| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:39
- Nahlásit
Fajka
pani, se vomlouvám za zmatečný chování, ale byla jsem půlnohou na cestě k zubaři a do toho mi furt někdo volal: votravy z Pojišťovny a ňákej anonym, tak esli ta zpráva nedávala smysl, tak je to proto
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 16:45
- Nahlásit
PetraK
tak 24 dubna děláme s dastym ZOP u waldíka
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:32
- Nahlásit
No tak hele, PetraKá mi poslala mejl tuším na Fifi a já jí posílala mejl, kterej mi přišel od té paní a kde krom o psech mluví i o kočkách. Tak kde je ku.va problém, Máchalae?!
Vlku máš nějaký emil?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:35
- Nahlásit
Od: chov.zvirat@seznam.cz
Předmět: Re: russellové
Datum: 4.2. 2010, 11:22 - dnes v 11:22
-------------------------------------------------- ---
Dobrý den,
doneslo se k nám, že rušíte svůj chov RT. V případě, že byste chtěli pomoci s udáváním takového množství pejsků, rádi se toho ujmeme. Podmínkou však je, aby psíci byli dáváni zdarma.
S pozdravem, Gabča
http://russell-v-nouzi.estranky.cz
http://bull-v-nouzi.estranky.cz
děkujeme zatím se lidé ozívají v případě nouze se ozveme.
Máme Brické 6 měsíční koťata které daváme zdarma z důvodu rušení chovu a rými.
S pozdavem
Jana
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:37
- Nahlásit
impact
wakowlk@email.cz .... no byly u toho nějaký odkazy, ale ty jsou na psy .... na mě se muší pomalu, jsem starší člověk a s počítačem si ještě vykáme....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:41
- Nahlásit
impact
PetraKá mi poslala mejl tuším na Fifi a já jí posílala mejl
Ja sem v tom nevinne, Fajfka je fajko a ja su fifi.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:58
- Nahlásit
Fifi
Omluva.
vlk
No v podstatě je v tom mejlu to, co jsem ti tady zkopírovala. Nabízela jsem pomoc ohledně psů, dostalo se mi britských koček. Tak jí napiš mejla, že se o tom dozvěděl (-a?) a jak to je.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:27
- Nahlásit
impact
... a nevíš vodkud jsou ????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:28
- Nahlásit
vlk
Třebíč.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:33
- Nahlásit
impact
do prčic, to je 250 kiláků..... jsem Fajkové psala sever moravy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 19:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Ja sem v tom nevinne, Fajfka je fajko a ja su fifi.
vidiš huž si to málem vodnesla za mě
vlk
prčic, to je 250 kiláků..... jsem Fajkové psala sever moravy
čoveče já vůbec netušila vodkat to je
ale tak třá by se ta doprava nějak pořešila co? mám nějaký dobrý známý v Brně co by ji třeba převzali a přiblížili blížejc....
Randál
pani mám prosbu. Ste tudle zmiňovala, že ten váš hodnej nevoblečenej pán jezdí nach Prág. Nemoch by něco popovézt pro Dášenku? já vim, že votravuju, ale... zkusit to musim
no to je jasný že to mušíte zkusit
no paní do Prahy potřebujem ale ted nejsem schopná říct kdy tam pojedem... ale možná díky tomu bezva vodkazu od Brut na sedajdy brzo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:16
- Nahlásit
ja noc nefim, ja jen si vsimla ze ympakt psala neco o bricke kocce tak jsem si vzpomnela na vlka. Ale dejte kdysztak vedet jak to dopadlo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:19
- Nahlásit
Fajka
Randál
vona je taky magor, to už je jasný
bezva vodkazu od Brut na sedajdy brzo
no tož to by bylo prima - byste se třebas mohli i stavit na kafe, ale to asi neklapne, když se vybírá nábytek. ALe možnost tu je.
A tak já někde tady pochopila - nevím proč, ale vůbec , že vaše drahá půle je cestovací na prahu.To sem to nějak zmotala.
A radši mizím, mám nějak blbou náladu a navíc jsem vyřízená ze cvičení a germánštiny.
Dobrou všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:25
- Nahlásit
PetraK
vona je taky magor, to už je jasný
no ale dyk sem tu na spráným místě ne?
no tož to by bylo prima - byste se třebas mohli i stavit na kafe, ale to asi neklapne, když se vybírá nábytek. ALe možnost tu je.
no nějak to určo vykoumáme a jestli do Práglu pojedem tak určitě vemem co bude třeba
A tak já někde tady pochopila - nevím proč, ale vůbec , že vaše drahá půle je cestovací na prahu.To sem to nějak zmotala no pani to bylo dyž mě naštval ale to sem ho posílala do Prčič a ne do Práglu.....
....že by byl Prágl v Prčicích????
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:30
- Nahlásit
Fajka
tak jsem na tu kočku psala, zatím mi nikdo neodpověděl.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
vlk
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4971258/britske-ko te.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/5017444/Kocicka-Br ita-hleda-novy-domov.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4911453/Britska-mo dra-kocka.php
Jo ještě mě napadá nevím jestli si postřehla že Brut se nabízela že by ti ji na Ostravsko přiblížila když tak
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:33
- Nahlásit
Fajka
plzeň, Brno, Litoměřice...... pani vy mě chcete zničit.... Ostrava, Frýdek Místek a okolí to sou lokality pro mě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:34
- Nahlásit
Fajka
Jo ještě mě napadá nevím jestli si postřehla že Brut se nabízela že by ti ji na Ostravsko přiblížila když tak
.. ee to mi nějak uniklo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:36
- Nahlásit
vlk
...... pani vy mě chcete zničit....
nechcu
.. ee to mi nějak uniklo...
vidíš..nic není nemožný
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:40
- Nahlásit
Fajka
no a kde bydlí Brut ???? Určo mi nepojede pro micku někam do Plzně či jiné pr......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:55
- Nahlásit
vlk
no a kde bydlí Brut ???? Určo mi nepojede pro micku někam do Plzně či jiné pr......
v Berouně právě...a to není do Plzně až zas tak daleko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 07:17
- Nahlásit
PetraK
zdravím a máš mejlíka
jinak jedeš zas na chatičku o víkendu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁJN!!
Randál zdraví kočičí burzu, huž ste to pořešily?
brezen2008
zdravím a máš mejlíka
právě jsem ho četla, Walda má pravdu. Nehroť to. Nevím jak a co, ale nespěcháš na něj??
jedeš zas na chatičku o víkendu
ještě nevím, musíme posehnat sekačku, páč ta naše stará zemřela - bude pohřeb. Takže budem objíždět sekačkový krámy a koukat kde co mají. Potřebujem něco s výdrží ale nejlíp zadarmo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:27
- Nahlásit
PetraK
objíždět sekačkový krámy a koukat kde co mají.
jo a při té příležitosti nakoupíte i něco co jste něchtěli
to já vím že má pravdu,jenže hodně lidí říká,že ten pes na to má a dostat ho někdo jinej....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:38
- Nahlásit
brezen2008
,jenže hodně lidí říká,
je naprosto fuk, co hodně lidí říká. Je naprosto fuk co vůbec někdo říká. Důležitý jste vy dva! Na to co říká někdo jinej kašli.
že ten pes na to má a dostat ho někdo jinej....
jo třeba na to má, ale dostat ho někdo jinej, může ho klíďo píďo dokurvit, víme? Právě proto, že bude vědět, že na to má, bude na něj tlačit................... Však to můžete dělat přece jen tak, bez zkoušek, pro radost, tak aby vás to bavčilo. Tím pádem Ti odpadne štréz a nebudete se točit navzájem. Cvič nejdřív doma v klidu, když bude uvolněný. Až po dlouhý době, dlouhý době, když vám to půjde doma, běžte ven a na konci procházky až bude vylítanej a nikde nikdo a nic nebude to zkus. Já si myslím, že jak jsi se rozhodla, tak moc a moc pospícháš. ZKOUŠKA PŘECE NENÍ NUTNÁ KE SPOKOJENÝMU ŽIVOTU. Rozhodni se pro ni, až vám to opravdu půjde, až to budete mít nacvičený a ne se tlačit do termínu ty Kubo. A podrbej černoprdleníka ode mě mezi ušima.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:49
- Nahlásit
PetraK
máš pravdu
ale podrbat ho ted nemůžu,bo dostal najíst,tak za chvilku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
brezen2008
to já vím že má pravdu,jenže hodně lidí říká,že ten pes na to má a dostat ho někdo jinej....
No a co.... takový psi tady máme skorem všichni Hyena by taky mohla bejt někde úpa jinde, kdyby s ní dřel sporťák a co třeba Nána Davídkový.... Neblbni žádnej pes ti nebude brečet, že nemá zkoušku kašli na ambice a slož si zkoušku až budeš cejtit, že na to máte oba a hlavně, že vám to OBĚMA přinese radost! POkud tě s dastíkem baví cvičení, tak si jen cvič a kašli na nějaký nervování na zkouškách. Dyk by nám ty čokli měli hlavně přinést radost , štrésů už máme dost z jinejch věcí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:55
- Nahlásit
brezen2008
důležitý je NE - POSPÍ-CHAT!!!! Pomalu, pomalu, to že na to má, neznamená, že to musíte stihnout za měsíc. Víš? Buď štastná, za to jakej je, jak dobře se vám žije a NEPOSPÍCHEJ nikam.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:58
- Nahlásit
Hyena
POkud tě s dastíkem baví cvičení, tak si jen cvič a kašli na nějaký nervování na zkouškách. Dyk by nám ty čokli měli hlavně přinést radost , štrésů už máme dost z jinejch věcí
díky za podporu přecedkyně
hele už mě hrábne z těch bot - teď mám na mysli ty svině mrňavý, třídíry. Doma v nich chodím a naprosto v pohodě. Tak jsem si říkala, gůt, teď si odpočinu od velkejch a vezmu po dlouhý době ty malý taky do světa. No to sem si dala!! Než jsem došla do práce MĚLA SEM ZASE KRVAVÝ PUCHEJŘE!!! Tohle přece už není možný??? Doma v nich dusám a nic, jak je vezmu na vycházku, umírám. Přece nemůžu chodit v těch botách jen doma???
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2010 09:02
- Nahlásit
PetraK
Že by sis pořídila luxusní bačkůrky?
Hele vydž, dyk je máš pár dní. Zkus v nich nejdřív jen ven na krátný akce tipu nákup apod. Přeci jenom v nich vyrazit rovnou do práce už je docela skok.
|