Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
napisu dotaz kamaradce, ma ted v praci nejakyho zachranare...

a jinak doufam, ze je fajuska uz ok?

treba tuhle mi rikala, ze pokud clovek neumi dobre dychani z ust do ust, tak ma jen zaklonit hlavu, vyndat jazyk a masirovat srdce, ze je to mnohem lepsi nez se snazit o to dychani a bezpecnejsi pro oba, pac kdyby treba dychl clovek malinko vic, muze vyvolat zvraceni u bezvedomyho a to se mu muze dostat do plic a mit z toho vazny problemy.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:22
- Nahlásit

cernej caj
napisu dotaz kamaradce, ma ted v praci nejakyho zachranare
jeh, díky ale spíš VEterináře bo to měla Fája a tý bych dýchání z huby do huby fakt nedávala bo by se mohlo stát že mě nevědomky v křeči hňapne a já příjdu o nos

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:23
- Nahlásit

Fajka
no to mě nešlo kujva (

to chápu. ach bože, tohle jsou hrozný pocity. Ono taky, od té doby se mohlo zase na lecos změnit názor, ale tehdy u té paní mi říkali, nic nedělejte, jen jí přikrejte, zajistěte, aby se jí nic nestalo a taky, aby ležela důstojně. (což mě překvapilo, že řešili, že až se člověk probere, bude rád, že neleží třeba se sukní zvednutou a tak)

a málem to s ní fláklo

a co se stalo, nějakej záchvat, nebo co? co blbne, pipi malá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:23
- Nahlásit

Fajka

jéé dííky mooooc fšem !

nejni zač, já si říkala, že to asi nemá cenu posílat :-D, ale nedalo mi to, říkala jsem si, že by Ti to třebas mohlo bejt líto, že číííf dostal takovou pěknou žabku a ty prt

birma
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:25
- Nahlásit

Fajka
Když má někdo záchvat (možná epileptickej) nebo velkou křeč celýho těla..co dělat ?
jenom hlídat ať se o něco nezraní. A jestli máš podezření na epinu, tak řádně vyšetřit, každej takovej záchvat ničí hodně mozek, takže to chce předcházet třeba i za cenu medikace, pokud by se jí to mělo opakovat častějc
Držím palce, ať je pruhatice v pohodě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:28
- Nahlásit

Fajka
samo sem nemyslela dychani z ust do ust u psa. ALe u cloveka a to je dost v rozporu v tom, jak vsude rikaj - nebojte se a hlavne pomozte.

u te svalove/epilepticke veci by mohlo bejt jedno, zda clovek i pes, pac tam to asi svalove bude stejny...

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:33
- Nahlásit

Fajka

Fajce držím palce - moc, moc, moc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:38
- Nahlásit

PetraK
názor, ale tehdy u té paní mi říkali, nic nedělejte, jen jí přikrejte, zajistěte, aby se jí nic nestalo
jo to sem dělala ale prostě vnitřně mě to nedalo se na ní jen dívat prostě podvědomě sem se jí snažila jemně masírovat celý záda a by se to svalstvo uvolnilo, byla v hrozný křeči, celý tělo, strašně vyděšenej výraz , oči uplně mimo prostě
sem mysla že má mrtvici nebo infakrt

pak se hrozně rozklepala , jako až pak mě došlo že jak je v šoku by se do mě fakt mohla i zakousnout no ale snažila sem se jí to svalstvo fakt jemně promasírovávat ale nevim jestli to není blbý, já v tu chvíli vůbec netůchala co s tim ta je í panika v očích byla hroná no

se stalo, nějakej záchvat, nebo co?
no hele vlastně nic, normálka ranní pohodička vstala naši snídali a ona se kolem nich motala pak si lehla a čučela jak snídaj, pak semšla já (vypustit jelito ) a hned za ní že jdem čůrat no a jak ležela a prej vylítla jak blbka prudce že se de vén, tak to s ní fláklo na zem a bylo to tak čtvrt hodky křečkoplet celá děsnej výraz, hrozný oči tělo a nohy zkroucený uši uplně přitažený k tělu pak se začala šíleně třást ale to už se hlava malinko uvolnila a povolili uši... další čtvrhodiny panika v očích třas a křeč se začala postupně pomaličku uvolnovat. pak se bála pohnout (asi aby se to nevrátilo proto si myslím že to byla křeč) a já v hajzlu že je ochrnutá a že už nikdy nevstane to by byl konec ...
no pak se svalila opatrně na bok a čekali jsme.. no výraz vyděšenej ale lepší, uvolnila uši i hubu, to už mě i olízla a nepřítomnej výraz se vylepšil... no ale skoro dvě hodiny ležela a bála se vůbec hnout
a co myslíš když sem si odběhla na minutu na záchod já a řešila jak jí naložit do auta a odvést k vetce a vrátim se kravěna v druhý místnosti (si čekala jak to pude vstát a chtěla u toho bejt sama :-/ pak sem jí dala napít, dal si piškota (hurá) ležela ještě tak hoďku a pak jí řikám tak co Fajkýšku nepujdem se zkusit vyčůrat?? a co myslíš že udělala tak kravěna???
Vstala a vylítla jak pako!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:41
- Nahlásit

Fajka
ten popis je dost silenej se nedivim, ze te to vydesilo. Chudak fajka su zvedava, co vam rekne vet, ze by to mohlo byt...

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:44
- Nahlásit

Fajka
Jsem zvědavá co na to veterinář.
Hlavně že už je jí líp.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:49
- Nahlásit

Fajka

Fajko to je hrozný situace, vím jak člověku je (Murphy měl 2x mrtvičku) člověk neví co dělat, jak dělat, jak pomoci a , no fuj.

grimmh

no toď otázka........... jestli je na co přijít

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 14:58
- Nahlásit

PetraK
Já doufám, že příčinu odhalí. Tohle nebude věkem.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK + zlatá přítelkyně na telefénu

DĚKUJU !!!!

grimmh

no ono momentálně není s čím tam, jít, vypadá že jí nic není a i o d známejch vím a ted sem si to na telefonu potvrdila že medikamenty na záchvaty se dávají až když jsou častější ...

tohle byl první... budu se modlit aby jedninej a už žádnej další nebyl... bylbý je že to bylo tak velký no

No ale uuuf pije žere, venčit se byla a už zase kravičkuje...takže dneska jsme to asi zvládly !
nojo no co se dá dělat, halt přece en už jí je osum a půl...
dneska jí vysvětlim že už není žádná mladice aby se chovala jak kravěna

grimmh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:10
- Nahlásit

Fajka
Hrozně bych Fajušce přála aby byla v pohodě. Svý už jsem si se svýma beruškama zažila a vím, co je to za trápení dívat se na utrpení němé tváře, když člověk neumí pomoci.
Já bych určitě k vetovi šla, aby jí vzal krev a poslechnul si jí.

Za půl hoďky padám dom, tak vám všem přeju pěkný víkend, nerušený zdravotními problémy a hnusným počasím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:12
- Nahlásit

birma
jenom hlídat ať se o něco nezraní.
jo jo hlídala sem, to je jasný, naštěstí je u nás pořád někdo doma, takže nemusím řešit co se dělje když jsem v práci..

A jestli máš podezření na epinu, tak řádně vyšetřit, ,

podezření nemám zatím ne...

každej takovej záchvat ničí hodně mozek
hmmm tak to je v pohodě...v případě pruhatice sem v klidu když v hlavě nic není nedá se to zničit

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

není zač, od toho přátelé jsou
grimmh
Hrozně bych Fajušce přála aby byla v pohodě.

bude, je to silnej péf, kdyby nebyla, zmlátim jí a už nikdé ode mne neuvidí ani kousek špeka - A TO JÍ FAJFKO VYŘIĎ, prosím

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:16
- Nahlásit

grimmh
Hrozně bych Fajušce přála aby byla v pohodě. Svý už jsem si se svýma beruškama zažila a vím, co je to za trápení dívat se na utrpení němé tváře, když člověk neumí pomoci.
Já bych určitě k vetovi šla, aby jí vzal krev a poslechnul si jí.

dííky moc!

uvidím, možná ten rozbor krve udělat nechám, jen tak pro sichr.

dívat se na utrpení němé tváře, když člověk neumí pomoci
no jo, Vero maj tak pořád něco jak sem tak stihla přečíst
no jo nějak nám stárnou a bohužel je to čím dál častější ty zravotní problémy no

tak vám všem přeju pěkný víkend, nerušený zdravotními problémy a hnusným počasím.

vám taky vem, já padám na poštu a dom za pruhaticí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:16
- Nahlásit

JDU DOMŮŮŮ MILÉ REBJÓNKY,

KAJNE ARBAJT NŮR FRAJCAJT!!

mějte se!

birma
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:17
- Nahlásit

Fajka
ještě mě napadlo, vim, že Lenka Wami chodí s Berenikou na dornovku a prej by to mohlo zabrat i u určitýho typu epiny, která je způsobená špatnym postavenim 2. (??) krčního obratle (ona teda tam chodí kvůli spondylóze, ale můžu se jí na to vyptat víc, jestli chceš). Zrovna u dornovky bych řekla, že ublížit jí to nemůže a kdyby měla někde něco špatně, tak na to díky tomu přijdeš.
v případě pruhatice sem v klidu když v hlavě nic není nedá se to zničit
kdyby chudinka věděla, co o ní šíříš za pomluvy

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:18
- Nahlásit

PetraK
bude, je to silnej péf, kdyby nebyla, zmlátim jí a už nikdé ode mne neuvidí ani kousek špeka - A TO JÍ FAJFKO VYŘIĎ, prosím
no jistěěěě vyřidííím, a to vona zasejc jo, krz Ešusčin špek udělá cokoliv, takže ted krz něj muší bejt v cajku !

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:20
- Nahlásit

PetraK
aha ale je taky možný, že jsem měla rozepsanou odpověď, nedopsala, pak se vrátila a poslala.
Nooo to mi moc nesedí bo:
Máš tam vložený dva posty v rozmezí minuty čili mi z toho vyplývá, že bys je musela mít rozepsaný voba ..jako je to mošny, žes takofej fanda czpsa, že ho jedeš ve více browserech najednou, ale pak je zas divný, že jsi lognutá dfojmo, to by jít nemělo tuším, ale tak možná se pletu
kukej

PetraK
Člen # Zasláno: 15 Kvě 2014 20:39
Citát - Nahlásit
zbrnd
hele pane, nic ve zlým, ................. K dalšímu se fakt vyjadřovat nebudu, páč jak jsem psala. nic ve zlým.

PetraK
Člen # Zasláno: 15 Kvě 2014 20:40
Citát - Nahlásit
zbrnd
bereš wiki jako zdroj informací?

Hele pepíku, já se tím nyní bavím, tak snad to pepíka nějak nenervuje, to bych nerad

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:21
- Nahlásit

birma
na dornovku
to vůůbec vůůbec nevim co je ? já su buran z vesnice

ale prej od páteře by to být taky mohlo, ale to si zas řikám že by třeba nějakou dobu byla opatrnější ale ona za dvě hodiny zas skákala a běhala jak jojo

kdyby chudinka věděla, co o ní šíříš za pomluvy
no to jí jednak neznáš a taky se pleteš!
Pomluva je umyslná nepravda !!!
ale todle je bohužel pravda pravdoucí vona je protě taková
jiná

a už letím tak zatím hezkej víkend všem !!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:24
- Nahlásit

PetraK
páč tu nechci do soudného dne býti. víš, že to tak vždycky je
Jen když mi podsouváš domněnky a vydáváš je za argumenty

o fšak. ty i já máme jasno. jen venku je furt himl zataženo
Ni, jinak to je. Já mám jasno, pepík nemá, ale myslí si, že má

birma
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 15:25
- Nahlásit

Fajka
to vůůbec vůůbec nevim co je ?
já vo tom taky nevim nic moc do hloubky, ale co jsem pochňápla, tak jde vo nějakou hodně hloubkovou jakoby masáž, kdy někdo, kdo to ale fakt musí umět, ruzně prošahává toho psa a pokud má nějakej hnutej obratel třá, tak mu ho během několika sezení vrací nějak na místo. Prej to těm psům teda hlavně zpočátku příjemný neni, ale je vidět viditelná úleva.
Lenka chodí k týhle paní a nemůže si ji vynachválit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 17:11
- Nahlásit

ja du na dornovku v utery. v podstste de o to ze ti jemnou masazi na spravnejch mistech sou schopni zaridit spravny postaveni kloubu, obratlu. kdyz mas jednu nohu kratsi diky lety blbe postavenymu kloubu tak ti ten kloub jakoby navrati do prirozenejsi pozice a srovnaj ti rozdil v delce chodidel a diky tomu treba se ti I zlepsi bolesti zad od toho spatnyho postaveni nohou laicky receno. a pritom ta spatna noha muze byt kratsi jen o par mm na coz v zivote neprijdes a budes furt cvicit zbytevne na zada coz ti logicky vyrazneji nepomuze kdyz problem neni v zadach.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 19:13
- Nahlásit

rumštajn, huš jsem zpátky mezi živejma, ale byl to boj
po noci strávený pojídáním ibalginu a mlácením hlavou do zdi jsem už ráno v 7 stepovala u zubařky a byl to hnisavej váček v dásni, aby se mi vůbec mohla zubu dotknout, tak mi musela dát 4 injekce, takže tím bylo fetování dokonáno a sem se rozhodla radši do práce ani nejít, to by fakt dopadlo blbě
po hodinový šichtě se jí naštěstí podařilo prorazit do dásně skrz zabetonovaný kanálky, tož zub zachráněn, jestli to teda zase nezačne bolet, teda bolí to furt, ale už normálně, a prej si mám připravit na čep a korunku 6-8 tisíc, no když nic nemaj psi, tak si musím pustit peněženkou sama
historku o tom, jaký to je, když na vás se zubem, kterýho se nemůžete ani dotknout, přijde kejchnutí, si radši nechám pro sebe
jako mega zážitek, můj první v životě, ale zas to bylo prvně co jsem se u zubaře těšila na injekce
jdu tam zas v pondělí a doufám, že na trhání nedojde

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 19:16
- Nahlásit

Fajka
teda chudák Fajka, snad bude OK, takovej záchvat měl kdysi Aran, jenom jeden a už se to nikdy neopakovalo a kočka měla zamlada jich několik a od tý doby taky nic, vetové vždycky říkali akorát držet, aby si neublížili a jinak nic nedělat, prej ty křeče nijak ovlivnit nejde, taky mě napadlo, že by se s tím mohlo něco dělat a jinak prej prášky že se dáváají až při často opakujících se záchvatech, ale nijak do detailu jsem se o to nezajímala, když už se to pak neopakovalo

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 19:21
- Nahlásit

jo a mám ten novej telefon, tak jsem měla celý odpolko co dělat, jen hodinu mi trvalo přijít na to jak ho otevřít, abych tam mohla dát simku a baterku ale už se mi ho podařilo celkem nastavit, akorát s tim neumím telefonovat, ale to je detail
hlasový vyhledávání na netu je super, proč to není taky v pc??

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2014 20:17
- Nahlásit

Fajka
kriste, Fáááájuška, co blbne, pruhatice jedna??? tak hlavně ať se jí to už nevrací!! uffff teda, asi bych z toho měla infarkt

Rrrééépal byl na plánovaným zákroku, ale i tak no, jeden nikdy neví žejo, zmršit se dá ledacos ... ale snad dobrý a zítra by měl jít dom. v pondělí chce jít do práce, ale já ho zatluču do země jak hřebik a nikam nepude

tak pěknýho a KLIDNÝHO A ZDRAVÝHO víkenda všem ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2014 09:25
- Nahlásit

Staajn,
peknej vikend opozdene preju.
Kremylek mel vcera narozeniny, 9. ! Prdlonka, clovek by ji to netipoval ani omylem.

Fajka
Smarja, Fajfcisko jedno pruhaty, co to vymejsli?! At se to uz neopakuje, fuj to musel bejt hodne neprijemny pro ni i pro vas.

<< 1 ... 3051 . 3052 . 3053 . 3054 . 3055 . 3056 . 3057 . 3058 . 3059 . 3060 . 3061 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání