| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:14
- Nahlásit
Gerda
ale to neni ten účel...
čéče, to fakt ne... tydle lidičky mám strašně moc ráda, tož bych je radši potěšíkovala, místo toho nasrání...
StaHi
hele to mozna bude bohate stacit
si taky říkám, že ještě pár pátku a budem tu ty difka řešit rok a třá mezitím vyjdou znova a bude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:45
- Nahlásit
StaHi
Hele pani, dyš tu pipku najdeš, vem jí f outerku do prahéééé, vemu to jednim balíkem, ne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:40
- Nahlásit
wami
a třá mezitím vyjdou znova a bude
vopovazte se koupit pipi! nak uz to k vam musime dostat!!!!
Gerda
mam pipku celou dobu na policce nad stolem , primo ve vejsce oci, tam by ji videl i slepej!
vem jí f outerku do prahéééé, vemu to jednim balíkem, ne?
no bat'
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:44
- Nahlásit
StaHi
mam pipku celou dobu na policce nad stolem
takhle vytržený to zní zvláštně, viď? )))))))))))))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:05
- Nahlásit
Gerda
proto ten smajl za tim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:18
- Nahlásit
StaHi
)) v tom případě já mám pipku jen tištěnou a je celou dobu v knihovně ))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:26
- Nahlásit
Gerda
ja ji mam dvoujazycnou, petadevadesatiminutovou, barevnou a zakonem chranenou....... a taky ji mam pro wami
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:35
- Nahlásit
StaHi
a taky ji mam pro wami
a nejlepší na tom je, že wami z toho má radost )))))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:47
- Nahlásit
hlásím, že jsem mezi živými
PetraK
pani v nový práci docela óókáá ale huš se těšim až budem přestěhovaný - budu to mít asi o 3km a 15min blíž ty ranní zácpy (na silnici ) jsou hrozný
|
wami
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 21:24 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
StaHi
jooo, Pipku chci tu vaši! přece si nebudu kupovat, když budu mít od vás...
šmarjá, lidijové, vy jste na mě táááák hodný...
Gerda
a nejlepší na tom je, že wami z toho má radost
to víš, že má...!
----
ještě teda mám jeden sen... komplet DrHouse, ale to a) nevyšlo, b) nevyjde, c) to asi nikdo nemá ani nastahovaný...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 21:52
- Nahlásit
Achooj lidijové, akko sa mátě?
My pracovní nestíhačka aby taky né když jsme se přes léto tři týdny dovolovali že
Dneska jsme byly u vetky a řekla mě, že bábovka je tlustá tak sem se hned stavila v práci a šup s ní na váhu.. a má pořád svejch stabilních 35 kilo .... tak asi přibrala na řasách
Tak já nevím co s tím, když shodí kožich tak mě lidi vosočujou že jí nedávám nažrat a je vychrtlá, když jí kožich naroste tak je moc tlustá tag já už nevím co s tím
Nejedete někdo v sobotu do Kralup?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 07:43
- Nahlásit
wami
Ahoj, na dr. House se ti můžu podívat, na netu se sežene věcí, my teď stahujem Vraždy v Midsomeru, 30 případů majora Zemana, Tetu máme, Colomba a tak no, prostě toho je hodně
Jenom, jak se jmenuje přesně ten seroš o Housovi?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 08:41
- Nahlásit
ahoj lidioti, co máte pipku na poličce i na papíru.
Lucie Kratochvílová
Ahoj, na dr. House se ti můžu podívat,
ehm ehm.... nemohla bych se... vsocknout....?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 08:45
- Nahlásit
essi je tu Petra Ká, tak jí musím říct, že blbís je stejná hysterka, jako Ešůs, protože včera na něj šlápl... jorkšír!!!!!!!!! Šlápl mu na packu, když se ňuchali a jak byl napruženej (blbís si totiž myslí, že jork není pes, ale nějakej jinej nebezpečnej tvor a je potřeba se pořádně naježit, než se s ním půjde oňuchat....), tak poskočil, jork taky a šláp mu přitom na hnátku a Tobýs zařval, po třech utekl ze mě a ublíženě po něm pokukoval mezi mýma nohama. Kdyby uměl kulhat, tak kulhá. A zbytek vycházky se s žádným jorkšírem nechtěl bavit. A pak jsme zmokli, úplně durch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 08:54
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek dámy.
Ešče kšeftujete s pipkama???? Jeden tu chvíli neni, páč kupuje kamna a motá se u plotny a voni tady takhle
Fajka
řekla mě, že bábovka je tlust
vona sama je tlustá!! Proč si jí teda nezvážila, když je tak chytrá!!
tag já už nevím co s tím
zastřelit!
Nejedete někdo v sobotu do Kralup?
my ne , máme rozbombardovanou chalupu, takže do konce sezóny se nedostanem nikam. Fčéra jsme kupovali kamna a dlažky, Brtnik má chudák nadupanej plán hůř než pětiletku . To byl tak blbej nápad!!! Sme byli celý radostný, že máme ten jeden novej pokoj, že jak jsme na chalupu dorazili na zbytek dovolený, řekli jsme,že uděláme pár úprav i v tom dalším. Začlo to nenápadně omítkou - a tetkon už tam neni ani podlaha , strženej strop je.... no sme idioti. Páč konec sezóny tu bude za pár víkendů .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 08:57
- Nahlásit
jbat
essi je tu Petra Ká, tak jí musím říct, že blbís je stejná hysterka, jako Ešůs
ešivá von teda neni náhodou ňáká nedorostlá a vybělená vižla?
Ale má pravdu Blbís - von je jork dost nebezpečný stvoření., zakopneš vo něj a zlomíš si vaz
Kdyby uměl kulhat, tak kulhá.
kdyby potřeboval náhodou nějaký školení, tak Ešus mu ho může klidně dát, je docela dobrej třeba ve vomdlívání u dochtora, to mu de fakt ekscelentně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:04
- Nahlásit
PetraK
kdyby potřeboval náhodou nějaký školení, tak Ešus mu ho může klidně dát, je docela dobrej
dej pokoj! von se učí rychle, myslím, že ti dva by se nikdy neměli potrkat, aby nestihli něco vokoukat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:05 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
.html]
Gerda
pani, jak může zmrzačený zvíře nosit štěstí?!?!
jinak tam jsou ale pjekný vjecičky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:17
- Nahlásit
mi ty odkazy dneska jdou....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:21
- Nahlásit
jbat
že ti dva by se nikdy neměli potrkat
no to taky, ale myslela jsem POTKAT....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
von se učí rychle, myslím, že ti dva by se nikdy neměli potrkat
ale tak třeba by ho naučil, že vosy se žvejkaj, až když sou mrtvý, dříf ne, dyš sou živý, dělá se panika. Dyš píchnou, dělá se umírání - viz poslední Ešusí článek na Zvířetník
To je takovej vůl, ten pes, že to nejni možný
že ti dva by se nikdy neměli potrkat
sem si ani nevšimla, rychle píšu a stejně rychle čtu, takže občas přiijdu i o takovéto perly
Myslim,ale že to nehrozí, páč sou jeden větší vůl a volové se netrkaj, ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:31
- Nahlásit
PetraK
Myslim,ale že to nehrozí, páč sou jeden větší vůl a volové se netrkaj, ne?
zas ale nevim, jak to je, když maj paničky krávy...
dříf ne, dyš sou živý, dělá se panika
u nás, když jsou živý, dělá se lof. velkolof. včera lovil mušu a ve skoku se praštil hlavou o televizi...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:39
- Nahlásit
jbat
zas ale nevim, jak to je, když maj paničky krávy.
tak krávy ale taky netrkaj. Museli by to bejt Agroškovy oblíbený kozenky
u nás, když jsou živý, dělá se lof. velkolof.
mně se teď podařilo nějakým zázrakem -asi přes to žraní mrtvejch vos- dojít k tomu, že jde o paniku kombinovanou s lehkým zájmem o lof. Což vypadá snad ešče hůř než jen panika. Páč panika = točim se v kruhu a prchám. Panika a lof = točim se f kruhu na místě a klapu žubama. Na ksichtě se střídá v rychlým sledu panika s nasraností a pes v podstatě vypadá, jak dyš má psotnik
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:44
- Nahlásit
PetraK
točim se v kruhu a prchám. Panika a lof = točim se f kruhu na místě a klapu žubama.
to je vůůůůůůůl!!!!!!!!!!
Proč se točí f kruhu?
Na ksichtě se střídá v rychlým sledu panika s nasraností a pes v podstatě vypadá, jak dyš má psotnik
no mě to spíš dost připomíná tanec harekrišňáků....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 09:50
- Nahlásit
PetraK
hele ale řekni mi, je to vůbec možný, že jsou ty vyžly takoví degeni? vždyť to snad ani není možný, aby existovalo plemeno, kde máš jistotu, že si domů nasadíš bláznivýho hňupíka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:00
- Nahlásit
jbat
to je vůůůůůůůl!!!
no! dyk to řikám.
Proč se točí f kruhu?
to má své velmi logické vysvětlení. Když jsme byli na dofče v Jáseníkách-to mu byly asi dva roky, tak u penzionu, kde jsme bydleli měli krásnou zahradu-obří, s potůčkem. Sedíme venku, kávička, řečičky a najednou šílenej jekot, podle kterýho bych soudila, že se pes minimálně napíchnul hrudníkem na roxór a do pěti vteřin je po něm. Vylítla jsem, že jsem zvrhla stůl a letím se podívat co je. čokl se motá v kruhu, hlavu na zádech a řve. Myslela jsem, že je fakt skorem po něm, vypadalo to děsně. No na zádech mu seděla vosa,která se zachytila o chlupy a sázela do něj žihadla. Vosu sem sejmula, ale čokl byl naprosto mimo. nebylo nic, co by ho uklidnilo. Pak sem si vzpomněla, jak to dělala máma se mnou když mě štípla vosa (ne že bychom se s tím psem v tom projevu moc lišili ). Vzala jsem kapesník, namočila ho v potůčku v ledový vodě, připleskla ho na tu bouli, která se tam tvořila a procítěně pronesla :"Ááááááá, už je to dobrý, hošíčku, ááááááá už nebolí hošíčka!" Pouze tato náročná operace přivedla pacienta zpět k vědomí a do života alespoň natolik, že přestal běhat v kruzích, vrátil se k přímce a běhal mezi námi u stolečku a chodbou pánziónu. Venku se bál být, co kdyby ta vosa, že jo? ale vevnitř sám být nechtěl. A tak tehdy naběhal svých prvních 100 jarních kilometrů a od té doby, když ho píchne vosa, běhá prostě v kruzích
no mě to spíš dost připomíná tanec harekrišňáků
zkusím mu příště říct místo -"Ppřestaň vypadáš u toho jako debil,!" že vypadá jako hárekrišna, třeba to zabere
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:04
- Nahlásit
PetraK
a od té doby, když ho píchne vosa, běhá prostě v kruzích
ne nééééé!!!!
panenkomarjá, já si tu vyžlu mušim pořídit. mám školení od té kamarádky, co má Růženku. Růženka je neskutečná, dokáže vypadat jako debil i když stojí - třeba má každou tlapku natočenou jinam etc. ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:06
- Nahlásit
jbat
vždyť to snad ani není možný, aby existovalo plemeno, kde máš jistotu, že si domů nasadíš bláznivýho hňupíka.
no pro tohle je právě miluju, fakt. Pro tu jistotu, že ať sáhnu kamkoliv, vždycky vytáhnu takovýhodle inteligenta. Že se prostě seknout nemůžu Chybělo by mi to.
Včera jsem vařila a Brtnik s ním hrál hledanou - nechal ho vždycky zacouvat do chodby, aby neviděl, kam mu schovává soudruha Mechače a pak ho zavolal ať hledá. Při posledním hledání mu dal mechače do okna, ten vůl si to špatně vypočítal a když chtěl vyskočit, že si ho vezme, vzal to hlavou o to otevřený okno. Rána jak když spadne kaseról z plotny. Chvilku seděl, kolem hlavy věnec z hvězdiček a pak, že si veme teda s. Mechače, ale.... byl už vopatrnej a jak nevěděl odkud ta rána přišla,, tak se jen tak nadzvedával na zadních- vždycky po milimetru a pomaloučku, aby zas jednu nekoupil - hopikal tam jak pinpongáč asi 10 minut. pak jsem musela jít na záchod, páč sem si neprozíravě k plotně nenavlíkla pemeprzy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:10
- Nahlásit
PetraK
no pro tohle je právě miluju, fakt
já taky.
hopikal tam jak pinpongáč asi 10 minut. pak jsem musela jít na záchod, páč sem si neprozíravě k plotně nenavlíkla pemeprzy.
to snad není možný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2009 10:12
- Nahlásit
PetraK
paní klidně tam piště,já potřebuji víc hlav
von je nervák a já zněho,tak proto řvu
alůe zkusím to co psala kačka - pomaleji a šeptat
|