Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:25
- Nahlásit

Hyena
a víkend pak tak rychle uteče.

no to mi taky dost vadí

HODNĚ HODNĚ MOC

brezen2008

tys měla narozky?

ne-e. budu mít. ale minulej pátek to bylo naposled co jsme tady byli všichni s kolegama takhle pohromadě, tak jsme šli na společnej oběd a oni mi tam přichystali překvápko velký.

do horbachu můžou psi?

nojo, asi jo. Hošíček byl teda na vodítku, ale byl spořádaný zákazník. Sedl si u regálů, držel papír s popisem, co mám koupit za šroubky a počítal se mnou padesát kusů , pak si došel pro tu kost.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:38
- Nahlásit

PetraK
a kdy máš narozky

wami
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

šůůůs šici
hasi humřu... sem včera študýrovala do jedné v noci, dneska vstávala v 5 a mazala do práce, zejtra 2 zkoušky, pozítří 1, řekněte mi, mám já to zapotřebí? nemám... a proč to vlastně dělám? prej že jen tak, ze zájmu...

vám řeknu, že tedy mám ale blbý zájmy...

Hyena
du ti napsat sovu, ale od odpo už jsem asi jen na founovi...

jen doufám, že ta středa klapne, se těšííím

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:12
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem měla trochu fofr přes víkend, takže jsem se dostala k netu až teď

Hyena
akorát prosím bez plesnivce, bo Hyena hárá a nechci mu zbytečně přidělávat zlé sny
to se vůbec nemusíš bát, protože plesnivec stopro nepojede.... max. bych brala piraňu, ale to je taky nejistý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:20
- Nahlásit

wami
a co studuješ?

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

wami
Du zkouknout sovinec.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 12:25
- Nahlásit

PetraK
sem si četla tvojí páteční odpověď a nějak mi neseplo, na co jsi odpovídala.... takže jsem si musela kliknout na stránku zpět

jsme šli s Ešusem nakoupovat do Hornbachu, sem se vláčela přes celej sídlák -asi tak 250 kilometrůch , já koupila šrouby, Ešus si koupil kost a donesl si jí k pokladně, pak byl celej vyděšenej, že o ní přijde, když jí musel odevzdat panu pokladnímu k naúčotování . Ale byl vzornej (hlavně byl pyšnej, páč je rád obdivovanej a to tam teda byl), pak si jí nesl pyšně až dom.
mooooc šikovnej hošíček

My v sobotu dostěhovávali tetu a byli udělat velký nákup nevlastní tchýni.... pséci se totálně vyřádili ve sněhu, Brut vyhloubil metro ( vlezl se do něj až po kyčle), piraňa opět lovila ptáky. Taky jsme zkoušeli přeskoky jednoho psa přes druhýho a děsně se nasmáli.... z 10 pokusů se povedl horko těžko jeden
V neděli šel na procházku jen páníček s oběma.... zkoušeli jak jim to půjde v zápřahu a tam jsem dost rušivý element, páč se piraňa neustále otáčí a chce za mnou. Navíc jsem doma dělala větší úklid a tak jsem byla za chvíli klidu ráda..

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:21
- Nahlásit

wami.

ám řeknu, že tedy mám ale blbý zájmy..

hele sou určitě ešče horší koníčky

brut

a nějak mi neseplo,

ale tak, my jsme shovívavý

mooooc šikovnej hošíček

on měl vůbec včera světlej den, byl obecně za vzornýho. Ale byla sranda jak tam seděl u toho regálu se šroubama, v hubě papír s návodem co přesně máme koupit a tvářil se jak majitel železářství

Brut vyhloubil metro

první sněžný metro v Evropě.

zkoušeli jak jim to půjde v zápřahu a tam jsem dost rušivý element,

no, u nás je to takhle s Brtnikusem. Jak jde s náma, tak je to na kulový. Loni už jem měla vzteka, třískla s běžkama do závějí a šla

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:26
- Nahlásit

PetraK
ale tak, my jsme shovívavý
to doufám

Ale byla sranda jak tam seděl u toho regálu se šroubama, v hubě papír s návodem co přesně máme koupit a tvářil se jak majitel železářství
ta představa je tak úžasná, že se tu docela bavím ( mladá je doma a prudí, takže to mám jako vzpruhu)

první sněžný metro v Evropě.
kdyby jsme ho neodtáhli, tak hloubil dál ... jemu stačí, aby cítil na začátku myš a pak je to na půl hodiny postávání než ho přestane hloubení bavit

no, u nás je to takhle s Brtnikusem. Jak jde s náma, tak je to na kulový. Loni už jem měla vzteka, třískla s běžkama do závějí a šla
Brut táhne docela v pohodě, ani malá mu nevadí, ale piraňa odmítá táhnout ve chvíli, kdy jsem pozadu ...a být před nima prostě nestíhám ... no a protože k tahání nejvíc využívají páníčka, tak se to hlot musí naučit bez mé přítomnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:38
- Nahlásit

brut

ta představa je tak úžasná, že se tu docela bavím

no on je někdy hrozně rád středem pozornosti (to se přesně pozná podle výrazu očí) a včera zrovna ho to draplo, takže tam důležitě seděl, ešče pak mě tlápnul hnátou na nohu, jak jsem seděla na bobku a rozhlížel se. Chybělo už jen, aby začal huhlomumlat /to spustil až u pokladny, když přišel o svou kost /, když jsme pak byli ve zverimexovým oddělení, nemohla jsem ho odtrhnout od stojánku s těma sušenejma pindikama. To jsem mu rezolutně ovšem sdělila, že tohle nekupuju, páč s tim nehodlám jít přes celý sídliště dom, zvlášť, když má ve zvyku s věcma, který si koupí, cestou třepat a vyhazovat si je nad hlavu. . Ne že bych byla úplně prudérní, ale jít po sídláku s lítajícim pindikem, to zas nemusim teda

ale piraňa odmítá táhnout ve chvíli, kdy jsem pozadu

musej Ti dát náskok.
Já jsem takhle dala Brtnikoj náskok a ešče mu dala do ruky Esšálků tenisák. Zaplaťnadbůch, že jsem v ten moment neměla na nohouch ty běžky. Páč jak mu Brtnik mizel s tím tenisákem, myslela jsem, že zešílí, když pak zašel za zatášku, hrozilo, že ho flákne a když jsem odstartovala, tak zabral tak, že mě sedákem přepůlil. Nohy už běžely (a nestíhaly) a vršek ešče stál na místě a nechápal

brut
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 13:50
- Nahlásit

PetraK
Ne že bych byla úplně prudérní, ale jít po sídláku s lítajícim pindikem, to zas nemusim teda
trupko

musej Ti dát náskok.
to je prd platný..... chodím proti nim děsně pomalu, tak by mně hned "ulovili" .... lepší je, když se naučí tahat bez mé přítomnosti

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 14:02
- Nahlásit

brut

to je prd platný.....

já vím, no ale mohli by tě pak použít při rychlejch startech. To by pak z páníka byla fromule na raketovej pohon.

trupko

no ne, ale víš jak by to vypadalo? a si představ potkat nějakou babču

jo a jak jsme šli do toho Hornbachu, tak ona je kousek vedle Jaggyna, jak jsme tam byli dávat tu krev. No, hehehe, když jsme došli na křižovatku, tak jak celou dobu tryskoval, tak zde hodně, ale hodně výrazně zpomalil a když jsme odhybnuli doprava, tak se Ti ozvala taková řacha, jak mu spadnul kámen z osrdí...

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 20:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brý večer...nemám rád sníh, nemám rád sníh...nemám rád sníh...
koncem týdne má napadnout dalších 40 čísel....

Už mě to leze na nevf... už je to dlouhý, chcu jaro a ted hned a staniž se !!!!

miisha
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:01
- Nahlásit

Fajka

souhlasím, už mě to taky nebaví, kdyby aspoň dny byly dlouhý doufám, že jaro bude na blátě

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:05
- Nahlásit

miisha
já zas doufámže jaká zima takový léto ....a to se teda upečem .... ale to mě fakt neva

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:11
- Nahlásit

Cau chasko!
Nez dneska zemru, jdu vas aspon pozdravit, cist nemam sil, ale jak zijete? Krom ty hnusny dlouhy a mrazivy zimy, ktera leze na mozek fsem...

Mne zacala skola a do toho se konecne postupne stehujem do novyho bydla. Je to desne vtipny, kupovat hrnce, robota, postel, stetky na hajzly (jooo, mame dva!), nadobi apod. Ale mam fakt uz dost, secko tam drhnu, kdyz nedrhnu, tak nakupujem, kdyz ani nenakupujem, sem ve skole Bze, nechcete to nekdo doprestehovat za nas?

Jdu umrit, ale zejtra budu dlouho ve skole, tak si vas aspon chvilku poctu
Mejte se krasne damy, doufam, ze aspon nektere z vas zase brzo uvidim

miisha
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 21:15
- Nahlásit

Fajka
a to mě zas va. já potřebuju tak 25 pak bývám nervózní a nepříjemná. hele pesovi je doma teplo už teď, no nejni vadná? a to že doma teplo zrovna nemáme

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 08:23
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Sem byla včera radostná, páč germánština gůt, kupodivu mi to i myslelo Jen jsem si při cvičení zas zrajbovala nohy Mám je namůžený jako sviňa , páč jsem si při rotoprdění dala moc velkou zátěž a zapomněla na svou milovanou svalovou horečku, tak zas budu trpět chvíli, než to rozchodim.

Fajka

koncem týdne má napadnout dalších 40 čísel...

eh, to je asi blbý, prosit, abyste to tam ešče chvilku udrželi, než přijedu co?

ale chápu to .

miisha
že jaro bude na blátě

né! Nesnášim bláto dyk sem pak furt jako to prase

a to mě zas va. já potřebuju tak 25

mám to stejně, jak je moc velký vedru humřu. Teď si libuju, při normálním jaru žiju, v létě za tropika umírám.

Mathea

Matheoooooooooooooo, že se taky vokážeš bábo jedna, no?

konecne postupne stehujem do novyho bydla
máte novej bydlik?? Jo? kdy bude kolaudačka

Robot je moc důležitá věc! Bez něj ani ránu.

Máte dva hajzlíky????? Kecáš!

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 09:02
- Nahlásit

Mathea
Tak dva hajzlíky ti závidím- my máme jeden a stále ještě bez dveří- jakožto i ostatní části bytu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 10:22
- Nahlásit

Hyena
Tak dva hajzlíky ti závidím- my máme jeden a stále ještě bez dveří- jakožto i ostatní části bytu

no ale zas buď ráda, že máš hajzlík. Vem si, kdybys měla byt s hajzlíkem na chodbě! Co je proti tomu to, že nemáš dveře.
Když mě chytli na horách záda, měli jsme v pokoji taky hajzlík bez dveří, páč jsme je museli vyoperovat, abych měla na čem tvrdým spát

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

PetraK
Matheoooooooooooooo, že se taky vokážeš bábo jedna, no?
No jooo fuurt, moc prace a pruseru pani Ale jak mi ted zacala skola, tak uz zas budu chvilema i viset na netu, abych se se uplne neunudila...

máte novej bydlik?? Jo? kdy bude kolaudačka
Tech bude nekolikatero, pac to nejni zas tak veliky, abyste se tam smejdi prizivnicky vsichni vlezli Ale na jednu ses uz ted zvana

Kecáš!
To bych si taj v zivote nedovolila!!! Ale hajzlicky fakt mame dva, coz je super i pro dva lidijove Sice je to malinky, ale ma to dve patra a na kazdym je jeden. Este tam je mrte prace, majitel tam ma v kuchyni plovoucku, takze do konce tydne snad polozime lino a koberec, aby mu to tam psove neposkrabali. A tech prachu, co sme uz utratili

Hyena

Zas vam to tam aspon vetra

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:25
- Nahlásit

PetraK
Když mě chytli na horách záda, měli jsme v pokoji taky hajzlík bez dveří, páč jsme je museli vyoperovat, abych měla na čem tvrdým spát
JJ, tak teď si mi plně osvětlila výhodu dveří složených v ložnici a hajzlíku se závěsem. Si je tam nechám, páč už nejsem nejmladší a co dyby

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:26
- Nahlásit

Mathea
Zas vam to tam aspon vetra
To bezesporu, rozhodně ušetřím za jakýkoliv rozparašovač vůně do ovzduší. A mám to zcela přírodní "natural"

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:31
- Nahlásit

Mathea
Ale hajzlicky fakt mame dva,
A navic i pekny pozemek podel pronajateho placku!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:36
- Nahlásit

Hyena
"natural"
No prave kdo to dneska doma ma? Nam zas doni hajzlik pekne smrdi, pac neni dobre zaizolovana misa k podlaze

Fifi
pekny pozemek
pozemek pronajaty preveliky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

Mathea

Ale na jednu ses uz ted zvana

to je gůt, poprvní v životě uvidim bydlik s dvěma hajzlikama

Sice je to malinky, ale ma to dve patra

ty vole vona má hacyjendu Dona Pineta!!

a převelikej pozemek maj, ach boooože, ach booože, střílej, střílej. Au!

Hyena

a co dyby

No! A budeš připravená!!

A mám to zcela přírodní "natural

Mathea

Jo hele!! Já s tim nedám pokoj , seš už poslední kdo to neví, a kdo patřičně neobdivoval ešče - tak si připrav nějakej zdatnej oslavnej proslov , páč víš v čem se právě trápim???? KOOOUKEEEJ!!

MILUJU JE, skorem jako Brtnika a Ešusa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:01
- Nahlásit

A může mi někdo říct, jak to , že ešče nikomu nedošlo, jak pěkná provokace je Kristýna?

Mathea
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:02
- Nahlásit

PetraK
hacyjendu
az to uvidis, budes se tem kecum taj tlemit akorat pozemek podel pronajateho placku je spise dvorecek, kam se nevejde ani auto na sirku...

MILUJU JE
Svino!!! Ty sou nadherny! Sem po nich nedavno slintala f krame! Hajtro jedna! ale mas je na zip z vnitrni strany, vid?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:05
- Nahlásit

Brý mrazivý poludne.....
Ještě sem nehumrzla ještě žiju, ale huuuuž to nebude dlouho trvat :-/

PetraK
A může mi někdo říct, jak to , že ešče nikomu nedošlo, jak pěkná provokace je Kristýna
myslíte pani???

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:06
- Nahlásit

PetraK
nějakej zdatnej oslavnej proslov ,
Mathea
Svino!!! Hajtro jedna!
Nevim, pani, jestli Esuska mela na mysli zrovna tohle.

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání