| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:21
- Nahlásit
PetraK
hm tak to vyhoď, asi by to stejně nesežral, cíťa
hajzl.
sou a někdy mnohem hůř!!
ty ale to je hrozný! denně potkám minimálně štyry blbce, na kerý musím být milá a profesijonální a kde mám furt brát energii?
kor neska, když jsem nespala vůbec.
chci do fabriky, ke stroji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
chci do fabriky, ke stroji.
to nedělej, usla bys, vodjela na pásu, zabalili by Tě do krabice a skončila bys někde v regálu třeba. A nebo jako součást motoru v traktoru třeba.
ale jo, vim o čem mluvíš, práce s lidma je na palici.
kor neska, když jsem nespala vůbec
pařili ste s Miloušem?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
PetraK
pařili ste s Miloušem?
pařila jsem s noutbůkem. nemohla jsem spát, tak jsem třídila fotky. mazala hlavně...
to já tak někdy mám i týden, že nespim.
zabalili by Tě do krabice a skončila bys někde v regálu třeba. A nebo jako součást motoru v traktoru třeba.
nebo v Africe! a tam bych si postavila srub a jedla kokosí a jezdila na slonovi a tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:36
- Nahlásit
jbat
nebo v Africe! a tam bych si postavila srub a jedla kokosí a jezdila na slonovi a tak
di si honem lehnout.
spánkovej deficit už je znát. Řikaj, že jak nespíš, máš pak přes den halušky
nemohla jsem spát,
někdy to znám taky. Zkusilas vodpočítávat?? ne počítat, ale vodpočítávat. To totiž neni taková čurina jako počítání, to už mozek zná, ale vodpočítávat 999, 998 , 997.....875, 874, 873, to nezná. takže nemá prostor myslet při počítání ešče na békoviny, který se Ti v hlavě honěj a neumožňujou to spaní. a jak se vodpočítáváš, tak se usneš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 13:43
- Nahlásit
PetraK
vodpočítávat??
ne. zkusila jsem rohypnol, diazepam, lexaurin a nuerol. teplý mlýko s medem, čaj na spání, fetovala jsem levanduli, pila meduňkovej odvar. na mě jak to příjde, tak nepomůže nic, to mám po mamince.
ale myšlenka je to dobrá.
di si honem lehnout
dám ti majla na šéfku a vyvětlíš jí to, prosím?
Řikaj, že jak nespíš, máš pak přes den halušky
mám i slyšiny - už potřetí jsem zvedla telefon, aniž by mi někdo volal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:37
- Nahlásit
jbat
už potřetí jsem zvedla telefon, aniž by mi někdo volal.
to sem byla já, spletla sem si linku, volala sem tvojí šéfce
to mám po mamince.
nemám ráda dědictví.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 14:43
- Nahlásit
jbat
heled,mě elis i sindy jsí zeleninu jenom nastrouhanou ,jinak ani omylem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
brezen2008
mě elis i sindy jsí zeleninu jenom nastrouhanou
nakopat do pejdele všechny rozežraný psy.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 18:30
- Nahlásit
Ešusová, by mě zajímalo, v kolik chodíš z práce dom, když stíháš jít na dvě hoďky s psištětem, uvařit mu takový lahůdky, uvařit véču mužíkovi a ještě se spolu bavit. To nespíš, ne?
jbat
V kerym ústavu pracuješ? Páč já teda přístup na net nemám a pak to dohánim večer. A kdyby mě šéfik načapal s notebookem jak lovim někde wifi, tak dostane mrtvici. Asi bych měla uvažovat o změně ústavu.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 19:31
- Nahlásit
Jináč Gastoňák taky nesežere všecko. Z cizí misky jo, ale u sebe ne. To je schopnej vybrat těstovinky z masa. Jako já jsem taky vybíravá, ale stejnak mu nadávám. Ale zasejc celou mrkev dostává jako pamlsek, to on jako že může prej... Ale Barůna je ještě horší, ta je normálně spíš granulová! Občas se může po masu utlouct, ale pak má náladu, že to nechá bejt a nezájem. A kosti eště hůř. To by totiž musela kousat. Přitom je na maso učená v mladšim věku než Gastoňák...
Jinak jsme taky dost vybíravý co se týče vody. Čerstvou nééé, to spíš ze záchoda bo z konvičky a Bára z rybníčku. A upe nejlepší prej je, když se chladí pívo v kbelíku, to je ta voda prej echtovní...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 19:56
- Nahlásit
mishi
doma jsem byla v pět. Popadla čoklida a vyrazila do polí. Ušmudlat Ešusovi večeři je prt- flákla jsem mu flákotu do misky a přidala pokrájený švestky, to máš hned. Než nakrájím cuketu, olivy a česnek osmaží se mi cibule. Mezitím už dám vařit vodu na těstoviny. Fláknu tam cuketu- mezitím pořádám mamce právní poradnu a dám vyprat pračku. cuketa je f cukuletu, přidám to pesto, sleju těstoviny a smíchám to a servíruju. Hotofson. Než jdu spát pověsím prádlo-nebo ho pověsí Brtnik.
Jinak jsme taky dost vybíravý co se týče vody.
vo tomhle přede mnou ani nemluv!!! jak není Ešus vybíravej na žrádlo tak vodu snad bude pít jen Evian, smeták jeden. Neví co by. Má dvě misky na vodu!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 20:02
- Nahlásit
zdravim vás, ale jen probíhám, jdu dát berni večeři - granule, míra už večeři měl - granule ... éééé, co to povídám - pizzu chobotnice jako Ešusová teda nejsem, abych dělala a vařila150věcí najednou
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 20:14
- Nahlásit
kuk
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 20:25
- Nahlásit
Eimy
no nažďááár, kukadlo, tak ještě jsi 2v1?? koukej dát vědět!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 20:49
- Nahlásit
Janiii
chobotnice jako Ešusová
MÁM SE URAZIT?????
Eimy
kuk
No konečně! Sem si říkala, ešivá ti nezalígrovali dvířka v hodinách, že už ani nekukáš
JAK SE MÁTE??????
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 21:21
- Nahlásit
Janiii
Jo jo, do termínu zbývá od zejtřka tejden, tak má malej ještě čas... Jsem zvědavá
PetraK
Máme se stejně, ale včera mi doktorka naznačila, že prtě přijde co nevidět na svět, tak začínám bejt nervózní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2009 21:54
- Nahlásit
Eimy
tak začínám bejt nervózní
ani se vám nedivim. Skončí období klidu a dloubání se v nose a..... nastane teror!! Voni sou totiž naprosto vynalézavý v tom, jak rodiče mučit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:11
- Nahlásit
ahoj všem, včera mě přepadli. nic mi nevzali, protože jsem za nima žvala, že jdu z pařby, takže nemám ani korunu, tak švihli kabelkou do křa a zdrhli. čuráci. a hádejte, jaké barvy pleti byli?
odvézt je všechny na ostrov a vzít jim lodě, parazitům zasranejm.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:21
- Nahlásit
jbat
a nic se ti nestalo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:57
- Nahlásit
brezen2008
ne, škubli mi rukou za záda, tak trochu bolí rameno, ale nic to není. blbý je, že jsem pak musela ještě 20min čekat na taxála na ulici... no hnus prostě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
jbat
panebože!!! Alespoň, že seš relativně v pořádku!! Předpokládám, že se to dneska se spaním asi nevylepšilo, co?
Mám něco podobnýho za sebou s rusákama , to sem ani nevěděla, že ještě umím tak rychle utíkat
ach jo pani, tak mě nějak nenapadá, co napsat ftipnýho, abych vám vylepšila náladu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:24
- Nahlásit
PetraK
ach jo pani, tak mě nějak nenapadá, co napsat ftipnýho, abych vám vylepšila náladu.
pani, v pohodě. já jsem ok.
Předpokládám, že se to dneska se spaním asi nevylepšilo, co?
to ne, ale to nevadí - spánek je ztráta času.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
jbat
to ne, ale to nevadí -
hm, chtělo by to dneska se plánovitě umrtvit. Nejdřív se děte zničit s blbísem a pak si kupte lahev dobrýho červenýho - ale echt gold dobrýho, aby hlavička nebolela a k tomu kamembér. A tu flašu vyzunkněte (ne najednou!!). V půlce už se vám bude chtít spát)
pani, v pohodě. já jsem ok.
ešče že tak, já hrozně nerada od tý doby chodím večer dom.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:33
- Nahlásit
PetraK
ešče že tak, já hrozně nerada od tý doby chodím večer dom.
no právě, jsem pak s Blbís chodila půl hodiny kolem baráku pod světlama, do parku by mě nedostal...
hm, chtělo by to dneska se plánovitě umrtvit
jedem do sklípku, myslím, že to nebude problém.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:36
- Nahlásit
jbat
jedem do sklípku
no tááák, pak je šécko f pořádkuno!
právě, jsem pak s Blbís chodila půl hodiny kolem baráku pod světlama, do parku by mě nedostal.
no mně se to stalo na tom stejným místě, kde s Ešusem ten pit vytíral chodník- asi nějaký začarovaný místo. Bylo to skorem měsíc potom. V devět večer, žádná noční hodina a na sídláku . Byli čtyry a vožralí. Pak se mi tam dlouho nechtělo chodit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:38
- Nahlásit
PetraK
Byli čtyry a vožralí. Pak se mi tam dlouho nechtělo chodit.
co Brtnik na to? rozbil jim hubu aspoň?
a ublížili ti?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:43
- Nahlásit
jbat
a ublížili ti?
ne, ač stár víc než dvacetsedm let mám furt ešče rychlý nohy. A kupodivu i rychlej mozek, páč když napochodovali, tak během zlomku sekundy můj mozek vyhodnotil jako naprostou blbost šponovat Ešusa nějakým "Šupák, štěkej" (nic víc neumíme ), páč von obranář neni a tydle nevypadali, že by si z toho něco dělali, takže by mu tak akorát ublížili a on by si krom následků z toho co ho potkalo před měsícem odnesl ještě to, že lidi ubližujou taky. Takže jsem zařvala vpřed! Jdi vpřed , prosmejkla se a utekli jsme.
Je fakt zajímací, jak rychle dokáže mozek vyhodnotit situaci a jak rychle dokáže řešit. Když chce teda
Brtnik nic, páč tam nebýl.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:50
- Nahlásit
PetraK
aspoň že tak. pičusové posraní, ožerou se a mají v hlavě duto. zliskala bych je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:27
- Nahlásit
jbat
zliskala bych je
to taky, ale hlavně poslala do jejich matičky veliké Ruské země
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:13
- Nahlásit
heh, tak jsem si řekla, že bych mohla naštvat Janiii, kdybych jí napsala, že jsem včera:
*uvařila zadělávanou kapustu s uzeninou a bramborem
*udělala hošíčkovi zrzavýmu hovězí s čínským zelím a petrželkou
*upekla lukcusní švestkovej kuláč (vypeckovat ty švestky byl teda vopruz :cry
*upekla olivový bagety
*naložila maso na grilování
*naložila maso na minutku (páč na chalupě se mi moc vařit nechce)
*natrhala a nasekala do mrazáku pugét petržele
*naporcovala dvě kila křídel hošíčkovi do mrazáku
a pak šla spokojeně spát - což se nekonalo,páč jsem si blbka vzala do postele knížku a usnula v PŮL JEDNÝ!!! krafka sem , krafka. (a je to tu zas!)
|