| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:04
- Nahlásit
jo a vokounek pribral, 16.7 kg jono, 200gramu od mereni cca pred 14ti dnama, ale jo, supr. Kdyz to vyleze aspon o kilo treba do 2 mesicu, tak to bude supr.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:06
- Nahlásit
cernej caj
kde ho vážíš že to máš na gramy???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:08
- Nahlásit
PetraK
naservírovala dva kousky sloního lejna doufam, ze u toho nic nevohnivalo
mam prectenych 10stran... to je fakt masakr, hodne slov si musim dohledavat idealne bych jich mela zvladnout 40 za pracovni den. to snad neprectu ani cesky a to su jeste u lehkyho uvodu... pomooooc
Maya
ho vazim na vaze pro lidi, stare digitalni co mi dala segra pac si koupili chytrou co meri i vodu a tuk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:10
- Nahlásit
Maya
e zejtra nastoupit ještě jiný jinde
jéééžiš, na to jsem zapomněla!!!!!!!!!! pomoooooooooooct!!! jako nebylo toho mnoho - jinak bych již nedýchala zdejší vzduch, to je jistý - ale myslím, že i to málo bude stačit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:16
- Nahlásit
cernej caj
pribral, 16.7 kg
a juché, šikovní jste, taky dostanete pytlika pičkotů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:23
- Nahlásit
PetraK
myslim, ze na pytliku pickotu by mel brzo nadvahu a mela bych opacnej problem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:36
- Nahlásit
tak jsem si chtěla objednat zákaznickou kartu pošty a ono prt, tak sem se na...a napsala jim následují
chtěla jsem si objednat vaši zákaznickou kartu přes internet, bohužel do formuláře nejde zadat moje adresa. Musím se přiznat, že mě celkem dost překvapilo, že Česká pošta, firma, u které jsou adresy alfou a omegou, není schopná vytvořit webový formulář zohledňující všechny adresy v České republice. Můžete mi tedy alespoň napsat, jestli hodláte formulář někdy v budoucnu upravit tak, aby mohl být využíván všemi, tedy i mnou? Nebo je vaše zákaznická karta určená jen pro vyvolené s tou správnou adresou? (A opravdu nehodlám vyplňovat a osobně donášet formulář k vám na pobočku, kolonky jsou tam stejné, takže nejspíš by mi karta stejně nepřišla kvůli špatně zadané adrese.)
tak sem zvědavá, jeslti někdo odpoví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:37
- Nahlásit
Maya
co to je za kartu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:42
- Nahlásit
cernej caj
nesnazili jit za vikend 80km
ty wogo, to je dost brutus, nigdá jsem takhle daleko jít nezkoušela, ale odrazuje mě už jen pohled na to číslo
me pes na voditku neva
mně by taky neva, kdyby po připnutí vodítka nenapodoboval
tažné zařízení
PetraK
dámička s lejnem na stolečku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:43
- Nahlásit
Maya
to ještě tohleto je možný ve 21 století
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:43
- Nahlásit
cernej caj
nedám pytlika najednou, ne?
jsem se naučila tetkon porcovat pičkoty na neuvěřitelný pidimidikousíčky (to asi, aby mi to ladilo s těmi pidikrůčky ) , jak potřrebuju pořád hezky odměňovat tu Blanidůru, tak jednak jí nechci vykrmit a druhak taky víc odměňuju Štófiho, takže musím používat fakt mini kousky.jinak budu mít bečky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
že mě celkem dost překvapilo, že Česká pošta, firma, u které jsou adresy alfou a omegou, není schopná vytvořit webový formulář zohledňující všechny adresy v České republice.
jehehééé (pardon)
jsem si vzpomněla, jak jsem posílala balíček Šárce Hippíkatý a na poště mi tvrdili, že taková adresa neexistuje donutila jsem je balíček převzít a doručit
denyk
dámička s lejnem na stolečku
á madam dneska snídala ftipnou kaši a rudý právo, co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:47
- Nahlásit
cernej caj
co to je za kartu?
zákaznická karta pošty, daj ti jí zadara a máš pak slevu na poštovným, nemusej se vyplňovat podací lístky a dojde ti na mail potvrzení o doručení, jako občas by se mi to hodilo, ale vzhledem k tomu, že tu kartu ti pošlou na adresu, kterou tam zadáš, tak pro mě asi dost nedosažitelná věc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:50
- Nahlásit
tak už si muj mejl prej pošta zaregistrovala, tak třeba fakt i někdo odpoví
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:51
- Nahlásit
cernej caj
tak někdy v životě to nejspíš prubnu. a bez celty a spacáku, stejně bych asi pod širákem neusnula.
hele jak funguje ta váha, co měří tuk? nikdymi to nešlo do hlavy?
Maya
máš pak slevu na poštovným, nemusej se vyplňovat podací lístky
to je šikovná věc... a možná by tam moje adresa aji byla, hmmm
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:52
- Nahlásit
PetraK
á madam dneska snídala ftipnou kaši a rudý právo, co?
lepší než posnídat sloní hovínečko
aneb
http://www.darujhovno.cz/ ....vždycky si tak říkám, koho bych obdařila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 11:52
- Nahlásit
Maya
tak jsem si chtěla objednat zákaznickou kartu pošty a ono prt, tak sem se na...a napsala jim následují
no a to je teprf začátek
mámji už 2 měsíce...a děs...jakmile jí u okýnka vytáhnu zděšená baba za okýnkem vytřeští voči a zařve, holký seeeeem, slítnou se jak slepice na zrní a začnou dávat dohromady jak se to s tou kartou asi dělá
dřív jsem stála u okýnka tak 10 minut ted běžně půl hodiny bo si to třikrát smažou , pak nevyjedou daňovej doklad, vrchol všeho byl když mě do vočí tvrdily a hádaly se semnou že karta je blokovaná a zrušená ale nikdo mě neřek proč by měla bejt, pak když to po 15 minutách rozchodily tak ani nepíply aby řekly že se vomlouvaj... no chrůůůůůza ...
pokud si ji pořídíš už ani nemusíš vyhledávat adrenalínový sporty..stačí dyž pudeš na počtu a vytáhneš jejich kartu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:01
- Nahlásit
denyk
mně by taky neva, kdyby po připnutí vodítka nenapodoboval
tažné zařízení
to je prave princip. pes se nadre, ty mas do kopce tahac zadara
darujhovno
Vero
to je asi nejak na zakle odporu (ta vaha ma vodivy casti), pac tuk a voda asi maj jinej odpor nez svaly
Fajka
pokud si ji pořídíš už ani nemusíš vyhledávat adrenalínový sporty..stačí dyž pudeš na počtu a vytáhneš jejich kartu
no nic holky, bezim na vodarnicku (aspon snad v buse budu cist, kamarad ma dneska 30, tak to nemuzu odolat nabidce . sem ve skluzu 30stran a to sem vstavala v 6 at neco precut
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:02
- Nahlásit
denyk
http://www.darujhovno.cz/ ..
denyku!! ty kretýno!! mazej k fifi na poličku, už je z dofči zpátky
Fajka
zařve, holký seeeeem, slítnou se jak slepice na zrní
pomooooct
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:12
- Nahlásit
Fajka
když to po 15 minutách rozchodily
ty voe, temu se říká pokrok
cernej caj
ale funí u toho jak gdyž je to jeho poslední hodinka,
a darujhovno je super nápad přišla jsem na to kdysi loni, tomu se říká byznys
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:32
- Nahlásit
Fajka
nemusíš vyhledávat adrenalínový sporty..stačí dyž pudeš na počtu a vytáhneš jejich kartu
takže asi mám bejt ráda, že mi jí vůbec nechtěj dát?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:45
- Nahlásit
Maya
jo, napiš jim děkovnej mejl a omluv se, žes na ně byla drzá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 12:46
- Nahlásit
PetraK
, napiš jim děkovnej mejl a omluv se, žes na ně byla drzá
to by mi musely ruce vodpadnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:02
- Nahlásit
denyk
Aspon by re unavil
Jak tak koukam, po poste nic nechtit radsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:25
- Nahlásit
cernej caj
Jak tak koukam, po poste nic nechtit radsi
hele já už se u pošty před časem registrovala do tý jejich Klientský zóny, že si budu jako objednávat známky přes net, ty woe Pentagon hadr, mám asi 4 hesla typu XGSDZHHD98325424, někde to mám napsaný, ale podruhý se tam přihlásit sem teda ještě nezkoušela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:29
- Nahlásit
Maya
Pentagon hadr, mám asi 4 hesla typu XGSDZHHD98325424,
nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, alébrž se registrujte u Český pošty!! jehehééé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:31
- Nahlásit
Rrumstajn cudlikove!
PetraK
hele a kdy se bude něco vědět z odběrů a rtg? jsem nerfosní.
Mne o tom vypravej. Vedet se bude rano, az to udelaj, krev jim trva prej pul hodiny, mezi tim se sfoukne rtg.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:32
- Nahlásit
Fifi
moc na vás myslím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:34
- Nahlásit
Fifi
ale KTERÝ RÁNO!! KTERÝ, TO POTŘEBUJU VĚDÍT.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2013 13:36
- Nahlásit
PetraK
Zitra rano!
|