| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 11:09
- Nahlásit
cernej caj
hele to je dobrý, páč tímto pádem s tebou muž začne jezdit (páč bude žárlit na chlípný ožraly) a třá se mu to časem dokonce zalíbí...
na Maštalích je nádherně! si to užijete.
a 20 stupňů bez deště je docela fajn.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 11:18
- Nahlásit
Vero
šťastnej čék, že na tebe nejdou. ani v kraťasech na mě jo, a taky veškerej hmyz (můžu jít já a 10 lidí, každej bude mít 1 bodanec od komára a já 15).
komáři po mě jdou taky, ale klíšťata vždycky vyžral Altar a já nic, teď je má Adam (i když jemu naštěstí funguje obojek, takže zatím se mu jich přisálo asi jen 5) a já nic
Maya
ějak scát snad ne, ale teplotně to má být průměrný až podprůměrný
to jsou pro mě super zprávy, jak je nad 25, tak jsem úplně KO
cernej caj
jedu do Toulovcovych mastali
tyjo to vypadá úúúžasně!
budu mít nejspíš pár dní v srpenci na čundr po Beskydech, ty mi pak určitě poradíš, kam se podívat, žejo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 11:38
- Nahlásit
Vero
on je jen zkontroluje a pak me bude milostive poustet samotnou
birma
tak zrovna beskydy ja moc neznam jen takovou tu klasiku jako roznov, radegast... beskydy sou takovej cil, kam nekdy vyrazit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:12
- Nahlásit
cernej caj
tak zrovna beskydy ja moc neznam jen takovou tu klasiku jako roznov, radegast...
aha tý klasice se chci právě vyhnout, bude tam spousta lidí, psůch a cyklistůch...
kdepa máme Petru? neříkala, že tu bude v pondělí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:19
- Nahlásit
birma
no to je jasny. S tim kokorinskem to taky ale bude slozity, protoze si myslim, ze v te oblasti jako takove bude dost hlava na hlave
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
S tim kokorinskem to taky ale bude slozity, protoze si myslim, ze v te oblasti jako takove bude dost hlava na hlave
když vám nebude vadit, že co chvíli zastavuju a Adam štěká na cyklisty, tak my to přežijem. Zas tam nebude tolik zvěře, když tam bude hodně lidí Ve skupině mi to tak nevadí, spíš když jsem sama, tak chci mít fakt klid a vyčistit si hlavu od lidí a všeho...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:33
- Nahlásit
birma
kdepa máme Petru? neříkala, že tu bude v pondělí?
myslím, že jo, asi jí klepla pepka při sekání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 12:45
- Nahlásit
birma
aspon nebude nikdo drzkovat, ze furt zastavuju a fotim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 13:06
- Nahlásit
cernej caj
aspon nebude nikdo drzkovat, ze furt zastavuju a fotim
no to aby sis našla na focení něco vždycky tam, kde potkáme cyklistu, jinak budou třeba držkovat dvojnásob
ale mám za to, že ta trasa je natolik v pohodě, že by neměl bejt problém, i kdybychom stály půl dne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 13:12
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
DO BASEEEENŮŮŮ!
IŠ BIM CURÝK!! Bylo báječně a nejbáječnějš. Seděla jsem na trávníku a pila kafe. Seděla jsem na trávníku a učila se germáínsky, Seděla jsem na trávníku a kochala se krásnou zahradou.
zde :
a vše tu:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/chalupa_cerven/
A mohlo to bejt ale teda delší. S Hošikusem jsme chodili za zajcevama a srncema a taky se bahnit do bahňáku. Hošikus se chodil, já ne, nejsem prase, von je prase .
Sekáního náhodou moc nebýlo. Pokud máme na mysli sekání trávy, jde-li ovšem o sekání špalkůch, tak to je jiná. Nejdřív jsme s Brtnikem navozili mnoooho koleček olbřímích špalků staré padlé čérešně (a to sem si mákla teda, páč jsem si vždycky naložila plný kolečko těch špalků a drandila s tim terénem. ) no a poté jsem šlohla Brnikoj olbřímí fiskárku - tu největší a šla štípat. Brtnik se nejdřívějc smál, že pod tíhou tý sekerky a špalku se převrátim, pak ale nestačil valit bulvy a pochvalovat si, jak má zručnou a silnou ženu. Děsně mě to ba, a kupodivu, jsem ani druhej den netrpěla - i když mi to předpovídal právě Brtnik, že budu trpět. Mám dobrou kondičku, musím Vašíkovi trenérskýmu sdělit díky.
A hošikus byl celý radostný, neb dostal ovčenku, co vydává zvuky jako kachna (kachna promine) křížená s prasetem . Byl z ní naprosto unesen /což zvukově může potvrdit i Brůtice, která ho s ní slyšela řádit/ a museli jsme jí při odjezdu vzít s sebou. Hrdě si jí nesl k autu, v kufru si na ní sednu a vydal zvuk, jak když se ubzdil hroch
Byly jste tu hodné děti? Neotvírali jste cizím strýčkům s bonibónama??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 13:15
- Nahlásit
cernej caj
birma
áá tady už se balí do kokořína, což?
birma
tak zrovna beskydy ja moc neznam jen takovou tu klasiku jako roznov, radegast...
aha tý klasice se chci právě vyhnou
tak pak je prý dobrý jet na druhou stranu Beskyd - potvrdí ti to i vlk. My to známe taky tady v tý části, jak píšeže vy, ale jednou jsme odskočili na tu druhou stranu Horní/dolní Lomná a - paráda, takže si odchyťte tady vlka a nechte se nasměrovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:21
- Nahlásit
PetraK
tyjo, zahradecka fakt jedna basen to sis pekne makla, vubec teda asi je skoda, ze uz si doma, co?
jojo, taky bych jela spis na sever, nebo pak hodne na jich na javorniky... muj prvni chalan byl od roznova a tak sme hodne travili casu tam a vencili ovcandu jejich v prilehlych lesich, a ono zrovna teda to tak je, ze je to i obecne hodne vyhledavana rekreacni cast. Na severu i jihu to urco bude o dost lepsi. A vlk me taky presne napad, ze by mohl poradit
sem si hodinku zdrimla po namahaven veseni pradla a asi jeste pudu drimat za chvilu znova
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:27
- Nahlásit
PetraK
krááááásnáááááá zahrada
PetraK
ak pak je prý dobrý jet na druhou stranu Beskyd
dík
právě jsem nás s Adamem přihlásila na neděli na přivolávačský hry ke Katce Lerlový, tak jsem zvědavá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Bože holky, šrotuje mi hlavou tohle:
Fenka je v Troji, už od vánoc , pořád na ní myslím. Jenže se bojím do toho jít, kdyby měla separační úzkost, tak co v paneláku s tím? S dovčou bych pochopitelně počítala 14 dní.. ale.......???? A druhá věc - finance. Vzhledem k věku - 10 let, jestli to utáhnu???? Doma už jsem to nadhodila, úplná zarážka to není, ale Brtník říkal, že prostě pes dělat bordel nemůže, jinak máme problém o to větší, že on je ve výboru a zcela pochopitelně je ten, kdo nesmí mít potíž ani náhodou, páč by se mu to vrátilo. Sakra, hergot, krucinál. Pomoct!!! Kamarádka mě od toho zrazuje. POčítám s nutnou kastrací, ale ona říká, že dva skoro stejně starý psi- že to není úplně dobrej nápad. Chodím v tomhle kruhu už několik měsíců a nemůžu z něj ven.
cernej caj
jé, ty si dřímáš doma?? Tak tetkon jsem to já kdo závidí.
birma
ad ty beskydy, poprosila jsem kamarádku, o odkaz na stránky, kde je ubytko + tipy na výlety.
a díky holky za pochvalu zahrady. Miluju jí, je rok od roku krásnější a až dojde na prodej, urve mi to vnitřnosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:45
- Nahlásit
birma
právě jsem nás s Adamem přihlásila na neděli na přivolávačský hry ke Katce Lerlový, tak jsem zvědavá
heej, tak pak poreferuješ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 14:52
- Nahlásit
PetraK
nemám ráda útulek v Tróji, protože se nedozvíš, co za psychický problémy to zvíře má. Ale jestli ti to tak jde hlavou, tak ty dovču, pak Brtnik dovču, úplně sama doma nebude, když tam je Ešus a zas mi přijde pro ty psy lepší, když jsou podobně starý, než když přivedeš štěně a důchodce pak kvůli věku zůstává víc a víc doma, protože by to fyzicky nedal.
poprosila jsem kamarádku, o odkaz na stránky, kde je ubytko + tipy na výlety
dík, ubytko se nás sice netýká, ale tipy budou fajn
Miluju jí, je rok od roku krásnější a až dojde na prodej, urve mi to vnitřnosti.
neprodávat!
tak pak poreferuješ??
no jasnýýýýýýýýý!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:04
- Nahlásit
birma
nemám ráda útulek v Tróji, protože se nedozvíš, co za psychický problémy to zvíře má
toho se právě bojím. bydlet v domku, tak není co řešit, ani náhodou. I kdyby šla po Ešovi - třebas (což sice není pravděpodobný, ale stát se může,), tak je jak oddělit, ale hlavně,hlavně se bojím toho, že bude dělat bordel a bude to mít tak zažitý, že to nepůjde dát pryč. Může být i kousavá ze strachu, může lecos, ale to by se mělo dát srovnat, ale toho nezvládání samoty, který už je zažitý moc, toho se právě bojím. Proč kurnik nemám barák??
věk psů - jo to je lepší pro ty psy jako takový, to bez debaty, i když zase štěně psa omladí, ale ona má na mysli to, že ti psi odcházejí stejně, jsou staří, a krom stálých návštěv veterináře ti pak odejdou v podstatě naráz. . Otázka je, zda na tohle mám??? hm?? tvrdím, že jo, ale..... . A plus ty finance. Takže tři věci k řešení. A to nemluvím o tom, že když bych jí kastrovala - tak se bojím inkontinence, která u tak velkýho psa v paneláku kapek problém bude (vím, jsou léky, ale ne vždy zabírají . No a ještě jedna věc, jsou ty finance - když budou oba vzhledem k věku potřebovat hodně vet. péče - jestli na to budu mít.
já nevím, moc to chci, moc, ale se fakt bojím, abych nám nenadělala do bot. A hlavně abych nenadělala do bot jí samotný, kdyby se separačka nezvládla - nebudu si jí moct nechat, to vím. A na tom to celý stojí.
neprodávat
já vím. ale budeme muset. Jestli chceme jednou domek, budeme muset.
no jasnýýýýýýýýý!
budeš mít čas na kávičku pak někdy??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:05
- Nahlásit
PetraK
to neprodavejte, ne? pokud ji mas tak moc rada... leda byste fakt sli z prahy pryc do neceho, kde si udelas taky takovou... to je pak jasny, ze zvladat dve se neda
s tvym dilematem neporadim nemuzete si fenku pucovat na vychazky a zjistit, jak by se chovala s esusem?
jojo, ja si lebedim doma - v noci sem propotila tri trika a vcera 2, je me zle jak psovi a nesla sem do prace, tam sem jen psala sms a maila a nikdo mi neodpovedel tak snad nebude zitra pruuuser... ale jako v tom stavu co sem rano byla bych asi ani nedosla ten kilak z autobusu do prace
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:14
- Nahlásit
PetraK
toho se právě bojím.
kamarád právě před lety po roce psa vracel - rok se snažili čubu znormálnit, milovali ji, jenže ona se snažila zabít každýho cizího. Prej to bylo prvních pár vteřin kontaktu, jenže oba s ženou společenský a u čuby nešlo jen o předstírání útoku objevila se v nabídce znova a to bez jakýhokoliv upozornění na problém, kvůli kterýmu jí vraceli
Jestli chceme jednou domek, budeme muset.
tojo, ale tam si uděláš taky kráááásnou
budeš mít čas na kávičku pak někdy??
jasně, když budu v Praze tak kdykoliv
nemuzete si fenku pucovat na vychazky a zjistit, jak by se chovala s esusem?
v Tróji to právě nejde, prej si vybereš podle fotky, vrazej ti psa a jdeš...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:24
- Nahlásit
birma
aha, tak to je docela takovy blby... si rikam, ze v nekterych utulkach delaj vse proto, aby tam ty psi zustali na veky...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:26
- Nahlásit
PetraK
máš krásnou, nejkrásnější zahradu. taky ale dává práci, co? je nádherná, tak si představuju zahradu.
Jinak máš teda děnýho viléma, to ti povím.
v Tróji to právě nejde, prej si vybereš podle fotky, vrazej ti psa a jdeš...
tohle je teda dost blbý pro rozhodování viléma.
Jestli to chceš, tak finance mít budeš, uspoříš na jiným, stejně tak budeš muset ustát společný odcházení...
K rozhodování bych nechala jen to, aby feně nebylo uškoděno, když to nepůjde, nebo aby jí nebylo uškoděno kastrací.
Pekelnej vilém. nevím paní.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:27
- Nahlásit
Něco by se dalo zjistit už tak, že feňuli prostě vrátíš hned první den. Když bude žrát Ešusa třeba.
Pokud by komunikovali, tak je šance i na zvládnutí separace...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:51
- Nahlásit
PetraK
no nezávidím, podle mě pes z útulku je vždycky sázka do loterie, i když se jednou dvakrát vezme na procházku, tak se bude chovat jinak než až když se usídlí někde jako doma
já bych se asi zaměřila na to, kdyby to náhodou nevyšlo, jestli jste schopný najít jí nový domov, jestli jo, tak ten zbytek už by se vždycky nějak udělal a podle mě pro toho psa furt lepší nový domov i s přestupní stanicí než útulek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 15:55
- Nahlásit
PetraK
ale jako chápu, před pár lety byl u nás v útulku krásnej špic, jenže starej a s poznámkou, že nemusí jiný psy, takže mě bylo jasný od začátku, že vzít si ho nemůžu, ale stejně, když pak v tom útulku umřel, bylo mi z toho blbě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:05
- Nahlásit
Rrumstajn.
PetraK
Cubis je sympatanda, na svuj vek vypada teda moc pekne - kolika se vizlice pizlice dozivaji?
A ten zbytek - rozumovy a organizacni duvody, proc by mohl byt problem plne chapu. Jenze to nezjistis jinak, nez si ji vzit na zkousku. Treba to bude naprosto pohodova a vdecna cuba, nebo taky nemusi byt, do toho fakt ted nikdo nevidi. Dobrej napad mela Maya, s tou "prestupni" stanici.
A kastrace - ne kazda fena musi byt inkontinentni, nebo bys ji treba ani kuchat nemusela nechavat a pres harani ji davat k mamce, kdyz by byla fenka v byte v klidu?
No nezavidim, takovy rozhodovani.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:28
- Nahlásit
Fifi
Cubis je sympatanda, na svuj vek vypada teda moc pekne
vid??? chtěla bych mít v sobě míň zodpovědnosti a jít do toho po hlavě a ne nad tím furt meldovat. Tentokrát fakt řeším, řeším, ale myslím, že to je věc, kdy člověk musí hodně dopředu přemýšlet. Není to houska a není to ani štěně, kde jaký si to uděláš, takový to máš.
- kolika se vizlice pizlice dozivaji?
11-13 tak nějak
Jenze to nezjistis jinak, nez si ji vzit na zkousku
ale........ když bych jí musela vrátit, ublíží jí to zase, toho se moc bojím.
Maya
podle mě pes z útulku je vždycky sázka do loterie, i když se jednou dvakrát vezme na procházku, tak se bude chovat jinak než až když se usídlí někde jako doma
já vím.
. Dobrej napad mela Maya, s tou "prestupni" stanici.
bohužel právě nemám kam přesměrovat. A o starou čubu mít nikdo zájem nebude už vůbec. I proto, ta myšlenka, vzít si jí.
davat k mamce, kdyz by byla fenka v byte v klidu?
to nejde, bohužel, máma takhle nefungá, navíc má teď zdravotní problémy, tak to nende.
No nezavidim, takovy rozhodovani.
víš, já se bojím, abych jí spíš neublížila.
Vero
Když bude žrát Ešusa třeba.
tak pokud by mi jí půjčili na vycházku - ptala jsem se na to, že prostě nechci psu ublížit, že jí musím mít aspoň chvíli v ruce, jestli můžu tak aspoň 3x na vycházku, abychom viděli. Řekli právě že ano, ale tak příště tam může být někdo jinej a řekne, že prt a jen podle obrázku, tak jak se to o Troji říká.
birma
po roce psa vracel - rok se snažili čubu znormálnit, milovali ji, jenže ona se snažila zabít každýho cizího
no ty vado, po roce!! bože , to bych se zbláznila úplně už.
mně hrozně vadí, že tam člověk nedostane vůbec, ale vůbec žádný informace. Už jsem tam i volala, a nic o ní nevědí, jak kurnik pak člověk může správně rozhodnout.??? Ten chlápek mi slíbil, že teda můžem 3x na procházku, ale je mi jasný, že ve středu tam nebude Pepa ale Jarda a procházka nebude.
POMOOOOOOOC, vim, že mi nikdo nepomůže
birma
tojo, ale tam si uděláš taky kráááásnou
jo já vím, ale - ty jo tohle je deset let života, ty stromy a kytky jsou vypiplaný od miminka,
Vero
máš krásnou, nejkrásnější zahradu. taky ale dává práci, co? je nádherná, tak si představuju zahradu.
díky za pochvalu, je teď taková, jakou jsem si jí tak představovala - když opominu věci, který jsme nezrealizovali, nebo udělali jinak. Je tam spousta různých zakoutí, který na sebe navazujou, je zabydlená, je tam o mnoho víc hmyzu, ptáků, všeho.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 16:54
- Nahlásit
PetraK
ale je mi jasný, že ve středu tam nebude Pepa ale Jarda a procházka nebude.
víš co, nedumej dopředu, co bude, až - běž tam a náležitě se rozčil na Jardu, že Pepa slíbil... uvidíš - třeba to klapne a budeš hned moudřejší, třeba nápad budeš muset pak hned zavrhnout a béš mít pořešeno, nebo teda naopak... ale budeš vědět víc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 17:02
- Nahlásit
Vero
běž tam a náležitě se rozčil na Jardu, že Pepa slíbil... uvidíš - třeba to klapne a budeš hned moudřejší, třeba nápad budeš muset pak hned zavrhnout a béš mít pořešeno, nebo teda naopak... ale budeš vědět víc
tak tak.
probiram fotky z vandriku pred 14ti dnama. Kterej debil dokaze za 8 hodin vyfotit 170 fotek???
vubec nechapu, jak sem to stihala fotit, kdyz ted to nemuzu ani probrat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 17:08
- Nahlásit
PetraK
Ten chlápek mi slíbil, že teda můžem 3x na procházku, ale je mi jasný, že ve středu tam nebude Pepa ale Jarda a procházka nebude.
Ale bude, nebo je tam radne dostekej!! Kdyz tam cuba hnije od vanoc, prd jim to udela. A uvidis, jak se bude tvarit na esuse a tak, vono teda az vyleze po pul roce z utulku, byt jen na prochazku, to bude mit zazitku.
A pak se uvidi dal.
Jo a zahrada fakt uzasna, zemsky raaaj to na pohled.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2013 19:44
- Nahlásit
fotkyz vandru dvoudenniho (2x pul dne ) bez psa, co jsem byla pred 14 ti dny. Sem se pochlapila a vrhla se na to. ted du spat, dost me to vycerpalo
|