Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:48
- Nahlásit

inu
no ty voe, tak to už chápu, proč mě odpovídají na maily s takovou frekvencí, s jakou odpovídají
A ty vostatně taky

já nic za to nemůžu já su v tom SKORO nevinně
to víš dyž musíš tak musíš

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:49
- Nahlásit

inu
aby se to náhodou nepletlo
... nikde okolo nás bydlet nebudou a jestli se potkáme někde na výstavě, tak to přežijem.....

inu
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:49
- Nahlásit

Fajka
já su v tom SKORO nevinně
zrovna to ti teda budu věřit

to víš dyž musíš tak musíš
já vás asi fakt rozsadim bo co aby se jako dostalo taky na běžný vopčany

inu
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

vlk
a jestli se potkáme někde na výstavě, tak to přežijem

.. A vítězem třídy je Yume Yume. Na druhým místě je Yume Yume Yume. Na třetím místě je Yume Yume Yume Yume.. To bude masakr, na vás se určitě přijedu podívat

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

inu
zrovna to ti teda budu věři

já vás asi fakt rozsadim bo co aby se jako dostalo taky na běžný vopčany
no joooo nooo to víte něž to šecko prodrbete tak to sou pak chned dvě hodky...no ale co už...vám se neškytá takle vopčas ??? to by možná mělo

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 11:53
- Nahlásit

inu
To bude masakr, na vás se určitě přijedu podívat
přijeďte pani.... esli bůh dá bude 11-12.9 klubofka ve Zbraslavi u Brna.....

inu
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:11
- Nahlásit

Fajka
no joooo nooo to víte něž to šecko prodrbete
tyvogo, tak jako téma AI je na dost dlouho.. ale určitě ne na tááák dlouho

vám se neškytá takle vopčas
né, bo já nésu chovatel, fíme? A navíc huž nésu hot topic

to by možná mělo
sem chtěla něco napsat, ale trénuju sebegaučing! Tož se budu jenom mračit:

vlk
Fíbordelozně, huž si to píšu do kalendária. Auto huž mám a do tý doby snad bude pojízdný (snad si prosím škrtnout).

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

PetraK
Muz to dycky vopakoval tak trikrat za sebou v jeden den, dokud nebyly boty poradne promazany

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:29
- Nahlásit

Mathea

aha, tak dneska se trouba nezastaví. a ešče, jak je tam mám dlouho péct? Nemám představu.

Takže rozpeču namažu, a hned tam s nima znovu?

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

PetraK
to poznas, dle toho jak se to sado bude/nebude vsakovat...ale fakt nezarucuju, ze to pomuze u choppersek to trochu helflo, ale taky nic moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:39
- Nahlásit

Mathea
to poznas, dle toho jak se to sado bude/nebude vsakovat

o.ká. uvidíme.

..ale fakt nezarucuju, ze to pomuze

mno, když to nepomůže, usmažim je. To je moje specialitka, v tom jsem dobrá

dneska to buď klapne a nebo..... přijedou hasiči

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:43
- Nahlásit

PetraK
heled,kde jsi prosímtě psala,že je nějakej sekáč nebo co na ty povlaky pro mé psy?
nebo nějakou deku scháním,jako mám,ale ty jsou už děsný
jo a možná pojedu příští tejden přes 300km pro šmudlu s jednou slečnou,už jsem spolu jeli kdysi pro tu fenu a vezli do kralup

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 12:54
- Nahlásit

brezen2008
kde jsi prosímtě psala,že je nějakej sekáč nebo co na ty povlaky pro mé psy?

hele býval svýho času na Hlavním nádraží, nahoře v tý starý hale, ale je to už nějakou delší dobu, tak nevím, jestli to tam funguje, chce to zjistit. Daly se tam koupit právě i deky, i povlečení.

tejden přes 300km pro šmudlu

ty jo, nářez. Držím palce. Kam jí povezete?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

PetraK
dík
povezem šmudlu z chebu do prahy ,ale kam to nevím,to až na místě

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:18
- Nahlásit

brezen2008

a jede už nastálo, do novýho domova?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 13:28
- Nahlásit

PetraK
tak to nevím

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2010 20:19
- Nahlásit

Hoj všem...
Fajuš, staví to prostě nějakej imbecil co si myslel, že to nebudem zkoumat. (jako já bych to samozřejmě nezkoumala, ešče že mám tatínka, kerej tomu rozumí - gdyby se mnou takhle vochcával každej, tak ten barák v zimě spadne. Teda esi ho vůbec stihnou do tý doby postavit).

Zejtra jedem znova zkusit připustit Barúúúúnu. Esi to vyjde, jedno štěndo si necháme. A naši už koumali, že by nám pořídili štěndo Cane corso, až Gastoňák odejde za duhovej most. Jsem jim důrazně vysvětlila, že esi se jim líbí, ať si ho poříděj sami, až se odstěhujem, ale my si psa kupovat nebudem a vezmem si ho z útulku. Nečebujem štěňátko, radši pomůžem takhle, že jo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 07:32
- Nahlásit

PetraK
čauuuuuuuuuuuuuuuu
tady snad mužu :
venku je tááááááááááááááááááááááák přímo božsky,že se to slovy nedá ani vyjádřit
psiska vyšli před barák a všicky i elis měli děsnou prču ztoho bílého ledu dasty se vykadil a hned za rohem se vyválel ve sněhu ,sindy taky,jediná elis nad nimi stála a řvala na ně

je fakt že chudáci zvířata ,jako ty venkovní zajíci,srnky,ale i někteří psi u boud přivázaní

jo a jak jsem měla včera narozky,tak jenda mě požádal o ruku
no já to musím probrat,jako jaký to má výhody a nevýhody ,jako nemyslím jeho,to bych už udělala dávno,ale myslím ohledně všeobecně,já si myslím že papír si můžem napsat sami jen tak,ale i kdyby sme se vzali,tak to bude až někdy na konci roku
už to jasně vidím,za svědky mi půjdou lidi,ale já půjdu v kalhotech maskáčových.bo hned by se šlo na psí vycházku,takže bysme se brali pod širákem

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 09:09
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

brezen2008
tady snad mužu

můžeš, můžeš. Než přijde Fajfka , ale to bude asi ešče dlouho trvat, páč si myslím, že z toho odhazování sněhu už je v kómatu

ale jinak máš pravdu, je to krásný

tak jenda mě požádal o ruku

no čumím! Já, člověče nevím co Ti napsat, páč tuším, že se s ním asi dost nazlobíš, podle toho cos psala. A jestli máš pochybnosti, tak já bych do toho-sama za sebe - nešla.

už to jasně vidím,za svědky mi půjdou lidi,ale já půjdu v kalhotech maskáčových.bo hned by se šlo na psí vycházku,takže bysme se brali pod širákem

no naplánovaný to máš pěkně

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

PetraK
můžeš, můžeš. Než přijde Fajfka
bože je ze mě herodes

ale to bude asi ešče dlouho trvat, páč si myslím, že z toho odhazování sněhu už je v kómatu
v komatu sem ale z toho že nic nestíhám ale sněhu nám tu spadlo sotva pár vloček takže zatím žádný házení

brezen2008
jo a jak jsem měla včera narozky,tak jenda mě požádal o ruku týjofka, tak to gratuluju!
A máš čas na rozmyšlenou nebo huž je ruka v rukávě ?

no čumím! Já, člověče nevím co Ti napsat, páč tuším, že se s ním asi dost nazlobíš, podle toho cos psala. A jestli máš pochybnosti, tak já bych do toho-sama za sebe - nešla.

aháááá tak podle toho co píše Ešuska bys to měla pořádně promyslet asi ...

jo a INU ta huž mě asi zabije bo jí slibuju maila už asi třetí den a fčéra sem se k tomu zase nedostala páč drahá půle ve chvíli kdy sem si chtěl v klídku sednout k netu pronesla že jdem pokládat koberec a tobylo devět večer a skončili jsme po půlnoci sem se k tomu zase nedostala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
bože je ze mě herodes

no vidíš, udělalas kariéru

ale sněhu nám tu spadlo sotva pár vloče

no tady jich napadlo přes noc celkem víc než pár teda

aháááá tak podle toho co píše Ešuska bys to měla pořádně promyslet asi

no, já si říkám, že jsem asi března moc nepotěšila a že tohle asi slyšet nechtěla, ale si myslím, že člověk by měl dělat jen věci, kvůli kterejm se pak nebude rozčilovat.

pokládat koberec a tobylo devět večer

ešče, že je asi evidentně kliďas, jinak by položit tebe pěsťofkou na zem , páč to sou nápady teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:30
- Nahlásit

PetraK
no vidíš, udělalas kariéru
aspoń nákou teda...

ešče, že je asi evidentně kliďas, jinak by položit tebe pěsťofkou na zem
no počkéééj já su kliďas...to ON ho chtěl pokládat on byl na pěstovku...nééé jáááá, jáááá prskala že nechcu že huž sem hunavená a bylo mě to zas prd platný

, ale si myslím, že člověk by měl dělat jen věci, kvůli kterejm se pak nebude rozčilovat.
je fakt že čék by měl někderý závažný rozhodnutí důkladně promejšlet..nemusíme chodit daleko že jáááá kupříkladu si tento závažný krok promýšlím už patnáct let

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 10:59
- Nahlásit

Fajka

to ON ho chtěl pokládat on byl na pěstovku

aha. Špatně sem četla. Už vyrážim s kobercem teda.

krok promýšlím už patnáct let

no, tak někdo je prostě zas důkladnější, že jo. Ale prostě nemyslím, si- ač vdaná -že svarba a papír je nutnost. My to svarbování pojali původně jako recesi, pak se nám to vymklo kontrole a skončilo to tou svarbou. My se totiž chtěli vzít už na střední. Jenže Brtnik nebyl plnoletej ešče, já nebyla těhotná, takže důvod ke zplnoletnění nebyl. No, takhle nám to zkazili . Pak už jsme nějak neviděli důvod proč se brát, když už by to bylo bez recese, ale to se nám právě vymklo z rukou a ti moudří řikali, ať se teda vemem. Tak co, udělali jsme si aspoň mejdan a byla sranda . To je jediný pozitivní co na tý svarbě shledávám, že se udělá pořádný mejdlo

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:00
- Nahlásit

Fajka
jáááá kupříkladu si tento závažný krok promýšlím už patnáct let
máte recht cecilko.... nejni kam spěchat, jistota přichází tak kolem padesátky. To aby si čovek zajistil pomalu vdovskej důchod....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:04
- Nahlásit

Zdravím dámy

Tak už je wami s holčičkama pryč a je tu nějaké ticho a podezřelý klid..... a musím říct, že malá zmijovka pořádně vyrostla a je s ní véééliká sranda. Meluzínka tentokrát měla s sebou paničku, tak se neustále chtěla mazlit ( s wami), ale udělala i vyjímku a šla si hupsnout ke mně na klín

V úterý jsme šli na pole venčit a wami dělala moc hezké fotečky.... Melzí vyhrabávala myšky, Brut vyhledával zapadlé ryby, piraňa lovila zmijofku a zmijofka piraňu. Taky se přetahovali o klacek .... zkrátka krásné venčení plné smíchu a fotek
Včera jsme se na venčení sešly s Hyenou a Hyenkou ( čtyřnohou). Hyenka se zamilovala do Meluzínky, které se tahle pozornost moc nelíbila a tak se projevila jako pravá hrdinka a pokaždé na Hyenku řádně zaňafala. Berunka lítala jak torpédo a vyštěkávala buldočka ( se jí asi moc nelíbil ) Opět budou fotečky, páč wami bez foťáku nechodí

Musím říct, že to byly dva super dny a moc se těším, až je zase zopakujeme

PetraK
ty budeš péct boty? By jsi možná měla dopředu upozornit hasiče, aby se moc nevyděsili a jeli cíleně k vám

Fajka
o sněhu ani nemluv....do rána připadlo cca 6cm sněhu a od půl sedmý do 9 další 4 cenťáky..... kdo to má neustále odklízet?
Ale kdyby vylezlo sluníčko, tak by to byla nádhera

brut
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:12
- Nahlásit

brezen2008
jo a jak jsem měla včera narozky,tak jenda mě požádal o ruku
dodatrčně přejeme vše nejlepší a hlavně konečně hodného kluka, který by tě měl rád takovou jaká jsi
Ti nevím, jestli to Jenda neudělal z vypočítavosti nebo lenosti..... a být na tvém místě, tak si to se svatbou pořádně rozmyslím. Teď máš možnost v případě potřeby ho z bytu vyhodit a mít od něj pokoj.... po svatbě by jsi měla smůlu....

Jinak ohledně svatby... pokud půjdeš čistě oblečená, tak jí můžeš mít i v maskáčích, bez prstýnků a dalších serepetiček... jen pokud jí budeš chtít mít na netradičním místě ( mimo obřadní místnost nebo předem určené místo ), tak za to platíš navíc poplatek, který se ti jinak neúčtuje

Fajka
je fakt že čék by měl někderý závažný rozhodnutí důkladně promejšlet..nemusíme chodit daleko že jáááá kupříkladu si tento závažný krok promýšlím už patnáct let

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:20 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

brut
PetraK
jako náš vztah se už zklidnil,ale jde mi o to vostatní
jako nějaké závazky jestli stoho plynou... nejde potom o rozvod,jestli jako je něco na co si předem dát bacha ?

PetraK
byla jsem ve spořitelně a pak jsem vzala psiska a šli jsme na kopec,dasty blbnul,válel sudy,honil psí holky....
za chvilku bude dlabanec

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

brezen2008
jestli jako je něco na co si předem dát bacha ?
jestli máš svůj byt, tak rozhodně předmanželskou smlouvu ....

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:34
- Nahlásit

brezen2008
jako nějaké závazky jestli stoho plynou... nejde potom o rozvod,jestli jako je něco na co si předem dát bacha ?
na prachy, dárku, na prachy si musíš dát pozor. Aby sis s Jendou nevzala i jeho dluhy a neměla tudíž povinnost je splácet. Rozmysli to velice pořádně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2010 11:41
- Nahlásit

brut

Melzí vyhrabávala myšky, Brut vyhledával zapadlé ryby, piraňa lovila zmijofku a zmijofka piraňu.

takovej malej pojízdnej cirkus

ty budeš péct boty?

co mi zbejvá jinýho, když rozchodit se je nepovede a pak..... s těstem mi to stejně nejde...

brezen2008

,jestli jako je něco na co si předem dát bacha ?

NA DLUHY BŘEZNE, NA DLUHY a na povahu. Na to, jestli je to člověk o kterýho se můžeš opřít, když jsi až po krk ve srágorách, jestli je to člověk, kterej tě nenechá ve štychu, bude za tebou stát, bude s ním legrace, umí být zodpovědný, není línej, nechlastá, nedroguje, nehoní baby, pomůže Ti doma a ne jen se nechá obskakovat......... na tyhle věci si POCTIVĚ odpověz. Je zvláštní, že doteď ho to nenapadlo. a nejednou jo. Nevím o vašem vztahu nic, to je pravda, ale z toho, co jsi tu občas napsala, bych Ti opravdu řekla, že do toho bych nešla. Páč to smrdí komplikacema. Beru si člověka, kterýho miluju /myšleno miluju bez těch růžovejch serepetiček, spíš v tom smyslu, že krom toho, že mi pro něj buchá pumpa, tak si ho taky pro něco vážím, pro něco ho "obdivuju" nebo jak to říct,/ sakra přemejšlej!

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání