| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 20:04
- Nahlásit
kachna_
živě si představuju, jak při příjmu důrazně odmítáš canisterapii
birma
Hele, a nedumala si treba o tech bachovkach? Nechat mu neco na miru namichat, na tyhle jeho stavy, by to mohlo castecne pomoct.
Psychicky náročný pro mě je to dost podobně...
Vydrz, prtka, vydrz, zase bude lip.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 20:09
- Nahlásit
Fifi
nedumala si treba o tech bachovkach?
jj dumala, ale už se to zdálo lepší. Po pár dnech klidu je holt bezpečnější jít na procházku s odjištěnym granátem, než s Adamem.
Ještě jsme potkali kamarádku, ta má z útulku dvě mrňavý fenečky, tak jsme šli spolu. Napřed chválila, jak Adam vypadá, pak pronesla, že má takovou teriéří hlavu a pak mi vyprávěla, že na ZOOM šel nějakej vědeckej pořad o psech a tam říkali, že teriéři jsou nejhorší
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 20:27
- Nahlásit
birma
že má takovou teriéří hlavu
To rikam furt.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 20:53
- Nahlásit
birma
hlavu vzhůru, však ono to zas bude lepší.
ale pravdou je, si myslim, že když vnitřně akceptuješ, že magorem zůstane, tak ti to může ze všeho nejlíp pomoct to dál posunout pozitivním směrem.
Fifi
To rikam furt.
no žejo. já ani nevím, jak v útulku přišli na to, že to je kříženec NO.
cernej caj
připojuju se k vysílačům tvé osoby k dochtorovi!
nebéš chtít něco od barona?
denyk
doufám, že už se ti dejchá líp.
grimmka (se omluvuju za zkomolení ) může mít pravdu- psychický vypětí přece astma ovlivňuje- nebo tobě ještě nikdy?
opatruj se.
dnes jsme dali už větší vycházečku, moc pěkně bylo.
jen kdyby mužík neved zdravotně pesimistický poznámky......
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 21:07
- Nahlásit
Vero
dnes jsme dali už větší vycházečku, moc pěkně bylo.
At je laskave prestane vest, to se proste nedela, hazet flintu do jecmene predem! Naplacej mu, muzikovi!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 21:15
- Nahlásit
Fifi
Naplacej mu, muzikovi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 21:20
- Nahlásit
Fifi
To rikam furt.
Ale ještěs mi k tomu nedodala tu informaci, že teriéři se vlastně skoro nedaj vychovat
Vero
když vnitřně akceptuješ, že magorem zůstane, tak ti to může ze všeho nejlíp pomoct to dál posunout pozitivním směrem.
Ale jo, je mi jasný, že to nikdy nebude pes, kterýho bych nechala si byť pod dohledem hrát s dítětem, nebo pobíhat na cyklostezce. Ale nad určitou míru už je to fakt hodně obtěžující a nebezpečný...
nevšímej si ho a buldozerovi zacpi uši, ať to vůbec neposlouchá takový věci!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 21:23
- Nahlásit
birmaAle nad určitou míru už je to fakt hodně obtěžující a nebezpečný
však to zas dostaneš pod kontrolu. holt má Adámek fůru energie.
buldozerovi zacpi uši
ten to neslyšel
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 23:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
Tak sem se dneska dozvěděla že Fajuška už nemá největší konkurentku vod sousedů. Když si před cca třema rokama vjely do kožichu tak skončily obě u veta...Už jsem jí par dní neviděla a zrovna dneska soused přišel k nám tak sem se ptala. No a že prej už byla stará hluchá a blbla, šla prej po náklaďácích (no ale to šla od malička) a ted nově i po jejich ani né dvouletým děcku... tak aby se prej něco nestalo musela pryč ... ech jo... přitom už to je jejich druhý a s prvním problém nebyl..no dobrá..ale už se hledá nástupce ...prej asi německej ovčák..a že prej hned na jaře se postaví kotec a dá se ohradník (nemaj plot) a na krk dostane elektriku...že prej když jí dostane hned eště malinkej tak si na ní krásně zvykne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 23:16
- Nahlásit
kachna_
budu si užívat arteterapii....
živě si představuju, jak při příjmu důrazně odmítáš canisterapii
vy ste pani strašná koza křížená se stračenou !!!
se tu tlemím jak pako!!
birma
Protože říct mi dneska někdo, že mám hezkýho psa, tak mu vrazim konec vodítka a zdrhnu hodně rychle hodně daleko...
nikdy nikomu nebudu říkat že má hezkýho psa ! už vážně nikdy !!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2014 23:49
- Nahlásit
Fajka
koukám že tam máte takový milý lidi jako u nás
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:05
- Nahlásit
Mórgen,
pátečéééék
u nás bylo včera tóže moc hezky a na sluníčku dokonce teplo.
Byla jsem nabalená jak Eskymák před vstupem do ledové jeskyně, takže jsem si sundala bundu a seděla na louce za bytovkou, zatímco se milostpán pokoušel prohrabat se do NDR , rval se ale statečně, bral hlínu i tlamou, jak se tam kochám, najednou půlka psa pod zemí .
Pak jsme ještě u rabníka pozorovali volavku popelavou, jako dělala sádrovou, že tam jako není Venku mi bylo líp, ale jak jsem přišla domů tak zase nic moc, tak jsem si šla na hoďku schrupnout no a teď už je dobře. Není to nic moc pocit, nemoct se nadechnout....
Fajka
eště malinkej tak si na ní krásně zvykne
magoři neuvěřitelní
birma
jj přesně taky jsem myslela na bachovky.
Něco podobného mají i tadyk http://www.dokonalalaska.cz/e-shop/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:16
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Marodi, doufám, že o víkendu budete mít rozum a léčit se.
Včerejší podvečer jsem si pěkného počasí neužila, bo jsem seděla v nemocném vlaku, kterému vypadla šťáva a než to opravili, trvalo to věčnost. Navíc se díky elektrifikaci jezdí jen po jedné koleji (druhá je vytrhaná), takže jsme způsobili masakr v podobě nádraží ucpaného zpožděnými vlaky a nas.anými cestujícími.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:18
- Nahlásit
denyk
Dnes bude už určitě líp a na víkend si naplánuj nějaký pěkný program.
Bukíska od hlíny bych chtěla vidět Muselas ho vykoupat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:29
- Nahlásit
Maya
jako jestli myslis sit pres elektricky rozvody, to moc novinka neni, to uz se umelo pred 10ti rokama, ale musis byt na jednom obvodu... no ale su zvedava teda, az s tim prijdou, jaky to bude, a jestli ti to pomuze
jinak sem delala test - vazila sem se kazdej den a rozhodne v patek nevazim min, nez predchozi dny. akorat vazim o 3kg vic od posledniho vazeni, coz bylo nekdy pred vanocema, akze sem to evidentne nemela vubec delat
birma
tak snad jeste casem se to zpravi zcela... ono jestli to taky neni tim, ze je tak akcni a kdyz proste nema dost akce, vybiji si to takto...
Vero
no ted asi ne, ale dekuju za nabidku... finance su ted dosti na suchu.
Fajka
tyvole, to sou fakt lidi magori uz ve fazi, kdyz o tom jen premysli...
denyk
jak ti je?
grimmh
tak to nic moc zazitek teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:33
- Nahlásit
kachna_
a kachne vse nej k svatku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:37
- Nahlásit
grimmh
už leze slůňo bude hezky
Nekoupala jsem ho, vižláci mají výhodu, že jsou docela
bezúdržbový, takže než jsme došli domů, všechno mu opadalo,
zůstalo jen trochu hlíny na rypáčku
Měl nějakou divnou noc, chlapec, furt cpal ke mně hlavu, dotýkal se mně tím studeným čumcem a funěl mi do obličeje.
Taky ze spaní chvíli vrčel
Je to pipík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 07:53
- Nahlásit
denyk
to musel byt cumacek teda ke me se v noci tulil tim, dost blbe na to, abych se mohla jakkoli otocit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:10
- Nahlásit
rumštajn
zase v kolbence a to to vypadá, že bude zase tak hezky jako včera, chjo
zajímavý stránky http://www.rozpocetobce.cz
cernej caj
jako jestli myslis sit pres elektricky rozvody
to asi ne, jestli jsem to dobře pochopila, tak jde o nějakej přístroječek, co prej vypadá jak vůně do zásuvky a úplně stejně se lupne do zásuvky a ten chytne ten signál a přepošle ho dál, tudíž jakoby rozšíří dosah routru a nebo signál pošle jinudy, teda jako u nás místo skrz kamennou zeď stropem
no uvidím, každopádně dobrý že se to nejdřív vyzkouší než to koupím, doufám, že to klapne, maník říkal, že to dohodne ve firmě a pošlou mi sms, kdy ve čtvrtek dorazí, jsem mu říkala, že budu doma až odpoledne a zatím žádná sms nepřišla, tak když tak tam v pondělí zavolám co jako je, protože ve čtvrtek by se mi to fakt hodilo, jdu na kontrolu k dochtoroj, takže bych si nemusela brát dovolenou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:15
- Nahlásit
Maya
no prave, to vypada jako vune do zasuvky, clanek
ale prave supr, ze ti to napred ukaze a kdyz to nepude, tak ti nekoupis zbytecne.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:24 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Všem Lenkám všechno nej
Deny, já ti to tuli,tuli s Buk.v posteli stejně závidím. Na to já nemám šanci - fretku Elišku, tu bysme zalehli a až si (snad) někdy pořídíme vižlí holčičku, tak mám předsevzetí, že do postele ne, i když mi bude krvácet srdíčko. Já jí to vynahradím s mazlením přes den při odpočinku mezi cvičením
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:26
- Nahlásit
cernej caj
no prave, to vypada jako vune do zasuvky, clanek
aha, no to by mohlo bejt ono, jestli to dobře chápu, tak k tomu se dá nějak připojit i přímo přes kabel do dalšího adaptéru v zásuvce, což by mohl být ten net rychlejší než přes bezdrát, na tu telku by to bylo lepší, se na to když tak zeptám až s tím dojde
jenom doufám, že pak budu mít alespoň nějakej signál, jinak by muselo dojít na variantu tahání kabelu přes celej barák a doufám, že pak na konec toho kabelu jde připojit těch zařízaní víc když už by s tím byla takový práce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:30
- Nahlásit
cernej caj
koukám, že i ta cena odpovídá, říkal cca 1500, tak to bude asi ono http://www.alza.cz/tp-link-tl-pa4010p-starter-kit- d423600.htm
já má ten routr taky tp, takže by to i mohlo fungovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:36
- Nahlásit
Maya
tak samo sou různý typy a tak, ale princip podobnej, taky navíc tam musí ten signál nějak přivést a odvést z té zásuvky.
na konec kabelu bys kdyžtak v poho dala další router.
no uvidíš, tp link je jedna z velkejch firem zabývající se síťovejma prvkama, ale není jediná a podle ceny nepoznáš nic
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:52 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
kachna
vše nej k svátečku a jednu osobní jarní kačicu jen pro tebe
Ochutnala jsem ty Juhoslovanské rezy. Jsou moc dobré, příště by to teda chtělo trochen víc rumu
grimmh
taky jsem si říkala, psa v posteli, nevím nevím....ale když jsem sama, tak tam prostě je. Když u mě byl přítel, tak Bukís spal v pelíšku u postele, vůbec se necpal nahoru, byl v pohodě, jen ráno, když zjistil pohyb, začal ťukat ocáskem a chtěl se mudlovat
cernej caj
dost blbe na to, abych se mohla jakkoli otocit
tohle miluju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:54
- Nahlásit
cernej caj
no jo, tak hlavně že sou nějaký možnosti a snasd se to nějak nakonec vyřeší
von i ten můj tablet prej umí nějak fungovat jako hot spot na wifinu
ale jinak je to super věc, akorát si s tím připadám jak debil, celej večer studuju co a jak s tím, jak vůbec tam nějak uspořádat ty aplikace, k foťáku jsem se ani nedostala jak s tím zacházet a pak to vezme do ruky 10letej synovec a umí s tím všechno během 10 vteřin
ale s googlím obchodem se mi to nakonec propojit podařilo, jen jeslti sem to dobře pochopila, dá se tam platit jen kartou, asi sii jí budu muset nechat na ty platby přece jen odblokovat, dá se tam prej nastavit limit, tak když si tam dám 3 stovky nebo tak nějak, tak snad by mi jí nikdo nevykrad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:55
- Nahlásit
kachna má svátek?
tak to taky přeju všechno nejlepší!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 08:55 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
říště by to teda chtělo trochen víc rumu
tohle miluju
ty mas narozdil ode me jednu vyhodu... pac tobe se nestane, ze by te druhej pes blokoval jeste z druhy strany
edit
Maya
dyt sem kachne prala uz rano
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 09:10
- Nahlásit
cernej caj
dyt sem kachne prala uz rano
fakt? tak to mi nějak uniklo, já taky poránu vnímám jen napůl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2014 09:14
- Nahlásit
Maya
no tablet umi vetsinou wifi hotspot, i telefony s androidem to umi, ale musis byt pripojena k tomu netu... a wifinu bud pouzijes jako prijimac netu, nebo vysilac a pokud vysilas, musis prijimat signal treba pres simku... takze bych to nevidela, ze ti to pomuze
|