| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:29
- Nahlásit
PetraK
v tom máš naprostou pravdu, nicméně homeo - dobře aplikovaný by tě mělo navést k tomu, že se právě na věc podíváš z toho druhýho úhlu. Beru i podle sebe, protože u mě to zafungovalo myslím slušně, jak ta léčba, tak to nasměrování že musím hnout hlavně zadkem já.
A k tomu potřebuji homeo? To nestačí si to uvědomit a chtít?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:31
- Nahlásit
PetraK
skeptiku - když homeo vyléčilo Murphyho, kde u psa se nedá mluvit o placebo efektu, tak pro mě je to důkaz místo slibůch. A vyléčilo ho to po šesti letech nafurt už nikdy se mu to nevrátilo.
a jak se prokázalo, že to bylo to homeo, co ho vyléčilo? nemohlo se to prokázat, protože nihdoo neni ani schopen prokazat, jak to homeo funguje konkretne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:39
- Nahlásit
Maya
a nemas k tomu nekde clanek?
no si taky myslim, ze je to vic problem i tech, kde je vyrazne vic penez. Pac kdyz vidim moji kolegyni nebo segru, tak si myslim, ze zrovna ony takovy asi nebudou. Na druhou stranu ja, kdyz sla na soukromej gympl, sla sem tam stylem "za vase penize kvalitni vzdelani diteti". Behem tech 8mi let tam se to zacalo dost menit a ke konci to bylo "za vase penize alespon 4ku vasemu diteti, ktery je liny, nehce nic delat, ale kdyz by propadlo, prijdeme o ty vase penize". Samo,ze na tech soukromych skolach tohle procento lidi bylo dycky, jenze dost vyrazne roste. A kamarad byl chvili na praxi na devitce par km od brna a desne si tam decka pochvaloval... takze ono to bude trochu mozna i tim vztahem k celkovymu zivotu toho rodice. Takze obecne mezi rodicema nebude vetsina takova, ale mnohem snaz dneska lidi zklouznou do toho, ze nic nemusi, muzou si vsechno koupit, nemaj a nedavaj sobe natoz svym detem nejaky hranice...
a co si vzpomínám, když sme za nás donesly špatnou známku, dostali sme vynadáno, že se blbě učíme, zaracha a rodiče se třeba víc věnovali tomu nás přezkoušet. A myslim, ze ty rodice by primarne meli hledat chybu bud v tom, ze se s ditetem doma neuci tak se s nim zacit ucit, aby vedeli, jak mu to jde a meli sami moznost sledovat, jak se uci, pak pripadne bud nastolit tvrdsi rezim, poradnu nebo se smirit s tim, ze tohle dite z matiky jednicky nosit nebude a podporovat ho v nejakym jinym predmetu, co mu jde. A ne jit jecet na ucitelku, ze si na nej zasedla...
potkala sem asi po 2letech v praci naseho matikare ze stredni arikal, ze se razantne zhorsil prospech a zajem o uceni. ze za nas bylo par jednicku, vyjimecne fakt propadlici a ten zbytek byl tak nejak mezi a dneska ma problem najit par trojkaru a jednickare by dal dohromady jednoho z nekolika trid... a to v podstate byli tenkrat decka treba jen o 6let mladsi nez ja...
PetraK
no ty jo, to sou teda fakt lidi, to je hruza uz to teda mate za sebou komplet?
zbrnd
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Mórgen
brutální kachně s fajkou
přeju krásné narozeninýýýý a pokud možno každodenní úsměv na rtech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:54
- Nahlásit
oslavencům vše nej!!
PetraK
považuješ se za většinu?
v tomhle asi jo
Maya
že by před 20 lety vlítla nějaká matka do školy řvát na učitele jen kvůli blbý známce?
Ne, ale stejně tak si dovedu představit, že jsou učitelky, co by si to zasloužily a to i před těma dvaceti rokama. S jednou takovou měla co do činění kamarádka - překvapivě se na jiné škole stalo ze skoro propadajícího uzlíčku nervů normální dítě s normálním prospěchem (1. stupeň) a rozhodně to není tím, že by nová škola byla snazší, jen prostě nemá píčulka potřebu ponižovat méně schopné děti...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:55
- Nahlásit
zbrnd
co to je? confused:
to je májka? májka z gurunu?
ten text to
sem si enem vypustila páru , protože prostě některý věci nepochopím. Nevím, proč by -když zákon hovoří jasně - jak se v takovém případě dědí - měl někdo cizí zcela zdarma chtít věci, se kterýma neměl nikdy nic společnýho-což je představa druhé strany, že to dostane všechno. zákon, nezákon. Nedovedu si představit, že bych se takhle zachovala - mám na mysli ty věci, které prostě fakt pořizovali naši. Bylo by mi trapně, chtít to schramstnout celý.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:55
- Nahlásit
kachna_
je mi to moc líto s fenečkou....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:00
- Nahlásit
zbrnd
neni ani schopen prokazat, jak to homeo funguje konkretne
hele - já nic pro sebe prokazovat nepotřebuju , já jsem viděla, že léky šest let nic nedokázaly. Když se nasadilo homeo, problém se nám vyřešil. Simsala bim. A u sebe jsem taky spokojená. A ostatním nic dokoazovat taky nebudu, . Každej ať si hledá co jemu jest příjemno. Já jen dávám do placu svou zkušenost. Třeba mojí mámě to nevyhovovalo, chtěla hned odezvu, reakci.... ta není vždy hned, někdy se prostě musí hledat, zvlášť když člověk neumí poslouchat svoje tělo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:02
- Nahlásit
kachna_
kachno, Milča už odešla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:02
- Nahlásit
birma
no ja kvuli takove ucitelce musela zmenit skolu, jenze v principu tady podle me nejde o to, jestli si ucitelka zasedla nebo nezasedla, protoze takovy ucitelky byly vzdycky a vzdycky budou, ale de o to, ze dneska urcita sorta rodicu primarne hleda ty problemy v ucitelce, a ne ve svym diteti, ktery na skolu sere nebo v sobe, ze nepomahaj diteti se vecem do skoly venovat. Myslim, ze normalne uvazujici rodic, ktery se o dite zajima a uci se s nim a treba i chodi na ty tridni schuzky by mohl poznat, ze dite, ktery doma pekne kresli pismenka do pisanky a hezky slabikuje ma ve skole dost problemy asi nebude ditetem. Jenze pokud si rodice mysli, ze kdyz jejich dite ve treti tride neumi malou nasobilku, ze je to chyba ucitelky, tak to asi nebude uplne tim, ze by byla zasednuta...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:07
- Nahlásit
birma
ale stejně tak si dovedu představit, že jsou učitelky, co by si to zasloužily
ale tak jistě, ale blbý učitelky byly vždycky, jen dneska co vidím kolem sebe, tak stoupá procento matek, i otců, abych nekřivdila, s tou opičí láskou, umetající cestu dítěti všemi prostředky, kdežto procento blbých učitelek mi přijde tak nějak furt stejný
cernej caj
a nemas k tomu nekde clanek?
to myslíš k tý práci? to nemám, ale zkusím něco pohledat, ale jinak je to normálka v zákoně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:08
- Nahlásit
cernej caj
uz to teda mate za sebou komplet?
ne.-e. právě proto, že protistrana to hodná evidentně předat k soudu. Něco podepíše PŘED NOTÁŘEM, kterej se jí x krát ptá, zda s tím souhlasí, nechá jí to všechno přepočítat, přečíst, podepsat na každé straně , vysvětlí, že dohoda , když se uzavře je závazna, nezrušitelná..... a protistrana si to rozmyslí. a chce to zrušit jako strategie solidní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:10
- Nahlásit
PetraK
tyvole, to je fakt na temnou ulicku s pacidlem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:16
- Nahlásit
PetraK
lidi jsou škrti nenažraní, když to občas vidím kolem sebe, blila bych
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:19
- Nahlásit
zbrnd
díky za identifikaci ešusky
PetraK
netrap se praštěnou protistranou. Z toho co jsi psala stejně nemají šanci něco vysoudit.
zbrnd ti tam měl přidělat na tu fotku místo pláštěnky křídla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:22
- Nahlásit
cernej caj
tady to máš i s tou pružnou pracovní dobou na konci
http://doplnek.com/content/navsteva-lekare-v-praco vni-dobe-podnikani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:23
- Nahlásit
PetraK
teda máte to pěkný s dědictvím, ale tak snad už jednou podepsaná dohoda zrušit nejde, takže asi můžeš být snad v klidu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:24
- Nahlásit
grimmh
zbrnd ti tam měl přidělat na tu fotku místo pláštěnky křídla
to ne, to už by pak nespadla z oblakov
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:30
- Nahlásit
S tou Májkou máte dost
http://www.youtube.com/watch?v=IsgeW_8i0Y4
a ty komentáře pod tím:
"No to byla píčovina! A jak jí zářila ta prskavka za hlavou!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:34
- Nahlásit
denyk
se na to doma budu muset mrknout
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:36
- Nahlásit
denyk
ty voe
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 12:42
- Nahlásit
grimmh
PetraK
hezký photos pižel
http://kora-mok.webnode.cz/news/nejkrasnejsi-prani -k-mym-narozeninam/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:11
- Nahlásit
denyk
bože to je miloučký. Díky tobě mám zas hezčí den, kterej od rána stál za prd:
mohla bych vstávat po 6 hod
kvůli Elišce vstávám po 5
kvůli vlastní blbosti-neumím nařídit budík- jsem dnes vstala po 4
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:16
- Nahlásit
grimmh
tak se pokochej http://www.cafepress.com/+vizsla+gifts
a cernej caj ti pak může povyprávět, jak jsme tam nakupovali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:17
- Nahlásit
grimmh
tohle je dobrý ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:36
- Nahlásit
Maya
o ne, to už by pak nespadla z oblakov
jo takhle můžu bejt aspoň padlá na hlavu
cernej caj
na temnou ulicku s pacidlem
je to celý fakt nechutný. Ona dělá, jak kdybychom jí kradly se ségrou její majetek, její! ale ty jo všechno je tak jak to určuje zákon, navíc habakůk věcí, který byly čistě otce, už ukradla. Nestydí se bezostyšně dávat na jevo, že to chce pro SVOJE děti něco, kde jsme se ségrou vyrůstaly. Kdyby aspoň držela hubu, když už je tak nechutná a ještě navíc hloupá a její dcera, ty vole, to je vůbec výkvět. Užila jsem si tam ještě jednu hezkou chvilku, když došlo na podepisování protokolu z jednání, požádala jsem je tam obě hlasitě a jak kdybych mluvila s debilama, aby byly tak hodné, a ŘÁDNĚ si to přečetly, než to podepíší, aby pak opět nehovořily o nějakém nátlaku, že jsou snad svéprávné a vědí co podepisují. Grrrrr.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:39
- Nahlásit
Maya
Ty googlířko-pokušitelko
Jo a s tou fotkou-přáním od Denyka - zkopčila jsem jí a poslala manželovi s příslušnou poznámkou - ke kterým narozeninám má tento kompletní dárek nachystat (rozdíl jen ve věku dárečku)
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:51
- Nahlásit
PetraK
to je májka? májka z gurunu?
Trochu úcty paní prosím. Je to Májka z Gurunu, nikoliv májka z gurunu!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:51
- Nahlásit
grimmh
Ty googlířko-pokušitelko
tss, už mám odtamtud tričko
akorát teda koukám, že tohle vižlí nebyl zrovna dobrej příklad, yeah but bych asi na triku nosit nechtěla
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2014 13:54
- Nahlásit
PetraK
hele - já nic pro sebe prokazovat nepotřebuju , já jsem viděla, že léky šest let nic nedokázaly. Když se nasadilo homeo, problém se nám vyřešil. Simsala bim. A u sebe jsem taky spokojená. A ostatním nic dokoazovat taky nebudu, . Každej ať si hledá co jemu jest příjemno. Já jen dávám do placu svou zkušenost. Třeba mojí mámě to nevyhovovalo, chtěla hned odezvu, reakci.... ta není vždy hned, někdy se prostě musí hledat, zvlášť když člověk neumí poslouchat svoje tělo.
ale dy to jo, kdyz to napises takhle, to beru, kdyz netvrdis, ze to bylo tim.
Jasny, ze to chce cas, modlitba ti taky nepomůže ve chvíli, kdy ji začneš poprvé odříkávat většinou.
|