| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:03
- Nahlásit
Maya
to dostanes seznam veci, ve kterych se mas ohodnotit a pak te v nich ohodnoti sef a pak se pobavite jak to vidite navzajem, proc tohle hodnoceni a ne tohle a tak. stupnice 1-5, 3je prumer. Pro me je cil byt prumer aspon, a zvladat veci kdyz ne suprove, aspon dobre. Tohle hodnoceni ma dlouhodobe vliv na premie, plat a to, jestli hrozi vyhazov
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:22
- Nahlásit
cernej caj
to jsou ty moderní vymoženosti, já teda nevím, ale u nás má vliv na premie a vyhazov to jak si kdo dělá svojí práci a to šéf vidí i bez známkování jestli děláš průsery a nebo tvoje práce běží jak má
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:23
- Nahlásit
Maya
jak si kdo dělá svojí práci a to šéf vidí i bez známkování jestli děláš průsery a nebo tvoje práce běží jak má
přesně, buď je práce a schopnosti vidět a nebo není.
Tohle mi přijde jak ťululum na makovici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:29
- Nahlásit
znáte? to je tak hezky blbuvzdorně udělaný, kousek od nás je i hodinový manžel http://www.kdomitoudela.cz/
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:32
- Nahlásit
PetraK
Tohle mi přijde jak ťululum na makovici
to bé asi ňáká moderní metodika
ale hlavně že jinak je šéf rozumnej.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:34
- Nahlásit
Belgičáci...
bych blila z těch lidí fakt už dneska
https://www.facebook.com/pages/M%C4%9Bstsk%C3%A1-p olicie-hl-m-Prahy/242574255818322
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:38
- Nahlásit
mrknu taky doma. Sme americka nadnarodni firma. Tohle prislo pred par lety a tak s tim musime zit. Ale protoze sef vidi jak delas, tak te hodnoceni neprekvapi pac mas prubezny pohovory kde ti sef rika zda pohoda nebo ne. Vpodstate to vsemi chapem jako nutny zlo ale hlavouni chcou jednotkej jasne srozumitelnej system, takze jak ve skole. 3 je dycky 3ka proste atd. Pokud delam svou praci dobre, je to supr. Muzu ji ale delat vyborne anebo blbe. Prvni extrem na tebe dlouhodobe klade vyssi naroky tak je treba se mu vyhnout ackoli prinese kacaky navic ale na infarjt uz padla spousta prepracovanejch lidi a druhej ewtrem znaci prijit o praci, ktera me az na ty blby casti bavi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:38
- Nahlásit
Maya
heej, neznám a možná se bude někdy hodit mojí ségře, díky,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:40
- Nahlásit
Vero
to bé asi ňáká moderní metodika
joo, to měli u Brtníka svýho času taky, jenže on jak všechno odmávne, uďělal z toho takový rozšambó, že to prostě zrušili
cernej caj
ale hlavouni chcou jednotkej jasne srozumitelnej system, t
ano hlavouni tupý emerický, kterým nestačí normální hodnocení šéfa a musej to mít polopaticky, pomooooooooooooooc svět se v řiť obrací
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:40
- Nahlásit
denyk
To je fakt des todleto...
Co darek pro pritele? Co mas nakonec?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:43
- Nahlásit
cernej caj
aha, tak to je americkej systém, tak to už se nedivím takový vymyšlenosti
denyk
humus, ještě že je pani našla chudinky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 15:46
- Nahlásit
denyk
nemám gezichtbůk, tak se naščestí nerozčílim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 19:41
- Nahlásit
Rrrumstajn.
Se tu nasmivam jak blbecek.
PetraK
viď? měsíc jako prt a mi přijde, že jí už navíc máme hrooozně dlouho. přemýšlím, co jsme se obě tak za tu dobu naučily:
čekat před a za dveřma
pomaličku zdvihat tlapky na utírání !! (dneska ráno u zadních nohouch)
čekat pod schodištem.
Nevylítnout z baráku
při návratu utíkat na podestu
sednout
lehnout
nechodit do ložnice
neštěkat tolik, když někdo zazvoní
krásně čekat na mističku se žrádlem a jít až na pokyn
nepřekousnout mi 600x denně ruku
trochu plouti
reagovat na Ne, tudy jdeme
čekat u vodítka, když jdu vyhodit bobky do popelnice
vydržet chvíli s pamlskem u čumáčku /a včera už to bylo i kuře, nejen blbej piškot/
otočku
nelézt aspoň v naší přítomnosti na všechno co trochu připomíná gauč
učíme se dotýkat dlaně
trochu reaguje na pomalu
může chodit bez vodítka - částečně
trochu reaguje na chodník/silnice
nemá špatný skóre, co?? jsem proti ní břídil
moje skóre co jsem se naučila já:
šilhat - páč musím monitorovat dva psy
jí důvěřovat (ale ne moc, abych něco nepoto)
nezvencnout se z toho, že má nějaký zlozvyky, ono se to nepo....
Neumis, tak cvicis? Moooc pekne vam to jde, Blana okavidne potrebovala jen katalyzator domaci, aby ukazala, co v ni drima.
A mesic ji jen mate? Me to fakt prijde dyl.
denyk
Ech, to je frajer pes, nestesti s majitelama. Snad se nekdo najde. Nechapu, proc tady v cechach musi mit psa opravdu kazdej culibrk, jen proto, ze ho chce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 06:40
- Nahlásit
Fifi
Nechapu, proc tady v cechach musi mit psa opravdu kazdej culibrk, jen proto, ze ho chce.
zas jako lepsi, nez kvuli tomu delat "zbrojak" na psa, pomerovat platovy vymery a pracovni dobu (coz chteli po jedne kolegyni, aby ji vubec utulek psa vydal, platovej vymer a pracovni dobu tak to samozrejme odmitla), aby se tim omezovali i lidi hodni, slusni, akorat treba s min penezma...
Ono si uvedom, kolik lidi vubec muze mit dite jen proto ze chce ackoli nejsou vubec schopny se o ne starat, bijou ho, tolik pripadu mrtvych omylem deti kdyz jejich matka sla v noci na diskoteku a nechala kojence treba doma samotneho... A to si zrovna myslim,ze u tech deti je to jeste horsi... pokud dokazeme jako lidstvo delat zverstva sami na sobe a na nasich detech, tak co pak cekat ze jak to bude na zviratech?
no dneska sem si uzivala slastneho spanku, ze nemusim do prace... du cist hnus anglictinovy materialy. Skoda, ze nemam slovnim a nemuzu s tim zalizt do betle
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:22
- Nahlásit
Móoooorgen,
večer jsem šla s Bukulou za bytofku na pole..Ronyho "majitel" v knajpě a Rony běhal sám venku ...Samo, hned se hnal ke mně, mazliveček jeden milovanej...Vyzýval Bukíse ke hře, tohojsem dala na vodítko, páč povrčával a chodil po špičkách
Řekla jsem si, kdybych měla sebou náhubek, tak jsem ho mohla pustit, ale na druhou stranu by možná byl s náhubkem nervóznější a sepral by ho při příštím setkání
Majiteli jsem psala, kde je a ať ho nedává nikomu, ať pár týdnů počká, že mu určo někoho seženu....
Njn už se nedivím, že ho přejelo auto, když ho blb nechá běhat samotnýho po vsi....
Je rozkošně hrací, blbeček
cernej caj
jak dopadl pohovor?
PetraK
nemám gezichtbůk, tak se naščestí nerozčílim.
dostaneš se tam ikdyž ho nemáš, je to veřejný....
Fifi
Ech, to je frajer pes
on je ve skutečnosti mnohem víc frajer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:25
- Nahlásit
denyk
fakt chudak pes, jeste, ze je to takovej rozkosnej blbecek, jak rikas
docela v poho. Nejde to se mnou zatim z kopce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:35
- Nahlásit
cernej caj
ze je to takovej rozkosnej blbecek, jak rikas
kámošce loni v létě umřela fenečka pudliko-kokršpanělatá....
Teď nemá pejska žádného, páč její přítel si ho nepřeje
Tak přemýšlím, že bychom Ronyho brávali sebou odpo aspoň na procházky, než se někdo najde....
A jako padárok jsem nakonec vybrala tuto knihu http://www.knihkupec.com/vypis.php?out=detail&did= 5404
Dá se stáhnout na uložto, tak jsem si trochu početla a líbí se mi
Nejde to se mnou zatim z kopce
tak to jsem si ani nemyslela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:47
- Nahlásit
denyk
jo, to by bylo supr... a treba by si ho zamilovat i pritel;)
ta knizka vypada fakt dobre
No pomalu se ucim ty novy veci, nejde to nejak extra rychle, ale sef bere, ze kazdej neni vedator a bere, ze se snazim a aspon se tomu nevyhybam. dulezity prej abych se to hlavne naucila a ty stary veci, ty delam dobre tak pohoda
fotky z trasovani 2etapyaneb ceho se do soboty asi nedoziju prece jen ono to, ze muzete jit s nekym anebo musite sami dela hrozne moc... muzete si povidat, to utika samo, clovek nema panickou hruzu kdyz nemuze najit cestu nebo odboci, pac s nekym, kdo je s vama je to proste lepsi... Moc se tam tesim, ale z ty samoty mam strach. Taky to bylo to, co me ubylo loni na jednookym a proc sem vzdala uz v pulce, ackoli verim tomu, ze s podporou partaka bych to i pres to koleno dotahla mnohem dal... no asi by se mi hodila ta regresni terapie, abych se prestala bat v lese ale s moji hodne tezce vydobitou jakztakz drzici krehkou psychikou bych mela strach, ze me to rozseka definitivne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 07:58
- Nahlásit
cernej caj
nejde to nejak extra rychle
ále. hlavně že to jde
Hele, vem si příklad ze mě ...
Vyučená jsem "Výrobkyně umělých květin a ozdobných předmětů"
Moje práce:
sámoška-vybalovaní zboží, pak pokladna
Pak jsem dělala ve firmě pro kterou jsem se vyučila-rozmnožovala jsem pro ní vzorky um. květin, pak jsem
byla "vzorkařka" umělých květin a různých figurek
(hrála jsem si několik let)....pak v té samé firmě jsem dělala
u pc-materiálové kalkulace, pak v Mexické restauraci-pomocná kuchařka = myčka nádobí (šla jsem tam kvůli penězům).
Pak servírka-uměla jsem německy "Guten Tág" to co jsem potřebovala, jsem se časem naučila.
Teď dělám ve firmě cca. 8let. Nejdřív na dílně-montáž modelové železnice, pak mistrová na oné montáži , pak účetní, nyní se vrátila před rokem a půl holka - účetní po mateřské a taky odešla má šéfka, takže dělám za ní - vedoucí střediska montáž
Zatím jsem neměla práci, která by mě nebavila
Moc se tam tesim, ale z ty samoty mam strach.
blbý mít strach, já si hrzně moc užívám, chození v lese a po polích a loukách se psem....lidí mám dost v práci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:00
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
žiju! Kompresůrek též bo sem si já kravěna jak sem se hnízdila vypnula asi kolenem nějakej pojistnej čudlík a krz to nešel lis a já myslela že to nejde krz kompresor ...
cernej caj
fotky z trasovani 2etapyaneb ceho se do soboty asi nedoziju
juu to vypadá dobře a ty jdeš taky ? a což mid a nebo longa?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:09
- Nahlásit
denyk
no jestli si dělala účetní bez vzdělání, tak klobouk dolů
my se musime naucit ted design testovani a scriptování, což je něco jako zjednodušený programování. Jo, my holky z elektra o programování nic nevíme, zato všeci moji kolegové vyhození či dostudovaní inženýři informatiky, to sou jiná liga srovnavat se s nema proste nemuzu a nemela bych, ale dost me to stve kdyz vidim, jak oni zvladaji spoustu veci levou zadni a ja pomalu nevim, co to je. Tak snad to douceni bude stacit. No nic, du cist knizku na zkousku...
já si hrzně moc užívám, chození v lese a po polích a loukách se psem
jo já taky, ale 90kiláků je na mě trochu moc, to není jít na 2 hodky pres den ven... to je jít v hnusným tmavým lese v noci kde je milion zvuku s tak rychle busicim srdcem, ze cekam, ze me kazdou chvili klepne jinak ten partak se pres den hodi i na to, ze to rychleji ubiha a i kdyz bysme treba mlceli, tak proste mas tu jistotu, ze se za a) nemusim bat ve tme b)nemusim bat, ze mi odpadne koleno v pustine a vseci zavodnici budou uz prede mnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:14
- Nahlásit
cernej caj
to vypadá pěkně na fotkách ta trasa
Fajka
tak zase super že kompresůrku nic není, vypnutej čudlík je ta nejlepší varianta
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:20
- Nahlásit
cernej caj
jinak ten partak se pres den hodi i na to, ze to rychleji ubiha a i kdyz bysme treba mlceli,
jo a ttřeba na to že za tebe zatáhne outratu v hospodě když zjistíš že si vyrazila na log bez koruny v kapse, nebo že když už nemůžeš půjčí ti vlastní trekovou hůl, najde značku kudy jít přesně vy chvíli kdy ti uplně vypadne mozek ..a tak
jj ve dvou se to lépe táhne to potvrzuju
a nezkoušela si vyhodit na různý dogtrekařský fora že hledáte parťáky na chození? takových lidí co k sobě někoho hledaj je mraky
Maya
zase super že kompresůrku nic není, vypnutej čudlík je ta nejlepší varianta
jo to je ale ten staženej žaludek a řiď když se čék musí přiznat že asi zas něco provedl-rozbil ..i dyž nejsem v tom sám... tudle se čífoj povedla rozbít klika tak že jsme se dobejvali do pokoje dvě hodiny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:28
- Nahlásit
věci na klouby pro psy za lidové ceny http://www.4fitness.cz/chondroprotektiva-klouby-ce -24/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:32
- Nahlásit
Fajka
žiju! Kompresůrek též
muhehehee trdlo
cernej caj
no jestli si dělala účetní bez vzdělání, tak klobouk dolů
já mám super šéfovou, mám prostě štěstí na lidi, ona je zlatíčko, vše po mně kontrolovala, vysvětlovala šibenice, má dáti-dal, měla jsem na učení 2 měsíce
No neumím to ještě dnes ale fšecko se dá opsat
z faktur, které došly předemnou
ty wogo, ta tvá práce je pro mě španělská vesnice
až se uvidíme, ráda si o tom něco poslechnu, když budeš mít chuť
to je jít v hnusným tmavým lese v noci
jo to jo, to bych asik nedala, blé, jedině se známýma....
Navíc ten můj zrzavej se bojí ešče víc jak já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:33
- Nahlásit
Fajka
sikula, ze kompresurek zije nebudou dve fajky jojo, ses s cudlikem jak petraK
du zkusit longa, pac je to na etapy a nespi se venku, tak si myslim, ze nejhorsi bude ta kilometraz a navic to mam JEN 3.5h vlakem
že si vyrazila na log bez koruny v kapse, nebo že když už nemůžeš půjčí ti vlastní trekovou hůl, najde značku kudy jít přesně vy chvíli kdy ti uplně vypadne mozek ..a tak jojo, presne tak a tahle absence partaka me odrazuje od bludny psice i kdyz me letos dost laka
ja zadny dotazy vyhazovat nebudu, pac ja su ta "co podvadi, zkracuje si cestu a jeste o tom lze". Sem na jednookym loni potkala nejakyho slovaka, tak sem se predstavila a on hned vedel, o koho de proste ne. Mam pocit, ze nekteri lidi, ti co sou predevsim nejvic videt na forech, sou urcita sorta lidi, vetsinou starejch harcovniku co jezdej roky a ja su dost cerna ovce...
ono ale zas to, ze to priznas, muze vest k tomu ze se na to nekdo mrknea najde problem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:39
- Nahlásit
denyk
avíc ten můj zrzavej se bojí ešče víc jak já
na tebe asi teda neplati, ze "neboj, dyt mas psa"
du na ty vsecky odkazy a pak vypinam pc a du si cist!!! nemam home office na to, abych prndala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 08:42
- Nahlásit
nedavala sem fajka tak 2-3 dny zpatky nejakej odkaz? ho nemuzu najit...
Maya
ty tvoje sem zkoukla, ty studanky to je supr jinak ty chondra dobry. ja mam na predpis teda, tak nastesti mam za echt lidovy ceny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:00
- Nahlásit
cernej caj
nedavala sem fajka tak 2-3 dny zpatky nejakej odkaz? ho nemuzu najit...
kterej? na bludonou psici?
du zkusit longa, pac je to na etapy a nespi se venku
psice je právě taky takhle
vyhazovat nebudu, pac ja su ta "co podvadi, zkracuje si cestu a jeste o tom lze". Sem na jednookym loni potkala nejakyho slovaka, tak sem se predstavila a on hned vedel, o koho de
no to ses stihla rychle proslavit ?
ale v klidu my se zas proslavily tím ouchylákem takže když někam přijedem pořadatelé hlásí že ouchylák možná nebé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Ráno mi umrzly nožičky, tak si povolám topiče nejpovolanějšího.
Sedim tu s fuskama tlustejma na nohouch a dumám, že tedy už to vypadá, že dlouho své milůvané sandálky už asi letos nosit nebudu, nene. Sezóna jim končí, mám pocit, že mi upadaj umrznutý prstíčky
Fčéra venčil Brtnik. Musím se smát, jak máme pěkně rozdělený, kde kdo a jak Blanimíře důvěřuje. Já s ní jdu navolno pěkně sídlákem. On jí tam má na vodítku. On s ní jde navolno polema, já jí tam mám na stopce . Poslouchala prej pěkně. Čokle přišli pěkně únavný domů (jak by řekl synovec, když byl malej ) a ač jsme byli v vyzvedávat ségře kuchlinku a pak na večeři, byli hezky zticha - respektive sousedka nevolala a když jsme šli domů, byli potichu. tak snad gůt. A dneska ráno teda Blandíra vystartila na foxinu, kterážto jí otravovala při čůrání, vystartila pěkně zvostra teda. Ale se jí nedivím, mě někdo otravovat při čůrání, taky vystartuju. Blanka byla na vodítku, foxina neodvolatelná, majiteli jsem říkala, že ne. Tak z naší strany není co řešit.
[/b]Fifi
Neumis, tak cvicis?
přesně, nedělám vůbec nic jinýho, cvičim jako pitomá
Dneska měla záseky, musím se sama sobě smát, vždycky se 3-4x nadechnu, změním hlas, obrním se tunama trpělivosti a nakonec se dohodnem . Myslím, že ty záseky má potom, co jí něco rozhodí - což dneska byla myslím ta fenka foxe, páč od toho momentu reagovala jinak, než jindy.
hele a kdy se bude něco vědět z odběrů a rtg? jsem nerfosní.
denyk
ať pár týdnů počká, že mu určo někoho seženu..
šikovná,šikovná, snad se něco podaří. Věřím, že jsi se zaháčkovala. držím palce moc.
e bychom Ronyho brávali sebou odpo aspoň na procházky, než se někdo najde...
a to je zéér gůůt nápad
Hele, vem si příklad ze mě ..
šikovná, dostane pytlik pičkotů
Fajka
bo sem si já kravěna jak sem se hnízdila vypnula asi kolenem nějakej pojistnej čudlík
seš jak Brtnik s těma čudlikama. A navíc si ho taky mohla ztratit, to ti jde moc dobře přece , kdyby se tendle čudlik nikdí nenašel, Čííífa by trefilo
cernej caj
Nejde to se mnou zatim z kopce
výbornáá, dostane pičkůtek
ale sef bere, ze kazdej neni vedator a bere, ze se snazim a aspon se tomu nevyhybam.
taky šikovnej pán, dej mu pičkůtek
se do soboty asi nedoziju
kde to je? je tam krásně
|