| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
V ARBAJTU, V ARBAJTU, V ARBAJTU
Makám za šest!! A Bubiška taky!! Taky maká za šest!! huž jí docvaklo, že je to pracovní vemeno a............. stejně jako hošíček nosí po zahradě zahradní konev a chodí se mnou zalívati! Konečně jí došlo, že není nutné konev prokousnout, jako při našem prvním a do včerejška i posledním pokusu , ale.... že když jí pánčička pěkně požádá a řekne: "Bubiško, pomůžeš mi? Vzala bys tu konev?" tak že joooo! že jí teda vezme a nadšeně s ní pádí zahradou. Už i pochopila, že se s ní ku barelu chodí a je z ní děsnej hrdobec, že má úkol!! hrozně ftipně se tvářila , páč já jsem pěla ódy na radost a chválu nebeskou. Je u toho děsně roztomilá. Taky jí baví stopovat ty lišky co máme na zahradě a na louce. Páč už to není jen jedna, ale jsou dvě. Brtnik v sobotu ráno v tichosti připravoval kabel na prodlužce, že bude řezat na louce dřevo a tak periferním viděním kouká, jak se tam u baráku pinoží ta Bubiše. A! Posléze naznal, že vona to není Bubiše! Že to co tam tak drze kouká do stolku, do oken, chodí si po zápraží je co?? Je liška . Tak u nás lišky nedávaj dobrou noc, ale kontrolujou počet obyvatel asi, nebo co Byla to jiná liška, protože pak jsme jí viděli v sobotu v půl sedmý u ohně!!!! kde se poflakovala a koukala, jeslti neupadnul někde zbytek buřta. Byla to ta vlkošedá, já viděla zrzku. Jo a zasela jsem fazole a ředkvičky huž mají červenou bůůlvůůůů!! Sem velkostatkářka!!Mám pidiředkve v hojném počtu. Zatím to i vypadá, že by ten česnek mohl fungati
A CO SE DĚLO TADY??? HÍÍÍLF MÍÍÍR, napíše mi někdo něco?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:10
- Nahlásit
Maya
akt? já to vidím prvně
ale to já taky, já to myslela tak, že každej zná necky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:11
- Nahlásit
kachna_
ale to já taky, já to myslela tak, že každej zná necky
jo tááák, mám dneska asi delší vedení : D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:11
- Nahlásit
Janiii
to je mi líto
cernej caj
umřela stará babička, dost přes 80 let, tak je vyšetřovali 3 měsíce
no to si děláš prdel?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:12
- Nahlásit
kachna_
před chvílí mi plyšovej krtek docela důkladně rozhasil nastavení klávesnice
Kačenka měla navlečenýho maňáska - krtka - na ruce. Říkám jí, nemačkej mi ty klávesy. To já néééé, to krtek
A včera byla kouzelná Lucinka. Oblíkala si košilku a zapla si to o dva knoflíky špatně a říkala krásně dětsky upřímně Michalovi: "já tu nemám dva knoflíky"
někdo krade nejen čas, ale i knofliky!!! holota zlodějská!
grimmh
- moc pěkný to bylo.
Eliška byla vzorná, čistotná, hodná, zvědavá
Supr dovča, pani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:13
- Nahlásit
Maya
ja to taky neznam...
si mi pripomela reklamu co tu bezela v brne...
Kozy krásné, kozy mé, radostí se hruď má dme. Přijdtě si je pohladit ....
a vyleze z toho nějaká kozí farma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:14
- Nahlásit
Fajka
původně se měl narodit jako tuleň asi
neni von trochek úchylnej s tim betonem?? normální čokl se válí v trávě, v písku, v hounech, ale dement plesnivej ne, ten si vybere vždycky beton. Fetišista asi
Janiii
nicméně máme hotovo (v sobotu V a dneska VD), krásně
že moc gratuluju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:15
- Nahlásit
Janiii
teď jsem to zjistila - upřímnou soustrast.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:16
- Nahlásit
PetraK
chudák Blanice, takle votročí
z lišek na zahradě bych asi místo radosti teda byla spíš nervozní, že jako vzteklina a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:17
- Nahlásit
cernej caj
a vyleze z toho nějaká kozí farma
to je taky dobrý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:17
- Nahlásit
Slovák s Polákem jsou na nádraží, Slovák hledá tu tabuli s odjezdy vlaků, aby zjistil, jaké má jeho vlak zpoždění. Polák se ho ptá: "Pan szuka meskanie?" a Slovák na to: "Ne. Pan mešká šukanie..."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:19
- Nahlásit
Vero
Hele copa je s Buldozerem ? nestíhám - jen jsem něco zaznamenala. Výcuc nikdo nehodí a já vůbec nemám šanci se dobrat toho co se zde dělo, vzdávám snahu to dočíst.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
hudák Blanice, takle votročí
a jak vesele votročí byla fakt hrozně ftipná. A v sobotu jsme si hrály se špuntikama vod vína, tak si pak narvala oba radši do huby, abych jí je nemohla sebrat a lítala po chalupě a tvářila se urputně.
ad ty lišky - vztekliny asi ani tolik ne, ale prašivina . ale co nadělám? Nic, stejně tam byly už dřív, jen se o nich nevědělo, teď jak mají mladý, chodí i ve dne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:38
- Nahlásit
kachna_
Soused Jarda, co dal sousedovi Láďovi 10l přípravku na trávu. Byl by možná i nejlepší, kdyby Láďa nepotřeboval hnojivo a Jarda mu omylem nedal totální herbicid
D: ty si stračenaaaaaaaaaaaaaaa!! Hrozivá stračena. Telefonuju, tu, čekám na odezvu, proklikla jsem náhodou sem........... a musela to položit, když mi to akorát zvedli. Jinak bych jim prorvala buben. Takže ty jsi stračena a Soused Jarda je trotl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:39
- Nahlásit
PetraK
Hele copa je s Buldozerem
buldozérek má zase srajdu, prej po atb, tak snad to nějak vyřešej
lišky - vztekliny asi ani tolik ne, ale prašivina . ale co nadělám
já bych je asi preventivně zaháněla, aby tam přestaly chodit, ta prašivina mě ani nenapadla a to teda taky by byl pěknej dáreček
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:43
- Nahlásit
Vero
Vidíš, Ešuska připomněla ... Co ucho Buldozéří??
Já se v pátek dozvěděla, že Berunka má prošitý druhý ( první měla před rokem) vloni taky čekali, jestli to bude dobrý ale furt se jí to malej šlo tak teď nečekali a řešili to rovnou. tak snad se bude dobře hojit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:45
- Nahlásit
Maya
buldozérek má zase srajdu, prej po atb, tak snad to nějak vyřešej
a sakra, tak chudák nejdřív nemohl bobkovat a teď zas opačnej problém , to asi jak měl ty atb dlouho?
i preventivně zaháněla
no jo jak preventivně, víš co, ona si z toho dělá prt. Chodí si tam když tam nejsme a tomu nezabráním ,.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 15:59
- Nahlásit
PetraK
to asi jak měl ty atb dlouho?
jo a ucho má nalitý jak připomněla Janiii na to jsem zapomněla
no jo jak preventivně, víš co, ona si z toho dělá prt. Chodí si tam když tam nejsme a tomu nezabráním
no jo, jestli nemáte plot, asi bych alespoň kolem pověsila cédéčka a tak, třeba by se lekla jako ptáci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:03
- Nahlásit
Maya
a Slovák na to:
hrozný!
Maya
má nalitý jak připomněla Janiii na to jsem zapomněla
ale ne! ještě tohleto?? jak tohle vůbec vznikne?
asi bych alespoň kolem pověsila cédéčka a tak, třeba by se lekla jako ptáci
liška jo? Liška co nám nakukuje do baráku? a co mě pozoruje při pití kafe? Liška, která se prochází u hořícího vohýnku?? to si myslím, že neklapne.
a to jsem si ještě vzpomněla na to loňský setkání, kdy se tam u plotu futrovala jedna třešněma, koukaly jsme na sebe poměrně dlouho, kdybych nezatleskala, čekám tam asi ještě teď
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:05 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
rumštajn
PetraK
Hele copa je s Buldozerem
s neutuchajícím zápalem pěstuje svýho koníčka posledního půlroku, vyděsit mě k smrti a pak oškubat na mizinu za cenu svýho trápení.
měl strašnou žaludečně-střevní příhodu, tak jak nikdy v životě.
úplně zároveň se mu nalilo ucho othematomem, neznala jsem to, bála jsem se, že to je jedna a táž věc....no skončili jsme na pohotovosti zas (v lijáku středečním ještě navrch vypláchli čerstvej spot)..... prostě veselo.
střeva už jsou dobrý, ale radši pořád dietujeme rýže a vařený kuře.
s uchem máme dojít koncem tohoto týdne na odsávání. tvrdili mi 80%úspěšnost, na netu čtu, že to recidivuje úplně většinou a že to řeší jedině až operace.
do té nejdu, to už jsem rozhodnutá. čtvrtá narkóza v půlroce by ho taky mohla už zabít. tak kdyžtak bude mít zdeformovaný ucho. co jsem zatím pozjiš´tovala, na nic jinýho by to vliv mít nemělo a nezdá se, že by ho to nějak trápilo samo o sobě.
to asi jak měl ty atb dlouho?
asi. já jsem mu dávala probiotika a nezanechaly stopy má ve střevech úplně mrtvo prej a bude to z toho.
tak je ted budu dávat průběžně aspoň dva měsíce.
Janiii
to mě moc mrzí s příbuznýma
Berunka má prošitý druhý ( první měla před rokem
ach jaj.
do operace fakt nejdu ale, viz výš.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:09
- Nahlásit
PetraK
ale ne! ještě tohleto?? jak tohle vůbec vznikne?
při oklepávání ušisek plachťáků, že třeba do něčeho vrazí, nebo se blbě drbe, ve rvačce....
všimla jsem si, jak ted bedlivě všecko sleduju, že když se třeba u dveří oklepe, tak vrazí uchem do futra ... malej byt.....
on se oklepával vždycky, když byl netrpělivej, nervní a tak.....
zánět mu nenašli, ale kapičky máme...
já teď nevím, prej s uchem nic nemám dělat, na netu píšou, masírovat heparoidem.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:17
- Nahlásit
Vero
s neutuchajícím zápalem pěstuje svýho koníčka posledního půlroku, vyděsit mě k smrti a pak oškubat na mizinu za cenu svýho trápení
ach bože, jemu se to sešlo!! chudera malej, malej, malinkej, statečnej. A ty - no o tom už vůbec nemluvím, je mi jasný, žes s nervem na huntě, takže taky chudera, malá.
to ucho - hm, rozmasírovávání ?? nemohlo by něco takovýho pomoci? Nebo se to naopak nedoporučuje?? jen tak přemýšlím nahlas. Škoda, že tu není Hipíkatá, ona vždycky dokáže vymyslet nějakou záchranu.
ad ty probio - nemohl by bílej jogurt?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:18
- Nahlásit
ježíš já jsem idiot!!! Švihla jsem se to toho odříznutýho palce. Nevím jestli se mi víc chtělo plakat, nebo se počůrat bolestí. Vzhledem k tomu, že pemprzy nemám, jsem si tiše uronila kroupu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:23 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
rozmasírovávání ?? nemohlo by něco takovýho pomoci? Nebo se to naopak nedoporučuje??
no co mám dělat s protichůdnejma informacema
edit-ale ono je to takový fakt jako nalitý tekutinou, že se bojím, abych to tlakem ještě nějak nepraskla nebo něco
nemohl by bílej jogurt?
moh. budu mu ho dávat víc. i k probiotikům. to neuškodí.
Vzhledem k tomu, že pemprzy nemám, jsem si tiše uronila kroupu.
au, au, chůdě.
nechceš poslat nějakou protipochcávací podložku?
(nezabíjej mě, bez cynismu už asi nepřežiju.)
cernej caj
jaká byla dovča? odpočla sis psychicky aspoň? asi si taky budu muset vzít ňáký volno....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:28
- Nahlásit
Vero
no co mám dělat s protichůdnejma informacema
nenene, ode mne to není informace, se právě ptám
edit-ale ono je to takový fakt jako nalitý tekutinou, že se bojím, abych to tlakem ještě nějak nepraskla nebo něco
vůbec nevím právě ani jak to vypadá, já spíš myslela to masírování, že až se to zaléčí, ne teď.
moh. budu mu ho dávat víc. i k probiotikům. to neuškodí.
pokud se po něm nepoto, tak to do něj fedruj- kup Holandii
nechceš poslat nějakou protipochcávací podložku?
kreténe!! ale šikla by se bejvala stačilo fakt málo, abych to pustila , a ty máš dost zásoby, že jo? Ad to poscávání - jak to postupuje?
nezabíjej
nezabiju, zkapalnim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:31
- Nahlásit
PetraK
nenene, ode mne to není informace, se právě ptám
na netu jsem našla info, z vet poraden, že masírovat jo.
ale možná záleží na míře nalití, tedka se mi to moc nezdá....
pokud se po něm nepoto, tak to do něj fedruj- kup Holandii
já kupuju jogurt ve vaničkách přímo bio z farmy
Ad to poscávání - jak to postupuje?
zatím nic nezabralo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 16:43
- Nahlásit
Vero
PetraK
já bych to nerozmasírovávala, přecijen je to hematom, modřinu si taky nerozmasírováváte.
Ale třeba bych to mazala hemagelem nebo něčím podobným. A je fakt, že tý mamčině čupakabře to fakt nevadí, uchem neklepe a to špic není žádný hrdina
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 17:07
- Nahlásit
pročítám net a pomalu ani nevím s tím odsáváním... jak mi mohli tvrdit, že 80% je ok, když se všude naopak píše, že ve většině případů se to nalije znova? našla jsem článek o této dg u člověka (světe div se ) a u člověka rovněž to prý převážně nepomůže, a to čék netřepe plachťákama...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 17:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Moc děkuji všem za podporu Auto má technikem v servisu odhadnutou škodu na 80.000,- a možná i o něco víc. Prý kdyby jsme jeli o fous rychleji a bouchly "erbegy", tak by to byla rovnou totálka....
Naštěstí nám vůbec nic není. Vilém je v úplné pohodě a já jsem dokonce i bez modřinky... Ale musím říct, že každá jízda autem mě děsí, kor, když vidím, jak se někde něco mihne... Doufám, že se to postupně otupí, protože jinak budu muset jezdit se zavřenýma očima.....
Od pátku tady mám synka s rodinkou. Prcek strašně rychle roste a je velmi čiperný ( ne že bych se nesmála.. ) Takže si užívám babičkovské radosti. Synek má pořádně bolavý záda a tak chodí na kapačky a rehabku... jsem zvědavá, jak mu to pomůže. Taky mu řekli, že musí změnit zaměstnání a tak po dohodě se všema podal v práci výpověď a hledá jinou méně útočnou práci. Doufám, že se mu povede nastoupit tam, kam by si přál ... Tak držte palce, prosím...
Brutík měl úplný klidový režim a vypadá to, že mu pomohl .... na tlapku došlapuje v pohodě a i v poklusu není vidět žádné kulhání. Přes to všechno ale půjde pro jistotu na rtg, který chceme spojit s vyčištěním zubů.
Aluška byla s dcérenkou, jejím přítelem a Karamelkou na Šumavě na treku "Horská výzva" Byla jediný australák a pojala to vcelku výletně, žádné extra tempo, spíš sem tam zastávka na srandění a lelkování okolo
Toť zprávy od nás z minulého a začátku tohoto týdne!
Janií
upřímnou soustrast
Vero
držím Buldozérkovi palce, ať se dá do pořádku a už má konečně pokoj! Brouček si to zaslouží, po všech těch potížích ... Podrbej ho za mě ..
birma
Adamita je šikulka, bude zase v pohodě.... tyhle hupy dolů znám moc dobře... Jen to potřebuje trochu víc tvé trpělivosti .... bohužel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2014 18:11
- Nahlásit
brut
jo, otupí. Jak jsme se předloni otočili s formanem na záda, tak se to fakt "ojezdilo" za chvíli.
Byli jste aspoň pojištění?
ne že bych se nesmála..
jen se směj, dokud můžeš
Janiii
Přeju, ať je údobí brzo nahrazený nějakym veselejším.
|