| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:40
- Nahlásit
jbat
tak jsem jí řekla, že určitě jo, že to bude jak s těma policejníma psama, co hledaj drogy jen proto, že jsouna nich závislí...
BLBÁ! SI NAPROSTO BLBÁ A PITOMÁ!! Jen vo fous sem uhájila suchý gatě
8 týdenní JRT fenku Jessie
panebože, 8 tejdnů-to musí bejt velký, jako jehelníček
už vidím ty hovna....
copak to, já už tě vidim, jak to sbíráš
Fajka
No protože pes do lesa nesmí!!!!
asi Ajnštajnova vnučka nějaká, že jo??
ach jo, já tydlety myslitele miluju.
Vo*e fakt někdy by se čék nejrači vodstřelil na Mars
sebe ne, ty idioty okolo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
Nazdar masožrouti, jak se máte? Tak vy už nesmíte ani do lesa, když nemáte psy závislý na drogách? A když chci jen na louku, stačí mi pes, co kouří? Mařka se po vločkách neposejřila, je to hodný pes. Jak se tu máte? Jdete v sobotu na pochod, nebo na Sen?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
[/i]PetraK
sebe ne, ty idioty okolo
rači sebe páč to bych se tak nenadřela
Gerda
Mařka se po vločkách neposejřila, je to hodný pes
Mařenka je šišková ale jestli začne Mařka kouřit tak se určitě po...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:52
- Nahlásit
Fajka
ale jestli začne Mařka kouřit tak se určitě po...
myslíš, že má radši začít chlastat?....anebo prostě nepude na louku a hotovo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
Lidi su tak, ale tak nasratéé, že to se popsat nedá, fakt ne. Nejhorší v životě je opravdu srážka s blbcem. navrch s blbcem, kterej rád demostruje sílu své pozice. V ženským podání - je to echtgold chuťovka.
pardon za tento výron pesimismu a nasratosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že má radši začít chlastat?....
no já ti nehíím, to by ale zase mohla vrhnout vrchem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:56
- Nahlásit
Gerda
Mařka se po vločkách neposejřila, je to hodný pes
ten čokl vám taky udělá co vám na vočích vidí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 11:59
- Nahlásit
PetraK
kterej rád demostruje sílu své pozice. V ženským podání - je to echtgold chuťovka.
ježíš paní vy už máte taky tydle starosti bože bože kam ten svět spěje....tož hodně síl přeju na boj s blbostí....někdy to bejvá hodně dlouhý a bolestný
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:01
- Nahlásit
PetraK
copak to, já už tě vidim, jak to sbíráš
jedině lžičkou...
PetraK
panebože, 8 tejdnů-to musí bejt velký, jako jehelníček
je velká jak houska.
Lidi su tak, ale tak nasratéé, že to se popsat nedá, fakt ne. Nejhorší v životě je opravdu srážka s blbcem. navrch s blbcem, kterej rád demostruje sílu své pozice. V ženským podání - je to echtgold chuťovka
pani, mám to stejně, zážitek starý cca deset minut. pí*a blbá rajská.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:02
- Nahlásit
PetraK
Nejhorší v životě je opravdu srážka s blbcem. navrch s blbcem, kterej rád demostruje sílu své pozice. V ženským podání - je to echtgold chuťovka.
Pani, co se vám stalo? Kdo vás srazil tupem svým?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:03
- Nahlásit
Fajka
ten boj je předem prohranej- na to nemám pozici, ale ono nejde o nic vážnýho, jde jen o jedno z mála střetnutí. Ale - nemám takovýhle lidi prostě ráda. Mám ráda inteligentní lidi (když už sama nejsem) s přehledem (když já už ho nemám), od kterých se můžu něco naučit. Nechci se učit podpásofky a jiný hnusný věci.
Nic, nic, to je jen takový jako lehký záchvěv hnusu z bezohlednosti. Nepodstatný bezohlednosti, ale bezohlednosti.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:03
- Nahlásit
PetraK
tak gratuluji k 400 stránečkám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:08
- Nahlásit
Dobré poledne dámy
Jsem trošku ve skluzu, páč stále nejde počítač a musím používat synkův notbůk. Jsem z něj celá nervní a těším se na svůj opravený
Jinak jsem o víkendu byla na chatičce, kde bylo nádherně a všichni jsme si užívali klídku a pohodičky. Pséci tam měli kámoše Fredyho, který celou dobu "nakrýval" Al, takže si taky užili
Včera v podvečer jsem porcovala krocany a nechala jsem v kuchyni kosti, načež mně v noci vzbudila nějaká oprsklá černá kočka, která se nám vloupala oknem a šla si na nich pochutnávat. Sem myslela, že dostanu infarkt....
Štěně je dneska na druhém očkování a už tlapka vypadá dobře, jen občas zakulhá, když rychleji popoběhne. Jinak s rozborem buřtíku jsem nikde nepochodila, si mně přehazujou jak horkou bramboru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:50
- Nahlásit
brut
oprsklá černá kočka, která se nám vloupala oknem a šla si na nich pochutnávat to by se u nás nestalo, páč by si na ní (kočce) pochutnala Fajfka
Štěně je dneska na druhém očkování a už tlapka vypadá dobře vy máte štěně?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:03
- Nahlásit
Fajka
cérka si pořídila štěně .... fenečku voříška, děsně roztomilou, do budoucna velkou cca jako kokr dle mého názoru.... pěkně vzteklou
Jinak kočka u nás mohla loupit, páč psi chrněj v chodbě a Sviňa v druhý Bohužel nepočítala s tím, že mám lehký spaní a divné zvuky mně rychle proberou.... jen nevím, kdo se lekl víc jestli já nebo ona
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:08
- Nahlásit
brut
cérka si pořídila štěně .... fenečku voříška, děsně roztomilou, do budoucna velkou cca jako kokr dle mého názoru.... pěkně vzteklou
achááá to mě ouplně uteklo, šecky fenky jsou vzteklý můj další pes muší bejt jedině chlap
Jinak kočka u nás mohla loupit, páč psi chrněj v chodbě a Sviňa v druhý
Sviňa ? to je jako tá cérčina jo? Bože u vás Sviňa u Janii Dementík modrej další bude příšera nebo zlobr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
Fajka
piraňa není vzteklá a já už žádnýho psa ( chlapa) nechci...Brů je daleko horší
Sviňa je naše bílá kočka, holky feňulka je Enynka a ta byla s holkou v Mníšku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 17:50
- Nahlásit
hlásím se a žádám, abych byla zařazena do korespondentů a adresátů ohledně emila od Fajkýšový, páč hořím zvědavostí skoro jako maminka v Pelíškách, když měla prskavku v hlááávě
ináč jsem vůbec netušíla že u Brůtofky je nějaký prtě roztomilý sviňácký, toš vítej v klubu potvůrko (oslovuji štěně, nikoliv Brůtovku)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:33
- Nahlásit
Fajka
jbat
Gerda
sem se spletla , odvolávám co sem tu prve psala vo srážkách s lidksou blbostí, páč to sem se fakt pěkně řízla s tím mým výkřikem o demonstraci pozice. Naopak onen člověk činil něco, co mě u něj překvapuje. Kuwa sem byla moc rychlá v tom svým úsudku. Dejte mi někdo facana jak barák. Zasloužím si to.
brut
jé Brůtofka má doma nový štěněěěě!! To sem nějako nepostihla????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 22:21
- Nahlásit
brut
Sviňa je naše bílá kočka
ahááá...takže shrňme si to
bílá = sviňa
modrá = dement
Má někdo další příspěvek k barvám?
piraňa není vzteklá a já už žádnýho psa ( chlapa) nechci...Brů je daleko horší
ježíš, to mě Brut neděle bo si už nikdy nepořídím psa žádnýho! leda fakt toho plyšáka
Janiii
hlásím se a žádám, abych byla zařazena do korespondentů a adresátů ohledně emila od Fajkýšový, páč hořím zvědavostí skoro jako maminka v Pelíškách, když měla prskavku v hlááávě no paní to je přece jasný, krom vás Ešusky je na seznamu ještě Brut. Páč když sem vás zatěžovala blbým začátkem tak vám musím zatížit i dobrým (doufejme) koncem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 22:23
- Nahlásit
PetraK
Kuwa sem byla moc rychlá v tom svým úsudku. Dejte mi někdo facana jak barák
to se tak někdy stane nooo, ale moc důležitý je když si je člověk schopnej to uvědomit a přiznat si to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:14
- Nahlásit
Zdravím dámy
Konečně jsem na chvíli u velkého počítače a ani nevíte, jakou mám radost.
Nějak nemůžu notbůku přijít na chuť... odmítá se mnou spolupracovat a občas si dělá co chce...stejně jako ti dva moji pitomci.
Al při dnešním venčení obrátila Bruta dvakrát na záda tím, že ho chytla za nožku Dostala děsně vynadáno a jako trest šlapala na vodítku ( doufám, že si tuhle lekci bude dlouho pamatovat), Brů kulhá
Jinak není nic nového, odpoledne přijede holka s malou nestvůrou, takže bude zase o zábavu postaráno... jo a nožku má v naprostém pořádku, jen prý holka hraje na city a simuluje
Fajka
ježíš, to mě Brut neděle bo si už nikdy nepořídím psa žádnýho! leda fakt toho plyšáka
sem zjišťovala od ostatních holek, co mají australáky ( kombinace kluk -holka) a všechny říkají, že mužská část je daleko horší. Já po zkušenostech s přerostlým Brutíkem žádného psa nechci. Asi víc rozumím fenkám a je to znát...
Janiii
ináč jsem vůbec netušíla že u Brůtofky je nějaký prtě roztomilý sviňácký, toš vítej v klubu potvůrko
potfůrka děkuje a už je vyfocená ( jen foto je stále ve foťáku, kterej páníček tahá s sebou do práce) a tak snad do konce týdne budou fotky i tu .... ovšem moje není a jak jsem řekla holce, pokud nenastane katastrofický scénář, tak jí hlídat nebudu. Ať si holka se svým přítelem vyzkouší, jaké to je, když nedají na radu dospělých
PetraK
jé Brůtofka má doma nový štěněěěě!! To sem nějako nepostihla????
sem to psala zároveň s tím buřtem, tak se to asi ztratilo
Jo a ještě Vám chci nahlásit dovču.... v říjnu odjíždím na 6 dní do Betánie na dovču... jen já a ségra. Budeme výletit, odpočívat a mlsat dobrůtky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:17
- Nahlásit
Fajka
přece jasný, krom vás Ešusky je na seznamu ještě Brut. Páč když sem vás zatěžovala blbým začátkem tak vám musím zatížit i dobrým (doufejme) koncem
tak tohle jsem pro změnu prošvihla já ... takže konec dobrý? Supéééééér
PetraK
Dejte mi někdo facana jak barák. Zasloužím si to.
nechceš místo toho jít příští týden na kafe nebo na oběd? Časově se přizpůsobím tobě i den vyber..... já mám naplánován nákup synkových gatí, takže mám čas...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:23
- Nahlásit
brut
čůs budoucá dovolenkářko- tož si to pořádně užij, zasloužíš si to!!!! Těšíš se viď? babo jedna - budu závidět - dala bych si ještě jednu dofču, a pak ještě jednu a možná i nějakou další...
Dofči néni nikdá dost
, tak se to asi ztratilo
určo se to neztratilo, ale já to nějako blbě pochopila. Chci moc vidět fotkůů
všechny říkají, že mužská část je daleko horší.
vidiš a Tys mi nevěřila, když jsem tůdle psala, že se psem je to hroší- maj tu palici dost často vymatlanou Fenka se možná snaží vočůrat ale nemají to co ti sexuchtivý čuchálistí . To se vždycky směje známá co má taky maďarku, když má Ešus v hlavě háravkovej průvan a má nějakej ten povel, jak prý je na něm vidět ten vnitřní boj. Nicméně, já bych asi zase šla do psa. Jsou to pazdráti s jednou mozkovou buňkou, ale já zas spíš tíhnu k těm chlapům.
Fajka
ale moc důležitý je když si je člověk schopnej to uvědomit a přiznat si to
naštěstí tady jsem nikomu přímo svým rychlým úsudkem neublížila a před těma co jsem nadávala na to chování, jsem si nasypala hlasitě popel na hlavu a poinformovala kolegy, jak to bylo doopravdy, že v tom druhá osoba byla nevinně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:27
- Nahlásit
brut
nechceš místo toho jít příští týden na kafe nebo na oběd?
dyk seš na dovolený ne-sem chtěla napsat a pak sem se radši ještě jednou podívala - no jo, až v říjnu.
Brůtikofko-hele já nechci nic zatím slibovat - nevím jak je to možný, ale nestíhám absolutně nic. Ono je to o tom, že jak je chalupa, mám vlastně k dispoziici jen PO-ÚT-ST. A spousta lidí mě uhání, že se sejdeme, mámě sem slíbila počítačový školení - dostala pičítadlo a intronét. Už jak dlouho jsem nebyla s Ešusem na cvičáku, nevím jak to dělám, vůbec to nevím, ale KUWA já nic nestíhám?????? Tak se musíme domluvit až nějak aktuálně, prosím, prosím, nezlobíš se? Nechci aby to vypadalo, že se nechci sejít, CHCI! Enem nevím kdy, teď navrch ve vzduchu visí posezení s kamarádkou, co jí umřela pitinka - babička od Ešusový manželky, to jít musím, zatím nevím ale kdy. Ach joooo!!!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:16
- Nahlásit
Hoj všici, jsem zpátky! Ale dočítat vás nebudu, páč jsem měla fakt dlouhou absenci. Se omluvuju!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:25
- Nahlásit
Žencký, vy ste upe úžasný! Moc děkuju za přáníčko, mám ho mezi těma, co půjdou do obrazu. Jste mě fakt dostaly... Kdyby vás zajímaly fotky, tak jsou tady: http://kishka.rajce.idnes.cz/Svatba_-_profi/ Jani, ještě jednou moc dík!!! A ta fotka na bobku je úžasná! Fakt jsem potřebovala čůrat a došla jsem si až v deset večer. Měl jsem to tam pod ten strom pustit.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:37
- Nahlásit
mishi
čááááu mladá paní!!!!! konečně jsi k nám našla cestu
Jani, ještě jednou moc dík!!!
vždyť víš že nemáš vůbec za co však jsi nás o nic neprosila, sami jsme se vecpali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:49
- Nahlásit
mishi
Fakt jsem potřebovala čůrat a došla jsem si až v deset večer
éééééééééé???? Nevěstoooo, pro svého mužika budeš pokladem. Páč nebude muset furt stavět u každýho pangejtu, aby se mu manželka vycvrdlikala . No ale .... pro jistotu.... doufám, že ses tímhle výkonem novomanželovi nepochlubila?? Aby to nebral jak standard?? Já je znám, pak jsou ochotný jet o Petrohradu do Barcelony bez zastávky a donutí je k zastavení jedině zpět písní typu: Kdož sů boží bojovníci!!!!
Moc vám to mladá pani slušelo!! Moc!
Jani, ještě jednou moc dík!!!
Jooo! a od nás taky, že to takhle zmákla za nás fšécky
Holky už jste si zvykly, že jste mladý paní? Já vždycky když mi tak někdo řekl nereagovala, páč jsem považovala za to, že se hovoří ke komusi jinému
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:51
- Nahlásit
Janiii
ešče jednou - DÍÍÍK MLADÁ PANI, STE KROMOBYČEJNĚ ČIČKOVNÁ, ŽE JSTE TO TAKHLE ZVLÁDLA I ZA NÁS!!!
P.S. - co dělá dementík??
P.s.2 - ptala jsem se na kocoura
|