Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 08:59
- Nahlásit

PetraK
já jsem ráda,že mi zmyzne vždy na 12,24 nebo 36 hodin z bytu
a neštastná když se má vracet

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:00
- Nahlásit

brezen2008
já jsem ráda,že mi zmyzne vždy na 12,24 nebo 36 hodin z bytu
a neštastná když se má vrac

hele březen a pak proč jsi s ním, kurnik? To je ztráta času a energie, to není vztah dvou lidí. Tam to má vypadat kapek jinak. Nemusíš s ním být přece, ty kubo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:09
- Nahlásit

PetraK
jo tohle nikdo taky nechápe.....
ale to neva,mi si jinak rozumíme ,takle jsme už spolu 10 let
já jsem ráda,že každej děláme co nás baví,ten si jde do práce,já jdu se psema,on se vrátí,já jdu do práce,sejdem se až večer a to už padáme do postele nebo jsme na pc
je to divnej vztah,ale nám to takle skvělě funguje

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:11
- Nahlásit

brezen2008

je to divnej vztah,ale nám to takle skvělě funguje

ale jo, každej to má nastavený jinak, to je jasný. Já jen prostě, že, no myslim si, že je to škoda. Ale to je fučik. Nevidím do toho.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:12
- Nahlásit

PetraK
jednou za uherskej rok jde se mnou a se psema na venčení nebo na vejlet,jinak bych ho nedonutila,ale na druhou stranu,když nejsem doma,vyvenčí,dá jim najíst a hraje si snimi,anebo si přehodí k vuli mě směnu,kdysž nemůžu brát psiska někam na celej den

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:18
- Nahlásit

PetraK
já si nedovedu představit,že bysme si sedli spolu k večeři,že bysme šli spolu nakoupit,že bysme si dali pusu když příjdem domů
ale zas jsme skoušeli se oddělit a stejně se ksobě vrátili do tejdne
taky nevím čím to je,ale bylo to tak.........
mě fakt vyhovuje,že se seberu a jdu se psema na celej den do polí a háju a jsem snimi,prostě nemyslím co je doma,příjdu řeknem si ahoj a jdem na pc nebo do postele ,občas mu řeknu jaký to bylo,ale když se nezeptá,nemluvím o tom

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:19
- Nahlásit

ale zas,když jsem mu řekla že dasty by mohl složit zkoušku ZZO,tak se pídil co to jako má dělat,ale ve finále řekl,že je to tejrání psa

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:57
- Nahlásit

zmetek žral! včera trochu hovjezího, dneska krky. všechno posypaný tou "sypkou zeleninou" z Barona, co voní jak Podrafka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:06
- Nahlásit

brezen2008

á si nedovedu představit,že bysme si sedli spolu k večeři,že bysme šli spolu nakoupit,že bysme si dali pusu když příjdem domů

březne - víš co je nejdůležitější?? Abys byla spokojená. Aby Ti v tom vztahu bylo dobře. Aby vám oběma bylo dobře. To je nejdůležitější. A to, mít v tom druhým oporu.

finále řekl,že je to tejrání psa

tak kynológ z něj asi nebude

jbat

zmetek žral!

no vidite pani, se s nima nesmíme tak crcat. Víme? Nechceš? To neva, já aspoň ušetřim na žrádle Hošíček si po večeři fčéra přišel s miskou pro přídavek. Jako vždycky ostatně. Kouknu dovnitř - tam zbytek švestek. Tam mu řikám: "Milej zlatej hošíčku. Nemůžu Ti dát přídavek do misky, která JE PLNÁ!. Až to spapáš, tak přiď!" upustil misku, funěl nad ní jak dyš má astma- asi ňákej vnitřní boj - pak vdechnul ty štyry švestky, drapnul misku a stoup si ke šporheltu s významným pohledem Pak se dočkal nášupu - dostal svůj oblíbený tvrdý chléb na kostičky, aby si vyčistil chrup a nesmrdělo mu tak z držky

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:15
- Nahlásit

Možná se mi Brtnik právě narodil podruhý.

Vezl služební auto do servisu a upadlo mu kolo . Tomu autu. Brtnikovi naštěstí neupadlo nic.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:20
- Nahlásit

PetraK
heled spokojená nepokojená mě je tu šumák
no kylogon to tedy né,má ale zas na ty psi vliv

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:24
- Nahlásit

PetraK
Možná se mi Brtnik právě narodil podruhý.
panenkomarjá, ještě že mu nic neupadlo, pani.

PetraK
Kouknu dovnitř - tam zbytek švestek.
on je takovej žrout, že sní, co mu dáš?
nebo si postupně zvykal?
blbís taky sežere všecko, ale jen z ruky, z misky tak dva kousky a de od toho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:42
- Nahlásit

brezen2008

heled spokojená nepokojená mě je tu šumá

já vím, ale .... mohlo by být líp, víš to?

jbat
panenkomarjá, ještě že mu nic neupadlo, pani

no, to jsem moc ráda, já..... nedovedu si představit, že by se mu něco stalo.

on je takovej žrout, že sní, co mu dáš?

úpa šécko ne- třeba ten tvaroh samotnej moc nemusí, aspoň piškoty prej v něm musej bejt. Jinak jo, zeleninu žere, ovoce, - hrušky si trhá sám, jahody taky- ale ty chce ukazovat - to je taková jeho hra - s názvem Pánčičko, kde je jahoda? , třešně si taky trhá sám, švestky už ne,páč jsou u nich vosy. Takže ty mu dávám, nasekaný bylinky, česnek a tak.

nezvykal si postupně, prostě to dostal a snědl. v tomhle mám štěstí, že ani Murphy nebyl nimra a ani Ešus není nimra. SOu po mě

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 10:47
- Nahlásit

PetraK
SOu po mě
to by se mi z hlediska krmení taky líbilo. i když to by blbís furt žral KFC a to by asi taky nebylo gůt.

docela mu nevadí maso obalený v tom zeleninovobylinkovým doplňku, co mi včera přišel (odkaz jsem sem dala blbej, na mikromineral, mam BARF sensitive.). doufám, že mu to aspoň částečně nahradí to, co nechce jest.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 11:30
- Nahlásit

jbat

třeba si časem zvykne a bude polykat i zeleninu. Můžeš zkusit jednu věc-ono u mrkve třeba je to lepčejší, páč jak jí teplo naruší buněčnou stěnu, dá se líp vysosat karoten, to stejný s paprikou-navíc tam dle info co mám, nedojde k zničení vit. C, stejně jako u šípku. Prostě můžeš nakrouhat mrkvu, papriku, a čínský zéli, hodit to na chvililinku na trošku oleje, pohonit to po pánvičce, přidat malinkatě česneku a po vychladnutí zamrazit. Třá mu takhle upravená zeleninka pojede. Můžeš tam klíďo přisypat třeba kmín, nebo majoránku.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 11:58
- Nahlásit

PetraK
to zní tak, že to je pro čokla škoda. perfektní, moc děkuju, já vím, rpoč sem lezu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:09
- Nahlásit

jbat
to zní tak, že to je pro čokla škoda.

, dobrý to je, ale ta sůl tam chybí .
Neboj se bylinek, hezky žrádlo ovoní a je pokaždý jiný.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:10
- Nahlásit

PetraK
dobrý to je, ale ta sůl tam chybí .
Neboj se bylinek, hezky žrádlo ovoní a je pokaždý jiný.

bylinky já sama miluju a dávám je i do bábofky. tak je pes bude žrát taky.
co dáváš třeba? krom kmínu a maryjány?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:19
- Nahlásit

jbat

dávám šécko- v létě nejvíc petržel a pažitku, roketu a majoránku, páč jsou čerstvý a po ruce. Jo a taky spařený kopřivy Když mu vařím sulc, mrsknu tam libeček. Prostě co cestou vod záhonu urvu. V zimě dávám třeba oregáno, saturejku, papriku-sladkou. Co popadnu dřív v kořenkách

ZNÁŠ JÁTROVÍ?? - jestli sis objednala kuchařku od Ireny Sehnerový tak recept tam je. Jinak- je to hrozně jednoduchý
Do robota hodíš půl kila kuřecích jater, česnek, majoránku vajíčko a uděláš bzzzzzzzm. pak tam přisypeš půl kila ovesných vloček a zas uděláš bzzzzzm. Pak to naleješ na pekáč s pečícím papírem a flákneš do trouby. Otázka pěti minut výroby a tak deseti minut pečení. Výsledek? celej pekáč relativně zdravých (nesolených a bez éček) odměn pro čokla. Při velikosti Prdinošky Ti to vydrží tak na půlku jeho života . Co aktuálně nepotřebuju jde do mrazáku. . Krásně se na to cvičí. .... i cizí čokli

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:25
- Nahlásit

PetraK
Do robota
nemám.

jestli sis objednala kuchařku od Ireny Sehnerový
no mám to vo osmi kostech, to je asi vono.

do trouby
nemám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:31
- Nahlásit

jbat
nemám
nemám

hm- škoda , páč to je mnohem lepčí než piškot, neb tam nejni cukr. A nebo kupovaný pamlsky, páč tam neni umělotina.

To vo těch kostech, to je ta kuchařka. Nečekej od toho recepty, hledej v tom spíš informace o tom jak a co a s čím funguje. I pro sebe.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:31
- Nahlásit

PetraK
hele co říká Ešůs (jak se ten čokl vlastně menuje doopravdy??? ) na ledvinky? prasečí.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:33
- Nahlásit

PetraK
hledej v tom spíš informace o tom jak a co a s čím funguje. I pro sebe.
to přesně potřebuju, chci vědět, proč má žrát todle a proč tamto a kde najdu jakej vytamýn.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:38
- Nahlásit

jbat

menuje se Ash Dutá hlava z Omezenic

Ledvinky dávám hovězí. Spolu s hovězími játry. Objednám si vždycky kilo od každýho, nakrájím to na větší kusy nafrkám do pytliků, tak půl na půl. a jednou týdně mrsknu. Mám to tak, že jeden den je vnitřnostní, pak masovej, pak je maso s kostí. Tak jak by to vlastně bylo v přírodě - když zabije větší kořist, žežere nejdřív vnitřnosti. pak dojde na svalovinu, pak na svalovinu s kostí. A dyš mě naséře, dojde i na tu hladovku, páč zrovna ten den se neulovilo (kecám, co jsem ještě nikdy neudělala ), nejsem moc zastánce hladovky.

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:43
- Nahlásit

PetraK
menuje se Ash Dutá hlava z Omezenic
jsou s Blbís ze stejný chovky...

Ledvinky dávám hovězí
mno, dobře děláš, ty prasečí smrdí tak nějak kysele, hnusně, to bych nežrala ani já. jen teď nevím, co s něma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:46
- Nahlásit

jbat

jsou s Blbís ze stejný chovky

až uvidím mamičku Babetku, zeptám se jí, ešivá se jí náhodou nenarodila zdrclá vybělená vižla

tak ty ledvinky proper ve vodě, ty hovězí nejsou tak smrdutý, neperu je, nakrájim smíchám s játrem a je.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:48
- Nahlásit

PetraK
heled pošli mi znovu odkaz a tu paní,co občas posílám ty věci,dík dárek
já kvuli té sobotě.....

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 12:49
- Nahlásit

PetraK
tak ty ledvinky proper ve vodě,
hodinu, hodinu jsem se tan smrad snažila dostat pryč. už jsem šahala po Jaru...
nejde to, je to kentus na entou, dostanou to potulné kočky za barákem...

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:14
- Nahlásit

prosim Tě, můžeš mi říct, proč za mnou leze kluk s kartou od houmkreditu, který prošla platnost? je možný, že ty lidi sou tak blbý? já na ně fakt nemám nerv.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008

je to paní Černá, patří pod OS Podbrdsko. Jen nevím, jestli tam letos bude, ona na tom není nejlíp.

jbat
hm tak to vyhoď, asi by to stejně nesežral, cíťa

že ty lidi sou tak blb
sou a někdy mnohem hůř!!

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání