Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 14:54
- Nahlásit

birma
eká a choroba se ho už naštěstí boj

áá klasika, jak se řekne du k dochtoroj, choroba ustoupí

Tady jedna

a už jsi viděla Norinu od Dáši Kubištový?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 14:55
- Nahlásit

kachna_

Má rád může taky znamenat, že je preferuje, coby stravu.
přééésně, Murphy měl taky rád děti. Na smetaně

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 14:56
- Nahlásit

kachna_

en vembloud vylkošedej rozbil talí

ešivá vona se neučila takový to cirkusový číslo, jak se točí ten talíř na tyči?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:09
- Nahlásit

PetraK
ešivá vona se neučila takový to cirkusový číslo, jak se točí ten talíř na tyči
spíš se vsadím že vzteky z toho, že za A tam nebylo žádný jídlo a nebo za B tam bylo moc málo jídla

ale dva psi jsou o něčem jiným prostě.
to jo, ale osobně myslím, že pro ty psy mnoohem lepší než sebevětší pozornost páníka pokud tento není rentiér nebo tak něco, protože pořád tam jinak bude ta nutnost docházky do práce, kdy ten pes jedináček je sám a sám, což pro psa není přirozený, tkaže mi připadá ideální když jsou minimálně dva a já teda asi už budu mít vždycky dva psy, i kdyby to měli bejt nějaký kilový čučky

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:21
- Nahlásit

PetraK
viděla Norinu od Dáši Kubištový?
No jasně, však jí máme na teroších, ale chtěla bych o něco mladší zvířátko

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:23
- Nahlásit

nevíte, spravěj nám prasklej steh ambulantně na pohotovosti?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:29
- Nahlásit

Vero
určitě jo, teda podle mě udělaj novej, akorát je otázka za kolik, takhle nám jednou na pohotovosti dávali novou kanylu za vypadlou, taky jsem naivně myslela, že vezmou tu naší a prdnou jí do tý původní díry a houby, druhá noha oholit, nová kanyla, pohotovostní příplatek, tisíc korun fuč

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:33
- Nahlásit

Maya
druhá noha oholit, nová kanyla
no, já právě, jestli to udělají takto, jestli neřeknou, nová narkóza, nová operace, ale to je blbost, že....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:35
- Nahlásit

Maya
spíš se vsadím že vzteky z toho, že za A tam nebylo žádný jídlo a nebo za B tam bylo moc málo jídla

chápu, když se nenajim, sem taky nevrlá

protože pořád tam jinak bude ta nutnost docházky do práce, kdy ten pes jedináček je sám a sám, což

to máš těžkou pravdu, toho jsem si vědoma. Hm , proč jsem kurnik tak zodpovědně zodpovědná? Brtnik už tůruje auto nach chovka

birma
ale chtěla bych o něco mladší zvířátko

jojo, ona už tam je poměrně dlouho, to je fakt

Maya

houby, druhá noha oholit, nová kanyla, pohotovostní příplatek, tisíc korun fuč

ty vole!! :confused.

Vero

nevíte, spravěj nám prasklej steh ambulantně na pohotovosti?

otázka je jak moc je to prasklý?? je to nutný šit?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:41
- Nahlásit

PetraK
je to nutný šit?
nevím, tomu já fakt nerozumím.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:42
- Nahlásit

asi se tam dostane infekce ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:50
- Nahlásit

Co má být bude, co nemá být, nebude, štěnda z Panských lesů už jsou fšechny zadaný. Jen jsem netušila, jak zas těžký bude začít mluvit o tom, že Ešusa nemám už. himl. tak jsme měly mokrý oči obě.

Vero
nevím, tomu já fakt nerozumím.
možná to k tomu ani nebude, je to nějak otevřený? Určo bych zavolala popsala a zeptala se, jestli máte utíkat na vet. nebo ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:53
- Nahlásit

Vero

asi se tam dostane infekce ne?

já člověče nevím, oni si to kolikrát taky sami otevřou , smetáci, pamatuju si Bohouše od otce, ten si dost předčasně taky nějaký stehy odstranil, dokonce se to odchlíplo, vypadalo to hnusně, ale zhojilo se to. Ale si nepamatuju, jak to bylo, jeslti vet řekl, že teď se s tím nedá nic už dělat /jako u některých ran, který se nenechají sešít včas/ a nebo jestli to jen voni neřešili, byla jsem malá. Ale! teď mi připomnělo se, že Murphymu se to vlastně taky povolilo a Herčoun s tím MYSLÍM nedělal nic, Ale je to už tak dlouho, že ruku do ohně za to stopro nedám. Takže rada úplně na prt. Zavolala bych tam.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 15:54
- Nahlásit

PetraK
Určo bych zavolala popsala
jo, napřed jim teda zavolám večír, než vyrazíme.

Co má být bude, co nemá být, nebude,
asi...
ale panský lesy nejsou jediný....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 16:14
- Nahlásit

Vero

jo, napřed jim teda zavolám večír, než vyrazíme.

no a ideál by byl, kdybys chytla jeho ošetřujícího doktora

ale panský lesy nejsou jedin

to ne, ale typově mají psy, kteří se mi líbí a vím o tom, jak jsou tam štěňata odchovávaný /ostatně to bylo slyšet i v tydlifounu /

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 16:40
- Nahlásit

Jsem doma od dochtora. Je zlatej, prej když se mi to tak rychle zlepšilo, tak mi nic dávat nebude a mám přijít, kdyby se mi vrátily teploty nebo se mi do pozejtří ten kašel nezlepšil

Vero
Nemyslim, že by mu to šili. Když vezmeš třá jaká ďuzna se bez šití zahojila Adamovi na tý haxně, tak buldozerkovi se jeden ruplej steh taky shojí. Akorát bych u toho víc hlídala čistotu, toť vše

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 16:55
- Nahlásit

Rumstajn.
birma
prej když se mi to tak rychle zlepšilo, tak mi nic dávat nebude
Tak super, ze by prokleti S. zlomeno?
Vero
Gratulace k bobku. A s tim stehem drzim palce, snad to nebude nutny nejak resit, prece jen to je uz skorem tyden od operace? Tak tfuj tfuj tfuj.
PetraK
Co má být bude, co nemá být, nebude
A tak co ty vis, treba se nejakej zajemce rozmysli.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:02
- Nahlásit

Fifi
prokleti S. zlomeno?
No zatim furt nevim jistě, jestli to zejtra dám
A tak co ty vis, treba se nejakej zajemce rozmysli

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:17
- Nahlásit

Tak ono je to jináč... Posvítila jsem na to baterkou a on tam ten steh mrcha je, jenom se nějak rozchlípla kůže pod ním, že to vypadalo, že tam není...
Takže to asi bude chtít jen betadinu a opatrnost.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:25
- Nahlásit

Vero
Tak huuuf, to bude dobry. Ja u vyndavani stehu Agaty byla na nerv, zdalo se mi, ze nema jizvaka v nekterych mistech radne srostlyho - a pan dochtour si chrochtal blahem, ze je to zevnitr krasne zhojeny. Brr, jeste ted me mrazi, kdyz koukam na foto ty jeji jizvy. Kdy mate jit na stehy?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:25
- Nahlásit

Vero
Tak supr, že mu nehrozí nějaký přešívání!

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:29
- Nahlásit

Fifi
Kdy mate jit na stehy
máme samovstřebávací. zatím ale jsou teda uplne cely.

birma
ak supr, že mu nehrozí nějaký přešívání!

no, právě, huuuf... doufám teda, že se to nezanítí nějak, když to musí být volně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:32
- Nahlásit

Vero
máme samovstřebávací
Ahaa.
Napada me, nejak treba to hojeni buldozerci podporit - wobenzymem? - po konzultaci s vetem, samoze.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:36
- Nahlásit

Fifi
wobenzym
co to jest?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
co to jest?
Velmi dobra vec. Vyguglis i jinsi weby - byva doporucovan i vetama, ja ho davala Dorote po prvni operaci.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 17:46
- Nahlásit

Nebo my máme bylinky na regeneraci, tuším tyhle, v takovym delšim cancu u toho bylo snad i o psech po operaci, ale nejsem si jistá. Rozhodně by ti v cdvetu určitě poradili.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 18:59
- Nahlásit

Vero
tak to je super, já bych to taky nechala bejt a jen to kontrolovat, jeslti to nic nedělá, ale podle mě to bude v pohodě
já teda po operacích nedávala nic a obvykle za dva tejdny ani ty velký řezy už skoro nebyly vidět, jak bylo všechno zahojeno

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 19:02
- Nahlásit

tak jsem udělala malý neteři magnetky z fotek naší zvířeny a střihacích magnetů a teď právě po hodině jí přestalo bavit za mnou furt nějaký nosit a komentovat kdo na nich je, mám hlavu jak balon

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 19:31
- Nahlásit

teď jsem četla tohle, ještě někde žijou normální lidi

Islanďané by se nikdy nezřekli své víry v elfy a hodné skřítky, v jejichž existenci podle průzkumu islandské univerzity stále věří 62 procent obyvatel. Říká se jim Huldufolk, což lze přeložit jako Skrytí lidé. A právě tato víra stojí za zastavením projektu výstavby nové dálnice, která by podle odpůrců stavby zasáhla do území elfů a skřítků. Proto ministerstvo rozhodlo, že se projekt odloží do té doby, než se elfové z daného místa odstěhují jinam.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 20:10
- Nahlásit

du spát, dočítat vás nemám sílu. Su tuhá a kamarád, co zhuntoval zimní vandr a nejel, že mu nebylo dobře má zápal plic a vypadá to,že půjde do nemocnice... asi bych to fakt neměla tak brát na lehkou váhu, tudíž jeden panadolek na dobrou noc a zítra z práce hned domů a spinkat!

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání