| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
druhýho pséka nemůžete, tak aspoň druhýho ftáka
to víte, nějaká kompenzace musí bejt
obávám se, že pes by byl lepčí jak houser
ani nevíte, jak moc s váma souhlasim
kde vy?
u petržele
jbat
pro pravdu se každej zlobí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:07
- Nahlásit
PetraK
pani, já se nezlobím, já vim, že máte pravdu, když jste ta mamínka...
ale už přestávám, včera jsem měla se šéfkou jen tři stříčky a dnes mám rande s tunelářem, takže to padne flaška, maximálně dvě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:22
- Nahlásit
jo a pampadadááááá, od příštího kvartálu budu v jiným týmu, tzn. pod jinou týmludrou a to pod nejlepší týmludrou, co tady máme.
jsem čťactná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:24
- Nahlásit
jbat
když jste ta mamínka..
u kolegyně, paninko, u kolegyně. Jediná maminka je tu Eimydlo
se šéfkou
s tou vzhlednou??
jsem čťactná.
to by se mělo zapít
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:27
- Nahlásit
PetraK
s tou vzhlednou??
ne é, s tou hodnou.
to by se mělo zapít
no to se vsáááááááď!!!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:33
- Nahlásit
PetraK
u petržele
no a pak že dáme na to petržel aby dlouho vydržel
jbat
jo a pampadadááááá, od příštího kvartálu budu v jiným týmu, tzn. pod jinou týmludrou a to pod nejlepší týmludrou, co tady máme.
jsem čťactná.
paní gratulíruju páč nejni nic horšího než makat pod nějakou echtgoldludrou... Janii by vám mohla vyprávět
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:34
- Nahlásit
Fajka
paní gratulíruju
děkuju děkuju...
nejni nic horšího než makat pod nějakou echtgoldludrou...
no to není, to je pravda...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:58
- Nahlásit
jbat
no to se vsáááááááď!!!!!!
řikám to furt, prostě kořala profesijonál!!
heh, ale abych tě nenechala ve štychu, tak včera sem byla taky snaživá. šla jsem s Ešusem procházkovat a když jsem se po dvouapůlhoďkách vracela dom, cinkla jsme mamině, že se sejdem na záhradce v báru a dáme si jedno malý. Máma pije pomalu- už je starší, fšecko jí hrozně trvá, tak sem , sotva vona cůcla už měla já prázdno. Tak sem si pochopitelně musela dát ešče jedno, to dá rozum. ale bylo malý, malinký. Pak doma, když jsem dělala grilčovaný brambory, s cuketou a krůtíma kozenkama, sem špuntla dobře nachlazený růžovoučký. To mi dodalo sílu a enérgii, takže sem ešče upíkla švestkovo ořechovej kuláč a vytřela byt. Von ten alkahůl je dobrej pohon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 11:59
- Nahlásit
Fajka
no a pak že dáme na to petržel aby dlouho vydrže
jehehééé, to je krávovináááááá
nechte toho, se mi hrozně blbě směje, páč to bolí
Janii by vám mohla vyprávět
blbej šéf, to je prostě vražda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:02
- Nahlásit
wami
to jsem byla jaksi já, ale vzhledem k tomu, že jsme se přestěhovali a zatím jsme bez internetu na baráku, tak musím počkat na zařízení ale mám to poznamenané v dijáři
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:30
- Nahlásit
jbat
on byl žlutej, ale už odžloutnul, přece jen se "opaloval" 3 dny...
PetraK
Myslim, že to spíš podědil po tatínkovi Ten je taky protivnej, jen když má hlad
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:12
- Nahlásit
PetraK
Von ten alkahůl je dobrej pohon
nevim, mám v sobě dva panáky vodky - na obědě mi kolega oznámil, že ho chtěj vyhodit. a to takovým stylem, že si nejspíš odnese 53... pokud teda neodejde sám...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:31
- Nahlásit
PetraK
pani pani!!!!!! já budu celej příští týden hlídat vyžlí miminko Mášu!!!!!! od té mé kamarádky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:35
- Nahlásit
Fajka
no a pak že dáme na to petržel aby dlouho vydrže
jehehééé, to je krávovinááááá
tak mi došlo, že se tady pravděpodobně směju jako debil a uniká mi jeden podstatnej detail. To ... aby dlouho vydržel... může bejt taky v tom významu, ŽE ABY DLOUHO VYDRŽEL TEN HOUSER!!!!! zatim má teda v tom případku petržel dost vynikající účinky
Eimy
přece jen se "opaloval" 3 dny
v tom je mezi nima podstatenej rozdíl zatímco pan Kindrvajíčko se tři dny opaloval a žehlil, tak jébat tři dny chlastá :-D
Myslim, že to spíš podědil po tatínkovi
ešivá zdědil VŠECHNU inteligenci po tatínkovi, je na tom tím pádem tatínek dost bledě páč jemu už nic nezbylo
jbat
odnese 53... pokud teda neodejde sám...
jak to?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:37
- Nahlásit
jbat
pani pani!!!!!! já budu celej příští týden hlídat vyžlí miminko Mášu!!!!!!
okamžitě, ale O K A M Ž I T Ě sepiš poslední vůli. Páč to nepřežiješ
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:40
- Nahlásit
PetraK
jak to?
tady je to tak: každej se někdy sekne, udělá chybu, někdy ji napraví hned a někdy až v průběhu času.
máme tisíce předpisů, který se mění každý měsíc, některé častěji (třeba investice etc.) a musíš je znát, což není možný.
no a když pak chtějí vyhodit někoho, kdo má smlouvu na dobu neurčitou (což by mimo jiné znamenalo odstupné...), tak se najdou přesně ty chyby, které ještě nevypluly napovrch.
určitě nikdo nedělá takové krpy, kdy jde o peníze nebo něco, ale prostě nikdy nevíš, co vytáhnou a jestli jim tady něco jde, tak je to právě to šmejdění po tvých secích, pokud nechceš odejít sama. je mi z toho blbě.
navíc to moc lidí neví a já si o tom nemám s kým pokecat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
PetraK
okamžitě, ale O K A M Ž I T Ě sepiš poslední vůli. Páč to nepřežiješ
ale přežijů, uvidíte.
ráno je s Blbís vypustim a večer někde seberu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:52
- Nahlásit
jbat
im tady něco jde, tak je to právě to šmejdění po tvých secích, pokud nechceš odejít sama. je mi z toho blbě.
to sou ku*vy, hnusný. Tohle se bohužel dělá často a všude. a vždycky to udělaj tak, aby člověk neměl obranu.
ale přežijů, uvidíte
hm, tak třeba Napoleon před Watrloo taky tvrdil takovýdle podobný věci. Přežil sice, ale jak dopad, že jo? Tak to ber jako varování.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:55
- Nahlásit
PetraK
to sou ku*vy, hnusný
jsou.
nechápu ale jaké lidi tady teda chtějí, když odborníky na slovo vzaté a klientům příjemné lidi vyhazujou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:06
- Nahlásit
jbat
když odborníky na slovo vzaté a klientům příjemné lidi vyhazujou...
to je totiž dost všeobecný trend. Když je ve vedení idiot, či idiotů stádo, nemůže to být jinak
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:11
- Nahlásit
PetraK
Když je ve vedení idiot, či idiotů stádo,
to mě nenapadlo, má to logiku...
kdybys viděla, co nás tady vede...
nastíním situaci: měli jsme tu to přepadení, po kterém jsme šli všichni koukat na záznam z kamer, jestli ho někdo třá nepozná.
no a tak na to koukáme a náš pan ředitel, před všemi svými podřízenými (a zvětší části ženského pohlaví) říká "dívejte se na toho čur*ka, to je píč*s, to je zm*d..." a to všechno s výrazným hanáckým akcentem a vzezřením totálního debila.
vůbec si nedělám naděje, že by to tu někdy bylo jinak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:16
- Nahlásit
Dobré odpůldne dámy
Tak konečně je mi natolik dobře, že tu s Vámi můžu chvilku pobýt
Jinak u nás není nic nového..... Brutík stále loví vosy, piraňa Brutíka a obludka piraňu Tu teda zase až tak často nevidím, páč se po mém posledním naštvání, ohledně hlídání, přemístili do správného domova Obludka nebo-li Králíček roste jako z vody, okusuje vše, co jí přijde pod zoubky a nejvíc jí vyhovuje Aluščina tlamka...
Včera jsem se rozhodla, že vyperu její pelíšek.... no a v pračce se roztrhl polštář do pelíšku. Vysypala se z něj molitanová drť a ucpala mi pračku ...sem myslela, že vystříknu jak švestkovej knedlík. Vyčištění pračky, odpadu atd. zabralo celej večír a ještě jsem si vyslechla pořádné kázáníčko od mužskýho
PetraK
koukám, že houser se ustálil ve snesitelný poloze, když můžeš gruntovat a péct dobrůtky ... jen tak mimochodem, kde je nějaké ochutnání ( alespoň očima)?
Eimy
ti závidím hodný miminko ....ale jak říkala moje babička "všeho do času", však on se postupně rozkouká a dá o sobě pořádně vědět
Janií
Bernidlo je v pohodě? A jak nová práce? Že si opakuješ slovíčka už vím...
Fajka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 14:18
- Nahlásit
Fajka
máte v plánu jet s Fajuškou listopadu na mezinárodku do Práglu? Přemýšlím, jestli mám nebo nemám přihlašovat piraňu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:46
- Nahlásit
a heleme Brůtkofka!
brut
Obludka nebo-li Králíček r
a
KDE???
SOU
FOTKY????
z něj molitanová drť a ucpala mi pračku
grrrr. ale mělas zavolat Kachnu_. Ta umí vopravovat pračky. A stačí jí k tomu pletací jehlice!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:07
- Nahlásit
PetraK
KDE???
SOU
FOTKY????
v počítači
ale mělas zavolat Kachnu_. Ta umí vopravovat pračky. A stačí jí k tomu pletací jehlice
sem použila mužskýho, ten byl po ruce
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 19:24
- Nahlásit
brut
Ahoj teta, nejedete v říjnu s MSC na ranč?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 20:08
- Nahlásit
zdař a nazdař, a uuuuuuž je to tu zase - jsem doma a jdu zasednout v práci, páč nestíhám
milijóóónkrát jsem si řikala "nebudeš si tahat práci domů " ...
jenže na příští středu se nám ohlásila kontrola a je potřeba spoooousta věcí srovnat
tak jsem si dala čajíček, v telce stejnak dávaj prd, zvířectvo čeká na večeři (berni vypadá dobře, takže do Orlických se jede sice to bude o zdravotních prochajdách, ale to je fuuuk ) tak jdu pracovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
ahojky ...pokud se nic nesemele, tak jedeme
Naštěstí to vyšlo dobře, protože následující víkend jedu se ségrou pryč
Janiii a spol.
nenaplánujeme si na listopad nějaké dívadlo? Nejlépe tak okolo půlky ( začátek máme plný) ...že bych se měla na co těšit
milijóóónkrát jsem si řikala "nebudeš si tahat práci domů
to je mi nějaký povědomý.... mužskej si tahá práci i na dovolenou
berni vypadá dobře, takže do Orlických se jede sice to bude o zdravotních prochajdách, ale to je fuuuk
supéééér
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 21:16
- Nahlásit
brut
...pokud se nic nesemele, tak jedeme
super
pokud se nic nesemele, tak se tam potkáme
|
brut