Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 20:49
- Nahlásit

ahoj lidičky a psové a jiná žvířata,
jsem nějaká bez šťávy, tak jen zdravím, přeju ukukaný Eimy zdravou malou kukačku - nebo malýho kukačáka teda spíš
a doufám, že se máte všici fajně

napíšu asi víc až v pátek, to mam jen exurzi od 11 zhruba do 15 a jinak budu doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:21
- Nahlásit

Janiii

a doufám, že se máte všici fajně

fčéra jo, dneska ne.Páč sem na tom jako Jébat tudle, dyš měla 4 promile zbytkáče : D

Fujtajbl ve spolek

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:21
- Nahlásit

nádherné upršené raníčko, milí a krásní lidé s krásnými a inteligentními psy! ať vás dneska nikdo nesere a ať se na vás všichni usmívají!

cítím se jako Santa Claus na tripu v lunaparku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:22
- Nahlásit

jbat

tak co ten bernskej krasavec, byl ftipnej?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:29
- Nahlásit

PetraK
jako ten pes je prostě dokonalej.
páníček skoro taky.

a mám dilema jako kráva... můžu mít zadáčo vyžlu z dost "promyšlenýho" spojení... a mám garsonku...

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:32
- Nahlásit

já mám po neskutečně dlouhé době neskutečně dobrou náladu...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:44
- Nahlásit

jbat
no a? já mám 3 psi v garzonce a místa tu je habaděj

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

garzónka nevadí- esli se nebojíš, že ti to tam dva čokli rozmlátěj, jak budou kravit. Nejde o místo. Jde o čas, vo moooc času. pak ti možná půlka bytu zbyde nezdemolovaná

páníček skoro taky.

tam je závada v tý přítelkyni asi, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:46
- Nahlásit

jbat
já mám po neskutečně dlouhé době neskutečně dobrou náladu..

to je AŽ TAK dokonalej?

já mám taky náladu!! Ešče ze fčíra- toho vína bylo moc.

Jo a jakej byl vlastně burčák?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:00
- Nahlásit

PetraK
vo moooc času
to mi je právě jasný...

tam je závada v tý přítelkyni asi, ne?
no to jako dost.

to je AŽ TAK dokonalej?
ale nejen kvůlivá němu!
všeobecně,v práci se konečně trochu daří a tak.
a o víkendu jedem z práce na chajdu do Stříbrnic (i s kolegáčkem) a tam to bude extrasuper.

já mám taky náladu!! Ešče ze fčíra- toho vína bylo moc.
jáky jste pila, pani?
já oblibuju Sauvignon, velmi.

Jo a jakej byl vlastně burčák?
ještě mám litránek v lednici.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:04
- Nahlásit

ženský neblbněte,po burčáku se vožerete a nevíte vo světě

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:04
- Nahlásit

brezen2008
ženský neblbněte,po burčáku se vožerete a nevíte vo světě

ale néééé, já piju s Mírou!
víš co musíš vypít burčáku, aby ses sežrala? já tak dvojku. (dva litry)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:12
- Nahlásit

jbat
no mě stačí troška,proto mě stačí jedno pivo a jsem tuhá a vínu ani nemluvím,když se chci vožrat,tak jedině doma a stačí třetinka něčeho a už melu
heled ty budeš mít šmudlu vižlovatou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:16
- Nahlásit

jbat
to mi je právě jasný..

to sem řikala taky a pak se nestačila divit, dyš ten magor po tříhodinový prochajdě ještě s dalším psem, kde i makali, tak zatímco ten výmarák doma odpadnul, tohle jelito hopíkalo v kůchni s kroužkem n apřetahování

jak "promyšlený" spojení toje?

všeobecně,v práci se konečně trochu daří a ta

to je gůt, když má člověk období, že má pocit, že je furt v rauši

a tam to bude extrasuper.
no si dovedu představit

eště mám litránek v lednici.

sem asi jedinej člověk na světe, kterej burčák nerad. Teda dva jediný, páč Brtnik ho taky nerad.

jáky jste pila, pani?

Šedýho Rulandu, toho já oblibuju převelice. A pak taky ešče v tej vinotéce byla ochutnáfka italských vín. Bublinkatých. A tak mám dneska šécky ty bublinky v makovici

brezen2008
po burčáku se vožerete

já ne, páč ho nepiju

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:22
- Nahlásit

PetraK
jak "promyšlený" spojení toje?
na rodičovstvo bych se musela optat, ale majitelka fenky Růženky strávila asi dva měsíce hledáním taťky, aby jako nebyli příbuzní etc.

že má pocit, že je furt v rauši
jo, todle jsem naposledy zažila skoro přesně před rokem...

sem asi jedinej člověk na světe, kterej burčák nerad. Teda dva jediný, páč Brtnik ho taky nerad.
no to asi ste, navíc ste divný dost.

Šedýho Rulandu
to jo, Rulanad šedka není špatná.
a bublinky jo? bubly bubly bubly...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:34
- Nahlásit

jbat
aby jako nebyli příbuzní

docela fuška tady v čechách . Sem myslela právě, že to bylo psáno ironícky. Vižla je fajn, já už bych do jinýho psa nešla-ale to říká každej, kdo si zamiluje nějaký plemeno . I když v případě vižly jde spíš o vemeno . Ale toho času to chce opravdu hodně a musíš počítat s tím, že hned od začátku to chce řešit zvěř, protože oni ten zájem o ní musí mít a ty je musíš naučit, jak to má ale vypadat,takže tak do roka to chce trávit v polích a v lese co nejvíc času a naučit ho tu ovladatelnost. Pak s ním můžeš cárat kdekoliv bez vodítka a můžeš se na ně spolehnout.

no to asi ste, navíc ste divný dost.

což to já vim, my sme taková divná dvojka

bubly bubly bubly..

fuj! nechte toho.

a nebo ne, já si budu myslet, že ste vířifka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:34
- Nahlásit

jbat
bubly bubly bubly

Kedluben!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
bubly bubly bubly

Kedluben!

pani??? Vy ste taky asi požila, že jo?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:01
- Nahlásit

PetraK

No dovolte, nepožila To je ze scénky Suchánka a Geni Myslela sem, že to jbat má z toho

Pani, nedoporučila byste mi nějaký dobrý stránky, kde by byl slušně a vypovídajícně napsanej portrét vižli? Děkuji

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:07
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ježiši kriste,ty máš těch psů málo??????????

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:12
- Nahlásit

Myslela sem, že to jbat má z toho
jasně že jo! bublinky do hlavy, bubly bubly bubly.

jsem vyřizovala pozůstalost, osmnáctiletej kluk přišel o mámu, byla 68 ročník.
si člověk pár věcí uvědomí...

mi nějaký dobrý stránky, kde by byl slušně a vypovídajícně napsanej portrét vižli?
jsou to dementi. neúnavní dementi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:42
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

No dovolte, nepožila

dovolim, klidně můžete požít

To je ze scénky Suchánka a Ge
tož to narozdíl od jbatneznám. Neznám nic z tydlevíze. Díky tomu zrzavýmu rotátorovi nevím jak televize vypadá

Pani, nedoporučila byste mi nějaký dobrý stránky, kde by byl slušně a vypovídajícně napsanej portrét vižli?

co třebas Komáří hůrka??
http://www.komarihurka.unas.cz/

ale myslím, že jbat to vystihla naprosto přesně:
jsou to dementi. neúnavní dementi

osmnáctiletej kluk přišel o mámu, byla 68 ročník.
si člověk pár věcí uvědomí...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:29
- Nahlásit

PetraK

A pani, nepsala jste něco sama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:45
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

psala od roku 2004 vychází na zvířetníku Ešusí povídání, z kterýho se celkem dá udělat obrázek, že vižlu si může pořídit jen magor . Blbý je, že v archivu už nejsou starý články z doby , kdy byl Neviditelnej pes samostatnej. Ale snad se blíží vydání tý knížky.
Ale jako ucelený hlášení o vižle jsem nikdá nedělala. Ono se to vejde v podstatě do pár vět, to nejdůležitější. že je to pes nadmíru inteligentní a překypující energií. Snadno a rád se učí. Je to lovečák se vším všudy, takže je nutný pořešit zájem o zvěř. Pochopitelně nejvíc ho bude bavit lovečina jako taková, ale není problém nahradit tuhle zábavu něčím jiným. Ideálně mu tu lovečinu simulovat (aporty, vyhledávání, stopa vystavování jako takový, protože pro to je stvořený, hledání na vodě a tak.)Není problém, aby se naučil poslouchat a respektovat všechny členy rodiny.Pochopitelně šéfa bude poslouchat nejvíc, ale není problém, když s Ešusem jde ven moje máma, nebo když přijede synovec. Jsou hrozně vnímavý. Dospělej ten pes je až tak myslím ve třech letech. Pohybu fakt potřebuje hodně, myslím si, že třeba i proti tomu výmarovi. Vystihuje to věta jedný paní: Aby se vižla unavila potřebuje minimálně hodinu lítat a hodinu mít zaměstnanou makovici. Jinak je pouze příjemně vyběhaná a vymejšlí bejkárny. Myslím, že jako malý mají hodně velký sklony vyhrát cenu o nejlepší demoliční četu. Já měla buď štěstí, nebo zvolila dobrou metodu, protože Ešus tohle naštěstí moc neprožíval. Ráno se šlo na hoďku s kámošema, v rámci krávovin jsme si i "pocvičili" spíš teda pohráli na cvičení. Vzhledem k tomu, že velmi rychle uměl povel místečko! navykla jsem ho na to, že před odchodem do práce jsem mu řekla místečko a nesmíš! pak jsem rozhodila po předsíni dobrůtky, nacpala je i do papírových krabiček třeba od čaje a tak a rozmístila je po předsíni. Mezi dveřma řekla Vezmi! a čoklid mohl začít demolovat povolené. Tím, že si musel pořešit rébus, jak se dostat do krabiček, vyřádil se a neměl moc tendence ničit. Ale jinak co vím, je mezi vižlákama hodně demolišnmenů

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

ještě mě napadá - takovej můj soukromej poznatek. Ony všechny ty spisky o tom jakou povahu má daný plemeno, nedají člověku tolik, jako když si probrousí na netu debaty lidí, který jsou v majetku toho danýho plemene. Já to takhle udělala a byl to hodně chytrej tah, člověk se tak dozví mnohem přesněji, co ho čeká. Takže díky tomu já se zvěří začala třeba hned a okamžitě. Od pupíka jsme chodili za zvířaty, pozorovat je z dálky, aby se naučil být v klidu.

věděla jsem, že nás může čekat to, že rozebere byt na prvočinitele -což se naštěstí nepotvrdilo. A tak podobně.

U té vižly je hodně důležitý vybalancovat trest. Jsou fakt cíti a histerky, ale zároveň by - jako každej péf- rádi všelicos očůrali, takže člověk musí hledat cestu.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:08
- Nahlásit

PetraK

Ach, ten odkaz by mi stačil, aby nedošlo k mýlce, já sama si vižlu nehodlám pořídit už mám vybráno, příští pes bude trpasličí pinč jenom jsem si o ní chtěla počíst, ještě se kouknu na zvířetník a děkuji moc

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ach, ten odkaz by mi stači

no jo, nedráždi grafomana, nebo tě zahrne písmenkama

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:30
- Nahlásit

PetraK

A tak to mě nevadí, já jenom, abych tě neobtěžovala, si ráda počtu o plemeni, který mě zajímá )))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
á jenom, abych tě neobtěžovala

ne-e, šéf zas je pryč a já po včerejšku stejně nejsem sto dělat nějakou práci

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 12:36
- Nahlásit

PetraK

Tak to jsme na tom stejně blbý je, že jsem něco chtěla, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na co )))

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání