| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 08:43
- Nahlásit
Fajka
budem dělat noční už aj u nás to nic moc vyhlidky teda, pojedete s cifem na 3 smeny?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 08:48
- Nahlásit
cernej caj
to nic moc vyhlidky teda, pojedete s cifem na 3 smeny
no asi budem muset bo já nevim jak jináč máme stihnout práci do konce března, když tohle množství za normálních okolností děláme půl roku a to ještě je ta nejdebilnější doba kdy mám dělat uzávěrku lonskýho roku a daňový přiznání
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 08:53
- Nahlásit
Maya
píč je teda strašný slovo
no a to je ještě fakt klika, že nemá ženskou variantu
cernej caj
muž na pracáku
já myslela, že měl nějakou pěknou práci v tý kytárový firmě?
no jenže takhle, zvlášť s tím, že neumíš říct ne, je jasná žádost o únavovej syndrom a ten fakt není na týden doma
Fajka
Němčouři se prostě zbláznili
si zvykli, že zvládnete všecko, co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 08:54
- Nahlásit
Fajka
uzávěrku lonskýho roku a daňový přiznání
a nedá se na tuhle část někdo najmout?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 08:58
- Nahlásit
Fajka
a nemuzete treba pribrat nekoho na vypomoc, nebo to se vam nevyplati?
ono je to blby, ted nevis, kam driv skocit a kdyz reknes ne, tak uz ti nidky pracu znova nedaj
kachna_
tam ho veme az casem, chce, aby mel muz svarecak, tak si muz zazadal o rekvalifikaci na pracaku. Ted ceka na vyjadreni a chodi na kytary jen jako privydelek (zaucovat se na masiny) takze muze dostat jen 4000 a seberou mu podporu. az se vyjadri s tim svarecakem z UP, tak ho veme kdyztak i bez nej...
únavovej syndrom
si musim vygooglit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:04
- Nahlásit
kachna_
si zvykli, že zvládnete všecko, co?
ne-ee todle je úplně novej zákazník.... ale bud to stihneš nebo nic a jdem jinám.. no co má čék dělat že jo
a nedá se na tuhle část někdo najmout?
to je složitý na mašinách a než by jsme někoho zaučili tak je březen, krom toho kdyby někdo kdo se zaučuji zničil vstupní materiál (což by se stát mohlo) tak jsme v řiti bo sehnat novej by trvalo další 3 měsíce. Už jsme vo tom přemejšleli ale tomhle případě si nemůžem dovolit žádný experimenty ...ach jo..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:05
- Nahlásit
cernej caj
tak já to chápu, ono je to těžký, zvlášť když člověk platí hypo, de na tejden marodit a má půlku vejplaty, bejt tebou, tak prostě z práce rovnou domů do postele a víkendy v posteli a to jakože fakt na tvrdo a to minimálně tejden, spíš dva nebo tři, podle mě by to zabralo taky, holt to chce si poručit i když je to těžký, ale zdraví je jen jedno, že jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:06
- Nahlásit
Fajka
co by za to někteří na pracáku dali bejt zavalený prací
ale to dáte, pak budete samý prachy a rozšoupnete se za odměnu ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:07
- Nahlásit
cernej caj
nemuzete treba pribrat nekoho na vypomoc, nebo to se vam nevyplati?
no jo však hledáme...ale je to těžký sehnat někoho šikovnýho a spolehlivýho... i když možná ted v sobotu maj přijet nějaký tři brigádníci až až z Prahéééé
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:08
- Nahlásit
Fajka
no a do budoucna nejakyho takovyho stalyho obcas pomocnika?
vim, ze muz treba pri praci chodival taky do stary firmy na vypomoc, kdyz zavolali, ze potrebujou, tak se domluvil a prisel treba 2x v tydnu.
Maya
jojo, tak nejak to mam v planu... i vikend asi ztravim doma, vylet sem uz odvolala nedelni ani tancovat nejdu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:11
- Nahlásit
Maya
co by za to někteří na pracáku dali bejt zavalený prací
já vím šak si taky nestěžuju jen si dělám starosti jak to stihnem
ale to dáte, pak budete samý prachy a rozšoupnete se za odměnu ne
no vidím to v barvách jasnejch..až nám to za 90 dní zaplatěj...pokud nám to vůbec zaplatěj (to už jsme si taky zažili ) tak za to nakoupíme další materiál na výrobu na další zakázku a pořád nám k samostatnosti chybí jedna mašina... a číf plánuje zlikvidovat tu příšernou starou plechovou garááž
Maya
ono je to těžký, zvlášť když člověk platí hypo, de na tejden marodit a má půlku vejplaty, bejt tebou, tak prostě z práce rovnou domů do postele a víkendy v posteli a to jakože fakt na tvrdo a to minimálně tejden, spíš dva nebo tři, podle mě by to zabralo taky, holt to chce si poručit i když je to těžký
má prafdu Mája !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:14
- Nahlásit
teď mě rozsekalo povídání o horolezci, jsou tam vůbec pěkný perly, ale doporučuju Piz Badile http://cs.wikipedia.org/wiki/Hermann_Buhl#Piz_Badi le_.283308_m_n._m..29
to ještě bevjávali nějací sportovći
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:16
- Nahlásit
cernej caj
a do budoucna nejakyho takovyho stalyho obcas pomocnika?
vim, ze muz treba pri praci chodival taky do stary firmy na vypomoc, kdyz zavolali, ze potrebujou, tak se domluvil a prisel treba 2x v tydnu
jo jo číf už něco domlouval se synama svého bejvalýho kolegy z práce tak doufám že to dopadne...
vikend asi ztravim doma, vylet sem uz odvolala nedelni ani tancovat nejdu.
no endlich ! nebo se z toho nevyhrabeš !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:18
- Nahlásit
Fajka
tak super jestli se vám podaří někoho sehnat
prej pěkná knížka, nečetl jste někdo? ten popis je takovej nijakej https://www.kosmas.cz/knihy/178508/stallo/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:27
- Nahlásit
Fajka
tak to by bylo fajn, kdyby to klaplo, pac mam pocit, ze ste taky ted furt v jednom kole.
Maya
79% ma na databazi knih
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:50
- Nahlásit
hele našla jsem docela slušnej mobil za přijatelnou cenu, nevidíte tam někdo nějaký zádrhel? http://www.mall.cz/mobilni-telefony-dual-sim/prest igio-multiphone-pap5450-duo-barevny
akorát teda nevim co ten LCD displej
v podstatě za stejnou cenu je Samsung galaxy mini a ten má amoled, to bude asi lepší displej co?
jinak to prestigio mám tu starou čtečku a fakt drží, teď ten tablet jsem si objednala taky prestigio, jako podle mě to není až tak špatná značka i když netuším kdo a kde to vyrábí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:51
- Nahlásit
teda původně jsem chtěla tu nokii lumii, ale když teď ten tablet je android, tak už se mi fakt nechce registrovat ještě u win, stačil mi včera ten google play
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:53
- Nahlásit
cernej caj
pac mam pocit, ze ste taky ted furt v jednom kole.
jj od předvánoc v podstatě žádná pauza, stejnej frmol jako před vánocema to se nikdy nestalo, leden únor březen bejvalo dycky mrtvo na odpočinek a dělání restů, vloni už to bylo horší ale co se děje letos nechápem nikdo ..
Maya
prej pěkná knížka, nečetl jste někdo? ten popis je takovej nijakej
já už nic nečetla ani nepamatuju, bud není čas nebo na to nemám myšlenky a nebo u toho usnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:55
- Nahlásit
Fajka
já už nic nečetla ani nepama
a tak to já taky nemám skoro čas, mám plnej šuplík nepřečtených knížek z loňska a z vánoc, ale tak zásoby se dělat můžou žejo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 09:59
- Nahlásit
Maya
proc by tam mel byt zadrhel? spis je to treba tim, ze prestigio neni "znacka" s echt jmenem mezi telefonama, takze nemuze byt mega draha, pac by si to nikdo nekoupil. A to nemyslim, ze to je spatna znacka, tim jen chcu rict, ze kdyz se rekne samsung a prestigio, co si spis priradite jako vyrobce telefonu?
galaxy mini sem se divala, ze je z roku 2011, to je dost starej model bych rekla. pokud nemyslis treba mini 2 nebo tak?
jinak taky nevim, cich je to znacka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:05
- Nahlásit
Fajka
leden únor březen bejvalo dycky mrtvo na odpočinek a dělání restů, vloni už to bylo horší ale co se děje letos nechápem nikdo ..
Třeba už končí ta kríííze
Nebudete mít aspoň na ten potřebnej stroj, když se dřete místo abyste se váleli?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:12
- Nahlásit
cernej caj
galaxy mini sem se divala, ze je z roku 2011, to je dost starej model bych rekla. pokud nemyslis treba mini 2 nebo tak?
tak to nevím, jsem se dívala na mallu a tam to mají nazvaný Samsung Galaxy S III mini i8190 blue
oni teď ho maj v březnu v akci zlevněný, stojí 5 tisíc a ten prestigio stojí 4 tisíce, asi rozdíl v tom displeji, lcd bude určitě horší a na sluníčko v podstatě nečitelnnej,vím jak byla ta čtečka, ale ostatní parametry co jsem viděla v porovnávači mi připadá sstejný, tak teď zase nevím no
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:15
- Nahlásit
Maya
tak galaxy s3 mini je urco neco jinyho nez galazy mini, tak to ja koukala na mini.
se zeptej na mobilnim foru treba
birma
Nebudete mít aspoň na ten potřebnej stroj, když se dřete místo abyste se váleli?
taky me to napadlo, ze si treba i stroj na sebe vydela, kdyz je prace vic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:30
- Nahlásit
Maya
mně u prestigiaa strašně blbla baterka (jako kdybych ho nezničila, tak by to byl důvod k reklamaci), nesměla se vybít, jinak jí trvalo hrozně dlouho, než se nějak ustálila. Wi-fi super, volání dobrý, fotky přiměřený ceně telefounu. Jen mě teda pobavila půlka menu v angličtině a žádnej návod
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:31
- Nahlásit
a ještě než začnu pracovat nebo mi definitivně hrábne z Adama, co si tu honí ocas (respektive střídavě oba ocasy) se musím podělit o dnešní opět výživný zážitek z venčení. Park, kde je zakázán volný pohyb psů, paní se třema pidipsama, na vodítku jen jeden. Psí pididědeček doběhnul kus od nás a ječel na nás a Adamovi se to v tomhle psychickym rozpoložení fakt nelíbilo a paní nic. Postupně se pejsek blížil a blížil a blížil (pak už teda naštěstí aspoň neječel) a Adam nebyl nadšen, ale naštěstí neměl ani hysterák. Jenže pani si pejska párkrát jemně zavolala a jinak nic. Skončilo to, když byl pejsek ode mě asi 40 cm, já si Ádu držela za sebou a čekala, jestli si teda baba dojde. Nakonec došla a řekla mi, že je pejskovi už 15. Já na to, že by od nás mohl být na dva kusy taky a ona prej "No to by mohl, haha"
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:34
- Nahlásit
birma
Třeba už končí ta kríííze
krize málo práce končí a začíná krize moc práce
vobojí je někdy dost na houby
jestli se to stihne a zaplatěj tak máme slušnej základ..ono ta mašina stojí jak velký luxusní auto ( nová teda...ale zas číf do starý jít nechce bo nechce furt něco spravovat a chce aby na ní byl spoleh ...takže bude ještě dlouho šetřit než si jí budeme moc dovolit....ale je fakt že až jednou bude tak nám to ulehčí práci a dost starostí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:37
- Nahlásit
birma
Nakonec došla a řekla mi, že je pejskovi už 15. Já na to, že by od nás mohl být na dva kusy taky a ona prej "No to by mohl, haha
jak kdyby se ho chtěla zbavit ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:37
- Nahlásit
birma
fakt zazitek...
Fajka
nojo, to sou dost drahy srandy, tohleto...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:46
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Táákže, sem - jak by řekl germán :Ajnbischen můůde, ale STÁLO TO ZA TO!!! Byly to nadupaný čtyři hodiny, který strašně utekly. Potvrdila jsem si že jdu dobře a kudy jdu dobře, osvětlila si , či uvědomila si věci, který dělám podvědomě a dobře. A taky jsem si uvědomila věci, který chci změnit. A do kterejch mě dovedla třebas Blanka svou spídorychlostí Byla jsem pochválená, že mám dobrý ukončování cvičení, což byla věc, která mě potěšila, páč jsem si to - podvědomě zas-vymyslela pěkně celý sama. Neb jsem si vždycky říkala, tak když mám skončit v tom nejlpeším, tak ale ten pes je pak překvapenej, že se dál už nejde, tak jsem to začala páchat tak, že jsem na konec hodila vždycky nějakou nedůležitou hovadinku co umíme, a přišlo ukončovací gesto, pak jsme si chvilku jen hráli, pomudlali se. Tím pádem je konec takovej do ztracena, neskončí to v nejvyšším bodě. A plus k tomu, to mi taky pochválil, že pak za nějakou krátkou dobu třeba pěti, deseti minut (aby se nevytvořila spojitost časová), jdeme ještě na jedno, či třeba i s přestávkou dvě cvičení (aby zas nevznikla spojitost) . Tím pádem to pro toho psa znamená, že i když se teď pro tuten moment skončilo, neznamená to, že zábava nebude pokračovat o chvíli později. naopak jsem si uvědomila, že mě Blanimůra dostrkala trochu k tomu, že možná předcházím označování klikrem pohybem ruky do kapsy to se musím na sebe podívat, myslím, si, že už jsem určitě aspoň tím směrem vykročila. Začala jsem hned ráno Je to super investice i když to byl základ, kterej člověk zná, je to zas z jinýho úhlu, člověk vidí věci jinak, uvědomí si jak pracuje on sám, a jak pracuje někdo jinej. SUPRD DUPR to bylo. Konec byl kapek tristní, páč mě tam Brnik nemohl najít a já mašírovala opuštěná setmělou průmyslovou zónou. No a dneska se musím pochválit za germánštinu, páč!! Jsem vo tom mluvila v germánštině a pan účící mi rozuměl!! I se ptal dál, takže jsem jim tam dala hnedle přednášku a taky jsem pochválila Blaníka, že jak našla v pátek toho bažanta, že dokázala zůstat stát, což jest pro ní velmi těžké.
kachna_
Kačemko nedělej mi to, slyšíš?!"
"Nesyšim"
ty vole to je agument!!! Dokonalej!! To se pozná žena!!
Cir si to neskutečně užíval
Pupik CIrátskej!!
cernej caj
ych se umlátila nudou asi.
tak se radši nech umlátit chorobou, jelito pitomý :smrik: mít tě doma, už tě tluču!
kdo lyžuje pil míň něž píč a kdo nelyžoval byl prostě největší píč
ty vado si velmistrině logiky!!
Fajka
Němčouři se prostě zbláznili
to byli magoři od jaktěživa
hele Janiii!
hásky jste si užili, kde jste byli, milej píči?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
Fajka
takže bude ještě dlouho šetřit než si jí budeme moc dovolit....ale je fakt že až jednou bude tak nám to ulehčí práci a dost starostí
hele a nějaká podnikatelská půjčka nebo tak? Že by si na sebe pak mašinka vydělala...
jak kdyby se ho chtěla zbavit ?
to mi ani nepřišlo, spíš místo mozku z piva kostku. Evidentně vůbec neměla pocit, že by tomu prckovi cokoliv hrozilo. Že já tam stojim na místě jak dement asi 5 minut jí vůbec nepřišlo blbý...
|