Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:12
- Nahlásit

Fajka
na psici tusim ne, ale nevim. Mozna si to pletu.
Jo, tim, ze ta psice ma hromadny bivakovaci misto, je to supr. Problem, co kdyz tam nedojdu?

to vis, sme blbe nekde zahli, tak sme se vratili na cestu, ale zaboha sme nemohli najit to znaceni poradatelsky, tak sme si to radsi obesli a misto, abychom sli 2km po tom znaceni k rybniku, pac sme to nemohli najit tak sme to obesli 5km po silnici k tomu rybniku, at se napojime. Nicmene sme se asi 3km vraceli zpet, tzn to mohlo vypadat, ze sme to tam ani nesli hledat a rovnou sme proste sli k rybniku po silnici coz opravdu by bylo asi o 2km min, nez planovana trasa. Potkal nas poradatelskej tym, a ze dem blbe, my rekli, ze to vime, ale ze sme to tam ztratili tu cestu a ze takhle se muzem napojit aspon v tom jasnym miste rybnika na trat a pak sem si po zavodech na netu precetla co se ma delat s lidma, ktery podvadi, zkracujou si cestu a jeste lzou poradatelum do oci, ze by je hned diskvalifikovala ale nema jak dokazat, ze nelzou. sem navic mela gps pucenou od kolegy, neumela sem to naprosto pouzivat a jen kvuli zaznamenani trasy, ze mi to pak kolega doma vyjede na pc, takze jeste su podvadejici lhar s gpskou, se kterou se muze ztratit jen dement co neumi do 10ti napocitat, coz me jasne usvedcuje ze lzi a z podvadeni...

PetraK
Já s ní jdu navolno pěkně sídlákem. On jí tam má na vodítku. On s ní jde navolno polema, já jí tam mám na stopce

valasske klobouky, takze cekam bily karpaty

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:17 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
trasa je krááásná! kde to je?
hmmmm,.... já snad jednou seberu odvahu.....

le s moji hodne tezce vydobitou jakztakz drzici krehkou psychikou bych mela strach, ze me to rozseka definitivne

oprávněnej strach, ale pokud bys ten strach z lesa/minulosti vážně chtěla pořešit, můžeš zkusit "normální" psychoterapii, trvá to dýl, ale neriskuješ, že se zblázníš

nemam home office na to, abych prndala
éééjch, ani já

denyk
Zatím jsem neměla práci, která by mě nebavila

víš, že seš šťastnej čék? víš, žejo

držím palce na toho voříška roztomilýho.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:20
- Nahlásit

du zkusit longa, pac je to na etapy a nespi se venku

hele fakt? já myslela, že se dycky spí venku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:28
- Nahlásit

Vero
no vetsinou jo - tohle neni oficialni zavod v serialu MCR, takze jsou dve etapy, patek 55km, sobota 35 s tim,z e prespat muzes v miste zazemi v kempu, kde se i startuje a tak. Jinak nektery zavody muzou byt etapovky taky, ale myslim, ze u nas se moc nedelaj asi.

nojo, na normalni bych mohla taky, ale treba 500kc za hodinu je masakr, jestli ta intenzivni stoji dvojku nebo tady chodis pul roku po tydnu za 500 tak si asi ten strach ze tmy jeste chvilku necham

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:29
- Nahlásit

cernej caj
jj psice je tu :

http://www.bludnapsice.dogtrekking.info/

kterou se muze ztratit jen dement co neumi do 10ti napocitat, coz me jasne usvedcuje ze lzi a z podvadeni...

nechvalně známa po jednom longu
si dobrá

Vero
já myslela, že se dycky spí venku?

no když právě nedojdeš do toho místa byvaku dřív než umřeš na unavu tak spíš venku tak jako tak

PetraK

ok si budeme moct s Brtníkem při dalším setkání povyprávět vo čudlíkách

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:31
- Nahlásit

cernej caj
na tebe asi teda neplati, ze "neboj, dyt mas psa"
no to né, páč jdeme po lese, on samo předemnou a najednou vyskočí do vzduchu jak na pérkách, nebo začne vrčet do roští...
tak se tam jdu mrknout, vše prohledám a v roští třeba jen klacek, kterej se mu nelíbil
To samý za bytofkou, když v noci řádí krtek a my se jdem odpo. projít tak čumí na každej novej krtinec jak z jara
s výrazem. "Ty wogo, to tu fčéra nebylo, co to jéé, pojď se mrknout, mamíííí"

PetraK
šikovná, dostane pytlik pičkotů
dyjétních prosím

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:34
- Nahlásit

člověk nemá zapomínat věci z dětství. nemá. pak dopadne jako Koláče, který si radostně nakoupí zeleninu na trhnu, krásný voňavý rajčata, papriky, jábloka, dotáhne si to do práce, že si dá zdravou dietní snídani, nakrájí si rajčata, čuchne si k paprice, začne kašlat, nic jí nedojde, nakrájí si papriku, do největšího kousku se s chutí zakousne a............zemře na udušení a popáleniny desátýho stupně!! Jak kurva je všecka ta zelenina umělá už, tak jsem zapomněla, že papriky taky uměj svinsky pálit vypadám jak semafor na stůj, nos mě pálí jako svině, huba mě pálí jako svině, drbu si krk. Zcela polomrtvá a zoufalá jsem utikala dolů si koupit ciabattu nedietní a rvu jí tady do sebe s olivovým olejem cípnu. Na hrop mi dejte černou růži.

cernej caj

to vis, sme blbe nekde zahli, tak sme se vratili na cestu
některý věci nevysvětlíš

valasske klobouky

je tam kráásně

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:40
- Nahlásit

Fajka

ok si budeme moct s Brtníkem při dalším setkání povyprávět vo čudlíkách

mno, proč ne, brůtice si s nim chce hrát na sestřičku či co, tak co by sis s nim nemohla povidat vo čudlikách

denyk

s výrazem. "Ty wogo, to tu fčéra nebylo, co to jéé, pojď se mrknout, mamíííí"

Ešus tohle nemívá, ale tuhle ho taky zarazila navážka, co se objevila na cestě z chalupy do vesnice. Vzhledem k tomu, že byla v místech, kde se pasou ty krávy - mohlo to znamenat klidně něco co by ho mohlo ohrozit na životě, něco, co tam na něj nastražily krávy, aby ho mohly chytnout a zabít eletrickým proudem

dyjétních prosím

no to víš, že jo,, já se ti budu shánět po dyjétnich pičkotech, na mě se můžes spolehnout

hele myslíte, že se dá za odpoledne stihnout
-velkej nákup
-velký venčení psůch
-výroba kečupu
-výroba psího sulcu
-vyluxovat, vytřít, umýt socku?

obávám se, že jsem to na dnešek předimenzovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:43
- Nahlásit

Fajka
si dobrá zejo, a hned na prvni akci

denyk
s takovym psem bych se bala jit i vencit za tmy za humna

PetraK
sem cekala nejakou brutal alergickou reakci, ze by te na pohotovost pomalu vezli zadusenou a bez zivota a ono je to jen paliva paprika ale jojo, zajest chlebem nebo prej zapit mlikem je dobry.

ne, nevysvetlis. Proto na forum nechodim a nehodlam se tam nikoho na nic ptat. to radsi zvladnu sama nebo si zajedu s kamoskou na vandr. Oni sou stejne nekteri doktrekari zvlastni banda, pac kdyz nejezdis s levnejma vecma, tak ses strasne divna, kdyz mas velkej batoh, tak ses strasne divna a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:44
- Nahlásit

PetraK
no jestli ses hyperaktivni a chodis spat o pulnoci, tak jo. Ja bych si to krome venceni rozdelila na 4 dny

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:56
- Nahlásit

cernej caj
sem cekala nejakou brutal alergickou reakci,

tak vono stačí, že se drbu jak zablešenec a vypadám jak ten semafor na stůj

zajest chlebem

nepomáhá ovšem

nekteri doktrekari zvlastni banda,

jo to se tak asi utvoří v každý skupině lidí, taky když nežiješ jenom tou konkrétní věcí a nedýcháš jen pro ni, jsi taky divnej a tak.

no jestli ses hyperaktivni a chodis spat o pulnoci, tak jo.

tak nějak no huvidíme, já chci hlavně ven s čoklidama - chci vyrazit přes sídlák do lesoparku, nebyla jsem tam s Ešusem teď dlouho, půjdem si zaskákat na trampolínu a ukážu to tam Blanimíře, Budu doufat, že tam potkáme nějaký normální čoklidy, aby se mohla podružit, vezmu si košíček a dám jí ho na kušnu. a hlavně se cestou budeme učit rozdíl mezi chodníkem a silnicí. To nutně potřebuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 09:59
- Nahlásit

PetraK
no to je fakt, ouchylove sou vsude, nejen u fajky

no tak uvidis. date si hlavne velkou prochajdu a ten zbytek proste zvladnes treba jindy

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
nojo, na normalni bych mohla taky, ale treba 500kc za hodinu je masakr, jestli ta intenzivni stoji dvojku nebo tady chodis pul roku po tydnu za 500 tak si asi ten strach ze tmy jeste chvilku necha

je to tak, je to víc hodin, takže aji víc peněz, zároveň ale máš záruku, že se nezblázníš, ale pořešíš se třeba i komplexnějc a máš to natrvalo atd., já sama bych radši dala za toto než za regresi, aniž popírám, že některým lidským typům to pomůže (já bych ale putovala do blázince).
No máš pravdu, je to moc peněz a pro bohatý na druhou stranu fůra se dá najít přes zdravotní pojiš´tovnu doposud, a je to pak
zadarmo, a nejsou nijak nutně-automaticky horší než ti placení.

ni sou stejne nekteri doktrekari zvlastni banda, pac kdyz nejezdis s levnejma vecma
eh????

Fajka

no když právě nedojdeš do toho místa byvaku dřív než umřeš na unavu tak spíš venku tak jako tak

týjo, jste holky inspirativní.
já to jednou budu muset zkusit

PetraK

hele myslíte, že se dá za odpoledne stihnout

nedá, ale TY to stihneš a ještě něco upečeš a napíšeš na forum abych měla deprézi z nevýkonnosti

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:05
- Nahlásit

PetraK
vypadám jak ten semafor na stůj
hi hi, líná huba holý neštěstí, příště si pani vyžádat sladký papriky nepálivý a ne popadnout první co přijde pod ruku
ale já mám co povídat, loni sem měla pálivejch paprik plnej sklenít, se prodavač asi spletl u sazenic bo co a jako na potvoru jich byly mraky, už jsem myslela že to budu muset někde zakopat nebo něco, naštěstí si to nakonec vzali známí do hospody na guláš

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:08
- Nahlásit

Jsem KRÁÁ-va. podrbala jsem si voko tou rukou od papriky. A neviděla nic asi čtvrt hodiny.

cernej caj
ouchylove sou vsude,

přeeesně!

a ten zbytek proste zvladnes treba jindy

jo, co s stihne to se stihne,sem si to naplánovala fšécko, že Brtnik nejni dneska doma, to toho stihnu vždycky nejvíc. jen ten nákup musím, ale to mám vymyšlený už. Brtnik dojde s holotou zrzavou jen na vyčůrání, já pojedu nakupovat rovnou zpráce, tak aby nečekali dlouho a pak hned vyrazíme. ostatní se uvidí.

Vero

ale TY to stihneš a ještě něco upečeš a napíšeš na forum abych měla deprézi z nevýkonnosti

se obávám, že jsem to tentokrát přehnala a navíc jsem kapek unavená, tak možná budu škrtat v seznamu

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:08
- Nahlásit

Vero
víš, že seš šťastnej čék? víš, žejo
čéče, jako bys mě znala, ano máš pravdu, jsem šťastnej člověk,
dokonce to často o sobě říkám, zrovna v sobotu mi kámoška říkala, do tydlifouna, že několikrát už přemýšlela nad tím, že
by brala být pár dním "mnou"

PetraK
že papriky taky uměj svinsky pálit
á ku*va nesnáším to nesnáším, ty ostrý sviňuchy
Úpřimnou soustrast, jdu shánět tu růži

co tam na něj nastražily krávy, aby ho mohly chytnout a zabít eletrickým proudem
muheheee to je haluz

podobný problémy máme se žabičkama, na ty dokonce šilhá
(když tak nad tím přemejšlím, co to má to šilhání znamenat?! Páč šilhá i při vylizování Bobíka z kelímka

cernej caj
no je to óbr gerój

Oni sou stejne nekteri doktrekari zvlastni banda, pac kdyz nejezdis s levnejma vecma, tak ses strasne divna, kdyz mas velkej batoh, tak ses strasne divna a tak
já nigde takhle nebyla, ale mám raději neorganizované, své akce..bohužel, taky namám parťáky na výlety
Nikomu se chodit nechcé, nebo mají hodně práce a podbný ptákoviny

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:09
- Nahlásit

Maya

líná huba holý neštěstí, příště si pani vyžádat sladký papriky nepálivý a ne popadnout první co přijde pod ruku

mi to nenapadlo vůbec, zapomněla jsem na to. debilita. Jsou moc krásný, tak jsem si jich koupila moc budu vyrábět o víkendu evidentně fajitas

co a jako na potvoru jich byly mrak

a hergot, to nasejří

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:10
- Nahlásit

Vero
a ještě něco upečeš
třeba nás překvapí NOVÉ UFO

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:12
- Nahlásit

PetraK
jsem si voko tou rukou od papriky. A neviděla nic asi čtvrt hodiny
buď ráda, že nejsi kuchař f Mexiku a nepotřebuješ na WC

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:12
- Nahlásit

denyk

Úpřimnou soustrast, jdu shánět tu růži

děkuji, kdybych si aspoň nemusela drbat ten vejstřih, vypadám divně

muheheee to je haluz

jojo, krávy sou nebezpečná sběř

o to má to šilhání znamenat?!

nic, taky šilhám a neznamená to vůbec nic, než oční vadu ,

ale mám raději neorganizované, své akce.

taky tak, tohle by mě asociála zničilo. A taky by mě zničilo to, že ten pes musí bejt na vodítku a musíme jít nějakou zadanou trasu. Nemám ráda, když mi někdo něco zadává

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:17
- Nahlásit

denyk
NOVÉ UFO

co nové UFO, pche! V pátek na chalupě sem vytvořila sloní lejno! pekla jsem si dort k svátku. neplánovaně teda. Půovdně jsem jen upíkla bábofku- ta se povedla moc, jen ten tvar byl právě divnej, páč se to píklo v remosce a trochu byla snědší, neb jsem špatně odhadla čas, kdy to vypnout, ale v pohodě, nebyl to uhel.A v půlnoci mě napadlo, udělat k tomu krém, když mám tolik mlíka a půhding. tak jsem to vytvořila, krásně rozřízla bábofku, namatlala a hrozně moc mi toho zbylo, páč ruský geny zase zapracovaly a tak jsem toho krémuměla moc. I rozhodla jsem se, že z toho udělám DORT! Tak sem tim tu bábofku i popatlala. Ale nejsem manuálně zručná, takže ráno, když se to uleželo, sem z lednice vyndavala sloní lejno Rozhodla sem se, že si ho věnuju, když mám ten svátek !

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:19
- Nahlásit

denyk

buď ráda, že nejsi kuchař f Mexiku a nepotřebuješ na WC

debile!!!! frkla jsem si na stůl vodu!

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:22
- Nahlásit

PetraK
a neznamená to vůbec nic, než oční vadu
u něj spíš problém trošku hlouběji-v mozečku

že ten pes musí bejt na vodítku
jj tak to je nejvíc blbý

sem vytvořila sloní lejno!
tak esli to tak jen vypadalo, tak gut....
a vůně?

debile!!!! frkla jsem si na stůl vodu!
pálivou, paprikovou ?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:23
- Nahlásit

Možná by vás mohl zajímat tento průzkum
http://www.vyplnto.cz/realizovane-pruzkumy/32123/

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

denyk

u něj spíš problém trošku hlouběji-v mozečku

jakym?

jj tak to je nejvíc blbý
no a plus ty lidi kolem

a vůně?

vanilkovááááá

pálivou

jo, vohnivou vodu

jehehéé sem si vzpomněla na jeden ftip:

Hele já mám ptáka vohniváka!
Ti září jo?
Ne, vohnívá

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:33
- Nahlásit

PetraK
Rozhodla sem se, že si ho věnuju, když mám ten svátek

seš strašnáááááááááááááááá
a jíst se to dalo¨?

taky by mě zničilo to, že ten pes musí bejt na vodítku a musíme jít nějakou zadanou trasu

zadaná trasa by mě i bavila (dyž si to dám zadat dobrovolně a jen někdy) - ale pes na vodítku je to, co mě odrazuje dycky, když mě to začíná hodně lákat. plus teda ale batoh se vším na zádech... měla bych záda v pr.... hmmmm... ale stej
ně bych to někdy chtěla zkusit

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:34
- Nahlásit

PetraK
jehehéé sem si vzpomněla na jeden ftip
božeee, to neznám, to je lepší než paprika ve voku i jinde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:53
- Nahlásit

Vero
no jasný, poď to zkusit

hele, bys nevěřila, kolik lidí nechápe kvalitní vybavení, když jim stačí batoh z lídlu, nechápou, že si kupuješ teplej spacák když oni spí v malinkým lehounkým nekvalitním spacošu z tesca i v 5stupních nad nulou tak jak tobě může být zima i v něčem teplejším ale je fakt, že obecně to sou fajn lidi, občas někteří specifičtější ale prostě jak všude. Tohle je asi obecně mezi všema lidma, co jezdí ven.

denyk
nojo, tak ale organizovana trasa me obcas i bavi, takovy to ze te protahnou hezkejma mistama, ktery casto jako mistni fakt znaji dobre a jinak bys je ani nevidela. A lidi treba potkas jen na startu a v cili. Je to o tom extremu. S kamoskou bysme se asi nesnazili jit za vikend 80km, takhle to jednou nebo dvakrat za rok zkusit, uz z otho principu, zda to nekdy fyzicky zvladnu je proste vyzva.

Vero
muzes zkusit mida, to mas jen batuzek na vylet

me pes na voditku neva - proste to k tomu patri a pokud to chci obcas zkusit, tak proste dodrzim pravidla a je to

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 10:55
- Nahlásit

Vero

a jíst se to dalo¨?

jistě!!! bylo to moc dobrý, fakt. V sobotu jsem si uvařila kávičku, naservírovala dva kousky sloního lejna na talířek a dělala dámu u stolečku

plus teda ale batoh se vším na zádech..

no vidiš na batoh jsem zapomněla. Kdepak tuten sport nejni pro mě.

Maya

to neznám,

je starej, moc starej, ale výýýbornej

i jinde
tak JINDE, jinde zatim ne

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
tak JINDE, jinde zatim ne
to záleží koliks toho snědla, pak může zejtra nastoupit ještě jiný jinde

<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání