Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:01
- Nahlásit

ste husy šecky se tu tlemim jak pitomá!

cernej caj
Kamoska zmatene rika: suseny morce
ještěže se neptala mě..bo není to tak dávno co sem četla že morčata se chovali na maso a jedlo se to bo to má křehké masénko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:02
- Nahlásit

PetraK
Ona dela ve sklizenu, obchode s farmarskym zbozim a prave znala jen sortiment masnyho koutku tak si rikala, ze to nekde mit muzou

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:05
- Nahlásit

cernej caj

ze to nekde mit muzou

strašná představa, že si jde někdokoupit sušený morče

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:07
- Nahlásit

Však my slováci často obedujeme "morčacie prsia"

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:12
- Nahlásit

denyk

jo morčacie bylo to prvé čo ma napadnulo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 16:38
- Nahlásit

denyk
Tak je fakt, ze morcacie je v prvnim okamziku taky sok nez to cloveku dojde, pokud to nezna

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 17:33
- Nahlásit

Vy ste kraveny! Suseny morce... A najust budu psat bez diakritiky, at ste zmateny!

Joo a dodatecne PetraK preju VSEEECKO NEJ k svatku!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 19:41
- Nahlásit

tedy chvíli tu nejsem a tady husy, kozy a sušený morče
Fajka
morčata se v Jižní Americe žerou furt, prodávaj je pečený na ulici vcelku na špízu a prej sou moc dobrý, no nevím, náš Pišta zatím žije
PetraK
taky přeju všechno nej dodatečně k svátku, jakože tohle jméno fakt vůbec nevím kdy je

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 19:51
- Nahlásit

Maya
prodávaj je pečený na ulici vcelku na špízu a prej sou moc dobrý, no nevím, náš Pišta zatím žije
Zatim... U vlku zerou vetamix, u mayu to budou morcata.
A teda ja coby mala vencila perdela a slecna vencila morce. To byla velka klika, ze ho ubranila, mezi panelakama... Clovek to tak nejak necekal.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 20:05
- Nahlásit

Fifi

hele paní, tak ať to zejtra dopadne co nejlíp!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 20:28
- Nahlásit

Vero
Dikuju, i dalsim, uz z toho mam srajdu, nervni. Abych mohla byt zitra pevnou toporou, musim si stres vybrat dneska. Kdyz sem ja sla na slepaka, takhle nerv sem nebyla, u coklu sem hystericka.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 21:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Stále doma nic nového pod sluncem... nestíhám vůbec nic, jsem permanentně utahaná, naštvaná a těším se na klid... Snad se ho brzy dočkám, jinka mi klepne pepina... Nicméně jedno pozitivum mám .... Mám umytá okénka a vyprané záclony, páč výjimečně Vilém včera dorazil brzy domů, tak dělal véélikou uklízečku a krásně okýnka vypulíroval

Fifi
krásné fotečky!!!! Jsem ráda, že se ti líbilo a hlavně, že jsi si cestu užila a počasí jste měli supéér
Zítra držím palečky a moc na vás budu myslet!!

Jinak nedočítám, fakt nestíhám a ani na to nemám, se omlouvám ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:09
- Nahlásit

Bré večír,

takže

-velkej nákup - HOTOVO
-velký venčení psůch - HOTOVO
-výroba kečupu - V PROCESU, skoro hotovo, ešče se to nevyvařilo, dodělá se zítra, ale to už je jen docmrndáfka
-výroba psího sulcu - V PROCESU skorohotovo- vaří se, ešče chvílu vařit bude
-vyluxovat, vytřít, umýt socku? - HOTOVO

A já taky hotovo, jdu si nalít růůůžové chlazené

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:15
- Nahlásit

PetraK
-velkej nákup - HOTOVO
-výroba kečupu - V PROCESU, skoro hotovo, ešče se to nevyvařilo, dodělá se zítra, ale to už je jen docmrndáfka

si nechutna
Ja mam taky hotovo, Ag procesana, predoperacne poupravena.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:19
- Nahlásit

Jo Ešus měl dneska den teda , už mu dochází výhoda dvou psůch , tak jsem mu kapek zatrhla tipec a vokázala mu, že to ešče dávám (ale někdy je to záhul, jenže to mu neřeknu ) Byli jsme dvě hoďky v civilizaci, měla jsem možnost u obou pocvičit vnímání ve společnosti cizích psůch. Co šlo hezky oběma, to bylo odložení, jak ležej, tak to je fajn. Asi budou muset celou procházku ležet . Ne, jen jsem to zkoušela, co a jak Blandíra ,a le dobrý, překvapila. Pak chtěla sežrat Ešusovu kámošku bloncku, tak to sem zase překvapila já jí , pak jsme potkali kočičkůůůů. Ještě že mám voči i za rohem, viděla jsem jí dřív a byla nachystaná, totál vypnuto, myslím, že by do ní šla. Tak jsem toho využila, ešče že vona je tak úplatná svině zabijácká , nakonec se podařilo, že vnímla, dívala se na mě a v klidu jsme odešly. Ovšem být navolno, jsem zase jednopsí, to je mi jasný

Maya
taky přeju všechno nej dodatečně k svátku, jakože tohle jméno fakt vůbec nevím kdy je

klídek ženy, já mám svátek stejnak už v červnu
Fifi

VSEEECKO NEJ k svatku

chm, tim si mě nekoupíš, já čekala minimálně hrací otvírací přání přímo ze Skotska poslaný

U vlku zerou vetamix, u mayu to budou morcata.

uz z toho mam srajdu, nervni.

chápu, myslim na vás baby

brut

páč výjimečně Vilém včera dorazil brzy domů, tak dělal véélikou uklízečku

hoj Brůtindo , je hodnej, vyřiď mu to, ať mu furt jen nenasazuju psí hlavu, jak si myslí , hodnej o to víc, že asi taky toho má plný brejle, takže to byl výkon.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:20
- Nahlásit

Fifi
si nechutna

sem, páč jsem právě sežrala balíček švárcwaldský šunky. Na jídlo čas nebyl teda

Ag procesana, predoperacne poupravena.

pipi malá, zvládnete to , neboj, bude to gůt, jo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:33
- Nahlásit

PetraK
klídek ženy, já mám svátek stejnak už v červnu
A ze si peces sloni lejno az tedka?
Ještě že mám voči i za rohem, viděla jsem jí dřív a byla nachystaná, totál vypnuto, myslím, že by do ní šla. Tak jsem toho využila, ešče že vona je tak úplatná svině zabijácká , nakonec se podařilo, že vnímla, dívala se na mě a v klidu jsme odešly. Ovšem být navolno, jsem zase jednopsí, to je mi jasný
To je dobre, ze koukas zarohem, snad to vychytas i nadale. Dneska cuzy provokovala tribarevna mici od sousedu, je zvykla na psa a tak se sla opalovat k nam, pred plot. Ty tri mely malem infarkt, ona naprosto v poho, kdyby mohla, slunecni bryle si packou ladne nanda.
páč jsem právě sežrala balíček švárcwaldský šunky.
To je tragedije nejaka? Ja zeru ze stresu prubezne, krom hlavnich jidel stale neco dobam, a neni to sunka. Naposledy arasidovy krupky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:40
- Nahlásit

Fifi
ze si peces sloni lejno az tedka?

protože v červnu sem si nevzpomněla

ona naprosto v poho, kdyby mohla, slunecni bryle si packou ladne nanda.

tahle šedomourka hezká taky, ležela a vyzývavě čuměla, ani se nehla, natuty věděla, že je čokl jištěnej udidlem a Ešus si jí nevšímal, tak co by řešila.

Kečup rozmixován, propasírován, provařuju.

To je tragedije nejaka?
no ani ne, ale mohla jsem to dát aji bez toho žrádla. nějak extras hlad nebyl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:51
- Nahlásit

PetraK
ale mohla jsem to dát aji bez toho žrádla. nějak extras hlad nebyl.

Takhle ja zvladala typical scottish breakfasts, pri pohledu na vejce, slaninu a haggis se mi navalilo, ze max toast nasledoval.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 22:58
- Nahlásit

Fifi

jééé moje oblíbená snídaně!! MIluju snídaňu na vidličku

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 23:07
- Nahlásit

PetraK
MIluju snídaňu na vidličku
Kazdymu, co jeho jest. Zrat po ranu prejt ci jiny mastnoty, nedejboze na vejcich michanych ladne pokladeneho lososa, to bylo fakt prilis.
No nic, jdu zkusit zahnipnout, at jsem rano ta topora silna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 23:19
- Nahlásit

Fifi

lososa ne, ale jinak flákotu jo-o.

Přeju maximalisticky klidnou noc jak je to možný a zítra se pak ozvi.

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 06:41
- Nahlásit

Mórgen čtvrteční,

Fifi
myslím na vás a držím fšecky palčáky, moc

Houbičky jsem nenašla, jen pár šediwek, ty sbírá kámoška, tak jsem jí je předala. Jinak bylo krásně odpoledne, tyhle teploty mi max. vyhovují, moc těším na podzim.
A našla jsem klikráka, hurá, tak začneme na tom makat, až bude třá pršáť a budem doma.
Bukís se v noci asi 100x vzbudil, cestoval po bytě, klepal ušima , asik ten úplněk, nebo co

PetraK
vyprávěla jsem Tomovi o huse f koupelně, smál se jak blásen . On se umí smát krásně, až mu slzy tečou

a fšecko si stihla, dostaneš taky pičkůtky

jdu si nalít růůůžové chlazené
ani černé nevyrábí, že

s tím klikrákem, mohla bys mi pak plís písnout, (až budeš mít chviličku) jak pokračovat dál po "naklikání" ?
třeba: "klik-cvik-pamlsek"?

cernej caj
potřebuju trochen nafackovat, ty byliny od Barona, jsem ti ještě neposlala, a to jsem si vždycky zakládala na tom, jak jsem spolehlivá .
Nicméně za měsíc přijedeš, chceš ho ešče poslat, nebo si ho odvezeš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 06:52
- Nahlásit

brut
Mám umytá okénka a vyprané záclony, páč výjimečně Vilém včera dorazil brzy domů, tak dělal véélikou uklízečku a krásně okýnka vypulíroval

no vidíš, a co bys ještě chtěla? máš čistá okna, tak s edívej ven a nesleduj doma ostatní binec

PetraK
-velkej nákup - HOTOVO

magore

klídek ženy, já mám svátek stejnak už v červnu a já si řikala, že by včera jako bylo petry ale svátek uklízecích magorů by tam být klidně mohl

Fifi
To je tragedije nejaka? Ja zeru ze stresu prubezne, krom hlavnich jidel stale neco dobam, a neni to sunka.
ano ano, znam... ja vetsinou cokoladu, sladky, zmrzlinu... posledne to byli 3 rozsekany broskve asi ve 200g salka... proc si sakra to vystresovany telo rika o takovy veci, kdyz mi je z toho navic zle jak psovi? no takze pak vecer sem si to odpikala jeste

hele ale v tom farmarskym obchudku maj maslovy skotsky susenky. MNAAAAAAAAM. To je jen spousta masla a trocha mouky. Miluju je.

co je presne ten hagis? to je neco z ovci?

tak su zvedava co teda bude za vysledky. A du cist... a v 10 se uz budu dekovat. budu vas tu ale kontrolovat z mobilu, ale prej na vetsine trati ma signal jen paegas, tak holt asi jen z kempu

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 07:14 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

brut
a co paciná, už je to lepší paní ?

a nemáš cestu "kolem" někdy?

černej čaj
objednala jsem totok, třeba něco vyberem, až budeš tadyk
f Prdelajz http://www.kosmas.cz/knihy/141368/ceskosaske-svyca rsko-nejkrasnejsi-turisticke-trasy/

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 07:34
- Nahlásit

Fifi
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrržíme!!!

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 07:40
- Nahlásit

černej čaj
a v 10 se uz budu dekovat
užij si toooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 08:01
- Nahlásit

denyk
Odvezu knizka supr, tak su zvedav.

Vypad me net na pc. Potrebuju si vyfotit cestu z nadru do kempu, jinak se na tech 3km 8x ztratim

Ja vubec nechapu, ze mam obcas stres ze sou psi hodne sami doma. Vokoun bud chrape na betli nebo volizuje plachtu a ferina je rozplacla na dlazbe a zvesela me ignorujou. Tak snad ferinka aspon nabira sily

denyk
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 08:17
- Nahlásit

cernej caj
ze mam obcas stres ze sou psi hodne sami doma
to já mám tak a často...ikdyž mi spoustu lidí říká, že nezná nikoho, kdo by se psu polik věnoval....

A asik jsem se zamilovala...do Gulivera
je zhruba f půlce stránky....jen nevím, jak by se líbil Bukíšovi
http://usackove.webnode.cz/prodej/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2013 08:23
- Nahlásit

denyk
nojo, ale ja su fakt zrovna takovej ten extrem, co je casto pryc i 14h denne... ale tak aspon sem je poradne vycesala, coz melo relativne kladnou odezvu i o ferinky, i ocas prezila, at nejede jak bezdac. Vokoun typicky kazdou cast, na kterou sahnu hreben pristavi hned pod ruku

guliver moooc roztomilej. Vubec vseci moc krasni. Co vubech kachno kralici? zustali ji nejaci?

<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání