím, ale to by bylo na dlouhý vysvětlování) nicméně, když soused přijede řve Ešus jako kráva, vyhrožuje vraždou, rozčtvrcením..... dřív jsem vždycky hulákala ať je zticha a blablabla (Ešus teda) no a pak jsem hulákat přestala a jeho to přestalo bavit a neřve. Nemá ho rád, ale neřve. Oznámí a koncová.
Tak jsem chtěla napsat, že když jsou to ty jasně daný situace, tak v nich prostě - ještě s dostatečným předstihem dát náhubek nechat vodítko a to si prostě jen těsně před tím, než začne kravit přišlápnout a neříkat a nedělat nic. Jakoby to "nehrotit" páč madam si naběhne sama a není tam ta vaše reakce, o kterou jí třeba možná jde???? Blbý???

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:22
- Nahlásit

PetraK
dřív jsem vždycky hulákala ať je zticha a blablabla (Ešus teda) no a pak jsem hulákat přestala
...a Cir řve dál. Ale u Cira je to teda něco jinýho, pro něj jsou lidi objekty, na ktere je možno štěkat. Nic víc, nic míň My jsme se odstěhovali do míst, kde to lidem nevadí.
náhubek je jedna z možností, ale ten zbytek ne. To jsem už myslim zkusila s ele. obojkem, žádné slovní komentování, jen písknutí, fungovalo to stejně jako houknout Májo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:34
- Nahlásit

kachna_
, ale ten zbytek ne. To jsem už myslim zkusila s ele. obojkem,

ti nevím proč- neumím vysvětlit, ale mám pocit, že to drcnutí, kdy jí to i mechanicky zastaví, by třeba mohla vnímat jinak???
Asi plácám zas nesmysle.

Ale u Cira je to teda něco jinýho, pro něj jsou lidi objekty, na ktere je možno štěkat. Nic víc, nic míň

jo to von Ešus taky hlídá, když jde někdo čirou náhodou kolem, ale soused, to je naprosto jiná kategorie. A heh, máš vidět to zklámání, když nepřijde žádná odezva
My jsme se odstěhovali do míst, kde to lidem nevadí.

joj, ani nevíš, jak Ti závidím - hlavně to místo!! Tam je tak krásně!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brý tro přeju... i dyž u nás je hnusně zima prší a fouká fuj hnus fijalovej

brut
dělala ti odběry?
ne je brzo ještě musím skoro 3 týdny čekat ...

Jak dopadl telefon? Mužskej bude 3 dny někde poblíž vás, tak bych ho mohla poslat něco vykutit....
sem ti posílala SMSku hned ten den co nám ho zapojili ! si jí asi nedostala ? to je divný
no každopádně od 21.8. už máme telefén takže žádný další stěhování uuuuf....

No jináč vás nestíhám, máme moc práce v práci, doma a zase sem se pustila do předělávání (snad vylepšování) kousku zahrady už mám objednáno spoustu azalek, travin trvalek tak ještě nějaký ten stromeček a hned jak to příjde tak musím mít připraveno na sázení..ale v tomhle počasí se nic moc nedá...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:43
- Nahlásit

Fajka

..ale v tomhle počasí se nic moc nedá...

no to ne, je to jedna velká bahnitá koule.
Sem člověče nějak potratila - doufám dočasně - zahradnickej elán mám na sebe steka. Nevim proč! Mám tam obří hromadu valounků na záhony a vůbec se mi do toho nechce. Facku bych si dala.

ne je brzo ještě musím skoro 3 týdny čekat ..
ach jo, ach jo.
a máš fleka a bouli?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no to ne, je to jedna velká bahnitá koule.
jo hlavně ze mě

člověče nějak potratila - doufám dočasně - zahradnickej elán no jestli on se nepřestěhoval ke mě pouštím se do věcí co sem dlouho odkládala ..a ted mě to štve páč kdybychje neodkládala si řikám už ty rostliny mohly být vzrostlý tak už nic odkládat nebudu doufám teda..snad se to počasí zlepší.

člověče nějak potratila - doufám dočasně - zahradnickej elán
se máš já kameny terpvá snáším ..ale začali nám tu kopat vodovod takže bude kam na ně chodit

a máš fleka a bouli?

jo měla sem asi tři dvě na nohách boule a jeden obr flek na hlavě co děsně svěděl..težko říct kterej z nich by to mohl být...taky sem se z hrůzou dočetla že infikovat tě může i komár...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
já kameny terpvá snáším

FAJKÓ???? FAAAAJKOÓÓÓ????

jo hlavně ze mě

jo to naprosto nesnášim

tak už nic odkládat nebudu

tak já nevodkládám. já prostě stagnuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
když ty můžeš potratit proč bych já nemohla snášet

tak já nevodkládám. já prostě stagnuju
asi potřebuješ přihnojit

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:00
- Nahlásit

Fajka

když ty můžeš potratit proč bych já nemohla snášet

ty seš sice nemocná, ale ne na kousnutí, seš nemocná na hlavu a moc!!

asi potřebuješ přihnojit

takhle kdybys napsala pohnojit, páč to mi jde, pohnojim na co sáhnu

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:01
- Nahlásit

Fajka
já kameny terpvá snáším
to musí strašlivě bolet

Rodiče budou asi rušit skalku
Nás čeká přesazení vzrostlýho živýho plotu, kterej ten kretén zasadil pět metrů od plotu

PetraK
myšlenky, nápady, vítám, eviduju, přemejšlim nad nima

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:02
- Nahlásit

PetraK
ty seš sice nemocná, ale ne na kousnutí, seš nemocná na hlavu a moc
tsss náhodou si řiká že zápal mozkovejch blan nemůžu chytit ani kdybych chtěla... kde nic neni ani smrt nebere !

no to už víme ale novinka pro mě je že potřebuješ přihnojit

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:03
- Nahlásit

PetraK
vlastníma, hnojivem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:07
- Nahlásit

kachna_

to musí strašlivě bolet

blbá a pitomá moc.

pět metrů od plotu
tak přestěhujte plot ku keřům. třá to pude líp.

myšlenky, nápady, vítám, eviduju, přemejšlim nad nima

mě to jen tak napadlo, přijde mi to právě jiný, než ta életrika, kdy pes moc třeba nemusí v určitý situaci pochopit. Každopádně teda to bude o vlaku trpělivosti.

Fajka

zápal mozkovejch blan nemůžu chytit ani kdybych chtěla..

to je výhodá nás tupohláfků

kde nic neni ani smrt nebere !

máš nesmrtelnej rozum!

je že potřebuješ přihnojit

a další novinka je, žes kandidátka na monokla , drzoni jeden

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:20
- Nahlásit

kachna_
Rodiče budou asi rušit skalku
ted nevím máš radost že se o ni nebudeš muset starat a nebo že si ty rostliny přestěhuješ k sobě?

přesazení vzrostlýho živýho plotu, kterej ten kretén zasadil pět metrů od plotu
záleži na tom co to je a jak je to veliký... ale úmrtnost bejvá velká

PetraK
další novinka je, žes kandidátka na monokla , drzoni jeden
no přece nebudeš mlátit invalidu?? !!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:25
- Nahlásit

Fajka
a nebo že si ty rostliny přestěhuješ k sobě
ty už šly dávno pod kytičky, budou šutry
úmrtnost bejvá velká
no jo, ale já tam ten plot opravdu nechci , buď ho můžu rovnou zlikvidovat, nebo zkusit zachovat co půjde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:28
- Nahlásit

Fajka

ted nevím máš radost že

že nemusí snášet kameny přece!!

o přece nebudeš mlátit invalidu?? !!!

Invalidy?? Ty já mlátim nejradši, páč ty se nemůžou bránit

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:32
- Nahlásit

kachna_
ty už šly dávno pod kytičky, budou šutry
takže bue šutroviště k tomu se hodi kapradiny nebo traviny ..záleží na tom kde to je ...

no jo, ale já tam ten plot opravdu nechci , buď ho můžu rovnou zlikvidovat, nebo zkusit zachovat co půjde.
no jo když překáží tak je to na pytel to znám...sem takhle řešila co se dvouma vzrostlejma smrkama v zahradě co zabírají moc místa..nakonec z nich je velkobonzaj...ale zas mě to přišlo lepší než je úplně porazit..

PetraK
no tak já zas du !

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:40
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Od rána jsem v plném kole a musím si dát pauzu. Navíc ještě tisknu synkovi věci na zkoušku rozhodčího a nějak mi to nejde, tak se vztekám

kachna_
-e, je to kráva
není, spíš bych řekla že je blbka, ale kráva rozhodně ne

PetraK
jojo, jojojo, taky sem si říkala, jehehééé
a nejseš?

ani do Prahé ne?? Páč- tetkon mě přesunou vo židli vejš, ale zároveň nový šéf odjede na dofču, takže až se pak ale vrátí, nebudu mít moc možností , jak to vidíš mezi 4.-20. 9. ? nejsi v Prahé?
týýý jooo, fakt postupuješ vejš? Gratulejšn ... budu mít čas, stačí říct, kdy, kde a jak, se přizpůsobím... jen tam mám ještě 4 rehabky, kam musím na masáže, ale to je myslím vše

to ne, v tomdlepřípadku ne.
ale jo, páč samozřejmě supluju všechny zbývající členy rodiny a ti mají klídek a žádný nerf

asi jo, asi šel na slunko bez čapky
si ho tam dala sama

bože, hrozná představa. Pan Brůtikovec je taky Aneška za živa, taky
Brůtikovec tam nebyl, chodil do práce a raději se držel od chaty dál

ale tak příště už se to třebas povede fuj, když si představím ten smrádek
nepovede, dávám si pozor a v chatě zvlášť, páč je dřevěná , smrádek to byl pěknej, naštěstí to rychle vyvanulo

JÁ ? NIKDY!!
Navždy!!!

a na obalovaný houby mám hlad a chuť dycinky
to chápu, já taktéž

JE TO FOSÍLYJE TY SÁDROVEJ TRASLIKU
jéééééé, já sem Šmudla, hurááááá, konečně to někdo odhalil

Je tam kolem hafo opuky- šak to víš sama, že baráky v Krupý jsou opukový. No a tam se toho asi najde! Prostě Brtnik kutal v pokoji a vykutal fosílii, no. To mi tak běžně máme
to je fakt, se mi taky líběj díky tý opuce

chci to poslat právě nejdřív emilem, myslím, že to nějaká moc velká vzácnost nebude.
uvidíš.... jinak budeš holt EšusFosílie

jo taky znám. Dá se to použít proti drahý polovičce, že dyš nebude hodná, půjdeš ju udat pro týrání
on je hodnej , takže spíš udám harantííí, páč to je šílený, co si navymýšlej

asi budu muset upíct hodně moc slatkýho, aby si obalil nerf
začni už dneska, aby měl dost času

jo páč mít todle v baráku je dost blbý
my je máme ve dveřích na půdu a v obložkách, ale jen málo a tím, že topíme a není tu mokro a moc vlhko, tak nelezou...ovšem v truhlách je to něco jiného

hele nechápu ale, jedním tahem dvojkřiž a zásah na kost- ale tak ta je v tomhle místě kousek pod kůží.Sem asi jako Zorro mstítel, ten zase jedním tahem bičem uďál zetko, tak já dvojkříž nožem, no
ty si fakt "šikulka"

Fajka
ne je brzo ještě musím skoro 3 týdny čekat ...
jak čekat? Ty si měla okolo rafnutí kroužek? Jestli jo, tak tam se dávají jen atb a nic jiného... pokud už si měla příznaky bolesti kloubů, únavnost atd, tak tam se dělají odběry hned a zároveň se nasazují atb

sem ti posílala SMSku hned ten den co nám ho zapojili ! si jí asi nedostala ? to je divný
no každopádně od 21.8. už máme telefén takže žádný další stěhování uuuuf....

nic nedošlo ....ale huráááááááááááá, konečně se zadařilo. Mužskej volal nějakému kolegovi, když ten, co to s ním probíral předtím byl k 1.8. propuštěn a ten slíbil, že se na to podívá a ozve se. Ovšem neozval se a tak jsem byla vzteklá a furt tlačila na další telefonát. Tak teď můžu mužskýmu oznámit, že je vše ok... bude mít radost

No jináč vás nestíhám, máme
což u tebe není nic nového

pustila do předělávání (snad vylepšování) kousku zahrady
týýý jo, ty jsi šílenec....v tomhle bláznivým počasí? Já se nedostanu ani na ten svůj kousek, abych mohla vyplejt, páč je to nacucaný

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:43
- Nahlásit

PetraK
tak to zapomeň, že se s tebou sejdu ..... natlouct hubu si zvládnu sama a nemusíš to dělat ty

Fajka
jo měla sem asi tři dvě na nohách boule a jeden obr flek na hlavě co děsně svěděl..težko říct kterej z nich by to mohl být...taky sem se z hrůzou dočetla že infikovat tě může i komár...
sem právě dočetla ........ komáří zobnutí je snad ještě horší než klíštěcí.... atb by ti měla zabrat, alee pro svůj klid si nechej udělat odběry cca 3 týdny po dobrání atb, aby byla jistota, že jsi čistá a není někde schovanej nějakej hajzlík

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:44
- Nahlásit

PetraK
že nemusí snášet kameny přece!

blbááááá, na druhou stranu, když vim, co práce dalo "snést" káčátko, to mělo 3,3 a správnej šutr nejmíň 20 kg..., tak fakt i jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
si měla příznaky bolesti kloubů, únavnost atd, tak tam se dělají odběry hned a zároveň se nasazují atb
právě že mám příznaky a mám jich docela dost na to abych se na to vyprdla tak sem byla u doktorky a ta nasadila atb a řikala na odběr až za 3 týdny že se to dřív nepozná...
nic nedošlo
to je fakt divný
ale i tak moc díky za pomoc, sem ráda že tahle 3 měsiční litánie je za náma
a už se fakt nikdy nebudu stěhovat leda nohama napřed!

týýý jo, ty jsi šílenec....v tomhle bláznivým počasí? Já se nedostanu ani na ten svůj kousek, abych mohla vyplejt, páč je to nacucaný
no zlikvidovat kopřivy a plevel sem stihla dokud nelilo teď v tom dešti jen nosím kameny a odnože kytek co kde najdu a hodí se mě a hlavně sem si našla docela dobrý a levný zahradnictví kde sem objednávala za hodně levno..mělo by to přijít v půlce září tak uvidíme snad to stihnu zasadit dřív než bude padat sníh

brut
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 13:08
- Nahlásit

Fajka
právě že mám příznaky a mám jich docela dost
hernajs, ty taky nevíš, co si uhnat, viď? ... trvej na odběru a pak pro jistotu ještě tři týdny po dobrání, páč teď už bych řekla, že máš první příznaky borelky a ta by se nejlíp zjistila ještě před nasazením atb, což by doktorka měla vědět

to je fakt divný
je, ale fakt nic nepřišlo ani na jeden z telefonů...sem se pro jistotu ještě teď koukala

ale i tak moc díky za pomoc, sem ráda že tahle 3 měsiční litánie je za náma
nemáš zač, hlavně, že vše funguje, máte hotovo a navíc se nemusíte stěhovat

a už se fakt nikdy nebudu stěhovat leda nohama napřed!
babička vždycky říkala: "odříkanýho chleba největší krajíc" , tak si dej pozor, aby jsi neměla půl bochníku

no zlikvidovat kopřivy a plevel sem stihla dokud nelilo teď v tom dešti jen nosím kameny a odnože kytek co kde najdu a hodí se mě
já se díky nedělnímu návratu a už nacucaný ploše nikam nedostanu.... takže to nechám být a až půda vyschne, tak vyplaju, pohnojím, posekám, zazimuju a začnu zase od příštího roku ....blbý je, že máme docela dost hroznů vína a nedostanu se k němu aniž bych byla jak bahnitá koule

hlavně sem si našla docela dobrý a levný zahradnictví kde sem objednávala za hodně levno..mělo by to přijít v půlce září tak uvidíme snad to stihnu zasadit dřív než bude padat sníh
to máte u vás nebo je to to přes net? Bych taky něco potřebovala

<< 1 ... 792 . 793 . 794 . 795 . 796 . 797 . 798 . 799 . 800 . 801 . 802 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání