Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:45
- Nahlásit

wami
brut

já jsem ale bubá,
ale nejseš

však to vždycky skončí stejně

brut
týý jo, to je fakt.... hned odpolko to řeknu mužskýmu... třá mi koupí polárkáč

ne! Nic mu neřikej, odměň se sama, při jeho sarkasmu by Ti místo polárkáče koupit třá mouku a droždí na další várku

spíš bych tam viděla tu neprobádanou oblast... přece jen toho o mozku víme stále dost málo

no nejspíš to tak asi bude, ale..... znáš to, jak se moc a moc snažíš a na něco soustředíš.... nevidíš co je nejviditelnější. No ono je to venkoncem fučik, proč se to nevidí, blbý je, že se to nevidí, ale to my dvě asi nepořešíme

si zase pletla nemčinu s anglinou

kupodivu asi ani ne, ale ta jejich výslovnost . Jak jsem s anglinou neměla nikdy potíž, tak v germánštině jo. Já to řeknu v jednotlivým slovíčku,to jo, ale jak mám říct větu, skončí to komicky, buď se poplivu, nebo začnu mlít nesmysly z toho, jak se soustředim na to, abych zněla echtgold germánsky

nejdelší co jsem schopna vyslovit excelentně je: im Byrrrroo , jak mám říct Zí arrbajtet im Byrroo je z toho tragikomedie . POdetla mě věta Dý Laborrrantinen arrbajten im Laboor

aby jsi tohle dokázala bez úhony, tak by jsi musela cvičit nějakou metodu a to jen tak bez pomoci někoho, kdo se tím zabývá nezvládneš....

no vim, jenže najdi někoho, kdo nebude šarlatán. Nevěřím moc lidem

Nejen, že ti krvácí frňák, ale máš bolavý ucho

No! Už zas. Jak to víš?

holka má z pedagogiky nakonec jedničku a byla pochválená.

čikovná, čikovná je

wami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

PetraK
já jsem ale bubá,
ale nejseš

to je fakt... na bubou otázku bubá odpověď...

all
nestíhám, musím mazat směr práce, fujky...

ale kdo chce, malá zmijka má nový fotky!
http://wami.rajce.idnes.cz/unor_10/#album

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:07
- Nahlásit

PetraK
jááá víííííím, ale však to znáš... občas ti to nedá a pak jsi kde? V řiti ...

ne! Nic mu neřikej, odměň se sama, při jeho sarkasmu by Ti místo polárkáče koupit třá mouku a droždí na další várku
spíš bych to viděla na pouta a klapky na oči či jiný nesmysl ( mouky a droždí mám hafóó a moc dobře to ví)

No ono je to venkoncem fučik, proč se to nevidí, blbý je, že se to nevidí, ale to my dvě asi nepořešíme
nepořešíme, ale krásně se o tom debatuje

kupodivu asi ani ne, ale ta jejich výslovnost
výslovnost? Vždyť vyslovují líp jak angláni

nejdelší co jsem schopna vyslovit excelentně je: im Byrrrroo , jak mám říct Zí arrbajtet im Byrroo je z toho tragikomedie . POdetla mě věta Dý Laborrrantinen arrbajten im Laboor
a proč se učíš vyslovovat takové kombinace, které stejně nikdy nepoužiješ?

no vim, jenže najdi někoho, kdo nebude šarlatán. Nevěřím moc lidem
nemyslím, že by se nikdo nenašel, jen jich nebude moc...myslím těch, co opravdu umí a nejsou šarlatáni

No! Už zas. Jak to víš?
ááááále, to jednou venku štěkal jeden pes a vyprávěl nám příběh o bolavém uchu, krvácivým frňáku a zdeptaný Ešusový

wami
ale kdo chce, malá zmijka má nový fotky!
malá zmijka už není maláá

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:19
- Nahlásit

PetraK
wami
No tak bacha na planej laran, šak víš, jak to pak dopadalo
Jináč zmijí fotečku jsou úžasné a docela bych chtěla vidět, jak sfiň žíhaná bude řádit se zmijí žíhanou

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 12:38
- Nahlásit

Hyena
Jináč zmijí fotečku jsou úžasné a docela bych chtěla vidět, jak sfiň žíhaná bude řádit se zmijí žíhanou
zrovna včera jsme o tobě a Hyence s wami mluvily.... nějak se musí vymyslet setkání, ale obě pevně doufáme, že dorazíš v březnu na Cakov, tam by se dalo zjistit, jak budou pospolu řádit ( jen piraňa bude trochu v nevýhodě, holt žíhání jí nějak uniklo)

wami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:31
- Nahlásit

brut
my jsem s Hyenou v krok napřed, já na základě našeho včerejšího hovoru vymyslela úúúúžasnej plán, a tak v úterý budu otravovat tebe a ve středu po o Hyenuuuu!

ale že se vedle snažíš, to je přece ten boj s větnými mlýny, co tam zmiňovali...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 14:34
- Nahlásit

wami
my jsem s Hyenou v krok napřed, já na základě našeho včerejšího hovoru vymyslela úúúúžasnej plán, a tak v úterý budu otravovat tebe a ve středu po o Hyenuuuu!
tak to jsi o pořádnej krok napřed .... že bych se ve středu přidala?

ale že se vedle snažíš, to je přece ten boj s větnými mlýny, co tam zmiňovali...
koukala jsi se? Se docela bavíííím a mám pocit, že už je všechno jasnýýýý

wami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:02
- Nahlásit

brut
.... že bych se ve středu přidala?
mno, ono vlastně můžeš jet se mnou ráno, akorát tedy pak budeš muset chudino mrznout v autě s holčičkama... a nebo tam holčičky můžou mrznout samy a se schováš někam do tepla, místa na to tam je dost

po zkoušce pak pojedu kamsi směr Prokopák, aby Hyena nemusela skrz celý Prágl, a až se zmijka s Hyenou trochu unaví ( ), hodila bych tě někam na MHD a pak bych svištěla dom...

koukala jsi se?
jo, já už se jenom koukám... svý jsem si řekla...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:11
- Nahlásit

wami
mno, ono vlastně můžeš jet se mnou ráno, akorát tedy pak budeš muset chudino mrznout v autě s holčičkama... a nebo tam holčičky můžou mrznout samy a se schováš někam do tepla, místa na to tam je dost
ještě je variana, že přijedu do práglu později a někde se sejdem

hodila bych tě někam na MHD a pak bych svištěla dom...
od Prokopáku jezdí emhádéčko a ty by jsi mohla svištět v klídku dom za velkejma.... to doladíme, nebooooj

Já taky končím

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:19
- Nahlásit

wami
brut
Dámy, házela jsem Wamiovce do sovy eště úterní variantu někde cestou k tobě Brut. Budu moc ráda, když se potkáme všechny, akorát prosím bez plesnivce, bo Hyena hárá a nechci mu zbytečně přidělávat zlé sny

wami
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:26
- Nahlásit

Hyena
máš sovu, jestli by to jinak nešlo, tož v to úterý, ale já osobně bych byla radši za středu...

Hyena
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 15:29
- Nahlásit

wami

Jdu se mrknout do sovince

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 21:02
- Nahlásit

brut

V řiti ...
úúúž

na pouta a klapky na oči či jiný nesmysl
ééé
to je zas nahrávka teda

Vždyť vyslovují líp jak angláni

no to teda náhodou ne-e. anglina mi šla sama, ale todle je vražda v temným lese. Nevím proč. Jo jasně, můžu používat naše r místo jejich errr a naše ch místo toho jejich chš, ale pak to neni vono, no , ale snad se to poddá. Ale doufám, že ne jako ty boty

a proč se učíš vyslovovat takové kombinace, které stejně nikdy nepoužiješ

no páč mi to tam napsali. Nevim proč, ale je to tam. Sem vzorná študentka, tak se snažim co kdybych někdy potřebovala říct, že laborantky pracujou v laboratoři

štěkal jeden pes

nesnášim čokli co furt štěkaj

Holky ten sraz máte asi přes den což?

wami
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 16:39
- Nahlásit

PetraK
Holky ten sraz máte asi přes den což?
ju, bo jsem tam jen na zkoušky... tak v út po zkouškách svištím za brutofkou a ve středu po zkoušce svištím za hyenkou... ale by sis mohla vyžebrat půl dňa volno a v tu středu jít s náma, i když asi bez Ešůsa, dyš Hyenky hyenka hárá...

ti místo toho pučím třá uřvanou Mel-hrůzínu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 18:06
- Nahlásit

wami
promin že otravuji,ale mohla bych vědět o co gou? mě se strana 516 neotevírá,jestli mohu poprosit napsat do davídkového tématu,chápu že je nějaká vychajda?

wami
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:08
- Nahlásit

brezen2008
no, ale taková rychlo, bo se zas mihnu Práglem...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:23
- Nahlásit

wami
a kdybych se chtěla přidat,mohu? klidně jenom s elis a kam bych měla dorazit a kdy?

wami
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:34 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

brezen2008
jasně, ale ono se to celý ještě uvidí, zatím je to ve fázi domlouvání
popravdě - kam přesně nevím, já tam trefím autem, ale už jsem zas zapomněla, jak se to tam jmenuje, kdesi okolo té hospody, co jsme byli
a teoreticky ve středu, akorát čas taky nevím, bo ten se ještě přesně nedomluvil, ale někdy po o. Bo to závisí na tom, jak skončím zkouškování...

ti asi moc nepomůžu zatím, co...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:43
- Nahlásit

wami
vím kde jste byli v hospodě,tam trefím tramvají a jinak dík,budu koukat na tohle téma

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

čůůůůůs lidíííííí, konečně mě to sem pustilo!!! strašně to blbne
včera jsme strávili příjemnej večer s pani Fajkýšovou
joooo, kdybyste chtěl někdo se mnou a s pani Fajkou strávit cvičící víkend s berňáčkama a jinejma kamarádskejma plemenama tak se hlašte!!! víc info na webu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:19
- Nahlásit

Janiii
konečně mě to sem pustilo!!! strašně to blbne
takže nejsem jediná,to jsem ráda

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Achoojky, dík za hezkej večer

S přátelskejma plemenama prej ok tak teda přátelskejma plemenama a jednou modrou pruhovanou kočičkou
Jo a že zdravím modrýho dementíka ...příště si vemu metr svůj...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

Fajka
...příště si vemu metr svůj...
všímáš si, že jsem to tu nerozmazávala jo?
S přátelskejma plemenama prej
dobře, tak s přátelema a jejich plemenama, lepší?

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:18
- Nahlásit

Fajka
jo, a v půl jedný jsme sedali ke stolu a najednou zvonek u dveří ... a Míra jen "Pája ..."

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:23
- Nahlásit

Janiii
všímáš si, že jsem to tu nerozmazávala jo
já se klidně rozmajznu sám

a Míra jen "Pája
to bejt nemoh, bo jsme zrovna probírali a vlastně stále ještě probíráme (již od včerejška) velikost televize fobýváku
že my k vám vůbec lezli

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:35
- Nahlásit

že my k vám vůbec lezli
Fajka
taky jsme vás rádi viděli

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 08:17
- Nahlásit

PetraK
čau,jak jsi sis užívala víkend?
kdybych se sem nedostala ohledně té vychjady ve středu,tak mi to napiš do davídkové
bo to tvoje téma FAKT blbne !!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 09:56
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Hooooooooolky víte co jsem dostala v pátek při obědě v hospodě od kolegů v práci k narozkám???? Ráááááááááááámštaaajn tričkooooo!!! Naprosto bezchybný a ouchylný Tak jsem hned vlítla na hajzlík, přehodila ohoz a nakráčela do společnosti . Má to jen trochu háček, tady v práci. Až potkám pana řídícího, budu si muset dávat ruce na hrudníček. On je tam totiž moc dobře vyvedenej ten obrázek z přebalu toho Céda Já mám takovouuu radost!!

Hned v sobotu jsem nazula boty, trčiko a juché na biliár. Po pěti letech jsem si zapálila! Ale ne cígo. Jen doutňas, vanilkovej!!

wami

ale by sis mohla vyžebrat půl dňa volno

tak na tom to dost padá

Janiii
Fajka
že my k vám vůbec lezli

taky jsme vás rádi vidě

tomu řikám vyvedená návštěva +

brezen2008

čau,jak jsi sis užívala víkend?

gůtově. V sobotu jsme byli shánět tu sekajdu - hlava uvařená, informací moc a zároveň málo , bude to zajímavý, než to vyberem. Večer jsme vyrazili do toho klubu na bilár a včera jsem se uchodila. Nejdřív jsme šli s Ešusem nakoupovat do Hornbachu, sem se vláčela přes celej sídlák -asi tak 250 kilometrůch , já koupila šrouby, Ešus si koupil kost a donesl si jí k pokladně, pak byl celej vyděšenej, že o ní přijde, když jí musel odevzdat panu pokladnímu k naúčotování . Ale byl vzornej (hlavně byl pyšnej, páč je rád obdivovanej a to tam teda byl), pak si jí nesl pyšně až dom. No a pak jsme ještě vyrazili do přírody, domů dorazili skorem v půl šestý, oba mrtvý. Já ale ještě musela upéct olivový chleby a uhňoucat bylinkový máslo pro kolegy do práce, na oplátku za dáreček. Ale krásně bylo, jen ten víkend vždycky hrozně uteče.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:03
- Nahlásit

Bré ráno....Lidi, proč je ta pracovní část tejdnu tak dlouhá a víkend pak tak rychle uteče.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2010 10:10
- Nahlásit

PetraK
tys měla narozky?
tak vše nej dodatečně
do horbachu můžou psi?

<< 1 ... 513 . 514 . 515 . 516 . 517 . 518 . 519 . 520 . 521 . 522 . 523 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání