| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
kdo se tak cejtí
kdo se cejtí, toho laskavě žádáme, opakuju LASKAVĚ ŽÁDÁME, ABY SE LASKAVĚ UMYL. Prase!! Gdo to má čuchat?
už sem chytřejší
tak todles dost přehnala že na tebe pošlu ptáka mozkodlaba aby zjistil kde je pravda, co??
když jí chce čék dostat dolu tak drží jak sviňa
TAKY?? TAKY??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:42
- Nahlásit
čekej něco jako šprechnzídojč?
nooo, a mě pak budou volat kvůli strojům z Itálie a já na ně spustim "wole si nedělej ze mě prdel a mluv česky" co?
tak von čék pozná, kdy to může spustit a kdy ne. Většinou teda . mám ráda, když se hovor nevede úplně jako úředně
akorát já netvrdim, že přijede někdo pěknej, jo? vono neni moc z čeho vybírat aby sis nemyslela, že jsem poslala toho nej ale Péťa je fajn
ad dvě židle - já taky tvrdila, že si svou práci chci nechat - a vydržela jsem to skoro rok ... ale fakt nezvládám, nabaluje se toho pořád víc a víc ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
Janiii
my místama odstraňujem omítku i s tvárnicema
hmm nemáme tvárnice máme žulu..ta naštěstí drží
PetraK
LASKAVĚ ŽÁDÁME, ABY SE LASKAVĚ UMYL. Prase!! Gdo to má čuchat
no a vy madam už ste vopršená????
že na tebe pošlu ptáka mozkodlaba aby zjistil kde je pravda, co??
nemusíš, ušetříš mu cestu na sever..ať letí rači na jih...bo tu je zima..co se mozku týká je to marný marný opakuji je to marnýýýýýýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:52
- Nahlásit
Janiii
"wole si nedělej ze mě prdel a mluv česky" co?
no a ?? aspoň se naučej něco z čestiny
akorát já netvrdim, že přijede někdo pěknej, jo?
klid pani, potřebujem nahodit displej, ne udělat módní přehlídku no a já možná stejně budu kmitat tou dobou o patro vejš a přivítá ho kolegyňa.
ale Péťa je fajn
možná si ho tam teda necháme
já taky tvrdila, že si svou práci chci nechat
ne-straš!!! jo? Počitám, že někdy budou hoňky, ale to se ustálí. URČITĚ
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:55
- Nahlásit
Fajka
nezapoměň spočítat kolikpak sem vám dlužna ...
Viktorka s kruhem stojí 160 Kachen včetně štítku. Huž si chystejte šatky na galavečer
Janiii
tojako já?? tomu řikám přivítání
vedle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 19:57
- Nahlásit
Fajka
no a vy madam už ste vopršená????
ale tak já ani nemusim, páč..... já se dneska nějak necejtim
..co se mozku týká je to marný marný opakuji je to marnýýýýýýýýý
takže to byl hluboký omyl s tím tvrzením, žes chytřejší, je to tak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:00
- Nahlásit
inu
vedle
voni jí přivítali takhle pěkně i někde vedle?, Kde??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:03
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem zpět, naprosto utahaná a mám ušoupané nožičky, páč jsem prošla Hrad, pak ťapkala pěšky přes Karlův most na Národní a poté nahoru na Muzeum. Nedovedete si představit to množství tůristů, pospíchajících přažáků a neustále uzavřených chodníků a silnic
PetraK
nejsem, jen mám v hlavě moc myšlének najednou naházený tak nějak halabalapřessebe
takže trůpka, páč ta má taky zůženou rouru
No zrovna včera jsem si říkala, že budu muset trochu korigovat slovník a hned vzápětí jsem do telefonu řekla řídícímu, že: "Je to v poho, to stíháme, von nám to dovalí......" a chtěla jsem říct na vrátnici a tu mi došlo, že slovo "dovalí" asi nebude jako úplně to pravý slovo, stejně jako "to je vpoho" a zasekla jsem se tak, že pak už jsem jen dělala na tů tů na tů na....tu na vrátnici", páč jsem si nemohla vzpomenout, jak se řekne vrátnice
to pevně doufám!! Potíž je, že řídící má dvoje dveře. odhlučněný. Asi počítali dopředu, že přídu???
třá si kolegyně bude brzy stěžovat
no nevim, trochu bych se hádala
to můžeš, ale máš smolíka, zatím i ty největší šťouralky nevěděly, že se nad kamnama v jejich přítomnosti sušej houby a to do doby, kdy jsem jim to řekla
ne snad, určitě - s tím můžeš počítat.
dobrááási mi přemluvila , počítám s tím
otázka zní ovšem, jak moc o to volno, po unudlenejch orgijích usiloval, že áno
neusiloval
asi chtěj aby ešče nějakou dobu stálo?
takže si chodící reklama na fosílije?
jak si přeješ. Neni problém vyhovět, Bývám často dost opovážlivá. Řikaj.
jestli se opovážíš, tak ti místo ořechových houstiček přivezu pytel piškotů
a taky fakt!! Vod čeho sou!
přesně tak...... ještě by baštili bez práce
co su snad Magdalena Dobromila????
přesně tak
tak přemejšlim,, co by na to řeknul strejda Frojd
ani se neptej
jo tááák
jen to oboje musím objednat, páč u nás sprej nemaj
no možná se má spíš rád
to se vzájemně nevylučuje
já jen, kdyby Ti to nááhodou vypadlo z paměti
myslíš, že by z mého mini mozečku mohla zmizet jedna z posledních myšlenek? Fííííhááá, si musím dát pozor, abych pak nebyla jak balonek a nelítala po sídlišti
NO TO ŘIKÁŠ ZROVNA TÝ PRAVÝ FAJFCE!!
si budeme muset udělat vejlet a při té příležitosti jí svázat a postavit do mraveniště, aby si "ODPOČÍVEJ" zapamatovala
Strejda Jón nebude rád, von chce aby Imunita zvostala vomezená, Fajka jí zas bude posilovat..... to je bordel v tomdle státě!!
strejda Jˇon je mi fuk, hlavně ať kouká Imunita posílit Fajfku
inu
NIcméně jako loni byla invaze steklejch vos, tak letos je invaze alergenních pipek
myslím, že steklý vosy přežili do letoška, páč jsem jich tak půl vosiště postupně vymlátila v chatě a čtvrtinu doma
Jinak se tu zase mějte, dneska jsem měla derniéru v práci, zejtra mám premiéru na pracáku a vzhledem ke svý vomezený imunitě doufám, že tam nebude nějaká čůza či jinej békavej šiml
jak si dopadla na pracáku? U nás seděj baby jedubaby a je to dost síla
dezerce hotová z 1/4, ale začínám z toho být duševně nepříčetná
čtvrtina je dobrá
PetraK
esli vona nechtěla Brůtice napsat, že Fajfka bude posilovat s Inuitou??
nene, chtěla sem napsat, že Fajfka bude posilovat Imunitu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:11
- Nahlásit
Janiii
PetraK
hale pani, co takhle outerek nějak po poledni? kolem jedný nebo tak? cooo?
outerek prověřím- musím se dohodnout s kolégňou a ozvu se Ti - pochopitelně úředně
půjdete na kafe, dámy? Sem v Práglu .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:13
- Nahlásit
Dámy, loučím se, budu tu zase až zítra kolem poledního, tak nezlobte a moc nepište
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:15
- Nahlásit
inu
Viktorka s kruhem stojí 160 Kachen včetně štítku. Huž si chystejte šatky na galavečer
gde seberu ted osumdesát kachen fakt nevim
PetraK
ale tak já ani nemusim, páč..... já se dneska nějak necejtim ok sem fklidu se necejtim furt...¨
takže to byl hluboký omyl s tím tvrzením, žes chytřejší, je to tak no tak jak mám definovat dyž sem byla úpá blbá a ted už sem míň blbá... já myslela jako že sem chytřejší ale KARLE já se spletla!!!!
brut
Nedovedete si představit to množství tůristů, pospíchajících přažáků a neustále uzavřených chodníků a silnic šiš dovedem proto mě do Prahééé skoro nic neláká ...
si budeme muset udělat vejlet a při té příležitosti jí svázat a postavit do mraveniště, aby si "ODPOČÍVEJ" zapamatovala
šiš tantalova muka ale já su fakt hodné já dělám jen stavební dozor a kecám do teho
že Fajfka bude posilovat Imunitu
na to zapomeňte já 6ádnou Inuitu posilovat nebudu takže žádný kachny nebudou !! natoš vosumdesát!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:17
- Nahlásit
brut
Nedovedete si představit to množství tůristů
néééé, nesnáášim tůristy, no a dovedu si představit, že máš nohy o 5 cm kratší.
takže trůpka, páč ta má taky zůženou rouru
si fakt jako blbá, naprosto
třá si kolegyně bude brzy stěžovat
nebude, dneska sem to votestovala
fór byl, že šel kolem kolega z jinýho oddělení, byly otevřený dveře, nakouknul a pravil- můžu sem taky chodit poslouchat Rammštajny?
Pak řiditel byl dnes veselý. Ještě byl veselý
ty největší šťouralky nevěděly
hm, páč nemaj nosový buňky. my co máme ohaří nos to prostě cejtíme moc a nejvíc, hlavně než to víc proschne. Bože to je půch. jak to můžu jíst?
počítám s tím
a víš co je fajn?, Že s tim nepočítaj VONI bude velké podivení
neusiloval
a kdo by se mu divil? Ešče se nevzpamatoval že ho ondynoj přepadly nůdle a tetkon by se měl povalovat mezi houbama!
takže si chodící reklama na fosílije?
co su snad Magdalena Dobromila????
přesně tak
Brůtice!!! Brůůtice, varuju tě!! Nesssss*rrr!! Nebo seš synem smrdí!!
jestli se opovážíš,
heh a víš co?? Vopovážím, páč..... voni ty piškoty s domácím pribiňákem maj něco do sebe
Jehehéé jehehéééééé a mááám tě
ani se neptej
to ani nemusim, páč vim, žes úhyl
mini mozečku mohla zmizet jedna z posledních myšlenek?
hele to příde ani nevíš jak. Tudle se to stalo hošíčkovi zrovinka
jí svázat a postavit do mraveniště
krom toho žes úhyl, seš ešče sadista?? ale jo proč ne, bude sranda
Imunita posílit Fajfku
a nemělo by větší smysl, dyby to bylo vobráceně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:21
- Nahlásit
brut
nene, chtěla sem napsat, že Fajfka bude posilovat Imunitu
vona už neví co by napsala
půjdete na kafe, dámy? Sem v Práglu .....
seš v Práglu?? Že by se to prokombinovalo?? Hele musím to prověřit, jsem tam první den. Vystřelím z děla a dám vědět na všechny strany.
já myslela jako že sem chytřejší
pani jak někdo kdo je úpa blbej může myslet??
Fajka
ok sem fklidu se necejtim furt...¨
no otázka je, jak to cejtěj vostatní
KARLE já se spletla
slabý!! Znovu!!! (ale nevim, esli sem trefila dobrej film
takže žádný kachny nebudou
to bude kachně líto, že jí chceš vyhladit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:24
- Nahlásit
Fajka
proto mě do Prahééé skoro nic neláká ...
a my sme jako co?? My sme s hošíčkem jako nic?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 20:31
- Nahlásit
brut
jak si dopadla na pracáku? U nás seděj baby jedubaby a je to dost síla
nevim ,nevim, du tam z důvodu časový úspory nakonec až zejtra..
Fajka
gde seberu ted osumdesát kachen fakt nevim
nech to bejt Umíte tisknout samolepicí kolečka?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 22:07
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek všem, kromě Fajfky, která mě chce vyhladit, nulakrát borelioza velké náčelnici Inuitě, číst vás nebudu, ještě musim kamarádovi přeložit maila.
Den u rodičů přežit, byli jsme s mamčou venčit jejího psa a moje dítě a stalo se nám něco pěkného. Rodiče bydlí u toho nového přemostění Jesenice-Radotín, tak jsme se šli podívat, co to, kde to, jak to staví a jak jsou daleko.
Jdeme už zpátky, jsme asi 50 m od baráku a najednou Milča hup do křovíčka a ze křovíčka se ozvalo naštvané "kvokvo". Řikala jsem si, co se to sakra děje, ta Milča se už úplně zbláznila.
No mamča byla důvtipnější a mrkla do křoví a ona tam, v celé své kráse, slepice, která se mamče před týdnem ztratila. 30 metrů od Strakonické, přímo u silnice, dokonce i dvě vajíčka tam snesla. Už je doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 22:18
- Nahlásit
kachna_
která mě chce vyhladit, nulakrát borelioza velké náčelnici Inuitě,
pipipitomááááá
která se mamče před týdnem ztratila. 30 metrů od Strakonické, přímo u silnice, dokonce i dvě vajíčka tam snesla
ty vado! Slepica zálesačka!!! A kdo je Miuča?Péf? Miuča vystopovala slépku?
Co krůta Mája?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2010 22:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Milča je rodičů osmiletej chytrej vychechtanej vlkošpic bez pudu sebezáchovy. Fakt se chechtá, vohrnuje pysky a přitom se směje celym tělem.
Co krůta Mája?
já nevim, já dneska nebyla doma. Teď mi tu Baty ničí propisku s králíčkem (obětovala jsem v zájmu vlastního odpočinku) a Beska se neúspěšně snaží donutit Máju k tomu, aby si s ní šla hrát.
Když jsem přijela, tak se neporvaly, jsem jí okřikla, nevim, jestli by se jinak porvaly
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 09:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bude zima bude mráz....
PetraK
KARLE já se spletla
slabý!! Znovu!!! (ale nevim, esli sem trefila dobrej film
jo trefila
inu
nech to bejt Umíte tisknout samolepicí kolečka
ale vo jedný Kachně bych věděla
se zeptám..nevím myslím že jo ale jen na bílej pejpr..to va?
kachna_
Ramštajn ve spolek všem, kromě Fajfky, která mě chce vyhladit...tssss jáááá zase jáááááá proč jááá to sou teda prázdniny !!!! kde vidíš že je chci vyhladit??? já naopak píšu že žádný shánět nebudu..krom teda tý jedný teď
to Inuita chce kachny a hned 160 !!!!!
Já nebonzuju ale prásknout se to muší!
To je zas den sem zákazníkoj dala do nabídky správnou cenu jen sem přehlédla malý detail že sem místo káčé dala ojro a von jako se nějako z toho opotil dif ho málem netrefil šlak... no já nevím ty lidi nadělaj..dyk to bylo jen třináct tisíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 12:12
- Nahlásit
RRRRRRAMM
RRRAMM
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
ŘÍDITELSKÝ RÁÁÁÁNO
Byla tu za mnou kolegyně, jak jsem se zabydlela, vešla ke mě do budniku jak to u mě vypadá a pravila- :"Jo dobrý, ohně a peklo tady jsou!"
Fajka
káčé dala ojro a von jako se nějako z toho opotil dif ho málem netrefil šlak... no já nevím ty lidi nadělaj..dyk to bylo jen třináct tisíc
jehehéééé PRINCEZNA BLBĚNÁÁÁÁÁ, Princezna Blběnáááá
jo trefila
sem dobrá, sem dobrááá!!
No přede mnou se nesmí říct číslovka 33, okamžitě kontruju: Jéé Pepo já se spletla!! (teď mi napadá, že to teda byl Pepa a ne Karel?? :confused
Co choroba??
kachna_
Fakt se chechtá, vohrnuje pysky a přitom se směje celym tělem
to miluju tydle čokliky
Beska se neúspěšně snaží donutit Máju k tomu, aby si s ní šla hrát.
a jinak si holky normálně hrajou?
jsem jí okřikla, nevim, jestli by se jinak porvaly
jsi jí ořikla jako preventivně předem?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 12:45
- Nahlásit
Ramštajn ve spolek, 3x englické stypendyjum velké náčelnici Inuitě
PetraK
jsi jí ořikla jako preventivně předem?
vona zavrčí, já jí okřiknu. Normálně bych ale takové to "vrrrrr, uhni mi z cesty" vůbec neřešila
a jinak si holky normálně hrajou?
Beska by si hrála, moc . Mája nechce (ale to už dýl).
to miluju tydle čokliky
no a když jí řekneš "nazdar žááááboooo", tak se zachechtá. Je to skvělej pes
Fajka
.tssss jáááá zase jáááááá proč jááá to sou teda prázdniny !!!
no někdo to odnést musí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 12:51
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Jsem tu jen na skok, páč po dnešních odborných masážích, včerejší turistické pražské stezce nějak nemůžu hýbat pravou rukou a blbě se mi sedí , takže se půjdu za chvíli uložit do polohy ležmo
Fajka
šiš dovedem proto mě do Prahééé skoro nic neláká ...
naštěstí to není v Práglu všude, takže se to tam dá zvládnout, ale to centrum je prostě šílený
šiš tantalova muka ale já su fakt hodné já dělám jen stavební dozor
no, jen jestli nám tu nemažeš med okolo ( sem chtěla napsat huby, ale to opravdu nejde, tak musím improvizovat) monitoru
na to zapomeňte já 6ádnou Inuitu posilovat nebudu takže žádný kachny nebudou !! natoš vosumdesát!!!
koukám, že v pozdních večerních hodinách ti nesloužej očička, páč já psala Imunitu Inuitu i s kachnama obcházím obloukem, páč kachny já nerada
PetraK
néééé, nesnáášim tůristy, no a dovedu si představit, že máš nohy o 5 cm kratší.
kratší a hlavu jak pátrací balon sem měla napsat, páč sem byla ráda za ticho ( ne že by s mýma robátkama, synkovou přítelkyní a zvířectvem bylo málo kraválu, ale proti Práglu to je ještě procházka rájem)
si fakt jako blbá, naprosto
si představ, že už se to ví i u nás.... sem byla vrátit knížky do knihovny a páč sem tam dorazila dost předem, tak jsem říkala knihovnici, že sem obešla zatím obchody a nakoupila nezbytnosti harantíím do školy a ona povídá, že takhle brzy po ránu může jet jen blbec ( sice mi pak vysvětlovala, že to platilo na ní, páč místo aby chodila do práce 2min, tak je ještě na chalupě a vstává v pět, ale to nic nemění na tom, že ví, že sem blbá )
nebude, dneska sem to votestovala
taky chytla štajní horečku?
šel kolem kolega z jinýho oddělení, byly otevřený dveře, nakouknul a pravil- můžu sem taky chodit poslouchat Rammštajny?
aůůůůůůůůůů, šílenýýýý, děsivýýýý
my co máme ohaří nos to prostě cejtíme moc a nejvíc, hlavně než to víc proschne. Bože to je půch.
ti nevím, já je taky necejtím a to mám nos hodně citlivej.... možná je to daný výškou sušáku nebo tím, že mám hned vedle otevřený okno, ale fakt nesmrděj
víš co je fajn?, Že s tim nepočítaj VONI bude velké podivení
v to doufám..... dneska jsem nakoupila zásobu obálek a od zítra začínám posílat sovy
kdo by se mu divil? Ešče se nevzpamatoval že ho ondynoj přepadly nůdle a tetkon by se měl povalovat mezi houbama!
naposledy se povaloval u tety mezi čistícíma prostředkama
Brůtice!!! Brůůtice, varuju tě!! Nesssss*rrr!! Nebo seš synem smrdí!!
co se ti na tom nelíbí? Seš fosílije? Seš!! Tak nevím, proč se čertíš, když říkám, že jim děláš reklamu.... no a s Magdou Dobrmilou je to to samý... chceš, aby Brtník přežil ve zdraví? Chceš, tak koukej plácat dobrůtky, ať si obalí nerf a někde to s ním nešlehne
heh a víš co?? Vopovážím, páč..... voni ty piškoty s domácím pribiňákem maj něco do sebe
budeš bez pribiňáka, dostaneš k nim nutelu!!
to ani nemusim, páč vim, žes úhyl
nejsem, sem naprosto normální ženština ( z tohodle by byl Frojd nadšenej tuplem )
hele to příde ani nevíš jak. Tudle se to stalo hošíčkovi zrovinka
byl taky balonem? A nepraskl?
krom toho žes úhyl, seš ešče sadista??
nejsu, jen pak bude ráda, za to, že bude moct odpočívat
a nemělo by větší smysl, dyby to bylo vobráceně?
fajfka imunitu? A co by si asi tak imunita s scíplý fajfky vzala? He? Nenene, Imunita musí posílit Fajfku
vona už neví co by napsala
tsssss, tohle bylo přece jasný od začátku
seš v Práglu?? Že by se to prokombinovalo?? Hele musím to prověřit, jsem tam první den.
ok, šak pak zase budu v Práglu 16.9.
pani jak někdo kdo je úpa blbej může myslet??
ste nevěděla, že blbci vždycky mají pocit, že myslej?
kachna_
No mamča byla důvtipnější a mrkla do křoví a ona tam, v celé své kráse, slepice, která se mamče před týdnem ztratila. 30 metrů od Strakonické, přímo u silnice, dokonce i dvě vajíčka tam snesla. Už je doma
téééda, koukám, že taky máte slepice cestovatelky ...ale jinak šikovná, protože zrovna tam takhle hezky přežít je docela zázrak
Fajka
sem zákazníkoj dala do nabídky správnou cenu jen sem přehlédla malý detail že sem místo káčé dala ojro a von jako se nějako z toho opotil dif ho málem netrefil šlak... no já nevím ty lidi nadělaj..dyk to bylo jen třináct tisíc
a pak kdo je tu nána...sem se tu málem udusila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 13:11
- Nahlásit
Zdravím, tak mám první fázi pracáku za sebou. V předkole se nic hroznýho neudálo, krom toho, že mě na rovinu řekli, že práci se svou kvalifikací neseženu, a že s rekvalifikací mám do prosince smůlu, páč nejsou prachy a měla bych nárok jedině v případě, že bych měla od nějakýho zaměstnavatele slíbený, že mě po rekva veme.
Šálalá, vstříc světlým zítřkům
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 13:50
- Nahlásit
kachna_
3x englické stypendyjum velké náčelnici Inuitě
bude Tě milovat
vona zavrčí, já jí okřiknu.
aha, a kdybys v ten moment dala třeba místo okřiknutí - sedni? že by se převedla pozornost jinam? Blbý?
"nazdar žááááboooo", tak se zachechtá. Je to skvělej pes
oni jsou myslím ze zásady všichni vychechtánci, ne?
My jsme včera s hošíčkem "měli velký prádlo" - tzn. já vždycky povytáhla ručník z koše na prádlo, řekla "Hošíčku, vem ten ručník, dáme ho do pračky!" tak ho vytáh (s některejma rovnou i vytřel ) a přinesl do kópelky a já to narvala do pračky. Sice jsme to dělali 2x tak dlouho, ale zase byla čurina
brut
ne že by s mýma robátkama, synkovou přítelkyní a zvířectvem bylo málo kraválu, ale proti Práglu to je ještě procházka rájem)
že takhle brzy po ránu může jet jen blbec
tomu se řiká náběh hlavou proti zdi bože je mi jasný, jak jí asi bylo
ale to nic nemění na tom, že ví, že sem blbá )
to je blbý, když už to vědí fšicí vokolo a čék se to dozví jako poslední,co ??
budeš bez pribiňáka, dostaneš k nim nutelu!!
TO JE VRAŽDA NAPSALA!!
sem naprosto normální ženština
z tohodle by byl Frojd nadšenej tuplem
to jo páč takovej matroš ešče nidká neměl
yl taky balonem?
ne von má v hlavě průvan,tam se neusadí vůbec nic
taky chytla štajní horečku?
ešče ne, ale pracuje se pozvolna na tom,zrovna právě tetkon
aůůůůůůůůůů, šílenýýýý, děsivýýýý
to jako nevim vůbec proč, třá Wo bis du, se jí určo bude líbit.
Začínám pozvolna
ti nevím, já je taky necejtím
no oni mi nevoněj ani když už jsou usušený
dneska jsem nakoupila zásobu obálek a od zítra začínám posílat sovy
hoodná, hoodná, teta bude mít radost.
Seš fosílije? Seš!!
NE-JSEM, NEJSEM, NEJSEM!!
ať si obalí nerf a někde to s ním nešlehne
hele ať si zvyká, já jednou toho druhýho psa vybojuju.
jen pak bude ráda, za to, že bude moct odpočívat
no to fakt bude ráda, až bude 2x taková a bude jí ščípat celý tělo
tohle bylo přece jasný od začátku
jo, to je pravda, vod začátku bylo jasný, že nevíš, co bys napsal
A co by si asi tak imunita s scíplý fajfky vzala?
dědictví?? ?
BRŮTICE, JESTLI TO KLAPNE I U JANIII, REZERVUJ SI PŘÍŠTÍ ÚTERÝ 13:00 NA SMÍCHÁČI. JASNÝ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 13:51
- Nahlásit
brut
ste nevěděla, že blbci vždycky mají pocit, že myslej?
nikdá by mě nenapadlo, že Brůtice dá dohoromady moudro týdne. Máš pravdu předsedo
inu
ovinu řekli, že práci se svou kvalifikací neseženu,
sou upřímný. No ale aspoň Tě nebudou honit od čerta k ďáblu, hele kamkoliv půjdeš, si nech dát potvrzení, žes tam byla na pohovoru, což jim pak můžeš předložit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 13:53
- Nahlásit
PetraK
: Jéé Pepo já se spletla!! (teď mi napadá, že to teda byl Pepa a ne Karel??
tvogo fakt to byl Pepa !!! a Karel nebyl ten druhej??? f tom mam hokej
kachna_
3x englické stypendyjum velké náčelnici Inuitě no někdo to odnést musí
no jistěěěěě takže Inuita chce kachen 160 a já jen jednu a JÁ sem ta špatnááá??????? !!!!!! asi bude zítra k obědu drůbeží a kuře to nebue...
brut
no, jen jestli nám tu nemažeš med okolo
no fakt nééé bo se zbíječkou teda FAKT makat nehodlám
fajfka imunitu? A co by si asi tak imunita s scíplý fajfky vzala? He? Nenene, Imunita musí posílit Fajfku
defčata děláte v tom guláš kříženej s hokejem dohromady
pak kdo je tu nána...sem se tu málem udusila
chceš poklepat??? na budku????
inu
a že s rekvalifikací mám do prosince smůlu
hustýýý ale jako nechci malovat pekelníky na zeď ale jako fakt s tímto státem a jeho dlouhodobým vedením bude asi jen hůř...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
Fajka
vogo fakt to byl Pepa !!! a Karel nebyl ten druhej??? f tom mam hokej
no a co na to pan číf, že máš v chlapech takovej hokej??
Hele hoď mi do emila pevnou linku, ať někdy zazvonim.
bude zítra k obědu drůbeží a kuře to nebuebude zítra k obědu drůbeží a kuře to nebue
TO JE VRAŽDA NAPSALA
chceš poklepat??? na budku????
myslíš jako ..."butko,butko, kdo v tobě přebývá??"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 14:05
- Nahlásit
PetraK
k tomu sedni by tam asi musela bejt moje asistence, což by možná nevadilo, protože bych mohla pamlsit.
Jinak mi moje dítě šikovné vymáchalo el. obojek (což jsem nevěděla). Jsem ho reklamovala (obojek, ne dítě, to neni kde reklamovat) a pán volal, že jako ne-e. No, stálo mě to 600 Kč
inu
Napsat ti, že aspoň doděláš desértační práci tě asi nepotěší, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 14:07
- Nahlásit
kachna_
Jinak mi moje dítě šikovné vymáchalo el. obojek
je čistotná no, třá nechce, aby smrděl jak psí kšíry
No, stálo mě to 600
ty děcka se dneska hrozně prodražej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2010 14:07
- Nahlásit
Fajka
asi bude zítra k obědu drůbeží a kuře to nebue...
krůta, husa, slepice?
|