Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:32
- Nahlásit

Fajka

němčouři si zas na nás vymysleli rychlovku..prostě nemožné napočkání, zázraky do tří dnů

a sakra no tak my se ozveme. Přijet bychom měli v sobotu.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:34
- Nahlásit

Vero
tak super že kadíte
holt je asi víc citlivka a blbějc snášel tu narkozu, už bude jen líp a líp

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:35
- Nahlásit

PetraK
si zas na nás vymysleli rychlovku..prostě nemožné napočkání, zázraky do tří dnů

a sakra

no joo ale to je fuurt...to neřeš, prostě až dorazíte a budete mít na nás náladu tak dejte vědít číf už se těší na pokec s nejakým dobrým papuuuuu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:36
- Nahlásit

cernej caj
neříkej, že bys nevydržela jeden víkend nějaký paření u kompu

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:36
- Nahlásit

Vero
jinak ráno jsme vyrobili (ááách plurál nebijte mně) bobka na první pokus
gratulace!!! essi to teda nejní blbý k tomudle gratulovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:38
- Nahlásit

Fajka
nemám žehličku tak to snad zvládnu ji někde zavíkend sehnat ale musím to nějak zmáknout, musím, ať se to se mnou furt nevleče.

PetraK
uz razite ted do jizerek o vikendu?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:43
- Nahlásit

o bože zachran mě, rádiu maj téma Avantýry a teď tam volal chlap historku, která je fakt exemplární příklad z kategorie To nevymyslíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:44
- Nahlásit

Maya
prepis!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:46
- Nahlásit

cernej caj
žehličku tak to snad zvládnu ji někde zavíkend sehnat
ty seš ta žehlička !!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 09:56
- Nahlásit

cernej caj
prepis!!
no těžko přepíšu jak to vyprávěl a ty otázky moderátorů a teda popravdě vůbec nechápu, co nutí lidi takovýhle věci vykládat do rádia
ale ve stručnosti šlo o to, že si to v 18 na nějaký pařbě rozdal ve trojce se sestrama, obě zbouchnul a oběma se narodily děti ve stejný den, jedný jedno a jedný dvojčata, moc výživný ty odpovědi na otázky typu Jak to vzaly holky když se to dozvěděly a povzdechnutí na závěr Jsem si jednou užil a teď léta platím na 3 děti taky stálo za to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:03
- Nahlásit

Maya
Jsem si jednou užil a teď léta platím na 3 děti taky stálo za to noto je fakt historka teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:07
- Nahlásit

Fajka

číf už se těší na pokec s nejakým dobrým papuuuuu
tak jooooooooo my taky se moc těšíme!!

cernej caj
uz razite ted do jizerek o vikendu?

jojo, vypadá to tak, vůbec se netěšim. Ale zvažujeme to zkrátit, kdyby náhodou bylo zapotřebí na štěně, když stejně není hezky, ale......... to štěně byl jen takovej záchvěv v pátek,kdy jsem postala Ešusí kopii, pětiměsíční Jenže se bojím, že nebudu mít tolik času, kolik bych si přála na oba.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:09
- Nahlásit

PetraK
no uvidíš, jak to bude... s blanimůrou ses taky bála a nějak to bylo, uvidíš, že nakonec to člověk vždycky dá líp, než čeká. Důležitý je hlavně toho rozhodnutí nelitovat, ať bude tak nebo tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

no uvidíš, jak to bude... s blanimůrou ses taky bála a nějak to bylo, uvidíš, že nakonec to člověk vždycky dá líp, než čeká. Důležitý je hlavně toho rozhodnutí nelitovat, ať bude tak nebo tak.

no já mám dost úzkou představu co chci štěněti a jí dát a to se myslím ale právě neslučuje s realitou - z časových důvodů. Se bojím, že by se mi tohle nepodařilo setřepat. Situace se změnila - dost výrazně. Neměla bych tolik času, kolik si představuju . Tohle teď musím sama v sobě urovnat, zda to půjde nebo ne. Vím, jak chci psa vychovávat, co mu chci poskytnout a co by mít měl. I jen kdyby bylo štěndo, bylo by to našponovaný, takhle by byli dva. A Blanka není fakt pes, kterej pozornost a činnost nepotřebuje, Nevím, asi ještě není čas. Přes to, že mě to v pátek hrozně zlomilo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:25
- Nahlásit

PetraK
jak říkám, hlavně se s tím rozhodnutím musíš smířit sama v sobě a nelitovat toho potom, ať tak nebo tak, protože to nakonec nebude moc dobrý.

A sice chápu, že štěnisko nalomí, koho by nenalomilo, pokud by snad i zvažoval... ale jen pro ten roztomilej kukuč se nesmíme nechat zlámat, pokud to fakt necítíme a štěnisko určitě dostane milující domov i když nebude u tebe.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:27
- Nahlásit

PetraK
Zas vem do úvahy to, že část energie by pravděpodobněa vypustili spolu a k tomu by se prcek od Blanky mnoho důležitého naučil bez tvého přičinění. Rozhodně by to nebylo jako mít jenom Bláňu a jenom prcka. Jen si vezmi, co všechno ona převzala od Eše...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:37
- Nahlásit

birma
tak v tomhle mas urco pravdu, ale bych rekla, ze s timto petraK asi trochu pocita v tech svych uvahach, myslis, ze ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:44
- Nahlásit

birma
tomu by se prcek od Blanky mnoho důležitého naučil bez tvého přičinění
s tím souhlasím na 100%

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:45
- Nahlásit

tak ve čtvrtek budu mít dovolenou, dopoledne reklamace routru, odpoledne reklamace kamen, bude to moc výživnej den, navíc jsem v těch kamnech už 14 dní netopila, to bych lekla vedrem, tak doufám, že se předvedou jak maj a routr nápodobně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:48
- Nahlásit

Maya
no to su teda taky zvedava

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 10:53
- Nahlásit

cernej caj
no hlavně s tím routrem říkám Jste mi to instalovali vy, tak doufám, že to bude v rámci reklamace zdarma a prej Když to bude špatná instalace, tak zadarmo, když to bude závada routru, tak placený, tyyy woe, jako bych já lama měla poznat v čem je problém, mi může technik nakukat co chce, takže je jasný, že to zacvakám

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:01
- Nahlásit

cernej caj

roztomilej kukuč se nesmíme nechat zlámat, pokud to fakt necítíme

no já to tak cejtila a cejtím, Jen.... jsem asi moc přezodpovědnělá. A taky vím, jak to bylo super mít to hafo možností se mu věnovat. Co všechno se dokázal naučit.
birma
Zas vem do úvahy to, že část energie by pravděpodobněa vypustili spolu

o tohle mi ani tak nejde, jde mi o prostor k učení

a k tomu by se prcek od Blanky mnoho důležitého naučil bez tvého přičinění

tohle je hodně silnej argument pro, hodně silnej. Vím to. Taky i proto to se mnou tak lomcovalo, či lomcuje. Protože vím, že ono by se od ní mohlo strašně moc učit. Já mám strach, že ten čas bude nedostatková veličina. Vím, jak báječnej pes se dokáže vychovat, když je k tomu prostředí a čas, jak rozvinout se může, je báječný pozorovat jak moc jsou inteligentní, když se jim k tomu dá příležitost. To bylo to, co mě s Ešusem hrozně bavilo, huž jsem to tu psala mockrát, to že člověk vidí, jak se posouvají dál, čeho všeho jsou schopný, když jim tu možnost dáme.

Jen si vezmi, co všechno ona převzala od Eše...

já vím, vím, vím, hrozně moc to vím, usmívám se, jak to postupně vylejzá na povrch

a ještě jedný věci se bojím........ ale hodně. že prostě přijde najednou zdravotní zlom a bude to v řiti. Myslím tím, že třeba bude potřebovat Blanka víc než jen klid na spánek. A jak to pak udělat?:confsued: oba by měli být s námi společně a si to neumím představit.... já vim, moc přemejšlím dopředu...... ale nechci kvůli nim něco špatně načasovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:03
- Nahlásit

Maya
dopoledne reklamace routru, odpoledne reklamace kamen, bude to moc výživnej den, navíc jsem v těch kamnech už 14 dní netopila, to bych lekla vedrem, tak doufám, že se předvedou jak maj a routr nápodobně

ty jo, to bude fakt výživný teda. hele a prosím Tě jestli už jsi to tu psala podruhý a já to zas neviděla - CO ty kamna nedělaj? My jsme taky měli ty první kamna ne úplně v cajku, ale Brtnik si to pošteloval, páč říkal, že si nedovede představit, jak to reklamovat (že by někdo jako přijel na chalupu a tam se to řešilo a pak znovu odvezlo, přivezlo.... tak nám nic jinýho nebzylo)

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:06
- Nahlásit

PetraK
a ty máš tedka nějak dělší prasovní dobu, či co se stalo s tím časem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:15
- Nahlásit

Vero
a ty máš tedka nějak dělší prasovní dobu, či co se stalo s tím časem?

no ráno jsem to měla volnější a taky nebyl problém třeba v případě potřeby v poledne zajet domů,navíc tady se častějš stane, že je zapotřebí tu zůstat dýl. a hlavně nevím, jak by to bylo s delší dovčou právě. Já jsem měla představu, že se s Brtníkem prostřídáme po týdnu a já bych si pak brala půlky dní dovči - nevím, jestli mi tu na to kývnou. A pak taky fakt s Blankou jedu regulérně všechno co s Ešusem, ona je hrozně do všeho dychtivá - v některých ohledech víc než on, jako by doháněla. A bylo by mi líto jí to o připravit , ona je velmi pilná studentka.
Já vim, sakra, děsně si to komplikuju. Jsem kretýno v tomhle.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:26
- Nahlásit

PetraK
Já vim, sakra, děsně si to komplikuju
seš přesně jak já, vymejšlíš všechny možný i nemožný scénáře a pak už vidíš jen ty katastrofy co budou, já tě fakt chápu, člověk si nemůže pomoct, holt lidi, co nic takhle neřešej, to maj v životě jednodušší, protože popravdě co tak vidím kolem, tak většinou se všechno vyvrbí celkem dobře

CO ty kamna nedělaj
spíš dělaj, cvakaj blbky, vzadu uprostřed jsou uvolněný plechy, který by teoreticky mohly cvakat, ale vůbec netuchám, jestli tam tak maj bejt a nebo ne a nebo se mi zdá že by mohl dělat plech pod horním kachlem, jako kdyby to šlo, tak si to taky opravím samodoma, ale tohle jsme fakt vůbec nepřišli na to co by mohla bejt příčina
no oni přímo v záručáku mají napsáno, že reklamace se podává podáním dokladů o koupi a popisu závady prodejci, tak jsem to udělala, napsala jsem dopis, že kamna cvakaj a teď se ozval nějakej chlap, že přijede, tak nejspíš od výrobce, popravdě mě teda ani nenapadlo, že by se ty kamna měly někam vozit, když jsou zapojený do komína

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:26
- Nahlásit

PetraK[i
]no já mám dost úzkou představu co chci štěněti a jí dát a to se myslím ale právě neslučuje s realitou - z časových důvodů. Se bojím, že by se mi tohle nepodařilo setřepat. Situace se změnila - dost výrazně. Neměla bych tolik času, kolik si představuju . Tohle teď musím sama v sobě urovnat, zda to půjde nebo ne. Vím, jak chci psa vychovávat, co mu chci poskytnout a co by mít měl.[/i]
Petro, přála bych ti, aby řešení pro které se rozhodneš bylo to nejsprávnější.

Přes svojí zamilovanost do budoucího našeho štěněte jsem jak na houpačce. Paradoxně v dobu jeho pořízení budu mít času dost, ale sráží mě k zemi strach o to, abych ho uměla správně vychovat. Připadám si jak na lochnesce.

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:28
- Nahlásit

vero, gratuluju k bobku.

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:32
- Nahlásit

grimmh
díky i tobě za gratulace

PetraK
tak mě ty podmínky tvoje nepřipadají až tak extrémně horší, myslela jsem, že třeba máš pravidelně práci o 2 hodiny dýl...
a třeba by něco zastal Brtník?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2014 11:34
- Nahlásit

Maya
seš přesně jak já, vymejšlíš všechny možný i nemožný scénáře a pak už vidíš jen ty katastrofy co budou

ano ano, a to určitě nemáte na mě, holky

ale zrovna ty Mayo takhle teda vůbec nepůsobíš

<< 1 ... 2826 . 2827 . 2828 . 2829 . 2830 . 2831 . 2832 . 2833 . 2834 . 2835 . 2836 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání