Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:23
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Mám absenci, ale omluvitelnou.... hajám doma v postýlce s moooooc bolavými zády a jsem ráda, že si dojdu na hajzlík a občas něco maličkýho pořeším. Nějak se mi nedaří.

Takže přeju všem hezký víkend a pokud budu schopná něčeho víc, tak sem zase juknu. Jinak po neděli snad budu čipernější

PetraK
Brůtikofko-hele já nechci nic zatím slibovat - nevím jak je to možný, ale nestíhám absolutně nic. Ono je to o tom, že jak je chalupa, mám vlastně k dispoziici jen PO-ÚT-ST.
klíííd, já díky zádům stejně budu doma, tak se neplaš a kafčo dáme jindy.....až budeme obě ve větší pohodě, bez stresů, jinak by nám stejně nechutnalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:05
- Nahlásit

brut

hele jí Brůtofku, je tady!!!

hajám doma v postýlce s moooooc bolavými zády a

ale todle je hnusný
pani, pani, vy nemůžete mít chvíli klid.

díky zádům stejně budu doma,

ses nemusela tagle vobjetovat
Já bych asi nestíhala stopro. Mám tady další útulkovou várku musím to rozvézt, nebo mě to zavalí.Mám tady ještě to co mi dala Březen, plus obří pytel od uklízeček s prostěradly, doma jsou deky, podestýlky konzervy, jestli to neodvezu, budem bydlet na balkóně

a pani na ty záda, nedaj nějakej obstřik?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:11
- Nahlásit

PetraK
ses nemusela tagle vobjetovat
sem nemohla vymyslet jinou variantu

pani, pani, vy nemůžete mít chvíli klid.
bych nevěděla co s ním ...sem si už na tyhle výkyvy a hnusy zvykla

pani na ty záda, nedaj nějakej obstřik?
obstřik néééééé .... sem po něm jednou nemohla hnout rukama, takže to musím zvládnout bez obstřiku. Jen mi kamarádka jezdí píchat inijekce proti bolestem, odpočívám doma v klídku a teploučku ( jen doufám, že si vše vyberu teď a v říjnu budu mít klid, abych neměla z dovči horor)

Jo a holky malá má ode mně přezdívku .... říkám jí "Králíčku" a už na to slyší Přiběhne, krásně si sedne a udržuje oční kontakt ( samozřejmě vše za dobrůtku...dostává kousek rybičky)

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:28
- Nahlásit

brut
sem nemohla vymyslet jinou variantu

vy ste pani svjetice!

vše vyberu teď a v říjnu budu mít klid, abych neměla z dovči horo

hm, to je možná důvod, proč se to všecko takhle nakumulovalo.

A GDE JE FOTKA KRÁLIKA? No??

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:13
- Nahlásit

zdárec lidí, vůbec vás nezvládám dočítat

mám přeinstalovaný komp a postupně mi Míra dohrává programy, které jsem tu měla, webík ještě aktualizovat nemůžu, ale fotky na tomáto jsem nacpala

takže se můžu pochlubit VELEDÍLEM!!!
dobrá věc se podařila

ikdyž tomu samozřejmě nemohla předcházet jedna olizovací se jazyková

a taky má Bucíšek novou hračku ... měla být až k vánocům, ale nevydrželi jsme

aneb říkejte mi agility kocour
vevnitř to šustí a to se našemu panáčkovi tůůůze líbí

mishi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:44
- Nahlásit

Janiii
Copak ty nevíš, že na vánoce se tak brzo nenakupuje? To přeciž nemůžeš vydržet mu to nedat!!! Ale teda je to fešááák.A do tunelu se Berni narvat nesnaží?

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 15:05
- Nahlásit

Copak ty nevíš, že na vánoce se tak brzo nenakupuje?
no my bysme to právě koupili až před vánocema ... ale byla na to akce, tak jsme to vzali hned - no a jasně že to nestrčíme na 3měsíce do skříně
A do tunelu se Berni narvat nesnaží?
zatim ji to nenapadlo ale to proto, že dostala novou bezva pískací kost, o kterou se "prali" s kočičákem tak měla jiný starosti

a co u vás novýho???

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 17:10
- Nahlásit

akce DIVADLO II

my osobně jdeme s mužíčkem, tchýňkou a ještě dvěma známými 1.10. (čtvrtek) na Mnoho povyku pro nic do Švandova divadla. Je to komedie od Šejkspíra už jsme tam jednu komedii od něj shlédli a málem to chtělo pemprzy, takže určitě to bude super

tak kdybyste se chtěli někdo přidat, tak se domluvte, lístky ještě jsou (narozdíl od těch dalších dvou představení, o kterých jsem psala mail)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:04
- Nahlásit

Janiii

hááásky - cos jim dala k večeři? Vodvar z makovic? že sou tak v klidu a kámošej se?

Add vánoční dárky- to mi radši ani nepřípomínej, vždycky to zas a znova udělám a zas a znova podlehnu a pak na Vánočky sháním znovu něco dalšího

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:40
- Nahlásit

jbat
PetraK
Ty woe, člověk sem zaskočí pro něco pozitivního a pozdravit kamarády a tohle Přiznám se, že já se modlím,abych se do podobné situace nikdy nedostala. Kvůli sobě i kvůli čoklovi. Ono i když si ten pes poradí dobře, tak mu následně vysvětlovat, že ostatní lidi takové nejsou.......

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:46
- Nahlásit

PetraK
paní,uš ste viděla Cecilku.URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:24
- Nahlásit

jablunka

booooooooooooooooooooooooooože!!! VONA JE ŇUŇATÁÁÁ!
Pani - ale začínám vás podezírat ze sklonů k tomu dát se na dráhu Adamity , páč zatim ste sice začla tim, že si pořizujete sbírku nahatejch psůch. ALE KAM TO POVEDE? GDE SOU KONCE???

Co Bůcka - jak to polkla?? Že to polkli hošíčci, tím jsem si jistá, další bába na obveselení A jak to vzala Cecilka?

Hyena

no já radši volila variantu rychlý nohy. Ešus není k tomu aby ustál, že na něj někdo vyrukoval. Tak jsme utikli spolu . Jsou situace, kdy si vášnivě přeju mít picbůma . a povahu k tomu ho vést životem tak, aby ho mohl žít jako pes. Ale to nemám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:26
- Nahlásit

jablunka

pani to neni péf - to je suchej zip!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:28
- Nahlásit

jablunka

ty sfíně nenažraný chrtí jí to šécko na tý zemi negentlemansky sežrali, ž ejo?

a díkuju, že ste si vzpomněla na mě s fotkama já u Davídkojc ještě nebyla

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
ALE KAM TO POVEDE? GDE SOU KONCE???
No u Adama a Evy.
Co Bůcka - jak to polkla??
Bůca povídala,že tohle je pod její úroveň,nejnito žádná konkurence a ani sopeř a znechuceně odešla.
A jak to vzala Cecilka?
Cecilka to vzala,no jak to napsat,celkem v pohodě,na to co si musela užívat.Je ze všeho trochu vyjukaná a lekavá a i přez ujištění,že malé děti zbožnuje,na ty moje vyjíždí a vrčí(holka je celá já) .Je to strašnej závislák.V sobotu jsme šli na chvilku ke kamarádům dopíjet pívo a děti povídali,že seděla u dveří a vyla a na přivítanou jsme tam měli bobek.Ale ta blbka kňučí i otevřených dveří do koupelny,nevleze tam,ale strašně mě potřebuje a i když jdu jen s košem.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:51
- Nahlásit

ahoj všem. mám štyrku f krvi, takže jsem doma.
víno výborný, kluci výborní, vinař skvěle líbal...

jo, tady je slíbená Jessie, Peti, mám jich na webkách víc, tak mrkni a klidně sem něco zkopči, jestli za to stojí.

taky jsem nakoupila ve vetamixu hovězí (ještě se ho ani nedotkl) a milion všeho dalšího, chutnalo mu ale hlavně to drůbeží povařený, což ale asi není výživově nic moc...

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:54
- Nahlásit

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:17
- Nahlásit

PetraK
Hele, Hyena by nejspíš (ale doufám, že se to v životě nikdy nedozvím 100%) věděla co dělat. Ale stejně bych rozhodně volila vždycky ty rychlé nohy- pokud by to bylo jen trochu možné. Ono i kdyby to dopadlo dobře, tak rozšířit psovi obzory tímhle směrem bych rozhodně nechtěla. A navrch ještě bych pak mohla mít průser kvůliva nepřiměřené obraně a vůbec. Hlavně, že jste holky obě v pořádku.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:18
- Nahlásit

jbat
ahoj všem. mám štyrku f krvi, takže jsem doma
Žjova, taky cííí 4°při pondlěku v krvii a polibek od vinaře

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:33
- Nahlásit

jébate, ešusko, holky, co vy to máte za zážitky, šmarjá, eště že ste celý! Hnusozmrdi, fakt že jo.

Hyena
Hyena by nejspíš (ale doufám, že se to v životě nikdy nedozvím 100%) věděla co dělat. Ale stejně bych rozhodně volila vždycky ty rychlé nohy- pokud by to bylo jen trochu možné
Já vám nevim pani, snad takovýhle kreténi násilnický nepudou na cajty si stěžovat, že je kous pes....za mnou šel včera ráno křovinatou částí sídlu kluk v kapuci, jak se ke mě nablížil, vyšel z baráku pán s pejskem, kluk hned otočil a šel jinam. Taky se mi trošku ulevilo, když sem si toho všimla. Obvykle dělávám to, že když se mi někdo nezdá, a sem někde sama, třeba v krčáku, otočim se a velmi rychle vykročim směrem k němu a dívám se mu přímo do očí a předtim psovi sundám košík. Anebo se zastavim na kraji chodníku, otočim se k němu, koukám mu do očí a nechám ho přejít. Tohohle kluka sem si vůbec nevšimla, až když začal měnit směr chůze...Pokud někde jdu sama, buď si prostrčím klíče mezi prsty (jako kdybych měla praštit, tak si pravděpodobně zlomim ruku), nebo si točim částí flexiny s karabinou kolem sebe a řikám si, jak toho čéka jebnu přímu do ksichtu (ale zase, dřív by mě asi on na tý flexe uškrtil) Jen se mi docela ověřilo, že když vyrazíš přímo proti tomu čéku a civíš mu do očí, může ho to aspoň trošku znejistět. Anebo dělám to, že začnu jakoby telefonovat, a dělat, že toho známýho vyhlížim a řikám - jojo, už sem za rohem, ty vado, počkej chvilku, hned sem u tebe.
Ne fakt, kdyby můj pes rafnul někoho takovýhohle, asi by mě to vůbec neštvalo, eště bych psa pochválila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:50
- Nahlásit

Gerda
že když se mi někdo nezdá, a sem někde sama, třeba v krčáku, otočim se a velmi rychle vykročim směrem k němu a dívám se mu přímo do očí
Aby to nebral uchyl jako vyzvu..

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:52
- Nahlásit

Fifi
Že by jako rozevřel svůjí náruč, případně i z klopami baloňáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:55
- Nahlásit

Hyena
Že by jako rozevřel svůjí náruč, případně i z klopami baloňáku
Na ja, rumburaaaak.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:56
- Nahlásit

Fifi
Na ja, rumburaaaak.
jj a pak to bude v duchu klasika: " a od třicetileté války jí nikdo neviděl..."
" je na malinách..."

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:58
- Nahlásit

Fifi
dyš to bude úchyl z nouze, mohlo by ho to překvapit, dyš to bude vopravdickej vrach, asi si jen pro to bodnutí přijdu sama, no....Pani, vy se bát nemusíte, vy na něj vyceníte slečnu Sádlo, a von zemře hrůzou.

Hyena
Pani, šak děláte, jak dyby vás jeden odhalenej hoch znervozněl ))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:01
- Nahlásit

Gerda
úchyl v nouzi,
Voni uz maj taky svy sos weby? Jako psove? Jakoze nutne hledaji, hledaji, no domov to asi nebude.... ?

slečnu Sádlo
Krasne jste ji pojmenovala, ano, s timto oslovenim by byla spokojena.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Hyena
Žjova, taky cííí 4°při pondlěku v krvii a polibek od vinaře
měla jste jet se mnou, pani. i když vinaře bych nedala...
bylo nádherně.

Gerda
ébate, ešusko, holky, co vy to máte za zážitky, šmarjá, eště že ste celý!
to jo, čék si myslí, že je z obliga a ono hovno.
Anebo dělám to, že začnu jakoby telefonovat, a dělat, že toho známýho vyhlížim a řikám - jojo, už sem za rohem, ty vado, počkej chvilku, hned sem u tebe.
to je dobrej nápad. to odteď budu furt telefonovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:06
- Nahlásit

Fifi
Jakoze nutne hledaji, hledaji, no domov to asi nebude.... ?
hledají, kde by si mohlo odskočit na malou....

jbat
to je dobrej nápad. to odteď budu furt telefonovat.
no dobrej možná jen do tý míry, že úchyláci si telefonující slečny vybíraj záměrně kůli tomu, že si myslej, že je dotyčná nevnímá stran telefonátu. A taky bys neměla mít culík, aby tě za něj nemoch chytit. A řiká se eště hodně věcí, a taky se to ukazuje f telce, je pořad, co se menuje kick ass moves...něco takovýho, tam učí jeden chlapík vychytáfky ze sebeobrany pro lidi slabší než útočník, ale stejnak je to o tom, že když si tu situaci napadení nezažiješ, nepoužiješ vůbec nic, jen to, co tě instinktivně napadne. A mě by nenapadlo nic, bo strach by mě fyzicky ochromil a paralyzoval.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:10
- Nahlásit

jbat
měla jste jet se mnou, pani. i když vinaře bych nedala...
bylo nádherně.
Pokud by bylo dost vína, tak by ani potřeba nebyl. Tohle je právě přednost sklípku, užiješ si to i bez samečků

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:11
- Nahlásit

Gerda
tak to sme v pasti...
lidi, máte někdy psy unavený tak, že nežerou? ani tvaroch?

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání