| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 12:36
- Nahlásit
cernej caj
vy máte buchty jako zákusek? to se máte, my je míváme jako hlavní jídlo a když je chcem jako zákusek, tak si musíme půjčit kartu od kolegy co nechodí na oběd
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 12:42
- Nahlásit
Zdravím
Hlásím, že Adam se byl dneska cachtat a pak jsme si hráli a hráli a hráli a hráli až se asi úplně uhrál. Doufám tudíž, že už bude aspoň krapítek normálnější, jinak ho ubezdušim
kachna_
Všecko nej!
PetraK + Fajka
užijte si shledání!
Plesnivý pižly nechci, mám svejch magorů doma dost
to dobrý panííí to natáhneeeee, to dobrý panííí to smrsknééé...chlupatý? to dobrý panííí to vylíná
hele kdyby se to samo vychovalo a vychovalo to i Adama, tak předchozí post ruším a chci to ať je to co je to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 12:46
- Nahlásit
Maya
tak u nas to byva ruzne, ale dneska byli povidlovy buchty, tiramisu, bramborovy placky s povidlama a tusim takovy cokoladovy zakusky jeste... kazdej den byva tak 4-5 druhů zakusků, většinou sou stejný víc dnů v týdnu a točí se po pár týdnech. je to zhouba ais na tu moji váhu, jak sem psala, že na novinkách kecaj a navíc vážím víc, než před vánocema
birma
tak to ste si uzili s adamkem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:02
- Nahlásit
cernej caj
mi připomínáš, že si budu muset konečně koupit do váhy fungující baterku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:03
- Nahlásit
birma
Doufám tudíž, že už bude aspoň krapítek normálnější
určitěěěěě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:05
- Nahlásit
Vero
ja si du dneska pro fen, tak su zvedava. Vlastne sem si nefenovala vlasy dobrych 15let a asi udelat poradny zasoby na vikend zraci, ale se bojim, ze kdyz budu lezet doma, budu se straslive nudit
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:09
- Nahlásit
birma
Birmo, byl nevylítanej a teď už bude určitě OK a ty KO jak budeš ulítaná.
cernej caj
Paninko nemohla bych se u vás přihlásit na stravování? Já sladký ráda a to tak, že moc. Pak bych ovšem musela venčit Birmino torpédo, abych ty nabyvší metráky dostala dolů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:20
- Nahlásit
grimmh
to by určitě šlo, tady je to veřejně přístupný, žádná firemní jídelna
no já bych s tou závislostí taky měla něco dělat, ale oni to tak mají pěkně u pokladen, že jak člověk chodí kolem...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:21
- Nahlásit
cernej caj
ale se bojim, ze kdyz budu lezet doma, budu se straslive nudit
já se doma takhle nikdy nenudím, já ani nevím, co to je. (nudí se ale pes, asi-předpokládám, ne že by něco říkal, torpédko jak Adámek nebyl nikdy).
říkej si, že si tak ušetříš mnohem delší nudění, kdyby ti choroba někam sedla, a vydržíš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:26
- Nahlásit
Vero
no já bych se možná nenudila, nemít životní prostor 3*4 metry, to ti brzo dojdou nápady kromě čtení a bytí u PC co by člověk mohl... ta kuchyň mi třeba v takovýhle případech chybí, že by se člověk vyřádil v tomto směru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:35
- Nahlásit
grimmh
byl nevylítanej a teď už bude určitě OK
on je nevylítanej neustále opravdu spokojeně unavenej byl jenom loni na táboře, ale 2x denně 2 hodiny intenzivního tréninku nějak nejsem schopná v normálních podmínkách zařídit
a ty KO
to já jsem taky neustále
cernej caj
nemít životní prostor 3*4 metry, to ti brzo dojdou nápady kromě čtení a bytí u PC co by člověk mohl...
teda já si pár dní jenom s knihama v pohodě vystačím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 13:41
- Nahlásit
birma
tak to já teď měla ke čteni zajímavý knížky a četla sem furt poslední 3týdny auž mě to taky neba
asi budu muset uklízet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:25
- Nahlásit
Maya
to je nejúčinnější strategie přežití hejna
no já vim, ale když potřebuju zahnat slepice domů, tak to tak zpravidla nevidim.
to fakt kachny neznaj
no ty naše vždycky ztuhly. Což je "super", když jedeš s kolečkem plným hnoje a najednou před tebou "zamrzne" kachna .
Díky všem za přání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:30
- Nahlásit
kachna_
to mezi ne musis poslat spice, on je prevalcuje a ony uhnou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:36
- Nahlásit
birma
Cirovi strašlivatě pomohl barák se zahradou (no a taky to, že zestárnul). "loví" vozejky a cyklisty. Oboje je vysloveně záplotní zábava. Jednou se mi stalo, že jsem vyjížděla, nezavřela Cira a kde se vzal, tu se vzal, vyplul cyklista. Cir ležel před otevřenýma vratama, vymrštil se, naprosto ignoroval otevřená vrata a celej hyn pronásledoval kolem plotu kolo.
Když to by vlastně zase nesměl zdrhat, blbeček, co?
Hele ale mě strašně pomohlo najít si pár věcí a vlastností, který mě u něj potěšily (nežere děti, zařídil, že k nám už nikdy nepřišel jeden známej, a když mám vztek na Michala, tak i to, jak ho při povelu "revír" rafnul do ruky) a prostě si je připomínat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:38
- Nahlásit
cernej caj
on je prevalcuje a ony uhnou
váhám, zda je horší kachna přejetá kolečkem nebo špicem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 14:40
- Nahlásit
kachna_
kachna přejetá kolečkem nebo špicem
nejlepší je asi kachna přejetá obojím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 15:39
- Nahlásit
kachna_
Já si myslim, že Adam si to kdysi za nějakym plotem vypěstoval. Protože třeba na bruslaře nereaguje a přitom mi přijde, že na to vyhecování jsou horší než běžci, takže bych řekla, že to je někdy dřív naučený, než že by to vzniklo u mě...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 15:51
- Nahlásit
birma
Vidíš, na tyhle jeho výstřelky jsem ani nepomyslela. Cir naštěstí takovej "expert" na tvorbu stereotypního chování není.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:04
- Nahlásit
kachna_
Já teď nemyslela ani na jeho úchylky, jako právě na lovení lidí. To má naučené zpoza nějakého plotu. I kdyby nezdrhal, tak bych se bála, že si to na zahradě někde akorát posílí. Když jsem koukala na domečky, tak kvůlivá němu s uzavřenym dvorem. Teď to na to bohužel úplně nevypadá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:14
- Nahlásit
birma
nevypada to na stehovani nebo ten dvur?
jedu dom, doufam, ze s dostatecnym proviantem na cely vikend. uz ted se netesim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:20
- Nahlásit
cernej caj
Teď to nevypadá vůbec na nic...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
aha, no možný to je, to nemohu říct.
Cir se ve Zdiměřicích choval jak naprostej pošahanej idiot, tady se chová jako normální záplotní NO.
Ten klid prostředí a přirozenější chování lidí, vedlo u nás k jeho zklidnění.
(jsme si dneska dali procházku jen s ním a dětma, páč pro něj je to ideální, když jdu s Kač a Luckou pěšky rychlostí 1,5 km/h. Je spokojenej s klacíčkama, pozorností, no prostě si to užívá. Holky by rejdily ve křoví, což je docela nebezpečná zábava)
Teď to nevypadá vůbec na nic...
to je blbý
Jo a strašně jsem pobavila známou. Šly jsme s dětma ze školky a děti, že si budou hrát na pejsky a budou aportovat. Ještě Lucce říkám "ne pusou" (aby ten klacek nebrala do pusy, páč když aportovat, tak pořádně, že ) a páč mě neposlechla, dodala jsem rázně "fuj". No, myslím, že už to ve vsi slyšeli všichni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:52
- Nahlásit
kachna_
Pripojuju se k prani svatku, mila kachno_
A peknej vikend preju vsem.
birma
Kdybys videla cubky za plotem, tak si reknes, ze to nemaj v hlave v poradku, obzvlast Kremyl.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 16:59
- Nahlásit
birma
tak to je castecne i pozitivni, ne? nebo je to jen krz financ, coz vlastne je spis k nicemu?
kachna_
dodala jsem rázně "fuj".
no me se celkem zda, ze moje neter umi vyborne ve svym veku jednu vec - behat po 4 s vyplazenym jazykem a funet jak pes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 17:05
- Nahlásit
cernej caj
připomněla jsi mi, jak jsem s Lucinkou chodila na plavání a tam se jedna maminka rozplývala "a jak pěkně štěká"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 17:13
- Nahlásit
kachna_
to snad neee
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 17:55
- Nahlásit
Fifi
Kdybys videla cubky za plotem, tak si reknes, ze to nemaj v hlave v poradku, obzvlast Kremyl.
Jenže ona má s tebou odmalička i jinou a lepší zábavu, zatimco on si to hrozně zafixoval. Mám pocit, jakoby tim byl úplně prosáklej, zatimco veškerá moje výchova tvoří tenoučkej nátěr, kterej opadá při první krizi...
cernej caj
tak to je castecne i pozitivni, ne? nebo je to jen krz financ, coz vlastne je spis k nicemu?
No je to hlavně přes prachy, ale naštěstí už neni taková krize, takže se to dá přežít..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 18:00
- Nahlásit
birma
aspon tak, ze to neni ted priorita number 1
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 18:22
- Nahlásit
cernej caj
tak co buchty v žaludku, už dobrý?
kachna_
koukám taky maj tvoje děti psí výchovu, u nás teď malá neteř nejoblíbenější hračky jsou psí miska a vodítka a obojky, dává je na plyšovýho psa, musel jsem jí odevzdat všechny plonkový
birma
no jo, asi chudák neměl nic jiného co dělat než lítat kolem plotu, u nás je výhoda, že směrem k cestě je plot krátkej pak je garáž a zase kousek plotu, tak Dorin musí statečně přebíhat
|