Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
blbý je, že jsem něco chtěla, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na co

blbý to je, zvlášť esi seš na tom stejně jako Davídkojc, co se zapomíná voblíknout dyš de ven.

Seš voblečená????

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK

Sem ale pomalu se ke mně začíná plížit němec

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 13:04
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak utikej, esi se plíží jako ten myslivec tudle, tak máš tři dny náskok.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:32
- Nahlásit

Zdar dámy

Hlásím, že ještě žiju, ale žádný zázrak to není. Zatím sem pod inijekcema a nějakejma hnusnejma kapkama, takže se doma povaluju a nic nedělám. Ani s pejskama nechodím

Zase se tu ukážu, tak nezlobte

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 20:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brej večír, procházím

PetraK

Když nebude fofr tak na kafe rádi zajdem budu na to myslet

brut
Zatím sem pod inijekcema a nějakejma hnusnejma kapkama, takže se doma povaluju a nic nedělám
já tu sem poslední dobou jenom málokdy tak sem nějak nepostřehla že si nemocná a ani nemůžeš s piraňkama ven chjoooo to na prrrrd. Tak hlavně aby ty alespon kapky pomohly kdy už jsou hnusný

Janii se taky furt někde fláká to je ouroveň tady ... i když vlastně ... konečně tu je nějaká ouroveň když my tu nejsme

Brou noc, odcháázím ......

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:59
- Nahlásit

dobrý dopolůdne
Fajka
no z hlediska mého nynějšího oboru - to kafe teda nic moc
apropóóóó, já chci taky na kafe nebo třeba na sodovku spíš

jdu se zkulturnit, pak frčim na exkurzi a na prezentaci, a pak nakoupit a na kolegovy narozeniny

Fajka
co taťka??

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Zatím sem pod inijekcema a nějakejma hnusnejma kapkama, t

ach joo pani!! to je blbý

Fajka
Když nebude fofr tak na kafe rádi zajdem budu na to myslet

tak jo, se těším!! Škoda, že nemůžete vzít Fajfku a někde se cournout.

Jo a jak s tatínkem?
Janiii
apropóóóó, já chci taky na kaf

tak to se snad rozumí samo s sebou, ne??

a jak to, že ste tu takhle ráno?? Jupííí

Jo a FUJTAJBL VE SPOLEK

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:29 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Guten táááág

Janiii
no z hlediska mého nynějšího oboru - to kafe teda nic moc
rejpale já když kafe tak jedině slatký a fůru mlíka jináč to necu

Tatka dobrý, včera byl v nemocnici den otevřenejch dveří tak měl aspon na co koukat Ještě by měl jít na CT dneska a už židoval do doktora že jestli ho nepustí domů tak že normálka zdrhne takže už mu je mnohem líp
Janii, PetraK
Škoda, že nemůžete vzít Fajfku a někde se cournout.
apropóóóó, já chci taky na kafe

No a co vymyslet nějakou prochajdu u Práglu a dát si při ní to kafe Fajfka už dlouho necestovala ani busem ani metrem By sme klíďo dorazily. Ale spíš by se mě to hodilo až tak koncem října nebo začátek listopádu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:32
- Nahlásit

Fajka
takže už mu je mnohem líp

tak to je Gůt. Gůt Jarkofský!!!! Držim palce, ju?

Fajka

Ale spíš by se mě to hodilo až tak koncem října nebo začátek listopádu..

no jestli by to mělo být v pátek , tak to mě taky, páč jak jezdíme na chalupu.... Ale v tejdenku je mi to fučík
Kafe vemu klidně do termosky, ale......... nebude to teda takhle echtgold kafe jako na vobrásku.

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
http://www.vivesbohemia.cz/web/index.php?option=co m_content&view=article&id=77&Itemid=202

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:37
- Nahlásit

PetraK
vižlu si může pořídit jen magor No nejen vižlu, vlastnitcví rychlých pruhů je taky slušná diagnoza

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:45
- Nahlásit

PetraK
Držim palce, ju?
dííky díky

no jestli by to mělo být v pátek , tak to mě taky, páč jak jezdíme na chalupu.... Ale v tejdenku je mi to fučík
já bych to tak viděla spíš na víkendovou prochajdu aby se nás mohlo sejít třá víc
A kafe z temosky stačí když je ziminka tak chutná nejlíp

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:17
- Nahlásit

Hyena

v tom standardu maj hrubou chybu, fakt hrubou.

V pasáži Lebka: má být jen krátké konstatování - JE PRÁZDNÁ!

lastnitcví rychlých pruhů j

jak je tam slovo rychlý, je to nebezpečný samo vo sobě

Fajka
dííky díky

to nejni zač,

já bych to tak viděla spíš na víkendovou prochajdu

tak to by chtělo ale spíš koncem listospádu, abychom nejezdili vůbec, šlo by to?

A kafe z temosky stačí když je ziminka tak chutná nejlíp
omyl, když je ziminka, chutná nejlíp GROČEK z termosky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:34
- Nahlásit

Přiznám se bez mučení, že mám radši německé ohaře a i proto, že je měl můj děda - myslivec lásku a úctu ke psům mám pravděpodobně po ňom ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:43
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

joo, němec je taky fajn. Tak víš co prostě ohař . Jen mám dojem- ale to pochopitelně nebude moc objektivní hodnocení, že prostě ta vižla je největší kašpar a energetik.

Včera jsme potkali v polích výmara. panička byla celá hyn, že se Ešus nezastaví ani na vteřinu, že furt rotuje, hubu kolem celý hlavy (aby ne, von je totiž Fredy vykastrovanej a Ešus ho miluje. S vykastrovanejma psama je pochopitelně v klidu, nebojí se a nekraví, je šťastnej jako blecha, že si může hrát, takže se fakt na vteřinu nezastavil). Fredy už jen pak koukal, co ten magor provozuje

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:43
- Nahlásit

teda lidi, napůl volnej den jsem si představovala krapet klidněji

tak ráno bylo pěkný, protože jsem sem psala v dobu, kdy jsem dala berni nažrat. Že jí trvalo než vylezla z boudy, a lezla tak nějak divně, jsem přikládala tomu, že je přeleželá a trvá jí než rozhýbe své tělo ... granule sežrala s chutí, a to jí dávám v chodbě takže si vleze na koberec do pelíšku a pak tam odpočívá ...
tak se jdu na ni v klidu za chvíli podívat, ona se ani nezvedla, a ikdyž jsem jí lákala k sobě, tak se prostě zvednout NEMOHLA zvedla předek těla, a zadek nic pak jako opatrně, polehoučku se vyškrábala i na zadní, no a chůze jak robot
tak jsem si ji vzala do ložnice a už jsem volala na veterinu, no hysterka že jako nevim jestli je to od páteře, nebo nohy, nebo ledviny (že by ji to jako tak bolelo že by nechtěla chodit - nevim, možná blbost) ...
doktorka mě uklidnila, že mám přijet, jestli můžu, ale že si myslí, že tohle bejvá prochladnutím a že se to stává ...
změřila jí teplotu, tu má normální, takže prý žádný zánět ledvin atd. by to být neměl, prohmatala jí břicho, "močák", nohy, a usoudila, že to vypadá na tu páteř, že je v zadní části berni taková strnulejší, takže jí to asi bolí tam ... tak jsme dostali injekci analgetik a máme ji mít přikrytou dekou
pak jsem musela odfrčet pracovně, a te´d když jsem přijela tak jsem myslela že se o mě přerazí šly jsme se vyvenčit, to měla tendence brát zahradu s velerozběhem, tak jsem se ji snažila krotit, no vypadá to že to bude ok, ale vyděsilo mě to teda festovně
má být v teple a v klidu, v šest mám ještě volat na veterinu, s tím že kdyby se to nezlepšilo tak zítra máme naklusat znova, udělaly by se odběry, a třeba by nás poslala i někam na rtg atd. ... tak snad to nebude potřeba ... ufff

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:57
- Nahlásit

PetraK
Jsem dneska konečně zprovoznila mixér a napadlo mě - jak děláš psoj zeleninu? do mixovaný se totiž decka vody v pohodě schová

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 19:50
- Nahlásit

Zdravím dámy

Dneska je mi o fousek líp a konečně jsem byla venku s psákama...teda synek byl a já jim dělala doprovod. Si dovedete představit, jak jsem pookřála

Jinak mně navšívili opět policajti kvůli buřtíku a pokusí se zařídit jeho rozbor ( by člověk nevěřil, jaký je problém sehnat laborku, kde by ten rozbor udělali )....ten stále leží v mrazáku...

Koukám,že Fajka má nemocného tatínka...tak přeji brzské uzdravení

Procházku beru, ale raději až v listopadu....říjen mám plný ( teda víkendy)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

FUJTAJBL VE SPOLEK - dneska ale skorem doslovně, páč....

to je asi virus zádovej nějakej, páč já jsem na tom od soboty naprosto stejně jako chudák Brůtofka nedávno a Bernidlo teď Odnesla jsem dva kýble shrabanejch švestek a v pohodě. O hodinu pozdějš, když jsem šla pro petržel do polívky, jsem skončila doslova na hubě -bez přehánění. Nemohla jsem se zvednout . Od tý doby pláču, když si mám vzít ponožky, páč todle je nadlidkej výkon pro mě teď

Blbý je, že nejhorší co můžu dělat, je sedět a to bohužel v práci jaksi musím

Aspoň že Brůtofka už lepčí a Berni
taky

brut
konečně jsem byla venku s psákam!!!

to je viď!! No já přemejšlela, že ti napíšu, aby Ti nebylo líto, že v tom lítáš sama

( by člověk nevěřil, jaký je problém sehnat laborku, kde by ten rozbor udělali

hm takže něco podobnýho jako u Bilušky, co?

Janiii
šly jsme se vyvenčit, to měla tendence brát zahradu s velerozběhem,

tak aspoň že tak!! vím, jak Ti bylo, páč když měl Ešus ten "mrtvej" ocásek, tak to taky bylo čóro.

No ale holky se musim pochlubiiiit! Po dlouhý době lemrování jsme dali stopičku a hošíček jí až na předposlední "předmět" udělal moc hásky a svědomitě. Potíž byla, že s těma zádama to teda byla docela sodofka-táhnul jako kráva, byla jsem hrozně pomalá, páč mi to moc rychle teda nechodí. Ale byl čikovnej, to zas jo.,

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 09:44
- Nahlásit

No, takže, alkohol je metla lidstva bych vám ráda řekla...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:22
- Nahlásit

jbat
No, takže, alkohol je metla lidstva bych vám ráda řekla..

čau kořalo. Dovolim si nesouhlasit. Páč v sobotu mi ta metla lidstva dost pomohla, když sem s ní zapila prášek.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:29
- Nahlásit

PetraK
čau kořalo
no pani, takhle na mě...
Páč v sobotu mi ta metla lidstva dost pomohla
takže táda lepší?

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:39
- Nahlásit

záda jsem myslela...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:55
- Nahlásit

jbat
takže táda lepší

zeptám se ségry, jak je na tom synovec. Zrovna leží s křipkou, ale to sem nevěděla, žes tagle informovaná vo naší rodině

nicméně ne, záda nebýt lepší, záda kurefsky bolet. Sem dneska na vostro, protože voblíct bombarďáky - rovná se věc zcela nemožná

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 10:57
- Nahlásit

PetraK
Sem dneska na vostro,
ježišmarjá pani, já bych se i smála, ale vzhledem k tomu, že vim, co uměj třeba plotýnky, tak mi to nejde...
pomůže ti, když ti řeknu, jak STRAŠNĚ BLBĚ mi je?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:04
- Nahlásit

jbat
i, já bych se i smála,

to ale klidně můžete, páč já se tomu taky tlemim. Páč řikaj, že smích léčí. Teda kapek to léčení bolí, protože kejchat a smát se moc nemůžu, ale třeba mě to vyléčí.

jak STRAŠNĚ BLBĚ mi je?

esi tak jak mi bylo před 14 dnima, tak snad rači ani ne

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:06
- Nahlásit

PetraK
jak mi bylo před 14 dnima
bych si tak tipla, že to může bejt dost podobnej druch kocoviny...
musím si jít koupit nějaké jídlo, nebo tady scípnu hlady... nevíš o firmě, která vozí nákupy až do domu....?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:08
- Nahlásit

PetraK
čus paní u Davídkový sou zase nový fotky Cecílyje,už ze fčera.....tak mrkněte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:13
- Nahlásit

jablunka

pani sem je právě před chvilenkou viděla a chtěla sem vám psát, že ta sviň nahatá je pěkná kurva, podle toho jak se rozvaluje , jenže se mi to co? se mi to smazalo

jbat

bych si tak tipla, že to může bejt dost podobnej druch kocoviny

esi jo, tak žádný jídlo nevobjednávejte. byla by to zbytečnost, páč pak následně půjdete okamžitě v hrozných bolestech volat do potrubí

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2009 11:15
- Nahlásit

volat do potrubí
PetraK

když já nikdy nebleju. nikdy. umírám a vím, že by mi to pomohlo, ale prostě to nejde.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání