Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:07
- Nahlásit

a musim s epochlubit, na konci zari asi pudu na zkousku bot. Budou hnedy (takova spis svetlejsi jakoby do medova stredne hneda) s cernou aplikaci na spicce (ala plameny), kolene vysivany nijak nebudou a budou vysoky na me, tak 5 cm pod koleno mozna... proste budou koncit v nejtlustcim miste nohy. Takze rifle pres ne dam na pohodu anebo kratasy ci sukni a bude to snad vypadat dobre

a od strasne sikovnyho pana z fleru si necham udelat neco takovyhohle

akorat v cerne a mozna bez tech oci... ja uz chapu, proc svatba leze do takovejch prachu... pac bez ni bych se asi premlouvala dalsich 10 let ze do toho chci investovat

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:18
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, krásný botky na fotce, krásný mít budeš podle popisu taky a ten pásek je teda božííí, ty oči jsou tam náhodou super, máš odkaz na pána?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:19
- Nahlásit

denyk
pejsek vypadá pěkně, doufám, že se někdo najde, kdo si ho vezme, to já bohužel nemůžu

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:28
- Nahlásit

cernej caj
pásek je hotové umělecké dílko

Maya
jo jasný, jen jsem mu chtěla trochu pomoct, kdybych ho neznala, ale on je fakt úžasňák, chvíli jsem přemýšlela
nad kastrací, že bych si ho třeba nechala, ale Bukís je fakt nevraživec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:28
- Nahlásit

Maya
odkaz na pana tu ty vlci nema jeste na fleru, ale me se tam u nej moc libili ty kvetovany (mis country, pouzdro na smartfone) a tak jsem mu napsala, zda by mi udelal proste jen neco pro me ve forma zenaXmuz varianta az sme se dostali i k tomuto, co jeste na fler dat nestih a ten teda je bozi mega moc. Ty oci sou skvely, ale podle me by vypadali hezky jen treba kdyby byli na zadech. Jak by se ti posunuly na bok, tak asi by to uz nebylo tak hezky. Oci teda nejsu zatim rozhodnuta.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:33
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, pěkný věci tam má a ty pouzdra na mobil jsou fakt paráda, škoda, že to nepoužívám, ceny nemá až tak hrozný když si člověk vezme že to bude kvalitní kůže co ti vydrží navěky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:38
- Nahlásit

Maya
právě, já si taky myslím, že ty ceny sou vzhledem k tomu, co dělá docela dobrý. Já budu ráda, když se s obouma páskama vlezu do 5000, no uvidím.
Původně jsem chtěla hnědý a pro muže černý ale když nakonec budu mít tu černou aplikaci na špičce boty, tak budou lepší oba černý, než být mimo s odstínem hnědý...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:41
- Nahlásit

cernej caj
má tam moc hezký věci ten pán .
Myslím, že by mohl určo vyrábět i origo kožený obojky pro psy.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 08:47
- Nahlásit

denyk
to by asi urco mohl otazka zni, zda dat za obojek pro psa 500kc na druhou stranu treba za kozenej peknej vyrezavanej obojek dat stejne, jako za latkovej paskvil ve zveraci, tak je to volba celkem jasna

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:10
- Nahlásit

cernej caj
což já bych dala klidně 500 Kč za obojek, protože ty kožený vydržej fakt věčně, akorát by to muselo dělat tu parádu a to se špicema nějak ztrácí smysl, u nich je fuk jakej hadr jim na krk navlíknu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:17
- Nahlásit

Maya
no prave, se spicema je to sumak... a navic timika sem dostala s kozenym obojkem a v ty srsti se to i hur zapina a rozepina

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Hlásání, kterak se domácí práce skloubiti s kynologickou výchovou dají , mejete nádobí a necháte záměrně odklopený koš na odpadky, kam předtím fláknete kosti od pečenýho kuřete. Výhodu mají šilhavý jako já, páč jedno voko maji na nádobí a druhý na čokloj. Jakmile pes strčí čumák ke košu, čekáte a mezi tim šmrdláte to nádobí. Když péf dá čumák sám od sebe pryč (asi nějakým vomylem, v případě Blnadiůry ) jásáte obratem odměníte připraveným kouskem zbytkůch kuřete. Když tam jde ten čumák jako že by si čokl dal, řeknete enem NE a je to. Líbí se mi na nás ženách, jak jsme velmi multifunkční. Joooo a POZOOOR POZOOOOR, DNESKA RÁNO BLANIDŮRA SAMA NABÍDLA OTOČKŮŮŮŮŮŮŮŮ!! A JUCHÉÉÉÉÉÉ! enem doufám, že to nepobere jako veliký a funkční páčidlo dobrůtek a nebude se furt točit jako větrník a tak mimovolně jedeme otáčení kolem mě.

Mno a dneska ráno překvapila - seběhla ze schodů, šla tam rodinka, ona si vybrala maníka, co vláčel kufr a začala ho vyštěkávat. Nevim ešivá mu nadávala že vláčí kufr anebo, že je rasistka, páč byl tak napůl araboidní. Omluvila jsem se moc a jí jsem řekla, že je husa blbá. Kde seženu araba s kufrem,a bychom to mohli nacvičit?

A hošikus byl dnes ráno celou dobu dobře naladěn a pořád si šmrdlal ocáskem. A voba si hajzli zvykli, že se ráno musí aspoň něco malýho "pocvičit" , abych vstávala o dvě hodiny dřív už.

Fifi

obvykle to slechticna nesnasi, kdyz si k ni nekdo prilehne, brukne a jde si prelehnout. Dneska jen zvedla oboci a nasunula se ke Kremylovi o kousek bliz, aby se dotykaly.

jééé -pipi malá perdelovitá

cernej caj

google jako western shoes

heh, gůgle má divný představy o tom, co je wertern shoes

. tak ale zkusim to stihnout tento tyden

fakt to zkus, o nic nejde a ta zvonice je fakt pěkná.

a musim s epochlubit, na konci zari asi pudu na zkousku bot

tý jo , no tak gůůůt!! gratulejšn, pak hoď fotku, až bude.

v cerne a mozna bez tech oci...

černá pochopitelně gůt, ale možná ty oči nejsou marný?? neumím si to představit celý, ale

denyk

Ach jo, tnto pesek jménem Rony shání hodné páník

do h ajzlu, denyku, chápu, že ti není do smíchu já vůbec o nikom nevím napadá mě- zkus ho tady vyhodit jako samostatný téma a taky se zkus zeptat ve vašem nejbližším útulku, zda by ho nemohli inzerovat jako externistu, někdy tak vypomůžou.

Fajka

tak co? přežilas

Maya

se ti začnou vojíždět, nejlépe před návštěvou a budeš to mít komplet
tak je voba zmlátim!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:24
- Nahlásit

cernej caj
Maya
tak na vižle to parádu udělá

PetraK
abych vstávala o dvě hodiny dřív už.
cháááááááááá

napadá mě- zkus ho tady vyhodit jako samostatný téma
na to už jsem myslela, jsem jsem nigdá nic tadyk nezakládala a hlavně do Prčič nestíhám šíleně f práci a net doma zrušenej

do útulku - do Děčína zkusím napsat, páč v Rumburku jsou jen záchytné kotce....
Kurník, on je takovej andílek, zasloužil by si hodnýho páníčka....
Dala jsem ho zatím na FB, kámošky sdílejí ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

Dala jsem ho zatím na FB, kámošky sdílejí

tohle třebas taky pomůže. A co je to za mix? že bys ho hodila na stránky přislušnýho plemene v nouzi.

do útulku - do Děčína zkusím napsat,

děčín je dobrej, snad pomůžou.

cháááááááááá

nesměj se, takhle už vstávám o hodinu a půl, abych stíhala nakrmit, zacvičit si, provést hygienu, vyvenčit, zacvičit si s nima, vykopat se do práce. Nedej Nadbůch, když je pindělí a čvrtek, kdy si ráno meju hlavu, to jsem v presu

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:41
- Nahlásit

PetraK
no to fakt nevím, co je to za mixík .
Asik podle barvy a vzhledu trošku retrívr....

takhle už vstávám o hodinu a půl,
já vstávat o hodinu a půl tak vstávám ve 4
a to by nevstával ani zrzavohubec

děčín je dobrej, snad pomůžou.
jo? Písnu tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 09:49
- Nahlásit

denyk
a vzhledu trošku retrívr..
taky mě napadlo,zku se zeptat na stránkách retrieverů v nouzi, jestli ho tam nemůžou dát.

a půl tak vstávám ve 4

no tak já to mám dobrý, vstávám až v šest, ale je to pro mě nářez. byla jsem zvyklá vstát na poslední chvíli a pak vypálit, to už jaksi nějakou dobu neplatí. Nejdřív jsem si vymyslela ranní cvičení pro psa, pak ranní cvičení pro sebe, teď ještě jdou ti psi dva........ masakéro

o? Písnu tam

dej vědít, jaks dopadla.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:13
- Nahlásit

cernej caj
tohle může bejt časem zajímavej blog http://www.nevzpominamsi.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:18
- Nahlásit

denyk
jj, na vizle asi supr takovy obojek

PetraK
podle me ty oci by byli pekny treba na zadku v prostred, ale jinak nee...

Maya
na odkaz mrknu az se dostanu i k fajfky odkazu ze vcera

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:22
- Nahlásit

cernej caj

jj, na vizle asi supr takovy obojek

jak na kterou vížlopižlu, na vižlu nekoupací jo, na vižlu moc koupací ne, páč pak hrozně smrdí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:25
- Nahlásit

Jehehéé, tak tohle řešení, proč Blanidůra jedákovala na toho skoroaraba s čumajdánem, mě nenapadlo na Zvířetníku se to vysvětlilo. Vona je protiteroristickej péf

cernej caj
podle me ty oci by byli pekny treba na zadku v prostred, ale jinak nee.

a jsou kde?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:36
- Nahlásit

PetraK
Vona je protiteroristickej péf
vidíš jí, má speciální výcvik a ty o tom ani nevíš

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:40
- Nahlásit

PetraK
volala jsem do Děčínského útulku, paní moc milá, ochotná,
takže jsem jí písla mejlík , dá ho na stránky.

zku se zeptat na stránkách retrieverů v nouzi
ano tam taky písnu

a moc díky, mě by tohle všechno nenapadlo, že třeba pomůžou i v útulku

cernej caj
ano na nekoupací vižle je super

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:43
- Nahlásit

Maya

vidíš jí, má speciální výcvik a ty o tom ani nevíš

tak vono se řiká, že tak po měsíci!!!

JOOOO VČERA BYLO VÝROČÍ!! MÁME BLANIDŮRU MĚSÍC!!!

že teda po měsíci začnou vylejzat věci,který ten péf v sobě má, takže vylezlo to kradačství, vykopáfky a protiteroristickej výcvik mám se bát, co tam máme dál?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:44
- Nahlásit

denyk

paní moc milá, ochotná,takže jsem jí písla mejlí

jojo, děčín je fajn.

mě by tohle všechno nenapadlo, že třeba pomůžou i v útulku

člověk za á neví a za bé, kolikrát když řeší sám to něco, kde by jinak věděl, tak je zasukovanej tím, jak nad tím myslí. Poradí spíš někdo zvenku, kdo v tom problému nejede.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:45
- Nahlásit

PetraK
no to ja nevim, kde jsou, to jeste neni ten muj pasek. Ja budu mit jen takovej motiv mozna. U tech voci, kdyz zmenim vahu nebo si dam pasek do pasu nebo pres boky, tak se vyrazne meni umisteni tech voci... proto zvazuju, ze voci vynecham

mas pravdu, ze na koupaci vizlu nee

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

cernej caj
já teda nemám moc zkušeností s nošením pásků, ale vždyť přece přezka je vždycky vpředu, takže když voči budou na opačný straně, tak budou vždycky vzadu?? akorát by to musel bejt pásek na míru a nesměla bys zhubnout 20 kilo ?D

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:50
- Nahlásit

PetraK
tak je zasukovanej tím, jak nad tím myslí.
to máš pravdu, myslím ani se nemůžu soustředt na práci....
Protože ho znám, vždycky mu něco přinesu, on je moc vděčnej...
má nádhernej kukuč, včera, jako kdyby tušil.....
Kurva proč jsou lidi takoví sobci a debili
Omlouvám se, muselo to ven.

MÁME BLANIDŮRU MĚSÍC
ty wogo, to je na šáňo, to to utíká

musím juknout na zvířetník, to mi zvedne náladu

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:53
- Nahlásit

cernej caj
dyz zmenim vahu nebo si dam pasek do pasu nebo pres boky, tak se vyrazne meni umisteni tech voci.

ááha, to mi nenapadlo. No tak prostě nesmíš přibrat a nosit to budeš jen tam, kde jsou ty voči, tak jak mají bejt, hotovo

ze na koupaci vizlu nee

puchmertl hroznej a třeba Esšálkovi široký obojky vůbec neslušej, vypadá v tom divně, Blanidůře slušej.

MAAAAYAAAA

ÚTULEK DÁŠENKA:

http://www.utulek-dasenka.cz/pejsci.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 10:56
- Nahlásit

Maya
ano, ale delku opasku kolem tela volis prave tim, kde ho zapnes a tim padem se ti posunuje umisteni tech voci... jinak bys musela mit presne velikost a nesmela bys pribrat treba ani 10cm... vetsina pasku je totiz delsich, nez presne do prezky a ta preska, tu si das dle potreby

PetraK
peknej spicloun

denyk
no je supr, ze to pro nej delas, pro chudaka

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:01
- Nahlásit

denyk

Kurva proč jsou lidi takoví sobci a debili
.
protože jsou xindl, nic než obyčejnej xindl.

ty wogo, to je na šáňo, to to utíká

viď? měsíc jako prt a mi přijde, že jí už navíc máme hrooozně dlouho. přemýšlím, co jsme se obě tak za tu dobu naučily:

čekat před a za dveřma
pomaličku zdvihat tlapky na utírání !! (dneska ráno u zadních nohouch)
čekat pod schodištem.
Nevylítnout z baráku
při návratu utíkat na podestu
sednout
lehnout
nechodit do ložnice
neštěkat tolik, když někdo zazvoní
krásně čekat na mističku se žrádlem a jít až na pokyn
nepřekousnout mi 600x denně ruku
trochu plouti
reagovat na Ne, tudy jdeme
čekat u vodítka, když jdu vyhodit bobky do popelnice
vydržet chvíli s pamlskem u čumáčku /a včera už to bylo i kuře, nejen blbej piškot/
otočku
nelézt aspoň v naší přítomnosti na všechno co trochu připomíná gauč
učíme se dotýkat dlaně
trochu reaguje na pomalu
může chodit bez vodítka - částečně
trochu reaguje na chodník/silnice

nemá špatný skóre, co?? jsem proti ní břídil

moje skóre co jsem se naučila já:
šilhat - páč musím monitorovat dva psy
jí důvěřovat (ale ne moc, abych něco nepoto)
nezvencnout se z toho, že má nějaký zlozvyky, ono se to nepo....

<< 1 ... 2466 . 2467 . 2468 . 2469 . 2470 . 2471 . 2472 . 2473 . 2474 . 2475 . 2476 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání