Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:10
- Nahlásit

Maya
jsi žena činu, já se s další objednávkou přidám - za 3 roky

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:13
- Nahlásit

Maya
jak jsme tam nakupovali
já tam chcu taky nakoupit

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Mně ten článek o chudáčcích učitelích přijde jako těžce zobecňující blábol.
Mimochodem, věková struktura matek je (alespoň u nás) hodně pestrá, u školkových dětí cca 22 - 48 let.
A taky by mě zajímalo, když dnešní rodiče nevěří učitelům, jakýpak k tomu asi mají důvod...?

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:16
- Nahlásit

grimmh
mohla bych vstávat po 6 hod
kvůli Elišce vstávám po 5
kvůli vlastní blbosti-neumím nařídit budík- jsem dnes vstala po 4

my ranní ptáčatas s tím problém nemáme, kdyby byla možnost chodím do práce od 4hodin
(někdy ještě dřív )

grimmh
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:22
- Nahlásit

denyk
Dřív jsem to měla taky tak. Běžně jsem vstávala ve 4.30 hod, ale bylo to v době, kdy jsem měla prac.dobu od 6 hodin do 14,30..........to bylo supeeer!!! Delší odpoledne, krása

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:28
- Nahlásit

grimmh
denyk
Dřív jsem to měla taky tak
já jsem o jednu práci přišla, protože se začínalo v šest a já jsem nebyla schopná se probudit natolik, abych sedla na správnou tramvaj

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:37
- Nahlásit

denyk
já tam chcu taky nakoupit
nechceš, věř mi
ale vážně, koukám, že maj ty stránky předělaný, tož možná už jim to fachá jak má, ale jinak to byla moc vtipná historka, k dohledání někdy dávno na špicech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:54
- Nahlásit

kachna_
si myslim, ze to hrozne zalezi na uciteli i rodici. ALe bohuzel kdyz dite nosi ze vsech predmetu spatny znamky, doma si vymrcuje a manipuluje s rodicema (znam takovy) a rodic se diteti pomalu omlouva, ze si prepl televizi, tak dost verim, ze v techle pripadech to neni tak, ze by si zasedlo 6ucitelu na dite...

a navic prave si myslim, ze tohle budou problemy spis vyraznejsi ve mestech, hlavne tech vetsich, kde se ten zivotni styl obecne docela meni mi prijde...

denyk
si silena, me vstavani v 5 bohate taci at su v praci 6.30

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zbrnd
kdyz netvrdis, ze to bylo tim

Já to netvrdím, já to vím.

modlitba ti taky nepomůže ve chvíli,
víš co mě překvapuje? že vždycky smeteš ze stolu něco co jsi v reálu neprubnul. Tak jak můžeš říct, že to co jsi sám neozkoušel nefunkční

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:55
- Nahlásit

já vím, kde bych nechala vejplatu (ehm, kdybych nějakou měla )

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 14:56
- Nahlásit

PetraK
víš co mě překvapuje? že vždycky smeteš ze stolu něco co jsi v reálu neprubnul. Tak jak můžeš říct, že to co jsi sám neozkoušel nefunkční
protože je jasnovidec a vševěd a nadbůch
fakt tě to může ještě po takový době, co ho znáš, překvapovat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:08
- Nahlásit

birma

nadbůch

enemže ..... nadbůch .... má bejt moudrý stvoření a moudrý stvoření nesmete ze stolu nic o čem doopravdy tak moc neví.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:15
- Nahlásit

PetraK
má bejt moudrý stvoření
tak si ho přectav jako řeckýho nebo Pratchettovskýho nadbůcha - bez moudrosti jen s rozsáhlou sbírkou zlozvyků a libůstek

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:26
- Nahlásit

jehehééééé to musím! Vzpomněla jsem si na včerejší podvečerní scénku s Bubiškou.

Brtnik: "Blaníku, jdeme ven, poǰď se vyčůrat!"
Bubiška: "Nemůžu, mám práci!"
Brtnik: "Blaníku, jdeme ven!"
Bubiška:"Mám práci, musim hlídat maso, co se přerozděluje do pytlikůch na lince, nevotravuj!"
Brtnik: "Blaníku!"
Bubiška:"Tady nikdo neni!"
Brtnik: "BLANICE! HERGOT POĎ SEM!
Bubiška: "neni tu. Blanice, neni tu nikdo!"
Brtnik: "BLÁNO!"
Bubiška: (Blána zaleze do bydliku a předstírá svůj stín)
Naprosto zdecimovaný Brtnik: "ježíšikriste,zlatejpes, s kterým se dá jednat normálně"
Bubiška: "No, tak pěkně slušně, já si počkám!"
Brtnik nasadí zničeně medový hlas a zapěje: " Blaničkooooo, jdeméééé!
Bubiška:"Vidiš, že to de! Tos nemoch slušně hnedka vod začátku? Nemáš vychování, kdy už se to naučíš?" a jde ven.

málem jsem si kvůli nim ufikla druhej prst

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:27
- Nahlásit

birma
sem tam kdysi nakukovala a pekny veci celkem ma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:28
- Nahlásit

petrak se ti nedivim

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:45
- Nahlásit

PetraK
Vzpomněla jsem si na včerejší podvečerní scénku s Bubiškou.
jen houšť

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 15:50
- Nahlásit

cernej caj
birma

bylo to fakt neuvěřitelně ftipný!! Takový ponížení!!! Bylo mi ho líto , ale řehtala jsem se hrozně. A ta svině zrzavá si ho vychutnala. Ona to umí, zasekne ho pak na překvapivě dlouhou dobu. Sice pak šla, ale na celej večer nasadila hustej distanc stal se pro ní póvlem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:28
- Nahlásit

PetraK
kdyz netvrdis, ze to bylo tim

Já to netvrdím, já to vím.

Tak proč plantáš lidi, když víš, že to tím nebylo?
To není zrovna férovější přístup.

Co jsem vždycky smetl a neprubnul?
Mimochodem ty to neděláš? Takže kolik psů si vycvičila vyvěšováním či zmateným rozdáváním elektrických impulsů či třeba ranami bičem? A to jsou přeci postupy, který smeteš ze stolu, nebo ne?
Mimochodem, když jsme u těch homeo, tak tam bývá třeba jeden ze základních principů a podmínek funkčnosti to, že se ty gulky (pokud jde o gulkový homeo) vstřebávají poomalu a postupně, musí se to přeci cucat a ejhle pes to najednou cucat nemusí?
A víš, co překvapuje mě? Že děláš závěry z něčeho, z čeho se udělat nedají. Nebo teda když zůstaneme u tohodle případu, můžeš popsat, jak jsi zjistila, že to bylo opravdu homeo, co zabralo? Myslím něco průkaznýho. To, že problémy pominuly poté, co dostal homeo není samo o sobě průkazný vůbec v tomto ohledu.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:34
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Všem moc a moc děkuji za přání a slibuju, že se budu snažit alespoň polovinu plnit

Dárek k narozeninám jsem zatím nedostala, teda dostala ... před měsícem a to velmi živý, roztomilý a stráááášně ukřičený

Jinak Brutík skoro nepajdá, odpočinek mu evidentně prospěl !!! Stejně preventivně půjde na rtg... Ála se taky zlepšila a jen Karamelka je neskutečný ječák...
Teď tu máme babušu pitbulku Kesinku a musím říct, že tak vystresovanýho psa jsem dlouho neviděla.... moc mi v chování připomíná Alušku ze začátku u nás...

kachna_
je mi to líto , ale mamča udělala maximum a vy taky ..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:40
- Nahlásit

zbrnd

Tak proč plantáš lidi, když víš, že to tím nebylo?

ftipný.
dobře. tak to specifikuju. Já právě vím, že to homeopatií bylo.

A to jsou přeci postupy, který smeteš ze stolu,
myslím, že to je trochu jinší případ. Já netvrdím, že tímhle způsobem nejde vycvičit psa. To bezpochyby jde a člověk kolem sebe bohužel vidí i hodně takhle vycvičených psů. Já tvrdím, že to pro živého tvora není férová cesta.

musí se to přeci cucat a ejhle pes to najednou cucat nemusí?
nejde o cucání, jde o to, dostat to do těla sliznicí. Já je taky necucám - tedy ty míchnuté mi na míru.

Myslím něco průkaznýho. To, že problémy pominuly poté, co dostal homeo není samo o sobě průkazný vůbec v tomto ohledu.

no ještě to taky mohl být zásah z hůry, to je pravda. Podívej, já vím, jaký byl průběh léčby- celý. Jak tý léčby, neléčby , tak pak toho, když se konečně dostavily výsledky. A ty se opravdu dostavily po léčbě homeopatiky. Stejný to bylo se mnou. A tím, že mi od začátku homeopat říkal, že se možná bude muset ten správný lék, který mi bude sedět hledat, tak jsem byla i skeptická k tomu, že by to zabralo hned napoprvé. Takže mě naopak zaskočil ten nástup. A to co jsem vnímala. A opravdu si nevymýšlím, když napíšu, že bylo značně poznat, že tělo pracuje.
Nemám potřebu Tě přesvědčovat, jen odpovídám. A hlavně jdu domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:43
- Nahlásit

kachna, Fajka
pošlu vám jako dárek pár nových foteček mrňouska

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:49
- Nahlásit

A jéééje, koukám, že se tady řeší homeo

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:52
- Nahlásit

PetraK
Vony to ty mrchy psí uměj, Michal takhle vyhazuje pravidelně Máju z gauče a stejně tak pravidelně to končí tim, že pes vyhrává, přitulí se a je mazlen

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 16:53
- Nahlásit

brut
pár nových foteček mrňouska
tak posílej

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:08
- Nahlásit

kachna_
vydrž, musím je nahrát na rajče a to nějak stávkuje

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:30
- Nahlásit

PetraK
ftipný.
já sem heheč...no šak pekelnice to tak popletla, ni já

dobře. tak to specifikuju. Já právě vím, že to homeopatií bylo.
nevíš, vymýšlíš

myslím, že to je trochu jinší případ. Já netvrdím, že tímhle způsobem nejde vycvičit psa. To bezpochyby jde a člověk kolem sebe bohužel vidí i hodně takhle vycvičených psů. Já tvrdím, že to pro živého tvora není férová cesta.
trochu jinší je....to ostatně vždy, pokud by nebyl jinší, byl by to ten samej totiž
Nicméně já taky nikde netvrdil, že homeopatikama nelze vyléčit ne? Jen polemizuji o tom, že Ty to tvrdíš a podle mne to tvrdíš na základě něčeho, čím to doložit nejde, ale možná máš v rukávu i nějakej další argument, kerým mě přesvědčíš, to není ironie, zatím jsi ho ale prostě nesdělila.

nejde o cucání, jde o to, dostat to do těla sliznicí. Já je taky necucám - tedy ty míchnuté mi na míru.
Né né paní Píp, to by stačilo je spolknout, sliznice nejní jen v papulce totiž.
A co s nimi dělá Píp tedy, pokud to nejní tajný?

no ještě to taky mohl být zásah z hůry, to je pravda. Podívej, já vím, jaký byl průběh léčby- celý. Jak tý léčby, neléčby , tak pak toho, když se konečně dostavily výsledky. A ty se opravdu dostavily po léčbě homeopatiky
Ano mohl, ani to nelze vyloučit, ale jsou i jednodušší možnosti.
Změna čehokoliv, vlivů prostředí třeba, třeba v těch homeo byla nějaká účinná látka která pomohla, ale pomohla by i kdyby dostal jen ji prostě ve formě prášku třeba, mohlo si pomoci tělo samo..já u toho nebyl, ale těch možností je dost vždy skoro. Proto bych rád teda něco průkazného.

Nemám potřebu Tě přesvědčovat, jen odpovídám
A máš teda něco průkazného?

tvůj případ nebudu rozebírt vůbec, ten jsem původně ani nehodnotil, to by bylo ještě obsáhlejší a možných vlivů spousta, dostali bychom se třeba až k otázkám vědomého a podvědomého vnímání, emocí atd ... ale u Tebe bych to rozhodně nevylučoval...nevylučuji ani, že homeopatika zaberou u zvířat, ale podle mě teda rozhodně ne proto, že jsou to homeopatika, ale třeba kvůli nějaký účinný látky a nebo třeba na takovým jiným jednoduchým principu. A to tom, že páneček začne psovi dávat třeba homeopatika, která jsou řekněme třeba zcela neúčinná, je to klidně i placebo a psovi to přesto pomůže. Jo to je možný...třeba proto, že organismus si odpočne od těch sajrajtů, co jsme do psa cpali předtím a tak má více síly na uzdravení se. Tohle funguje i u lidí...ne vždy logicky.

Šťastnou cestu a nezapomeň si koupit kompakt cestou

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:39
- Nahlásit

zbrnd
přidávám se k Ešusce.... mám taky dost zkušeností s homeopatiky a zatím velmi dobré. Ale je pravda, že musí být jasně zacílené na danou věc a pro daného jedince, protože to, co zabere jednomu u druhého nemusí fungovat vůbec. Je to stejné nebo podobné jako léčba bylinná

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:39
- Nahlásit

birmaá vím, kde bych nechala vejplatu (ehm, kdybych nějakou měla
šak dneska to nejní drahý ne? a motivů máš plnej net ni?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2014 17:46
- Nahlásit

brutmám taky dost zkušeností s homeopatiky a zatím velmi dobré.
a máš teda nějakej konkrétní případ, kdy je průkazný, že pomohlo to, že to byla homeopatika, tedy ne třeba to, že se změnila účinná látka, že si organismus odpočinul, protože přestal dostávat zatěžující "normální léky", že se organismus vyléčil prostě sám atd...prostě nějakej příklad, kde je opravdu průkazný, že pomohlo léčení díky tomu, že se jednalo o homeopatickou léčbu?

protože to, co tu prezentuje Pííp se na mě nezlob, ale to je stejná argumentace jakože můj pes je v pohodě a jí značku ABCD granulí, takže to znamená, že ty granule jsou kvalitní.

Je to stejné nebo podobné jako léčba bylinná
No podobné...já teda myslím, že bylinná léčba má blíže k normálním práškům, prostě nějaká účinná látka tam je a na tý je to založeno.
Homeopatická léčba má svá poměrně přísná specifika nezaložená jen na účinné látce, ne?

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání