Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 08:11
- Nahlásit

kachna_
jsem to nečetla, ale jestli je to pravda, že Milča odešla, tak to je mi fakt moc líto
ale měla u vás krásnej život
brut
fajka
kachna_

jakože všechny takhle najednou dneska narozky???
tak to jak píše fifijová, hlavně hooodně zdraví všech

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 08:20
- Nahlásit

cernej caj
zajímavý článek, pro mě teda ani ne až tak překvapující, ale pro hodně lidí jistě jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 08:32
- Nahlásit

Maya
tak me nad tim nikdy nenapadlo se nejak zamyslet, sem mela jedno homeo na menstruaci a tam to bylo docela fajn (ucinnost podobna jako 10brufenu denne) tak to bylo jiste pro jatra minimalne trochu uleva a loni neco co poradila esuska, takze teto oblasti znalec nejsu a me to teda prekvapilo spis proto, ze su obecne zastance spis takovych tech vychodnich filozofii, nahledu na lidskou schranku a tak

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 08:53 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
Kachna

Všeeecko nejlepší děfčatáááá !!!

Dostala jsem od tchýně obr oříškovej dort, nechceteněkdo dorazit? než to sežerem celé s čífem Hned bych se s váma podělila

grimmhcernej cajFifiMaya
díky díky...

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:06
- Nahlásit

Fajka
Díky, oříšky jsou dobrý, ale určitě je s máslovým krémem a já raděj šlehačkový - tak až příště, ju?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:06
- Nahlásit

Fajka
tak to je hodna tchyne

zapomente ho omylem v otevreny lednici nebo na stole a tak, si s tim plesnifci a fajfky poradej

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:09
- Nahlásit

cernej caj
tak že homeo je velkej byznys s velkými zisky mě připadá jasný, stejný je to v podstatě s volně prodejnými léky, vitamíny a podobnými věcmi co se kupujou v lékárně, nic z toho nestojí míń jak stovku, piksla vitamínů za pětikilo je normálka a zkus se někdy podívat, kolik stojí běžný léky na předpis, většinou to jsou jen desítky korun, holt tam se ještě pojišťovny asi nenechaj tak ždímat jako lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:10
- Nahlásit

Fajka
voříškovej bych si dala a máslový zvláště
akorát ten vrtulník tu nemám

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:11
- Nahlásit

grimmh
ale určitě je s máslovým krémem a já raděj šlehačkový - tak až příště, ju?
já ti ani nevím, ještě jsme ho nezařízli
ale budu referovat jakej byl

cernej caj
zapomente ho omylem v otevreny lednici nebo na stole a tak, si s tim plesnifci a fajfky poradej
a tak to požooor, jako moje psékové maj svoje mouchy... ale tohle maj voba dva naučený skvěle, odložené jídlo jakékoliv kdekoliv ponecháno bez dozoru je nedotknutelný
a tak třá Fája klidně spí pod nízkým konferenčním stolečkem na němž babička zapomene tác chlébíčků a ty zůstanou až do rána nedotčené a nebo spí a vedle pelechu maj pytel granulí a ani je nenapadne do nej vlést tohle zvládaj na jedničku voba va

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:13
- Nahlásit

Maya
jestli je to pravda, že Milča odešla, tak to je mi fakt moc líto
Ale bylo to rychlý a doma. Já jsem strašně ráda, že se to nezhoršovalo postupně, protože si nejsem jistá, jestli by to mamča utla včas.
No a slečna Sádlo s Milčou by se neměly potkat, páč Slečna Sádlo nemilovala fenky a Milča milovala tu reakci, kdy někoho vytočila na nejvyšší míru. To jako fakt nebylo, že by jenom vyhledávala pozornost v jakékoliv podobě, ona vyhledávala cíleně tu reakci, která nastala poté, co se jí podařilo někoho vytočit doběla.
Maya cernej caj grimmh brut fifi Fajka
díky moc
Fajka
brut
Krásné narozky, já mám i dárek už . Koupila jsem si telefon, kterej jsem moc chtěla. Dělit se o něj ale nebudu , jsem lakomá
brut
hele bistře mi došlo, že jsme od sebe přesně 10 let . No doufám, že já za 10 let babičkou ještě nebudu!!! (Lůce bude za 10 let 15 a Káčuli 12 a půl)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
ja to myslela dobre, abyste nemuseli prasknout

Maya
bych si dala voriskovej taky ale krem spis tvarohovovej nebo pudinkovej a navic idealne mikroskopickou vrstvu toho kremu, pac ja ty kremy moc neee

kachna_
tak to je supr s telefonem, jakej sis koupila?

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:30
- Nahlásit

Jo a včééra jsme byli v bance kvůli fixaci, a že prý nám jí, kvůli kratší fixaci asi zvýší, proti návrhu. No a výsledek byl ještě 0,4 % dolů, proti jejich prvnímu návrhu + zrušení poplatků za vedení úvěru (to si u mě teda šplhli hodně), to je asi poprvé, co mě komerčka příjemně překvapila.
cernej caj
Telefon LG E440 Optimus L4 II Black

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:43
- Nahlásit

kachna_
tak to je supr s tou bankou

vypada docela schopne, tak at slouzi

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:58
- Nahlásit

kachna_
Já jsem strašně ráda, že se to nezhoršovalo postupně
tak to určitě, ono to rozhodování je těžký, takhle je to alespoň jasný
Milča milovala tu reakci, kdy někoho vytočila na nejvyšší míru.
aha, tak to by fakt nebylo dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 09:59
- Nahlásit

clanek o detech a ucitelich... ho musim doma docist

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:11
- Nahlásit

cernej caj
super článek a pravda pravdoucí, do kamene tesati, bohužel si myslím, že už není cesty zpět

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:25
- Nahlásit

Maya
ja ho jeste celej necetla, ale v norsku nebo svedsku nebo kde to maj tu benevolentni vychovu uz s tim zacinaj mit taky problemy, ne?

budu mit pristi mesic brutal kolecko po doktorech, to ani nikdy nestihnu poradne nahradit... kazdej tejden aspon hodku a pul

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:38
- Nahlásit

cernej caj
ale v norsku nebo svedsku nebo kde to maj tu benevolentni vychovu uz s tim zacinaj mit taky problemy, ne?
to nevím, podle ani nejde až tak o tu benevolentní výchovu nebo spíš zákaz fyzických trestů jako je ve Skandinávii jako spíš o naprostou absenci výchovy, která je nahrazená tou opičí láskou, viz ten článek, jak jsou rodiče schopní obskakovat 4letý dítě a nebo chodit řvát na učitele kvůli pětce a spolu ruku v ruce s odkládáním dětí před pc, tv nebo tablet je tu generace zpovykaných debilů hned

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:39
- Nahlásit

cernej caj
budu mit pristi mesic brutal kolecko po doktorech, to ani nikdy nestihnu poradne nahradit... kazdej tejden aspon hodku a pul
ty jo, tak to tě lituju, to si nejde naplánovat ty doktory nějak uprostřed dne na tu pevnou část prac. doby s tím, že to jinak nejde, aby ti to v práci uznali?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:44
- Nahlásit

Maya
me to v praci neuznaj nikdy asi. Pac ja k nim du v ty nepohyblivy casti. Problem je obecne v tom, ze kdyz mam pohyblivku tak si to vlastne muzu nahradit kdykoli jindy...

tak ja taky nevim, jak to maj v ty skandinavii... jestli tam to taky uz nehranici s tou opici laskou treba. ono takovyhle rodice byli vzdycky, ale pred 30ti lety byli takovy vyjimky, dneska je to asi kazdej druhej...

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 10:59
- Nahlásit

já na tom nechápu jednu věc - pokud byli dnešní rodiče tak skvěle vychovaní, tehdejší výchova a školství na nich nezanechalo negativní stopy, tak proč se chovaj tak strašně? Tudíž já bych to tak jednoznačně neviděla - tehdy byl jeden extrém a oni v touze se mu vyhnout, padli přesně do opačného extrému a špatně je obojí...
Ještě dodám, že mám několik přátel učitelů a žádný si na děti moc nestěžuje, mají to od boha, práce je baví a děcka (i na středních) je berou. Kamarádce dokonce chodí děkovné dopisy třeba pár let po tom, co dotyčný odmaturoval

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:03
- Nahlásit

cernej caj
kdyz mam pohyblivku tak si to vlastne muzu nahradit kdykoli jindy
to není pravda, podle zákona vždycky musíš mít část prac. doby nepohyblivou a v tý době máš nárok na placenou návštěvu doktora bez náhrady, nahrazuje se jen doktor v tý pohyblivý části prac. doby, ale samo je mi jasný, že když vám v tomhle zaměstanavatel byť protizákonně dupe na krk, tak že s tím těžko něco uděláš
tak ja taky nevim, jak to maj v ty skandinavii
ve skandinávii, teda zvláště v Norsku a Švédsku, je zákaz fyzických trestů, prostě dáš dítěti na zadek a jdeš sedět, což podle mě zas až tak s tím, jestli se předškolní dítě umí oblíknout a nebo ne a nebo jestli rodiče za pětku jdou řvát do školy na učitele a nebo spíš se začnou s dítětem víc učit, až tak nesouvisí

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:07
- Nahlásit

birma
pokud byli dnešní rodiče tak skvěle vychovaní
no to já si právě myslím, že nebyli, ti dnešní rodiče jsou v podstatě porevoluční a už chytli ten začátek zbožštění dítěte a jen to teď s těma svejma dovedli víc do extrému a tím, že zbytek společnosti to v podstatě toleruje, tak jim to prochází a utvrzuje v tom, že vlastně dělají správně

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:10
- Nahlásit

Maya
ti dnešní rodiče jsou v podstatě porevoluční
neřekla bych, že rodiče dnešních školkových dětí jsou porevoluční (si to spočti, od revoluce je to 25 let, tzn. že by průměrně musely ženský rodit ve 22 a to se dneska fakt moc neděje). V téhle době rodí moje generace, děti mých vrstevníků jsou většinou ve věku 0-3 roky a to jsme ještě pár let před revolucí...
Ale i kdyby to tak bylo, tak si myslím, že spíš než vliv revoluce jde o to, že se chtějí vyhnout tomu, co jim vadilo, když vyrůstali, takže počátek je v jejich vlastní výchově...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:10
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Milé děti, fčera byl příšerný den. dali jsme si další kolečko u notáře a vzhledem k chování druhé strany, která si tam přivedla svou dceru, kterou zplonocnila za sebe jednat - asi je nesvéprávná či co, páč jinak nechápu - byly tam obě, hovořily jak trhovkyně jedna přes druhou - to bylo dost tristní, humáč. Když jsem dostala prostor upozornila jsem je, že se dohadují o něco, co vůbec není jejich, o něco co kuopovali, budovali naši rodiče, ani jedna z nich, tak krůta dcera s tím nemají to nejmenší spoleného, takže slušný člověk by už jen z morálního hlediska na to koukal z trochu jiného úhlu, ale že holt každý to máme evidentně nastavený jinak. Sdělila jsem jí, že nechápu co chce měnit, když dohoda je naprosto podle zákona, dělí se to tak, jak zákon stanoví, dohodu podepsala, je platná. Není o čem už dále jednat, na všem jsme se dohodly. Když pak ještě napadla ta nána její dcera notářku, protože tvrdila, že ona u toho sice nebyla, ale pochopitelně neví, jestli tam nějaký nátlak nebyl, už mi došla trpělivost a bouchly saze. Ta notářka se snažila jako blázen, všechno vysvětlovala, na všechno upozorňovala, dala nám čas a ta čůza , která vůbec nebyla při jednání přítomná, si dovolí tohle. Venku před kanceláří když se mnou chtěla cérenka pohovořit, řekla jsem jí, že já s ní hovořit nehodlám, protože s určitou sortou lidí se prostě a jednoduše nebavím. a bylo vymalováno.

Neuvěřite!! už nemáme co probírat, páč máme fotoaparát , stál asi dvalitry šestset, takže jsme postoupili o půl levlu výš. Upozorňuju předem, že vůbec nevím jak se jmemuje. Je kovovej, tak ho rozbiju asi o pět minut pozdějš, než plasťák, panu prodavači jsem nastínila co chci, že chci v podstatě šmejd ale ne úplnej a pak je nechala ať si s Brtnikem proberou co chtějí. Je to hrozně malý ale! TO někde ztratim, než řeknu vobuvnik!

zbrnd

a pri tom odmitaji zaklad, hejbnout rituli a udelat neco sam

v tom máš naprostou pravdu, nicméně homeo - dobře aplikovaný by tě mělo navést k tomu, že se právě na věc podíváš z toho druhýho úhlu. Beru i podle sebe, protože u mě to zafungovalo myslím slušně, jak ta léčba, tak to nasměrování že musím hnout hlavně zadkem já.

Maya
pokud někdo věří, že ho uzdraví sebevětší kravina, tak určitě mu bude líp už jen díky tomu

skeptiku - když homeo vyléčilo Murphyho, kde u psa se nedá mluvit o placebo efektu, tak pro mě je to důkaz místo slibůch. A vyléčilo ho to po šesti letech nafurt už nikdy se mu to nevrátilo.

, dulezitej je pristup

ano, ale jak léčený, tak toho co léčí, doktoři zpravidla - nehledí na problém v komplexu a v souvislostech. Homeopat - celostní , tak činí.

birma

většina lidí fotí mobilem furt něco a kde co a jsou to naprostý hrůzy
někdo tu o mě mluví?

považuješ se za většinu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:12
- Nahlásit

MILÉ OSRAVENKYNĚ,

VŠÉCKO NEJ, NÉSU TROŠKAŘ A TAK POSÍLÁM MÍSTO PUGÉTU ROVNOU CELEJ ZÁHON:

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:17 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraK
budovali naši rodiče, ani jedna z nich, tak krůta dcera s tím nemají to nejmenší spoleného, takže slušný člověk by už jen z morálního hlediska na to koukal z trochu jiného úhlu,
zajisté paní, včera náš fotograf konečně pořídil snímky Vaši osoby

ostatni
pokud vam ukazuje jine osoby na fotkach a tvrdi, ze je to ona, snazi se vas zmast, nenechte se, todle je jeji prava identita, ten text to myslim dokazuje zcela jednoznacne

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:19
- Nahlásit

birma
že se chtějí vyhnout tomu, co jim vadilo, když vyrůstali,
jo, to zmiňujou v tom článku a je to taky možný, že je to jen z extrému do extrému, nicméně nic to nemění na tom, že je jim to v čím dál větší míře umožňováno, dovedeš si představit, že by před 20 lety vlítla nějaká matka do školy řvát na učitele jen kvůli blbý známce? spíš by dítě doma dostalo facku a za trest půldenní učení, dneska se to děje i na prvním stupni, moje setřenka je učitelka a to co někdy o rodičích vypráví je fakt na přesdržku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:26
- Nahlásit

PetraK
považuješ se za většinu
no ono právě většina se za většinu většinou nepovazuje ..

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 11:28
- Nahlásit

Maya
nojo, jenze ony dnes ty ucitelky, to je taky vetsinou narez jako vsichni ostatne

<< 1 ... 3042 . 3043 . 3044 . 3045 . 3046 . 3047 . 3048 . 3049 . 3050 . 3051 . 3052 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání