| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
na dr. House se ti můžu podívat, na netu se sežene věcí
heej, to by bylo super... já vím, že se na netu sežene věcí, korát já mám pitomej net a nemůžu stahovat nic...
Jenom, jak se jmenuje přesně ten seroš o Housovi?
v origošu je to HOUSE (někdy House, M.D. )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:16
- Nahlásit
PetraK
no a když to přeťukáš do adresního řádku?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:17
- Nahlásit
PetraK
Teď má třicet kilo mastodont jeden.
jakej mastodont?
Mastodont je jenom jeden, kilo má 40, a dneska ukopl při mazlení hlavu klientce, neb ho polechtala na tlapě. Tak reflexivně cukl a kopl. Jak bejk. A to má prosím pěkně papír na neúbližnost, ale todlencto se tam teda netestovalo, todlencto neee!
Vona teda z toho klientka měla záchvat smíchu, tak jako dobrý, ale by mě nikdy nic takvýho nenapadlo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:20
- Nahlásit
a když už jsme u těch fotek... takto naposled na závodech jako již tradičně mastodontíček sledoval, jestli ho všichni pozorují, jak se krásně vznáší... (opět bohužel u toho jaksi zapomněl, že ho těma překážkama vedu já Prdím na kynologii a jdu hrát šachy... )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:21
- Nahlásit
PetraK
no jo, byl malinkatej! taková hruška malá.
můj byl v tom případě třešnička, páč hruška je teď.
A když se chce mazlit, ukopne mi u toho hlavu
to není problém ani pro jedenáctikilovýho hrušku, to zas jako ne.
Tak reflexivně cukl a kopl.
to jsem tak jednou leželi na zahradě na dece a pes mě furt kopal do boku. myslela jsem, že třeba mucha nebo tak... a když to nepřestávalo, tak se otočim a on ten vůl měl hlavu na zadních tlapkách a lechtal se vousema... kopnul a vždycky je dal na stejný místo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:21
- Nahlásit
jbat
no a když to přeťukáš do adresního řádku?
ani tak ne právě sem to zkusila na sedmsetpadesát způsobů a ty stránky ani nenajedou
wami
jakej mastodont?
no MŮJ mastodont , zrzavej mastodont maďarskej
Ešus má představu, že mazlit se, znamená nakopat toho druhýho do hlavy - takhle i svádí objekty své touhy - lehne si před babou na záda, aby vokázal co přines na trh, aby baba nekupovala zajíce v pytli a dyš se baba příde podívat z blízka, nakope jí zadníma nohama do hlavy a pak se postaví a kouká esli jí jako vohromil. Vona je vomráčená, z toho jak jí kopnul a on nabude dojmu, že je ohromená /si plete dojmy s pojmy /. Z toho titulu si myslí, že je neodolatelnej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:22
- Nahlásit
wami
ježišinku ten je nádherneeeeej, to je vlk jak v pohádkách od Desenskýho!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:24
- Nahlásit
jbat
kopnul a vždycky je dal na stejný místo
to je vůůůl
no jo, zdrcnutá a vysavovaná vižla
můj byl v tom případě třešnička, páč hruška je teď
a ty seš pitomá!
wami
jestli ho všichni pozorují, jak se krásně vznáší
je to chlap, co se divíš?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:24
- Nahlásit
PetraK
ani tak ne právě sem to zkusila na sedmsetpadesát způsobů a ty stránky ani nenajedou
a mně jo, pani, essi to nebé tím, že vy jste total fatal error kráva...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:28
- Nahlásit
PetraK
a ty seš pitomá!
to by souhlasilo...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:32 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
PetraK
mastodontík dámy hodné svého obdivu nekope... To by bylo pod jeho úroveň. On k nim dvorně přijde, něžně očichá, a pak jim vrzne čumákem do boku jednu takovou, až dáma odletí pár metrů stranou. Nadšeně přiběhne, a pokud má dáma odvahu ještě vstát, zopakuje svoji hravou a něžnou výzvu... v podstatě do tý doby, než se dáma vztekne a totálně ho seřve, čímž DonJuan dosáhne svého, neboť čím je na něj baba hnusnější, tím je do ní zamilovanější... Pak rozehraje svou hru na bodyčky, kdy vzteky rudá supící dáma se snaží mu ukousnout půlku hlavy nebo aspoň kule, a on se dycky otočí kolem svý osy, aby jí jakože galantně nastavil prdel - ať si kousne do chlapa - a kolikrát jí tou otočkou (bodyčkem) opět smete na zem, takže dámu vytočí ještě víc a on je ještě šťastnější, jak si s ním krásně hraje...
jbat
to je vlk jak v pohádkách od Desenskýho!!!!
PetraK
je to chlap, co se divíš?
já už se snad ani nedivím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:41
- Nahlásit
jbat
vy jste total fatal error kráva..
to je ale blbej program!!!
wami
neboť čím je na něj baba hnusnější, tím je do ní zamilovanější.
ať mi někdo řekne, esli se s timdle masochistickým názorem už roděj, nebo si ho pak postupně vypěstujou. Ešus to má stejně. .... JEN TA, JENŽ MÉ SRDCE Z TĚLA VYRVE ZA ŽIVA -A MŮŽE KLIDNĚ I JÁTRA - JE MÉHO SRDCE IDEÁL. Aneb -dobývat, dobývat, dobývat. A když baba nechce povolit má ešče jednu stratégii. Jde za páníčkem, paničkou a drcá do nich zadkem, případně vyskočí s požadavkem, aby té krásce vysvětlili, že jedině děti s ním zplozené jsou elitou národa
proč já si nakonec nevzala tu fenku??? Může mi to někdo vysvětlit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:45
- Nahlásit
PetraK
to je ale blbej program!!!
no to je.
proč já si nakonec nevzala tu fenku??? Může mi to někdo vysvětlit?
páč jste masochvýstka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:53
- Nahlásit
jbat
no to je
tak já to zkusim z domova, příští tejden teda.
masochvýstka.
nechvístám tu žádný maso náhodou! ale sem si řikala, že hlídat fenku, až bude hárat je náročný! . To sem ofšem nevěděla, co za eso jsem z tý zrzavý hromady vytáhla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 14:57
- Nahlásit
PetraK
co za eso jsem z tý zrzavý hromady vytáhla
no eso to každopádně je. eso peso.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 15:28
- Nahlásit
PetraK
Ešče kšeftujete s pipkama???? Jeden tu chvíli neni, páč kupuje kamna a motá se u plotny a voni tady takhle
no a kde jako JINDE?
jbat
eso... peso
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
CO JE TO TU ZA ÚPADEK???
sem nás nenašla?
StaHi
.no a kde jako JINDE?
no jo to je vlastně naprosto pitomej dotaz
Budiž mi omluvou, že to bylo v pátek. Ne že by to dneska bylo o něco lepčí. Spíš jako že horší
jbat
StaHi
eso... peso
jak si to JAKO MÁM VYKLÁDAT?????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:18
- Nahlásit
Brý ráno...lidi tady je krásně a já mám dneska takovou dobrou náladičku ač mám mraky práááce ale to vůbec neva
Jekej byl víkendík? Sem vám sem chtěla předhodit jen jedno vídejko ze soboty. Žíhaná na coursingu
http://www.youtube.com/watch?v=LLadHHCAqmk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:23
- Nahlásit
No vida, že to de, člověk furt aby na ně řval,aby se tu vokázaly!
Fajka
hásky běhá potvůrka žíháná, hásky.
já mám dneska teda hodně blbou náladičku, hodně
pučte mi kus svý, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:25
- Nahlásit
Fajka
no my jsme vlastně taky běhali - na chalupě na našem kůrzingovým trenažéru, kuwa jak mě dneska bolej nohy! Páč já dělám motorek, takže to co běhá ten vůl, běhám já taky a ešče musim bejt rychlejší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:26
- Nahlásit
PetraK
No vida, že to de, člověk furt aby na ně řval,aby se tu vokázaly paní já hííím, ale bylo to v poslední době hodně náročný a moooooc velký starosti...
Ale páč se o víkendu zadařilo, spadla žaba z pramene tak všem spadl takovej kámen ze srdce že to zemětřesení museli cejtit až v japánu
já mám dneska teda hodně blbou náladičku, hodně
pučte mi kus svý, jo?
paní klidně mám dost pro všecky dneska!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:30
- Nahlásit
Fajka
paní já hííím, ale bylo to v poslední době hodně náročný a moooooc velký starosti.
šak jo pani, tady neni povinná docházka. já si jen na někom zkusila zchladit žáhu
spadla žaba z pramene tak všem spadl takovej kámen ze srdce že to zemětřesení museli cejtit až v japánu
to jde VO TAMTO, jak si psala v emilu?
ešivá jo, tak písněte emila.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:36
- Nahlásit
PetraK
pani, už jsme barfistíííí.
chutná mu, mrše, ale už jen masíčko, rejži si prej mám sežrat sama...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 09:36
- Nahlásit
PetraK
to jde VO TAMTO, jak si psala v emilu?
ešivá jo, tak písněte emila.
jo de vo tamto, vo tamtu "hexe".... jako hlavní čék co má radit v plemeni skončila
uuuuuuuuuuf.... vám řeknu že se nám všem voddychlo...
konečně se zas budeme moc věnovat psům a né jedu co kolem sebe pouštěla
tak písněte emila.
jj písnu paní dneska určo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:01
- Nahlásit
jbat
pani, už jsme barfistíííí
vítejte f klubu!!
ale už jen masíčko, rejži si prej mám sežrat sama..
de na to rychle, smrádě , no terijér, no. Počkejte, až mu začne "natahovat" třeba nad tvarohem
Fajka
konečně se zas budeme moc věnovat psům a né jedu co kolem sebe pouštěla
Jooodleyiiidýýýýý!!! to zní káákra dobře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:29
- Nahlásit
PetraK
na našem kůrzingovým trenažéru, kuwa jak mě dneska bolej nohy! Páč já dělám motorek, takže to co běhá ten vůl, běhám já taky a ešče musim bejt rychlejší
paní máte rozum? abyste nechytla tedlecten žinfáárkt
nezapomínejte že už ste v letech
Jooodleyiiidýýýýý!!! to zní káákra dobře
jo jo to znííí, konečně bude klídek pohodááááá
aspoň teda doufáme
Jo a na kůrzinku byla jedna taková mooc hezoučká holčička, tu by Ešusek určo moc obliboval, páč byla taky tlama rezavá a taký v tý hubě furt něco nosila a jak panečku běhala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:37
- Nahlásit
PetraK
vítejte f klubu!!
budeme se scházet u popelnic a učit se francouzsky?
de na to rychle, smrádě
dostal miskou a rýži po něm zasyrova střílím.
Počkejte, až mu začne "natahovat" třeba nad tvarohem
zatím mám v lednici jen jodžrt, bílej, může to? asi né studený, že? s čím to dáváte Ešusoj?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:53
- Nahlásit
jbat
budeme se scházet u popelnic a učit se francouzsky
jako že budem trpět ešče víc?? Jako by nestačilo, dyš servíruju zelený držky :cr:
n jodžrt, bílej, může to
může to- studený ne, nechte to chvilku odstát. Já to dávám jen tak samotný, ale u nás spíš jede zakysaná smetana, jórdukt jen tak na vyčištění kelímku, aby se neřeklo- smeták rozmslanej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:56
- Nahlásit
PetraK
Já to dávám jen tak samotný, ale u nás spíš jede zakysaná smetana
už vidím ty hovna....
včera jsme potkali 8 týdenní JRT fenku Jessie, fotku hodím z domu. je dokonalá prostě. No a paničce jsem taky vysvětlila, že maso je lepčí než granule, tak asi další do klubu.
no ale taky jsem potkala babu a ta mi jako jasně vysvětlila, že klikr je týrání, protože je to tomu psovi nepříjemný... tak jsem jí řekla, že určitě jo, že to bude jak s těma policejníma psama, co hledaj drogy jen proto, že jsouna nich závislí...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
jbat
no ale taky jsem potkala babu a ta mi jako jasně vysvětlila, že klikr je týrání, protože je to tomu psovi nepříjemný...
vo*e tydle ježibaby jsou snad všude
já v pátek potkala něco podobnýho jdu se psem lesem po lesní cestě, pes a vodítku, když jí míjíme přiřadim si psa k noze chytnu za vobojek aby se nedej bože na babu pes ani nepodíval, slušně a hlasitě pozdravím a slyším:
Až vás potká myslivéééc tak dostanete velkou pokutu!!!
Já jako že proč asi jako???? No protože pes do lesa nesmí!!!!
No takže do vesnice nesmíme, mezi baráky nesmíme, kolem určitejch domů kde maj puštěný vlastní psiska navolno nesmíme, pak nesmíme kolem zahrady kde když projdem tak aniž by moje hnula brvou tak se jim za plotem ty jejich perou, a ted už ani nesmíme do lesa
Vo*e fakt někdy by se čék nejrači vodstřelil na Mars
|