Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 09:54
- Nahlásit

Maya
tyjo, tak hlavne, ze dobry, ze te hned vzala a ulevila od bolesti

to hlasovy vyhledavani ti ale funguje jen se zapnutym netem... tak bacha a do pc by sis to asi mohla neco takovyho doinstalovat kdybys mela mikrofon.

Janiii
jojo, pekne si ho doma pohlide, a at je vsechno v cajku

Fifi
kremilkovi

a dneska na festak nejedu, holky z tancovani to zrusili ze prej ma poprchat... tak to me dost mrzi, jela bych i sama, ale je to na 4h jedna cesta a to je uz trochu moc na otocku

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 09:59
- Nahlásit

cernej caj
Kremylek dekuje a vzkazuje, ze kdyby misto klobas tam visely sisky Vysociny, byla by nejvic happy dog pod sluncem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 10:19
- Nahlásit

Fifi
tak aby teda kremylek neprisel zkratka

a bys neverila, jak se mi zacali sbihat sliny behem toho hledani

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 10:24
- Nahlásit

cernej caj
To je ten spravnej dar!
jak se mi zacali sbihat sliny behem toho hledani
Mne staci Kremyl, slinil pred chvili u linky, kdyz sem krajela kure. Ta kdyz to pusti, to je Niagara.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 10:52
- Nahlásit

Fifi
tak je pravda, ze kremylovi konkurovat nebudu

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 11:45
- Nahlásit

A dnesni Kremylek, skotacici s kopacakem, je to kravena.
Kopni ho, kopni ho! - Huraaa! - Zalehnu a nedam!

Omluvte snizenou kvalitu fotek, lip to s mejdlickem nejde, vy profici.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:41
- Nahlásit

Fifi

Křemýlkovi k 9.narozkám hlavně mocinky zdraví ! pořád má v očích tu psí gauneřinu a to je skvělýýýýýýýýýýý

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:47
- Nahlásit

Fifi
pani dodatečně Křemýlovi všechno nejlepší!!!!! krásný věk, baba na to vůůůůůůůůbec nevypadá

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:48
- Nahlásit

Neessi
Ahoj panii, diky moc, Kremylkovi vyridim! Ale ted ji budit nebudu, pozoruju ji, jestli spadne z toho gauce nebo ne, zatim prekvapive dobre na zadech ve spanku vyvazuje, je jak joginka.
A jak vy si darite?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 16:51
- Nahlásit

Janiii
baba na to vůůůůůůůůbec nevypadá
To rikam furt.
A tobe hodne sil, doufam, ze se nekdy stukneme, az se prestehujete.

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:07
- Nahlásit

Fifi
doufam, ze se nekdy stukneme, az se prestehujete
no to je jasná věc už aby to bylo .... nějak se nic neděje, tohle mezistádium mě neba
a jináč děkuju, tak rrrépala jsem ráno přivezla ze špitálu, tak je zase o něco klidněji a veseleji, alespoň u nás, když ne v rodině příbuzných

Ale uplně jsem se zapomněla pochlubit, že v den toho pohřbu se narodila do rodiny bratránkovi dceruška. je to tak, někdo odejde, aby někdo mohl přijít ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:11
- Nahlásit

Janiii
tak gratulace k prirustku v rodine

Fifi
supr fotos

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 17:31
- Nahlásit

Fifi
Ale ted ji budit nebudu,
No to je jasnačka,dámy se nebudí

jak vy si darite?

No jsem tu sama s Borkou dvojkou a snažíme se trochu žít,ale víš jak to je -občas líp,jindy hůř ,hlavně že tu čubinu mám

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 18:23
- Nahlásit

Fifi
taky gratulace Kremylovi a kopačák má moc pěknej, není nad prokousnutý kopačáky
Janiii
taky gratuluju k přírůstku a že už jste špitálu dali vale
cernej caj
jo, to já vim, že jen s netem, až taková lama zas nejsem
mám v tarifu 200 MB na měsíc a doma wifinu, tak uvidím, jestli mi to bude stačit
ale prostě super, že nemusím psát ty adresy, psát, sem řekla cz pes a byla sem tady ještě tam jde nějak diktovat příspěvky, že se nemusej psát, ale to jsem nezkoušela jestli to funguje všude, na fb jo prej jo

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 18:26
- Nahlásit

jinak tady celej den mega hnusně leje, tak jsem alespoň přestěhovala věci do nový šatní skříně
a zub už v poho, takže jinak dobrý, Kim se válel venku na dešti, tak vypadal jak kdyby vylez z rybníka, Dorin to nesnáší, tak ten se nakýbloval domu, už aby bylo to slibovaný léto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 18:43
- Nahlásit

Maya
no ja to zkousela do sms a funguje to docela dobre jen nesmis rikat moc dlouhy souveti ale spis kratky vety

v brne fucelo, u nas chcanec. Nechce se me nic. Jediny, na co sem se dneska zmohla vycesat vokouna a jinak se valim doma a nehnu prstem, navsteva brna me zmohla

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 19:19
- Nahlásit

cernej caj
tak u sms nevim jestli to funguje, tam jsem takovou volbu na hlas ani neviděla, videohovory tam jsou, ale to zkoušet nehodlám no ono se mi ani nepodařilo přepnout ty sms na normální zobrazování, se mi to ukazuje v takovejch barevnejch bublinách jak komiks ostatně jsem ani nepřišla na to jak si hodit kontakty do skupin, dělám to podle návodu a prt, nefunguje to
holt telefon chytřejší než já je dost peklo
super je ta aplikace na vyhledávání míst, že to najde kde seš a ukáže ti to co chceš v okolí, bankomaty, hospody a tak, to se může hodit
mapy jsou tam nějaký normálka, navigace taky, ale tu jsem ještě nezkoušela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 19:46
- Nahlásit

Maya
no ja mam v psani sms myslim takovy tlacitko se znakem mikrofonu, ale muze to byt jako podvolba na tecce, carce nebo tak necem...

no to asi neprepnes na nic jinyho nez ty bubliny. Skupiny sem nezkousela, mam tam 3 cisla

muzes si stahnout seznamacky mapy, tam sou i turisticky a navigace s tim funguje pekne, akorat je blby, ze to potrebuje pripojeni k netu, kdyz tu navigaci chces pouzivat...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 19:55
- Nahlásit

cernej caj
tak já ty mapy až tak nepotřebuju, občas by se hodilo akorát třeba v Praze najít nějakou ulici nebo tak, na to ta google nebo jaká tam je asi stačí
bubliny nepřepnu? no to je blbý, to snad vymejšlel nějakej idiot či co
ale jinak jako telefon dobrej, nějaký mouchy teda taky má, ale to má každej něco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 20:01
- Nahlásit

Maya
no to vis, to sou moderni technologie

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 20:05
- Nahlásit

cernej caj
no to vis, to sou moderni technologie
asi tak nějak
nejhorší je ten citlivej displej, to mi bude chvíli trvat si zvyknout po tom mým starým levným do kterýho se muselo víc mlátit, já si vždycky omylem někam ťuknu při hovoru, ono mi to skočí jinam, ale hovor se nevypne a ještě jsem nepřišla na to, jak to vrátit zpátky, aby se mi tam objevilo to tlačítko Ukončit, protože jako samozřejmě je pod displejem jedno tlačítko na který jde přepnout přijímání a ukonočování hovorů, ovšem vtipně jen přijatých, když volám já, tak se musí na displeji, no sranda to je

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 20:07
- Nahlásit

Maya
no me osobne ten dotykac stve neuveritelne ale mam ho jen na net a maily a uz mi na nej 2x!!! volal sef za toho pul roku co ho mam

grimmh
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 11:07
- Nahlásit

Zdravíčko všem
a chčije a chřije a chčije..........
Fifi
Všechno nejlepší Kremylkovi a hlavně ještě dlouhá, spokojená léta
Maya
To je fajn, že ses dokopala k zubaři dojít. Doufám, že bolest přešla.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 13:45
- Nahlásit

zdravím všechny. Jsem KO, za chvíli jdu zas zalézt a dospávat, jestli mě takhle sejmou i příští trhy, tak mě můžou rovnou odvézt

Fifi
opožděně všechno nej Křemýlkovi, ať je pořád tak rozkošná a praštěná a zdraví ať jí slouží

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 15:37
- Nahlásit

Maya
ty jo amerika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 15:56
- Nahlásit

birma
doufam,ze to bylo uspesny ty trhy a ze to maminka s adamkem doma prezili

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 16:23
- Nahlásit

cernej caj
no Adamek je prej celej stastnej a maminka ma novej zaitek, poprve letela vrtulnikem

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 16:50
- Nahlásit

zbrnd
no Adamek je prej celej stastnej a maminka ma novej zaitek, poprve letela vrtulnikem

birma
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 17:06
- Nahlásit

cernej caj
Trhy dobrý, i když kvůli počasí nebyla taková návštěvnost jako jindy. A překvapivě krom mamky a Adama přežili i všichni v okolí

zbrnd
Blbe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2014 17:10
- Nahlásit

birma
tak to je supr

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání