| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:16
- Nahlásit
brut
to se urcite otupi v rodine sme meli horsi veci a taky se to otupilo, i kdyz maminka po havarce pistela pri kazdym predjizdeni, ze tatka jede moc rychle a 60tka se ji zdala jako divoka rychlost... a par mesicu a zas uz jezdila sama firemnim autem bez problemu.
to si skoro muzete koupit za tu cenu "novy" auto a presne to odpovida moji teorii, ze fiatka za 8000 je dobrej kauf, pac nam vzdycky pri problemu vyjde levnejsi si koupit novy auto a z pojisteni treba neco nebude?
uzivas si babickovstvi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:21
- Nahlásit
cernej caj
fiatka za 8000 je dobrej kauf
no jo, čéče, ale to musíš mít trošku kliku, nám se takový auta sypou a sypou a sypou, až je s podivem, že se z nich má ještě kde co vysypat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:30
- Nahlásit
kachna_
ok, formanka co ma letos 20 let a loni sme ji koupili od cigana za 12 000 na plyn prosla technickou na jednicku... a to za ten rok se par tisic km pridalo. Je jasny, ze nemuzu pocitat, ze to vydrzi 10 let, ale i kdyby to vydrzelo 4roky, tak je asi levnejsi behem 20ti let 5x koupit auto v tyhle cene nez 2x koupit auto za 100 000...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ale jo, já vim, že tihle lidi, co se jim pod rukama nerozpadaj věci existujou . Ale my s Michalem mezi ně fakt nepatříme. Já si nemůžu třeba koupit nic z bazaru, páč se to prostě rozpadne, dyk já i nový věci reklamuju, no skoro všechny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:51
- Nahlásit
kachna_
tyjo, tak to je asi nějaká blbá energie... třá foťák, co sem prodala birmici sem koupila jako jetej, kolik let sem s ním fotila a v supr stavu ho poslala dál... vlastně aj co mám teď kompakt a zrcadlo, obojí z druhý ruky, 60% pc z druhý ruky, kolobky z druhý ruky, kotel jetej... týjo, já snad kupuju bazarový věci asi v 50% případů
a hurá sláva eonu, podařilo se mi u nich udělat účet z zažádala sem o změnu adresy a příjmení online, tak su zvědavá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 19:22
- Nahlásit
cernej caj
tyjo, tak to je asi nějaká blbá energie...
jo, to je blbá karma, mám jí taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 19:36
- Nahlásit
tak mam ode dneska sestrenici
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 19:47
- Nahlásit
cernej caj
tak to gratuluju, to si aspoň neteřinka si bude mít s kym hrát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 19:55
- Nahlásit
no uvidime, teta se odstehovala za chlapem ke kladnu, ale ted se to rodi aj v praci inulej tyden dva kusy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 20:48
- Nahlásit
Brtník chodí a říká Bubici : "BLAníííku! Té mínus deset!"
Vero
já kupuju jogurt ve vaničkách přímo bio z farmy
ssst tak to bude mít top kvalitku, to je dobře
zatím nic nezabralo.
tak moc držím palce dál, ano?
kachna_
já bych to nerozmasírovávala, přecijen je to hematom, modřinu si taky nerozmasírováváte.
áha, no pravda. tak ale já myslela spíš jkao potom právě, jako nějakou prevenci???? taky blbost?
Ale třeba bych to mazala hemagelem nebo něčím podobným.
no jo, to by mohlo bejt
brut
Naštěstí nám vůbec nic není.
ty jo to bylo fakt hrozný štěstí
Doufám, že se to postupně otupí,
taky doufám, vím, jak Ti je,byla bych na tom stejně
Tak držte palce, prosím...
provedu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 20:50
- Nahlásit
cernej caj
jaks to udělala?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 20:59
- Nahlásit
PetraK
Brtník chodí a říká Bubici : "BLAníííku! Té mínus deset!"
už číhá metr jo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:00
- Nahlásit
Pozdravsutrvespolek.
Vero
Mrkni v emila, asi to bude rada k nicemu, ale.... No holt drzim palce dale, pevny nervus!
A ja jdu cistit ucha Kremylovi, asi se virus siri spolehlive, slysim urputny uchoklepot.
PetraK
"BLAníííku! Té mínus deset!"
Huz se to devence me rozmile krati? Rekni Brtnikovi, at ji nedrazdi, nebo ho zakousne!
janii
To je strasny. Drzte se.
cernej caj
mam ode dneska sestrenici
Fakt? Gratulace. Me zmatla kachna s tou neteri, tak co to teda je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:04
- Nahlásit
PetraK
huž jí docvaklo, že je to pracovní vemeno a............. stejně jako hošíček nosí po zahradě zahradní konev a chodí se mnou zalívati! Konečně jí došlo
chudera nebohá a vod ted bude mušet dřít měla rači dělát nechápavou
brut
technikem v servisu odhadnutou škodu na 80.000,- a možná i o něco víc. Prý kdyby jsme jeli o fous rychleji a bouchly "erbegy", tak by to byla rovnou totálka
to musela bejt děsná prda díky bohu že vám fakt nic není!
m synka s rodinkou. Prcek strašně rychle roste a je velmi čiperný ( ne že bych se nesmála..
von tě smích přejde babičko až ti ho budou dávat na hlídání
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:06
- Nahlásit
PetraK
tak moc držím palce dál, ano?
díky paní, díky. bych potřebovala, o psoj nemluvě, aby se aspoň něco nějak už povidlo.
brut
ach jaj, paní. palce držím. a ať strach časem povolí a ojezdí se a je líp.
Fifi
Mrkni v emila,
díky ti moc
lysim urputny uchoklepot
ale tohle néééé, tak to máte přísně zakázaný
cernej caj
gratuluju, chvíli mi trvalo si ujasnit, kterej příbuznej je sestřenice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:08
- Nahlásit
Fajka
už číhá metr jo?
jo von jo. Já jsem.... nějak nevim. Přemejšlela jsem, že bych měla hračky nějaký a tak. A vzpomněla si, jak byl Ešus malinkej..... a
Možná jsem měla dát na sebe, počkat.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:12
- Nahlásit
cernej caj
vlastně aj co mám teď kompakt a zrcadlo, obojí z druhý ruky, 60% pc z druhý ruky, kolobky z druhý ruky, kotel jetej... týjo, já snad kupuju bazarový věci asi v 50% případů
náhodou já myslím že se dají z druhý ruky koupit i fakt dobrý věci ..já zrovna dávám na bazoš pákovou baterii cubito novou... bo dyž jsme dělali koupelnu zjistili jsme že k ní nepasuje umyvadlo a páč umyvadlo bylo dražší tak se musela koupit nová baterie... stojí kolem tři tisíc na bazoš dávám za půlku tak kdyby jste někdo chtěl tak dejte vědět Krom Kachny teda asi tý by se rozbila i dyž je nová
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
nebo ho zakousne!
huž ho zakousla, dneska když jsem přišla domů, měla takovou radost, že běžela k němu a pokousala ho za to, že jsem přišla domů je pošahaná
slysim urputny uchoklepot.
a jéje, noha už jí nebaví?
Fajka
vod ted bude mušet dřít
jojo, bude z ní neurotickej udřenej péf. Musí po sobě vyhazovat kelímky, papírky a ešče nosit konev, rukavice, nůžky na keře a tuhle blbka popadla iniciativně sama od sebe pilu, jak je pošahaná, nevzala jí za držátko.
Vero
díky. bych potřebovala,
budu snaživá, moc
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
petrak
no to ae urodilo u tety to je fesna 39, ma vytouzene ted s maminkou soy 17 let od sebe... vzhledem k tomu, ze me nejstarsi sestrenici je asi 50, tak mam jednu o 20 let starsi z tatinka strany a jednu o 30 let mladsi z maminky strany
vero
taky sem fedovi rekla ze ma pravnucku pac mi vubec nefocvaklo, ze to je vnucka mlafsi nez pravnucka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:16
- Nahlásit
PetraK
jo von jo. Já jsem.... nějak nevim. Přemejšlela jsem, že bych měla hračky nějaký a tak. A vzpomněla si, jak byl Ešus malinkej..... a
Možná jsem měla dát na sebe, počkat.
Ešusovááááá však víš co sem říkala, máš tam dost místa i na dalšího ! tak klíííít... to půjde, jak s Blaničkou
, bude z ní neurotickej udřenej péf. Musí po sobě vyhazovat kelímky, papírky a ešče nosit konev, rukavice, nůžky na keře a tuhle blbka popadla iniciativně sama od sebe pilu, jak je pošahaná, nevzala jí za držátko.
šmááááááááánkotéééé vona z ní úďála nevolníkáááááá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:18
- Nahlásit
Vero
tak to máte přísně zakázaný
Sem ji to rikala, zasilhala a vypustila bublinu v koutku. Tak nevim. V uchu hnusy jeji klasicky, chronicky.
PetraK
Já jsem.... nějak nevim. Přemejšlela jsem, že bych měla hračky nějaký a tak. A vzpomněla si, jak byl Ešus malinkej..... a
Ale huus, babo! Hracek ma bubisek dost, to burtikovi zatim postaci. A casem pridate dalsi...
cernej caj
to je fesna 39, ma vytouzene ted
Ty jo, tak to tuplem gratulire! Mas zajimavy sestrenice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:22
- Nahlásit
cernej caj
ma pravnucku pac mi vubec nefocvaklo, ze to je vnucka mlafsi nez pravnucka
ty jo, to je pro mě rébus tyhlety rodinný vztahy
hele čajdo - vybírám levnej foťák kompakt narychlo co tohle?
http://www.alza.cz/samsung-es95-black-d416026.htm
http://www.alza.cz/canon-powershot-a2500-cerny-d41 9476.htm
http://www.alza.cz/canon-ixus-132-cerny-d401003.ht m
http://www.alza.cz/samsung-st150f-white-d416007.ht m
http://www.alza.cz/samsung-es95-white-d416027.htm
http://www.alza.cz/nikon-coolpix-s2750-black-d4062 05.htm
http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fs50ep-k-st ribrny-d437690.htm
http://www.alza.cz/samsung-st150f-silver-d415999.h tm
http://www.alza.cz/sony-cybershot-dsc-w710b-cerny- d389132.htm
http://www.alza.cz/nikon-coolpix-l29-silver-d52729 6.htm
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Fifi
dost místa, kuš babo - tak ale proč se nic neděje? Uvnitř furt grand zero a místo abych se těšila, bulim na ulici. Možná spíš tak vejlet do bohnic než do chovky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:28
- Nahlásit
PetraK
tak ale proč se nic neděje? Uvnitř furt grand zero a místo abych se těšila, bulim na ulici. Možná spíš tak vejlet do bohnic než do chovky
klííít, to přijde ... neboj myslím že to bé nejprve do chovky a do Bohnic tak za 3 za 4 měsíec..bo si skléroooza a jisto jistě už si zapoměla co Ešus všecko vyváděl dyž byl malej ale on už ti malej nasratej buřtík zrzavej prožene faldíky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:31
- Nahlásit
PetraKmísto abych se těšila, bulim na ulici.
on tě z toho vytáhne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:31
- Nahlásit
Fajka
jistě už si zapoměla co Ešus všecko vyváděl dyž byl malej
on byl hrozně hodný ščenátko právě, my měli jen zábavu - do doby puberty, pak si to vybral . Si nepamatuju co bylo v práci v pátek, ale co bylo před devíti lety, když se k nám dovalil, to jo.
zrzavej prožene faldíky
no čeká ho šichta, zdatně jsem se zasádlila, budem na tom dost podobně. Von je taky hrozně vyžranej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:32
- Nahlásit
Vero
on tě z toho vytáhne...
když to po něm vlastně nechci právě. Proto jsem čekala, a čekala bych dál, kdyby se nesešlo hodně věcí, který mě postrčily, že jo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:35
- Nahlásit
PetraK
byl hrozně hodný ščenátko právě, my měli jen zábavu - do doby puberty, pak si to vybral
no vidíš puberťáák to byyyl tak ted to bé třáá vobráceně
čeká ho šichta, zdatně jsem se zasádlila, budem na tom dost podobně. Von je taky hrozně vyžranej
no vidíš! že vám to bé ladit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:36
- Nahlásit
PetraK
Uvnitř furt grand zero a místo abych se těšila, bulim na ulici.
Tak ja bulim i po trech letech, kdyz na to prijde... a co, ale zivot jde dal. Blanokridla pookreje, da burtikovi spravnej zaklad do zivota, mohutnym tukanem si ho vychova! Fakt nebylo nac cekat, takhle to proste ma byt a bastafifi!
Fajka
klííít, to přijde ..
Vid?! Bacime ji necim, aby se ji rozsvitilo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 21:42
- Nahlásit
Fifi
Blanokridla pookreje, da burtikovi spravnej zaklad do zivota, mohutnym tukanem si ho vychova! Fakt nebylo nac cekat, takhle to proste ma byt a bastafifi!
jistéééé!!! Fifijová má dycky pravdu !!!
tak Ešuska nessss...er
Vid?! Bacime ji necim, aby se ji rozsvitilo
no já bych jí bacila hnet ale asi nemám tak dlouhou ruku
|