| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:30
- Nahlásit
vlk
no tak snad ti ta houba neporoste aspon tak rychle, jak se mnozi denykovi
a ste teda dost otrli, ze kazdej rok vite, ze to prijde a takhle statecne to snasite a nezbalite kufry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrnd
tak jsem to editn
jsem možná psala než jsi to editnu? Páč mě to právě zarazilo.
Nicméně stejně jsem nedostal vod pepíka odpověď na tu otázku jednoduchou,
nedostaneš žbrndo, nezlob se, bychom se do toho zase zasekali a to mi fakt časoprostor nedovoluje tvůj a můj názor jdou úplně čistě proti sobě, to uznej že se debata nikam nemá šanci posunout, souhlasíš? Ani jeden nemá důvod poodejít ze svý značky. Takže výsledek bude stejnej, jako je tetkon.
š by tu dávno byla
nebyla.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:32
- Nahlásit
PetraK
(co mají letos v polích kolem vás?)
samý obilí.... naštěstí to drží bahýnko pokupě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:34
- Nahlásit
cernej caj
a ste teda dost otrli, ze kazdej rok vite, ze to prijde a takhle statecne to snasite a nezbalite kufry
barák je na hypotéku, tudíž neprodejný... zatím se to vždycky dalo vdržet.... jinak po zbytek roku ten klid, a absence lidí okolo to vyvažujou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:41
- Nahlásit
vlk
tak aspon tak, ze to mate vyvazeny. A doufam, ze to letos neprostoupi ani nekam dal do domu a bude to to nejhorsi, co u vas je
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:46
- Nahlásit
vlk
samý obilí.... naštěstí to drží bahýnko pokupě
huf, tak aspoň že tohle nemusíte řešit. Držím palce, ať je zásah minimální a co nejdřív se to uklidní,
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:51
- Nahlásit
cernej caj PetraK
jakmile přestane scát, bude po problému...votevřem si okna, pivo a bude zase pohodička...voda se vsákne ...většinou to pak během dvou - tří dnů zmizne samo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:52
- Nahlásit
cernej caj
ste teda dost otrli, ze kazdej rok vite, ze to prijde
hele, třeba čekaj, až jim tam nateče dostatek ornice a pak jí budou zemedelcům prodávat zpátky za velký prašule
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 10:53
- Nahlásit
vlk
jinak ale lity lity, bahno je fakt humus, bléééééé
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 11:17
- Nahlásit
kachna_
jinak ale lity lity, bahno je fakt humus, bléééééé
bahno bylo loni když nad náma zasadili kukuřici.... letos drží na poli ..... zatím a doufám, že ho to obilí udrží.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:00
- Nahlásit
vlk
když nad náma zasadili kukuřici....
tak to si pamatuju dobře, jak si jim dala čouda,
zemědělcům
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:08
- Nahlásit
denyk
a evidentne si to pamatujou dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:18
- Nahlásit
vlk
držte se pani!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:37 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
jsem možná psala než jsi to editnu? Páč mě to právě zarazilo.
Možná jo, to nezjistím, kdys to psalo.
Ale postovalo jsi to necelé tři hodiny poté, co jsem to editoval. Tedy tak to vyplývá z těch časů, co jsou tam uložené.
nedostaneš žbrndo, nezlob se, bychom se do toho zase zasekali a to mi fakt časoprostor nedovoluje tvůj a můj názor jdou úplně čistě proti sobě, to uznej že se debata nikam nemá šanci posunout, souhlasíš? Ani jeden nemá důvod poodejít ze svý značky. Takže výsledek bude stejnej, jako je tetkon
já se nezlobím, to nemělo být o názorech, ale o faktech, tak je mi jasný, že nedostanu no na některý věci buď argumenty jsou nebo ne, něco se prostě okecat nedá. Ale klíd, já jsem s výsledkem debaty či co to je spokojen. Mám f tom zcela jasno, halt fakta jsou fakta a dohady dohady Ať mě nepochopíš zle, takže fakticky:
tys něco konstatovalo
já to fakticky zpochybnilo
tys zpochybnění nevyvrátilo
Takže jako fakt pro mne je to jasný, já s tím nemám žádný problém, takže fakt se mi nemusíš omlouvat, fakt jsem spokojené, mám f tom jasno. Jako vááážně ..netřeba se dál trápit...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:41
- Nahlásit
PetraK
nebyla.
a byla byla byla byla byla a já mám praudu a ne ty dup dup dup!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 12:51
- Nahlásit
achjo sla bych dom z prace. A maye asi upadli zuby definitivne asi sla k doktorovi nebo je doma, ze neni v praci na netu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:09
- Nahlásit
cernej caj
jestli jí upadly zuby, bude mít od nich alespoň klid. Bolet už nebudou. Doufám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:17
- Nahlásit
grimmh
taky doufam, ze bude mit klidne vikend
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:33
- Nahlásit
uááááááá.
Páč jsem hodná /a vy taky, páč díky radě birmy a černýho čaje jsem to tak pěkně dala dohromady/, udělala jsem ostatním tabulku pro seminárku ze statistiky.
Do tabulky stačí otrocky přepsat data a pak si trošku vyhrát s přejmenováním grafu.
Přesto už podruhý řešim svojí spolužačku, která TO PROSTĚ NECHÁPE. žere mi můj čas (to by mi nevadilo, kdybych jim to fakt krásně nepřipravila nebo bylo důležitý to pochopit) a nervy, páč neumí zadat vzorec v excelu a neumí ani základní matematický zákony (že násobení má přednost před sčítáním).
uááááááááááá
uááááááááááá
uááááááááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrnd
Ale postovalo jsi to necelé tři hodiny poté, co jsem to editoval. Tedy tak to vyplývá z těch časů, co jsou tam uložené.
aha ale je taky možný, že jsem měla rozepsanou odpověď, nedopsala, pak se vrátila a poslala.
tys zpochybnění nevyvrátilo
páč tu nechci do soudného dne býti. víš, že to tak vždycky je
mám f tom jasno.
no fšak. ty i já máme jasno. jen venku je furt himl zataženo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:40
- Nahlásit
kachna_
už podruhý řešim svojí spolužačku, která TO PROSTĚ NECHÁPE. žere mi můj čas (to by mi nevadilo, kdybych jim to fakt krásně nepřipravila nebo bylo důležitý to pochopit) a nervy, páč neumí zadat vzorec
.......... sem nevěděla, že studuju s tebou......... jako bys popisovala mě
jo jak, to bylo s dodáním do toho ústavu? Jezdí do ústavu Michal pravidelně?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:45
- Nahlásit
kachna_
neumí ani základní matematický zákony (že násobení má přednost před sčítáním).
pošli jí se poradit k učitelce prvního stupně ZŠ to bych fakt milovala, takový spolužáky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:45
- Nahlásit
kachna_
to je des, za dobrotu na zebrotu... ji rekni, ze na ni nemas cas, ale je to fakt hruza kdyz to tak udelas hezky pro vsechny, abys jim ulehcila a oni te zavaluji praci protoze sou total mimo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:52
- Nahlásit
PetraK
Jezdí do ústavu Michal pravidelně?
byl tam podruhý, Michal rozváží potraviny, říkal, že si myslí, že to byla možná dokonce objednávka několika lidí z kanceláře, aby se nemuseli tahat do kanclu s kafem, mlíkem... emhádéčkem.
sem nevěděla, že studuju s tebou......... jako bys popisovala mě
no to nene, myslim, že ty seš celkem dobře schopná rozlišit, co je důležitý a čím si jenom zbytečně krátíš život. Fakt chápu, že někdo neumí excel, nechápe matematiku, ale proč to, doprčic, řeší, když nemusí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:56
- Nahlásit
kachna_
protoze nechape, zenemusi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 13:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Fakt chápu, že někdo neumí excel, nechápe matematiku, ale proč to, doprčic, řeší, když nemusí?
protože to neví a má spoustu času taky asi.
co je důležitý a čím si jenom zbytečně krátíš život.
to je pravda, huž dávno jsem třeba zjistila, že i když mi něco na jednu stranu život prodlouží, když mě to rozesměje, jako před chvilinkou, není nutné se tím zabývati déle než tu chvililinku a přijít tak o čas.
Hele a proč jsi tak hodná a spolustudující neutneš? slušně, ale neutneš? zvlášť, když je to marný, marný, marný. S některejma to tak prostě je, jiný, než marný to nebude
aaaa pojede sem zase někdá pak Kačer? bych mohla poslat něco holkám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:08
- Nahlásit
Kujva ....
já sem zas na prášky už to píšu potřetí a nebere mě to heslo (
Potřebuju poradit kdo víte..
Když má někdo záchvat (možná epileptickej) nebo velkou křeč celýho těla..co dělat ?
Jasný hlídám jazyk dech tep, ale nevím jestli je lepší nechat tělo v klidu a čekat až to přejde a nebo jemnou masáží to svalstvo uvolňovat? Nemá někdo zkušenost?
Já mám jednu čerstvou a zjištuju že nevím co s tím ?
Naštěstí asi už dobrý bo kravěna pruhatá už zase skáče přes kaluže a kravíjako blběna a je jí fučík že já sem na psychouše
Janii
co je s Réépalem??? něco plánovanýho nebo zase nějakej průser ? a už dobrý???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:12
- Nahlásit
Fajka
už to píšu potřetí a nebere mě to heslo
běž za číííífem, ten ví víc než já
a taky do emila jdi.
lepší nechat tělo v klidu a čekat až to přejde a
když jsme volali záchranku, říkali mi nic nedělat.
ježiš - cože? Fajfka???? Moje milůvaná Fajfka??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
když jsme volali záchranku, říkali mi nic nedělat
no to mě nešlo kujva (
furt sem měla pocit že jí v tom nemůžu nechat , chjo...
cože? Fajfka???? Moje milůvaná Fajfka
jo je to prostě megakrafka pruhovaná
jako vona neví že už nejni nejmlatší a že vstávat muší pomalu, vona prostě z nuly na 100 za půl fteřiny a málem to s ní fláklo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:18
- Nahlásit
PetraK
taky do emila jdi.
jéé dííky mooooc fšem !
|