| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:04
- Nahlásit
cernej caj
ta preska, tu si das dle potreby
aha, tak jedině to oči udělat po stranách přezky a nebo ještě lepší na jedný straně hned u přezky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:09
- Nahlásit
PetraK
ÚTULEK DÁŠENKA:
tak už jsem tam napsala, jestli nemá čip nebo tetování, teoreticky by mohl být s PP
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:18
- Nahlásit
Maya
takže už to řešíš, jo? fajn.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:22 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
týjo, z tebe jeden dostává depku, mám teď doje, že umíte za měsíc víc jak my za roky. uf.
a měsíc, teprve???
připadá mi to dlouho...
cernej caj
ten pásek je strašně krásnej, slintám, slintám...
voči bych nechala udělat vepředu po stranách přezky, těch bych se nerada vzdávala.
nebo si držet váhu
edit- psalas, co to stojí?
uuuuf, nechce se mi nic tento.......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:36
- Nahlásit
Vero
že umíte za měsíc víc jak my za roky
to je ale ona, kdo to dokázal, ne já, ona SE UČIT CHCE, hrozivě se snaží, já jen ukazuju, opravdu. Tohle vůbec neznám. a myslím, že to asi ani není běžný????? Víš. Je to jako kdyby nám to někdo naservíroval, abychom si to užili. je to všechno zadarmo, úplně zadarmo. dárek.
připadá mi to dlouho
mně taky , jak když jí znám sto let. Tohle je zase úplně jinej vztah se psem, myslím, že tohle hned tak nezažiju.
echce se mi nic tento.......
mi taky ne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:37
- Nahlásit
PetraK
co jsme se obě tak za tu dobu naučily:
ty wogo, to Bukís neumí za celej svůj dosavadní život
ale tak samozřejmě vím, že za to můžu já, ne on
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:38
- Nahlásit
Vero
týjo, z tebe jeden dostává depku, mám teď doje, že umíte za měsíc víc jak my za roky
no přesně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:41
- Nahlásit
Maya
nojo, ale kdyz to by podle me uz nevypadalo hezky, pac prezku mas vepredu na brise a ty oci by byli na boku a to je asi uz divny...
PetraK
tak to je supr s packama na utirani ferina teda nerada utira zadni tlapy doted
Vero
vepředu po stranách přezky, těch bych se nerada vzdávala. nebo si držet váhu
kdyz budes tou prezkou prave posunovat tim, ze ju jednou budu mit v riflich s vyssim pasem a podruhe v nizsich, tak to by prave asi bylo dost blby ze by to nebylo pekne na stred. a kozenej pasek za tydle prachy musim mit aspon 20 let a jako uprimne s brutalni nadvahou skrz komplet celou rodinu si nejsem jista, zda bych v 50 furt byla stihla
ty pasky ma na netu nekde mezi 1500 az 3000 dle slozitosti toho zdobeni. Takze cenu mi presnou rekne potom dle delky pasku a dle toho, co tam bude delat + otazka taky je cena ty spony...
ja v praci neco posrala dneska, tak su vystresovana a neumim si udelat ani kafe ani si obedvat obed a pletu rutinni veci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:46
- Nahlásit
cernej caj
ty oci by byli na boku a to je asi uz divny...
no jo, je fakt, že bez nich to bude takový univerzálnější, ale škoda jich, jsou moc pěkný
ja v praci neco posrala dneska, tak su vystresovana a neumim si udelat ani kafe ani si obedvat obed a pletu rutinni veci
den blbec, to má snad každej vobčas, to přežiješ a zejtra bude líp
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:47
- Nahlásit
denyk
no přesně
eh, jsem aspoň ráda, že v tom nésu sama....
PetraK
ona SE UČIT CHCE, hrozivě se snaží, já jen ukazuju,
i tak, paní, i tak je to dost dobrý...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:50
- Nahlásit
cernej caj
a v praci neco posrala dneska, tak su vystresovana
tak přežij!
posunovat tim, ze ju jednou budu mit v riflich s vyssim pasem a podruhe v nizsic
nojo, to je fakt, už jen tím se vlastně mění obvod...
ale škoda, jsou ty voči táááák supr.
a kozenej pasek za tydle prachy musim mit aspon 20 let
to je fakt...
ta cena je brutální, o tom si asi nechám navždy zdát....
leda bych taky pořádala ještě tu veselku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 11:53
- Nahlásit
Jo a, potkali jsme o víkendu hlídací husu. stála na mostě a neochvějně ho střežila před vetřelci. ustála dospělý a ustála psa, hrdě se tyčila. teprv až na ni začlo dělat xichty dítě, tak se vykadila a kousek odsunula
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:00
- Nahlásit
MayaVero
jojo, ty voci, to je fakt skvost
husta husa, dala decku najevo, co si mysli
jojo, zitra bude lip, pac nejdu do prace a mam domaci samostudium na zkousku na certifikat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:00
- Nahlásit
denyk
Vero
když já mám několikero potřebných věcí, který musí fungovat, abychom mohli v klidu fungovat a po těch si "jdu" . Věřte, že mít v rukou Adamitu, tak je ten seznam prázdnej, věřte mi. To celý je proto, že ona tak nějak dělá věci prostě tak jak já je potřebuju. (samo, že ne všechny, některý vona potřebuje víc )
cernej caj
supr s packama na utirani
u nás si musej nechat bez debat otřít haxny fšichni kdo k nám jdou, to je standard. U ní mám potíž já, snažím se jí je brát ohleduplně, páč ta stabilita je pro ní v tomhle momentě trošilinku potíž
v praci neco posrala dneska, tak su vystresovana a neumim si udelat ani kafe ani si obedvat obed a pletu rutinni vec
a kuva. Tož se honem musíš uklidnit, jinak se to poveze dál, sedni si někde stranou a dejchej, ešivá seš v klinči moc.
Vero
hrdě se tyčila. teprv až na ni začlo dělat xichty dítě, tak se vykadila a kousek odsunula
husy jsou fajn hlídači, to je fakt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:13
- Nahlásit
PetraK
tak ferina spis proste predni si necha, ale neustale si seda a odmita postat, kdyz ji saham na ty zadni neni to o tom, ze by nesla utrit, ale ze je prede mnou furt schovava
zatimco timik stoji a cumi a nema s tim nejmensi problem
nojo, obedem sem se trochu uklidnila... su rada, ze me v tom trochu podrzel nadrizenej a bere to jak to je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:26
- Nahlásit
cernej caj
, ale ze je prede mnou furt schovava
a Kim ječí jak protrženej u všech štyrech, co kdybych mu chtěla utrhnout nožičky herecký etýdy, to jim jde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:38
- Nahlásit
cernej caj
Maya
ale neustale si seda a odmita postat
herecký etýdy, to jim jde
jej, to se přiznám, že by mi asi hráblo. Spešl ráno to musí jít, ráz naráz. Sedim před dveřma, sem přivolán, utřen, odcházím na pelech a jde druhej. Tou dobou už dost pospíchám (páč jsem se s nima zdržela kravinkama venku ) a na etýdky nemám čas a možnosti.
obedem sem se trochu uklidnila... su rada, ze me v tom trochu podrzel nadrizenej a bere to jak to je
tak skvělý, že to vzal takhle apodržel tě, to je frajer
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:51
- Nahlásit
PetraK
jej, to se přiznám, že by mi asi hráblo
no ono asi taky v bytě je to o nečem jiným, tam to absolvuješ třeba xkrát denně a prostě musíš, já když nemám čas a nebo mi lezou na nervy, tak je holt do baráku nevezmu a žádný nohy utírat nemusím
ale pravda je, že zrovna u špiců jsem o hereckých etýdách slyšela hodně, jo taky super jsou ty píchnul mě kamínek do pacinky, asi mi brzo upadne noha a umřu to je asi nějaký plemenný znak špiců nebo co bejt takovej komediant
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 12:51
- Nahlásit
PetraK
tak me nevadej taply na dlazbe, me vadej akorat kdyz se jim pak odroli hlina do betle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:01
- Nahlásit
Maya
tam to absolvuješ třeba xkrát denně a prostě musíš,
no přesně, prostě musí to vydržet, není to žádný utrpení, navíc, kdo to zmákne celý a jde na pelíšek, vydělá na tom. Jen tuhle Blanimůra zkusila, jestlil by celej ten proces nezkrátila na to, že tam půjde rovnou
cernej caj
ak me nevadej taply na dlazbe,
mně kapek jo, stačí mi to blbý období, kdy sleze sníh a je všude ten jemnej prach z posypu, co prostě pořádně otřít nejde, máme černobílou šachovnicovou dlažbu v předsíni a jsem fakt ráda, když to tam aspoň někdy vypadá jako u lidí a ne v psinci .
a ono psi si zvykli, že si s nima - s každý pochopitelně zvlášť v ten moment - hezky špitám do uší, mají to oba rádi, tak proč řešit nějaký tlapky, když si můžou separéé užit mojí maximální pozornost jen a jen pro ně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:18
- Nahlásit
PetraK
u tech mejch neni problem chapat tapky. cekaj za dverma a nechaj se utrit, akorat ferina si na to proste dycky sedne. dokud se saha na predni, tak stoji a jak se sahne na zadni tak uz sedi
ja mam dlazbu takovou okrovou ale zas je fakt, ze ja bydlim ve stavenisti, tak me je to ted taky jedno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:30
- Nahlásit
cernej caj
ycky sedne.
tož my máme povel vstaň, takže tohle dobrý. A Blanimíra si nesedá, ta raději stojí.
ja mam dlazbu takovou okrovou ale zas je fakt, ze ja bydlim ve stavenisti, tak me je to ted taky jedno
tak ono pokud má člověk domek a zahradu, tak prostě ti psi běhají sem a tam - na chalupě to máme taky tak, ale když třeba leje a přijdem z pole-role, tak i tam tlapy utřít a šupajdi na místečko oschnout.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:37
- Nahlásit
PetraK
A Blanimíra si nesedá, ta raději stojí
Kim si lehá na záda
, tak i tam tlapy utřít a šupajdi na místečko oschnout
no a špic se nechá oschnout venku a až když oschne a opadá z něj svinstvo, tak se čistý vezme domů a utírat pak již netřeba
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:42
- Nahlásit
cernej caj
máš dobrýho šéfa, kterej chápe, že nikdo není vždy neomylný
PetraK
hele jak řešíš, že ty pelechy pak jsou vlhký?
Jinak domácí provoz já neřeším vůbec - tam jsme nastavili pravidla na začátku, pejs pochopil skoro hned a žádný problém.
Na čem bazíruju venku, toho není moc... potíž mám, že on se ustavičně snaží najít skulinu, jak polevit. A moje chyba, že ji dycky najde, a furt dokolečka dokola abych začínala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:51
- Nahlásit
Vero
muj novej sef je supr. az na to ze mam mega vic prace, kterou proste zatim nezvladam uplne dobre dneska hodnotici pohovor... su zvedava. mejm nervickam uz jen ta predstava nedela dobre
Maya
kdyz sme bydleli ve meste, tak sme meli v predsini zadveri od zbytku predsine oddeleny dverma (jo at zijou domy ze zacatku minulyho stoleti, tam i predsin byla vetsi nez v panelaku koupelka se zachodem a tam byl koberec a kdyz bylo venku hnusne, tak se tam seltky proste na hodinu zavreli a az oschly a otreli se do hadru sami jak tam lezeli, tak se vpustili dovnitr a bylo tohle ja ted provozovat nemuzu, pac mam kuchynopredsino mistnost v jednom a dycky mi poskakaj zed u dveri do pokoje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 13:55
- Nahlásit
cernej caj
no jo, já mám verandu, ale tam je nenechávám, i když v nouzi by to asi šlo, ale nejspíš by to asi se zdma dopadlo blbě když tam nejsou zvklí , nechám je venku, přede dveřma máme stříšku a každej tam má pod ní svojí rohožku, tam sebou plácnou a za hoďku opadaj a oschnou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 14:00
- Nahlásit
cernej caj
dneska hodnotici pohovor... su zvedava. mejm nervickam uz jen ta predstava nedela dobre
nebooooj! nikdo na začátku neovládá práci úplně skvěle. hlavní je se snažit nějak poctivě a ono to přijde.
a chyby se dělají - a to i v zaběhnuté práci.
ale taky hodnocení tak úplně neprožívám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 14:02
- Nahlásit
Maya
Kim si lehá na záda
no vida, to je šikovnost sama, to se utírá nejlíp , jen u toho může bejt zticha teda
se nechá oschnout venku a až když oschne
Vero
hele jak řešíš, že ty pelechy pak jsou vlhký?
eeeee- vlastně nijak na chalupě mají matrace a na nich deku, a doma - mají nějaký dobrý pelechy, nejsou vlhký vlastně.
potíž mám, že on se ustavičně snaží najít skulinu, jak polevit.
hehehe znám. A max. se snažím, že aby nenašel, ale jaksi, že... nic není na sto procent. Venku si dupu na tom, že když řeknu čekej, tak se pes musí zastavit, když volám, musí přijít. Fšécko ostatní je jakoby nadstavba. Nežraní humusů a tak to je takovej ten základ, co má od štěněte. A venku spolu ale hodně často něco kutíme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 14:04
- Nahlásit
cernej caj
dneska hodnotici pohovor...
držím ti palce, vypadá, že je rozumnej, tak to snad bude gůt.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2013 14:26
- Nahlásit
cernej caj
dneska hodnotici pohovor...
to to jeee? teda ani si to nechci představovat, ještě že takový vymoženosti tady nemáme
|