| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 09:30
- Nahlásit
PetraK
dyk to řikám
njn já jsem v práci se ženskýma 8hodin denně, si to pak musím nějak vykompenzovat
a kámoš je frajer, že přišel
v pátek byl na chemce, říkal, že na tři první dny, když je nejhůř tak má prášky, pak už se s tím musí poprat sám
cernej caj
muselas bejt ake hodna
tak asik proto, že se s kámškou vídám 2x za rok
to je ta jak jsem jí v regresi zachránila život, když se dusila plynem. Takže je mi vděčná prý
u nás teda nigdo nepelichá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 09:36
- Nahlásit
A fčéra jsem se nasmála....blížil se konec procházky, Bukís mi šel téměř u nohy (jak nevídané ) a šli jsme po polní cestě, už se mi to stalo minule, šla jsem doprava, aby mi šel k levé noze (jen tak) a takhle jsem to udělala asi 5x ale on šel pokaždý k pravé tak jsem se tlemila, že s se mnou hraje a navíc jsem měla kokína v kapse levé, takže to nebylo kvůli nim,nevím, každopádně sjem se smála nahlas a on čučel co se to jako děje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 09:39
- Nahlásit
denyk
tak snad to bude dobry, nenkdo to snasi lip a nekdo hur, mamca uz z toho byla na palici spis az ke konci, ze zacatku to snasela statecne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:17
- Nahlásit
Hlásím, že já vyčerpaná a nemyslící a nadupanej Adam je venku vražedná kombinace. Procházka byla krátká, ale úplně mě vysosala, jsem zvědavá, jak budu dneska uklízet a pracovat
Maya
tak přinejhorším
Ono by se mu to tam už nevešlo asik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:18
- Nahlásit
birma
Ono by se mu to tam už nevešlo asik
to sem taky přemejšlela, že pozdějc už to asi nejde, asi se musí udělat výměna rovnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:21
- Nahlásit
birma
tak neuklizej a jen pracuj, hlavne se nepretahni moc
fotky z vikendu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:29
- Nahlásit
cernej caj
No já právě musim sklidit bordel po kočkách, páč pracovat musim u sebe a jinak bych se asi udusila...
Ale teď si dám pauzu u olympiády a vrhnu se na to odpoledne a co udělám, to udělám, holt to zákazníci budou muset přežít :/
Ty fotky jsou úžasný! Úplně neskutečně závidim! Akorát by tam musel Áda na volno, jináč by nás zabil oba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:30
- Nahlásit
Maya
Jsem to zkontrolovala - mohla bych pořídit něco ve velikosti cvrnkacích kuliček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
aha, tak bordel po cici, to je jasny, no...
ted litju, ze nemam na stole fotak, ferina chrape v posteli a mezi prednima nohama ma krabicku od choder jak nejaky poklad
jo to by vas asi oba zabil... dole u toho velkyho ohniste je rozcestnik a tam dokonce psali, ze dal po cerveny asi za jeden km v zime a pri namraze neschudny a teda ja v tom miste mela adrenalinu hoooodne a to teda namrzly nebylo
a jeste jedno pidi album z muzovychazky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:45
- Nahlásit
cernej caj
Jj říkala jsem si, že vzhledem k mý šikovnosti bych na zabití se asi ani toho Adama nepotřebovala
pidi album
Týjo ten lom vypadá jako úžasný hnízdištěpro břehule, jestli ho ještě občas využívaj
ferina chrape v posteli a mezi prednima nohama ma krabicku od choder jak nejaky poklad
Ňuňu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 10:46
- Nahlásit
birma
úžasný hnízdištěpro břehule
no to je mozny, to ja ale netucham, jestli tam hnizdi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:05
- Nahlásit
cernej caj
jeste jedno pidi album z muzovychazky
si říkala, že muž na vycházky nechodí a najednou fotky
jsou pěkný a ty tvoje taky, já když byla v sobotu, tak jsem si zapomněla foťák a to bylo zrovna tak krásně slunečno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:05
- Nahlásit
jsem dneska zvědavá na ten seminář. Se domů dovalím v noci a ráno hnedle germánština. Budu zdělaná až nejzdělanější
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:07
- Nahlásit
cernej caj
ty wogo, tohle je úplně jak u nás
ale obdivuju tě, já bych venku noc nedala, ani náhodou brrrrrr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:18
- Nahlásit
Maya
to vyjimecne v lednu se mnou sel
PetraK
no to zas nepustis nikoho ke slovu, co
denyk
no apson se u vas bdu citit jako na morave
vsak sem taky mela oba dva trisezonaky, co mam, v sobe... a jako niz teplotne asi nikdy nepudu, na zkousku dobry, ale aspon vim, ze ta zimni turistika vandrovaci me asi brat nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:27
- Nahlásit
cernej caj
no to zas nepustis nikoho ke slovu, c
přééésně - páč budu vyprávět vo pátku, vo sobotě, vo neděli a vo úterý! Hezky sem si to dneska v trambají sesumírovala, přidám k tomu ešče ten seminář a budu redy
b]denyk[/b]
ty wogo, tohle je úplně jak u nás
myslíš cestu z Mikulášovic do Poustevny?
hele jak dopadlo to myslifcování? Byli jste?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:40
- Nahlásit
PetraK
myslíš cestu z Mikulášovic do Poustevny?
no taky pak ještě jednu tadyk u nás, ktrou chodím cca. 3x týdně.
hele jak dopadlo to myslifcování? Byli jste?
huš jsem psala, hodně fučelo, lilo, sněžilo v sobotu, tak prý to nemělo cenu.
Žrali jsme na chalupě tatarák
cernej caj
oba dva trisezonaky, co mam, v
brrrrr, nikdyyyy jako okej, čék se nevyspí, ale když si pak představím, že bych ještě měla někam lízt pák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:42
- Nahlásit
denyk
no taky pak ještě jednu tadyk u nás, ktrou chodím cca. 3x týdně.
máte tam krásně fšade
, hodně fučelo, lilo, sněžilo v sobotu, tak prý to nemělo cenu.
Žrali jsme na chalupě tatarák
jo taáák to jsem přehlídla
chce se mi spát, to nevím, co budu dělat večer teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 11:51
- Nahlásit
PetraK
chce se mi spát, to nevím, co budu dělat večer teda
dej si kafe, nějakej smrťák a nebo energeťák kofeinovej z lékárny, to pak nebudeš spát 3 dny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 12:02
- Nahlásit
Maya
.
dej si kafe, nějakej smrťák a nebo energeťák kofeinovej z lékárny, to pak nebudeš spát 3 dny
kafe bych neměla, ale asi si ho dám, páč jinak to bude propadát ale energeťáky jsou sfinstvo, do toho nendu, to si radši ty voči propíchám sirkama
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 13:24
- Nahlásit
PetraK
le energeťáky jsou sfinstvo, do toho nendu, to si radši ty voči propíchám sirkama
přesně a ta chemická chuť ...FUJ to rači to kaféééé, ale netunit netunit..! po se chce spát ještě víc (aspoň mě teda )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 13:41
- Nahlásit
Fajka
netunit netunit..!
sem si představila, jak si tu tunim kafe jeheheééé
Dala jsem si ke kávičce koláček , tvarohovej - neměla bych, ale mňáááám. Sem na sebe hodná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 13:45
- Nahlásit
PetraK
nevim, ale nez propochani voci to radsi jednou ten energitak
udelej si poradne sypanej zelenej caj, nebo si udelej mate, to pre nakopava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:13
- Nahlásit
cernej caj
propochani voci
miluju ten tvůj tydlifoun, dycky mě rozesměje, co von vymyslí, co to bylo tudle, jak jsme se tomu řehtaly?
dala jsem si to kafe a koláček a zjistila, že kousek od haly, kde bude seminář je McCafééé, tudiž!! když to stihnu dřív, jak jsem si naplánovala, dovalim si tam pro jejich obří kafe a budu se tím na semináři udržovat v pohotovosti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:16
- Nahlásit
PetraK
tam maj dobrý kafe? já si jednou dala v mekáči a to byl děs
právě jsem si vobjednala tablet, tož další hračka do domu
ale musim se vobhájit, chci to hlavně na výukovou aplikaci na slovíčka, na googli ji maj a chci se s tim odklidit někam k sobě do ticha a ne jako v řevu u pc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:16
- Nahlásit
PetraK
sem si představila, jak si tu tunim kafe
tss by záviděli a přidali se
angličtinářky...co znamená když někdo začne konverzaci tímto:
Line, or dont match,friend.
Já vim že důležitá je souvislost ale tady žádná nejni před 14 dny jsme něco řešili ohledně výrobku s cizincem on to ukončil jako že OK. pak 14 dní nic a dneska napsal todle ??? nevim to zas je nějaká fráze kterou neznám asik... nemáte někdo tucha?
jo a není to rodilej mlufčí, naučená englisch takže překlepy jsou možný...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:27
- Nahlásit
http://www.extra.cz/10-veci-ktere-nevite-o-slovens ku-divna-zeme-co-ji-sfoukneme-v-hokeji-jako-svicku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:32
- Nahlásit
Fajka
Line, or dont match,friend.
tak to teda netuším, don´t match je že něco nepasuje nebo neodpovídá ne? není to jako že na tebe hází babu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 14:57
- Nahlásit
Fajka
taky jako Maya netuším, ale jsem už prt inglištinář - line může prý být i ve významu něco odmítnout nic jinýho tam neejni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2014 15:14
- Nahlásit
u toho google se dá platit jen kartou??? tom teda říkám podraaaz
|