| Autor |
Zpráva |
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:09
- Nahlásit
Fifi
mela na mysli
Tak uz todle je hloupost
Ale jiank myslis, ze to je dostatecne oslavny! Naprosto jednoznacne to vyjadruje moji zavist!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:12
- Nahlásit
Mathea
mela na mysli
Tak uz todle je hloupost
Myslim, ze esusova je mooc stastna, ze ses tu po dlouhy dobe objevila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:17
- Nahlásit
Mathea
budes se tem kecum taj tlemit akora3
hjůmor jest kořenim života
kam se nevejde ani auto na sirku..
vy ste divná rodina, vim, že se auta dávaj na špalek, ale že by se dávaly na sirku???
Hajtro jedna!
sou nádherný!!! Ty přezky jsou dokonalý. Má to pravda zip, ale zase díky tomu stíhám tramvaj do práce (ale i tak mi ta moje vždycky ujede, musím jet až tou další , ono přeci jen se do toho nacpat je trochu na delší dobu .
Jen.... doma mi včera Brtnik zpíval "fašos, fašos, fašos tu nechceme" a šéf mi zpívá :"Těžký boooty, až nahoru zavázanýý...!" Sem nepochopená
A od kolegů jsem dostala k tomu gůt R+ tričko- nemůžu ho ale vložit, páč na netu nikde nejde najít. Koupili mi ho tady v Nirváně /Sebastianu. Jsem čuměla teda, že trefili gutově velikost. No takže na koncík jsem vybavená už.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:19
- Nahlásit
Fajka
myslíte pani???
jo. Už od začátku tam nehraje moc věcí, pořád se to mění, je to past na slona
Fifi
Nevim, pani, jestli Esuska mela na mysli zrovna tohle
ale.... Mathea má pravdu, přecedo! Ty výkřiky do tmy jsou vševypovídající. Já si říkala, že se jí budou líbit.
Mathea
mela na mysli
Tak uz todle je hloupost
A todle, todle napíše někdo, kdo chce stavět auto na sirku. Pcháá, to mě teda rozhodně nemůže rozhodit
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:33
- Nahlásit
PetraK
že by se dávaly na sirku???
No moc to nejde pani prave se snazime, fakt hodne..dokonce sme zkusili vic sirek...ale nic Asi budem muset vykoupit od sirek oba konzumy v Chlumci, aby na tom ta moje zelena vjec drzela
Má to pravda zip,
To ti je prave zavidim este vic! Pac ja mam cerveno-vinovy martensky vysoky, ale na snerovani..takze si je uziju jednou za rok Ale jinak ja vas chapu teda uplne!
Ja sem si kreten k minulejm Vanocum nechala nadelit Choppers s pavucinou..a ty boty mi do tedka nicej nohy jako prase..priste zas a jedine steely, ktery mi krasne sedej a navic se pomerne rychle vytvarujou..
No takže na koncík jsem vybavená už.
Takze ted uz nebudete krast boty chudince mamince?
A todle, todle napíše někdo
no sem vedela, ze me pochopis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
No moc to nejde pani prave
vám poradim, chcete? Zapomeňte na vykupování konzumů, a kupte si krbovky
To ti je prave zavidim este vic!
no je to, pravda, takove Steelovej ústupek, ale..... zas je praktickej to je fakt.
Ale jinak ja vas chapu teda uplne!
sem si to myslela , oni jsou fakt, fakt boží. ale... teda, asi je to těma nohama, ale že by se tvarovaly rychle to se říct nedá. Mám je na sobě po sedmý a ..... páč mám dole hodně úzkou noženku, tak to teda nejni ešče nic moc. V sobotu jsem s nima pravda vydržela hrát biloš do hodně dlouho /a domů sem pak šla už jako kulhavej ďábel/, ale včera to zas bylo SM. Dneska jsem si vzala zase svoje froté červený ponožky se žirafou a je to o fous lepší. Určo pomohlo taky to promazání vazelínou zevnitř, jak mi poradila Hyena. No ale miluju je, tak není co řešit. Jen musim trpět no .
Jo a člověče ty malý třídíry, to sou sfině, fakt. Sem si tu stěžovala holkám (holky nečtěte to, četly byste to zas po 150. ). CHodím v nich doma, dusám v nich třeba dvě hodiny a ... gůt. Dobrý. Tak jsem si řekla, že je vezmu do světa a do práce jsem došla skorem plačky a na nohouch zas krvavý puchejře. To sou takový svině, že je fakt snad to tý trouby strčim! Bez ohledu na výsledek! Esli je upeču, bude to fučik.
Takze ted uz nebudete krast boty chudince mamince?
no doufám, že ne, že je do 13. března stihnu rozchodit definitivně.
Hele tak máš teda taky nerozchozený boty, jo? To se mi hned ulevilo, že v tom nejsem sama
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 12:51
- Nahlásit
PetraK
kupte si krbovky
Ty si fakt vuuuuuuuuuuuuuuul laskave mi todle nedelejte, vypada to dost blbe, kdyz tu prskam smichy pred kapacitou v sociologii
ale..... zas je praktickej to je fakt.
A to je prave vono..Martensky vytahnu jednou za uherak a vubec si je neuziji..a to bych je klidne nosila denne
Hele ja mam steelky rozslapnuty dycky to mesice, ale chodim v nich denne. zalepim paty a secko, co se mi kde dre, natahnu poradny fusky (dycky je lepsi to roztapavat v poradnejch ponozkach) a chodim a chodim...a fakt do mesice je to parada.
No hele ja ty Choppersky taky neroztapla ani po roce...proste mi na moji nohu absolutne nesedej. V sobotu sem si je ja krava vzala na nakupy (vod rana do vecera ) a este dneska me ty hnaty bolej. Sice me nedrou, ale nohy mi fakt nicej..bolej me chodidla..to ve steelkach vubec. Uz si nikdy nekoupim boty po netu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:00
- Nahlásit
Dobré odpoledne dámy
Sem se vrátila od lékařské vědy a teď čekám na Wami s holčičkama. Se na ně moooooc těším
Jinak mám chorého synka...chytil chřipčičku a holka má marod Králíčka, takže dneska poklušou na veterinu ( pokud teda holka nehárá, což prý nikde není vidět)
PetraK
koukám, že máš oběť.... botičkovou
Mathea
zdravím a děsně závidím dva hajzlíky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:03
- Nahlásit
Mathea
dva hajzlíky
Máme je taky a z toho jeden dole v prádelně.......Tomáš si ho moc chválí,páč je jedinej,kterej dokáže trůnit klidně hodinu.Pak řve,že má přesezený nohy,ale stejně tam pak stráví další hoďku.
Jinak zase du,páč sem na ránu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:05
- Nahlásit
Mathea.
a to bych je klidne nosila denne
tomu rozumim, já se těším, až budou rozšlápnutý a nebudu je muset vždycky druhej den odstavit. Páč to už pak moc nedávám, ono mi to totiž v tom přechodu nahoru, se "láme" a tlačí na úchylovu patu a to teda nic moc. Jinak puchejře nemám. ani jeden, ale tohle je pak už moc, moc, mocinky bebí. Ono to právě nedře, žádnej otlak nic, ale šlacha u toho hrozně trpí, jako fakt moc. Víc jak dva dny za sebou nedám. Ale bota jako taková - myslím tu dolní část, to je prostě papučka, fakt jak v bačkorách. Si řikám, jestli je nějak blbě nevážu, nebo tak. Ale prostě do koncertu musíme bejt srostlý, musíme.
No já jsem právě původně taky chtěla po netu, ale pak jsem si říkala, nenene, kdepak, šup do krámu. Bota se prostě musí odzkoušet, taky už tu blbost neudělám podruhý. Hele tys říkala - šoupnout do trouby a pak namazat, že jo? Na jak dlouho a na kolik tam ty důry třídírový mám strčit?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:13
- Nahlásit
brut
Ahoooj
závidím dva hajzlíky
No jo, kdyz mi je stejne vyuzijem asi jen o vikendech, kdy je muz jakt tazk doma. Pak mozna este rano, nez jede do prace Ale jinak se o hajzlik u mamy moc netahame
jablunka
Chlap no Ja uz chci, aby prestaly bejt venku tydle hnusy a mohly sme za vama s Fifijovou priject...
PetraK
No jo, tak to je blby...to mi martensky nedelaj, ale ony sou mi celkove dost volny, sice cislo spravny (ze sekace skoro v podstate nenoseny za litra ), takze ja si do nich beru teply fusky a este nadkolenky tlusty, abych v nich mohla tapat. Si je tam zkus taky vycpat, esli tam mas nejaky misto. Dlouho fusku a treba dole prehnout dvakrat.
Na jak dlouho a na kolik tam ty důry třídírový mám strčit?
No hele me todle dycky resil muz, pac ja se bala taky, abcyh je nesesmahla Ale do truby je strcit na nejakou malou teplotu, ne aby to skvarilo, ale aby se vysusily poradne od potu a vody. Pak namazat rozpustenym sadlem a zase ho necha v rure vsaknout a klidne nekolikrat. Nesmi tyct guma Se kdyztak doma zeptam muze, na kolik to daval, ale prijedu dom az v pul sedmy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:21
- Nahlásit
brut
Jinak mám chorého synka...chytil chřipčičku a holka má marod Králíčka, takže dneska poklušou na veterinu ( pokud teda holka nehárá, což prý nikde není vidět)
huž zas máte v domě choroby?? Bože vy si je snad kupujete někde, to neni možný.
Wami pozdravuj, áno?
koukám, že máš oběť.
na ja!!! Hyena a Mathea vědijou
Mathea
No jo, tak to je blby...to mi martensky nedelaj,
no já mám hrozně úzkou noženku a dole v kotníku úplně. (se zrovna Brtnik tuhle smál, že když vidí moje haxny, připadá si jako úchylný pedofilní strýček, páč mám nohy jak malý dítě )
Hm, to ohrnutí fusky vyzkouším. On ten kluk prodavačcskej říkal, že to má taky tak - sem mu vokukovala nohy a ptala se ho co s tim dělá, prej to musim vydržet, taky má úzkou nohu a taky se mu to zalamuje dovnitř. tak snad to klapne. :conufsed:
No hele me todle dycky resil muz, pac ja se bala taky, abcyh je nesesmahla
někdy se ti chlapi i hoděj, to je fakt.
Ale do truby je strcit na nejakou malou teplotu, ne aby to skvarilo,
to dá rozum, ale otázka je, esli to uhlídám Pak namazat rozpustenym sadlem
zevnitř nebo zvenku? Nebo oboje?
Se kdyztak doma zeptam muze, na kolik to daval, ale prijedu dom az v pul sedm
se prosim Tě zeptej, je jedno v kolik, klidně i vo půlnoci, nebo až zejtra. když jsem ty svině nerozchodila doteď tak to ešče nějakej čas vydrží a díky moc předem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:23
- Nahlásit
jablunka
Pak řve,že má přesezený nohy,ale stejně tam pak stráví další hoďku
Jinak zase du,páč sem na ránu.
nechoď!! Nechoď Máš-li cosi na duši, svěř se tetě Petruši, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:25
- Nahlásit
PetraK
sem se vám svěřovala hu Davídkový a je mi to stejnak furt prd platný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:27
- Nahlásit
Fajka
sem se vám svěřovala hu Davídkový a je mi to stejnak furt prd platný...
huž to střežím, hned tam běžím!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:32
- Nahlásit
Fajka
čau pani, taky je hu vas toliko hnusnýho sněhu ????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:33
- Nahlásit
PetraK
Teď tam mám tíhu a nejde s tím nic dělat,musím počkat,až uzraje čas.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:35
- Nahlásit
PetraK
No botky už jsem obdivovala. Jsou úúúúžasnéééééé..... Doknoce mám jasno, že je miluješ jako Ajšůs psíkacího ježka
Jináč naturální hajzlík se líbí hlavně čubě. Po ránu mě má hend při ruce na mazlení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:39
- Nahlásit
vlk
ahojte paní vlková...o sněhu mě ani nemlufte, mě už z něj vážně asi brzo hrábne a už mě prudí jen to věčný oblíkání když se de venčit a slíkání když se de dom... už to mě prudí :-/
Co micinka? něco nového perspektivního jste našla??
Jo a kdybych neodpovídala tak se mě tohle forum zase seklo a nechce mě to sem pustit tak se vomluvuju dopředu...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:43
- Nahlásit
Fajka
... micku zatím nemám, už slevuju nemuší to bejt britka, jen prostě nějaká kočena (ne černá) zvyklá na kočičí hajzlík a na dva dotěrný psiska který ji občas pohoněj po chalupě ( nepokoušou, nesežerou) bylo by fajn kdyby už byla vykastrovaná.... jsem projížděla útulky, ale žádná mi nepadla do voka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:45
- Nahlásit
vlk
Ale tak micinek je mraky tak se určo brzo nějaká najde
Já bych si vzala taky hned nějakou myšilofku či dvě kdyby to šlo... jenže to zatím nejde... ale až to jednou půjde tak hned pudu pro mourečky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:48
- Nahlásit
Fajka
... moury máme dva venkovní ( mámu se synátorem), ale ty nechtějí bejt doma.... chtěla bych něco zvláštně zbarvenýho aby se mi to nepletlo s těma co tu lítají okolo....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 13:49
- Nahlásit
PetraK
Mne se zas tehdy strasne smal muj ortoped. Prej mam nohy egyptskyho typu nebo co Ted sem si kupovala nejaky boty na ples k satum a nakonec to klaplo..ale z hooodne moc plesovek mi litaj nohy ven, pac je mam taky cely divne tvarovany Tak sem na patek zvedava, ale radsi si s sebou vemu poradny boty
Sadlem mazu fakt jen zvenku..i dyz na moje popraskany a zvtrdly paty by to bylo dobry i zevnitr
Ok, pak vyzjistuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:03
- Nahlásit
Mathea
Sadlem mazu fakt jen zvenku..
Svata pravda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:03
- Nahlásit
jablunka
Teď tam mám tíhu
tak šup na emila. Tíha je vod toho, aby se kapek poodhazovala, víme?
Hyena
No botky už jsem obdivovala. Jsou úúúúžasnéééééé..... Doknoce mám jasno, že je miluješ jako Ajšůs psíkacího ježka
šak já vim, taky sem vám s nima furt votravovala
Po ránu mě má hend při ruce na mazlen
jo-o-o. todle by bylo podle Ešusího gesta, taky se mi vždycky nasáčkuje na záchod, do kópelky
vlk
zvláštně zbarvenýho aby se mi to nepletlo s těma co tu lítají okolo
Zrzavou!! Zrzavou!! Ty sou nejlepčí!! Máme začít shánět?
Mathea
Prej mam nohy egyptskyho typu
je to jasný. Si můmyje!
ale radsi si s sebou vemu poradny boty
Jooo!
Sadlem mazu fakt jen zvenku..
no počki, ale neztratí to potom odolnost proti vodě? Si pamatuju, že třeba z tohodle důvodu se nemaj boty mazat pinďulónou. A dík za konzultačku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:05
- Nahlásit
Fifi
Svata pravda.
vy ste kráááááááááávááááááááááááá pitomááááááááááá pitomááááááááá
bože můj, do čehos to duši dal
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:14
- Nahlásit
PetraK
zrzatou néééé, máme tady zrzatýho 15ti kilovýho mamlasa vod sousedů. pořád k nám lozí, mlátí naše kočky a krade jim žrádlo.... spíš něco světlýho, podivně flekatýho....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:25
- Nahlásit
Fifi
Ty si blbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naprosto souhlasim s Esusovou jako
PetraK
Si můmyje!
Hele to uztu pred casem taky bylo, ne? nejak z pomerance se to tehda vyvinulo myslim
ale neztratí to potom odolnost proti vodě
tj nejaka chujovina, ne? Dyt mastnota vodu odpuzuje, mastnym se mazou gumovy tesneni u dveri aut, aby ti to slo votevrit prece.. stejne tak kdyz napustis boty sadlem, tak to vodu nepropusti. Nebo to chapu zas blbe?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:30
- Nahlásit
Mathea
tj nejaka chujovina, ne?
no nevim.no. jen vim, že mi kdysi švec říkal, na kožený boty nikdá ne pinďulónu, páč pak nebudou wótrprůf už.
stejne tak kdyz napustis boty sadlem
no tak asi budu muset přijet k Fifijofce návštěvou aji s botama
Hele to uztu pred casem taky bylo, ne
to je fakt, mi to vypadlo nějak z hlavy,
naprosto souhlasim s Esusovou jako
no vona to má v tej makovici prostě rozdaný!!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
PetraK
no tak asi budu muset přijet k Fifijofce návštěvou aji s botama
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
A mi konci predmet filosofie domova, mam dve hodky volno, jdu neco posnidat. Pak se tu este zjevim
|