Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:32
- Nahlásit

kachna_
mám se na kolo zeptat u nás...? Vilém má kamaráda, co dělá kola a mívají i "repasovaný" po dětech..

brut
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:47
- Nahlásit

cernej caj
neco proti bolesti nebo teply mliko na lepsi spani nebylo? snad to teda bude lepsi, abys to trochu dospala. Mas nejaky instrukce od dr, jak dlouho muzes cekat bolestivost?
na bolesti beru prášky a ne zrovna nějaký obyč, ale pořádný dryják, jenže to na zhmožděniny moc nepomáhá (kloub mi utlumí a díky tomu mi nebolí, ale všechny svalíky namožené, natažené, zhmožděné nejvíc cítíš i v klidu)... No, instrukce nejsou... bolest potlačit práškama a čekat, až se vše usadí jak má...

ja se budu na podekovani tesit potesilas moc, rozhodne sem za to nic nechtela, tak su zvedava
nene, alespoň drbné poděkování musí být... tak se můžeš těšit, jsem zvědavá, co na to řekneš

je docela des, ze ty co se kupujou nejsou o moc levnejsi nez papirovy, ale zase jich stahnes spoustu zadarmo z net
já právě kupuju jen ty papírový, tam už mám jakžtakž přehled, ale u těch elektronickejch nevím ani kam sáhnout.. a k tomu čtečka.. jak se v tom má člověk vyznat, když jim nerozumí a má pocit, že všechny jsou na jedno kopyto

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:50
- Nahlásit

cernej caj

s těma rohlíkama přesně tak, bez seškrábání soli nejsem s to pozřít ani tyčku, ani slanej rohlík, a to ne že bych se nějak extrémně nebo záměrně vyhýbala soli.
a s marmoškou si to popravdě taky moc neumím představit, tu sůl.
ale marmoška je stejně nej na loupák.
nebo grahamový pečivo...
já ty bílý rohlíky stejně kupuju spíš jako odměny pro psa

hele a co muž? už si ho zabila?

brut

snad už se ti bude spát líp, ty změny počasí s tím taky budou cvičit.

mladej bude holt kočičí zloduch ,
on je takové naše sluníčko že ho čék ani nechce přizabít ale co mi nezlikvidoval ani psák, ani kocour zrzatec popelář, to mladej zvládl levým drápkem.

psáček byl chudáček .. copak kde zblajznul za "mňamku", že se stal poseróónem?
tipuju na virózu, fena odvedle byla taky poserónka v ty dny. venku nic nesežral...

ale už dobrý.

jen jsem málem dostala neska infarkta! máti byla s buldozérem na zahradě a volá mi...: "prosímtě neděs se, ale akutně potřebujeme veterináře" .. "co se stalo????" "no jako nejde o život, ale jako potřebujeme veterináře, šli jsme na zahrádku..." "jasně, ale CO SE STALO???"... a tak dál, .. překousal klacek, kus mu zůstal v krku a tak hluboko, že si máti netroufla sahat mu až tak hluboko do krku, aby to vyndala. naštěstí to teda rukou stačilo pak a v pohodě. UUUUFFFF.
stejně nevim, co by s tím dělal ten vet? strčil by cizímu psoj ruku do krku? zvláš´t v doprovodu vyděšené paní, co si sama na to netroufá, aby nebyla bez ruky?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 17:35
- Nahlásit

Rrumstajn rohlikove.
Vero
že si máti netroufla sahat mu až tak hluboko do krku, aby to vyndala. naštěstí to teda rukou stačilo pak a v pohodě. UUUUFFFF.
Huf, tak jeste, ze to slo vyndat! Ja nedavno dolovala Kremylovi stepinu z kosti, mela ji vrazenou v dasni vedle stolicky posledni. A vet by si psa zafixoval a urcite by tam ruku strcil.

brut
Ouvej, snad to prestane uz brzo bolet! A problem teda odstranen a rameno mas jak novy?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 17:38
- Nahlásit

brut
to by ti poradila treba Maya, kam na knizky... ale mas v podstate dva druhy, ty co stahnes zadarmo a ty co stoji skoro stejne jako papirovy... ty co ctu ja vetsinou z antikvosu, novy thrillery nebo z levnejch knih ani treba elektronickej ekvivalent nemaj, takze ja zvazovala ctecku, ale nakonec zavrhla...

jinak dobry sou kindle, a ceny i docela klesly

Vero
no je fakt, ze ja bily pecivo taky skoro nekupuju, ale i tak, kdyz na pecce servirovali soleny a makovany a k tomu maslo a marmosku, tak sem byla dost v soku. Jinak s grahamem mnaam grahamovy nam dycky za odmenu kupoval tatinek uz jako deckam, ze to je neco lepsejsiho nez obyc rohlik

tyjo, chudak buldozer, tak hlavne, ze se to vyndalo a ze je to dobry, ale teda obcas je to na zabiti teda takovy okrucy kolem toho.

Muze sem nezabila. Ale nemela sem k tomu daleko Nicmene me dneska mozna veme na festival krasnych lidi do velkech nemcic, na Lehkou nohu, ktera je ma mooooc oblibena, tak si to tim asi vyzehli (a hraje v ni jeho budouci zamestnavatel, kterymu pomahal neco s pripravou, tak jeste bez vstupnyho;)

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 18:38
- Nahlásit

Fifi
A vet by si psa zafixoval a urcite by tam ruku strcil.

jsem nad tím právě přemýšlela, jak by to technicky provedl.... ale hlavně že to nebylo potřeba. ale bylo to teda faklt infarktový. nejvíc, než jsem z máti dostala, jestli dýchá a hejbe se

cernej caj
festival krasnych lidi

co to je?

v tom klimatexu maj fšecko vyprodaný už než jsem se vykopala, asi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 18:53
- Nahlásit

Vero
v tom klimatexu mam pocit, ze maj slevu posledni dobou furt... tak snad zas neco brzo bude.Ja zvazovala tu ultralehkou proti vetru bundu, ale nakonec sem si taky nic nekoupila.

festival co porada vyrobce kytar

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 19:50
- Nahlásit

brut
jojoj, tak ať tě to brzy přestane bolet, ale zase snad budeš mít ruku jako novou, tak to asi za to stojí
já prachy taky moc nemám, tak mám tu nejlevnější čtečku co existuje stála 1500 Kč, k doktorovi a tak dobrý, akorát je blbý, že jak je lcd, tak se nedá číst na sluníčku, no ale zase jí můžu číst v zimě když čekám na autobus potmě a víc žere baterku, ale pár hodin vydrží a výhoda zase, že je barevná, ukazuje fotky i videa a umí i audio knihy
jinak snad miliony knih zadara najdeš na uloz.to, jsou tam i novinky, co se jako elektronický ani ještě neprodávají
jako kindle je klasika, tím nic nezakazíš, já jí nechci kvůli tomu, že ta má jen ten svůj extra formát a já mám všechny knihy v epub a nechtělo by se mi to konvertovat, já mám záslusk na podsvícenou bookeen

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 19:51
- Nahlásit

tohle znáte? http://youradio.koule.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2013 23:11
- Nahlásit

Vlku, ten maxton je boží
brut
mám se na kolo zeptat u nás...?
Já nevim, pokud to i pro toho kamaráda je zajímavý, tak asi jo, jinak my jsme už skoro rozhodlý pro tu DHS. Požadavky 16"(14"?), klasika (torpédo, krytej řetěz...), nosič vzadu, košík v předu, hezký (cena do 1800). Díky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 18:14
- Nahlásit

Fifi
sekacku mame tuhle, je fakt,ze na nase metr sedesat vysoky koprivy nema, takze muz predsekava kosou a pak veme az ten zbytek, ale zahradka je krasne posekana, neni nejak extra tezka... za 1500 supr kauf bych rekla

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 20:37
- Nahlásit

rumštajn, zdrví vás choroba, ble. jak jinak, dyš je léto.

cernej caj
jsem v tom klimatexu potřebovala tílka. pořád jsem odkládala koupi, až budu mít víc času -a vida, vyprodali mi, asi díky té akci, všecky barvy a hlavně i velikosti. mám pech

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 20:41
- Nahlásit

cernej caj
za 1500 supr kauf bych rekla
No to rozhodne. A si me tak nastvala , ze sem mrkla na inzerci a v po mi prijde taky jedna pouzita, motor kvalitni, co mam ted, de facto skorem ta sama sekacka, jen ma pojezd navic.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 21:08 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
ja mam doma jedno klimatexi, myslim Mko a je mi nakonec nejaky dlouhy (jak su mala, tak mi z nej leze podprda na hrudniku, tak jestli bys ho chtela? zrovna sem tu premyslela nad nim jestli ho dat pryc /segre/na bezdace edit : fotky

Fifi
tak doufam, ze bude sekat a slouzit

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 21:43
- Nahlásit

Vero
Jezis, dalsi chcipak, kde si co chytla? To je radost, v takovym pocasi.
cernej caj
Tak ja taky doufam, mne jde hlavne o ten pojezd, ta soucasna seka dobre.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 21:46
- Nahlásit

Fifi
To je radost, v takovym pocasi.
no ja radsi mlcim, ze me od ctvrtka zacalo brutus bolet v krku a vcera vecer 38,5 taky si rikam, leto na vzestupu a co to je?

no zas kdyz bude dobra, muzes prodat tu co mas bez pojezdu. Ten pojezd je fakt supr vec, to muz vymyslel dobre

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 22:40
- Nahlásit

cernaj caj
tak jestli bys ho chtela?

a víš že jo? za kolik?

ze me od ctvrtka zacalo brutus bolet v krku a vcera vecer 38,5

nestraš!!!!

mě brutus bolí v krku, odchází mluvidla, přikračuje rýma, teplotu teda asi zatím nemám.... ach jooooo

Fifi
dalsi chcipak, kde si co chytla?

Těžko říct. Beztak u doktora, když jsem potřebovala piluli na alergii. jo jo, radost veliká.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 22:49
- Nahlásit

cernej caj
muzes prodat tu co mas bez pojezdu
Ano, tak to je v planu.
od ctvrtka zacalo brutus bolet v krku a vcera vecer 38,5
Vero
brutus bolí v krku, odchází mluvidla, přikračuje rýma, teplotu teda asi zatím nemám

Zensky, koukejte si vykloktat nakym radnym roztokem, slivovicovym treba a dat se do kupy! Zadny zmrzliny, zadna klimoska, zadny navstevy doktoru (to plati pro vero - tam to jde chytnout jak prd, teda )

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2013 22:55
- Nahlásit

Fifi

dobře účinkuje whisky
povenčili jsme a jdu do pelechu. doufám, že se neprobudím s horečkou jak čajda.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 00:19
- Nahlásit

rumštajn marodi
esli máte to co já začátkem tejdne, tak za 2 dni budete v pohodě, už mám jen kašlíček, ten se mě asi bude držet dýl
mě teda na krk zabralo cucání vincentky a kloktání stopanginem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 08:53
- Nahlásit

s horeckou sem se neprobudila, radila jen v noci ale 2 trika propotila...

Vero
Ti ho necham zadarmo, je trochu noseny, segre ci kamosce bych ho taky dala v ramci beznejch vymenejch pobytu zadax a mas stesti, ze u tohohle kusu su rozhodla ze pude uz tak mesic

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 16:11
- Nahlásit

jsme doma!
bylo to úžasný, za chvíli projdu fotky a něco zveřejním
Adámek je bourec největší a až na zvěř fungoval špičkově (a že jsme zvěře potkali za těch pár dní snad víc než za celej život s Altarem). Akorát jednou, když jsem ho pustila bez stopky se koupat, tak zdrhnul za srnou. Naštěstí nedošlo na moje nejčernější scénáře ala myslivec, cyklista, auto, o týden delší dovča a hledání psa, ale vrátil se sprintem cca do dvou minut, takže jsem hrdobec. A překonal i pár bubáků (jako třeba odpaďák na místě, kde neměl co dělat) a zázrakem mu po třech měsících docvaklo, že na vodítku se netahá

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 17:04
- Nahlásit

fotky zde
drobná ukázka z té spousty:

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 17:22
- Nahlásit

birma
Krasny fotos a jeste hezky cteni! Ste sikulky!!! A cestu v aute uz zvlada taky lip?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 17:29
- Nahlásit

tak ještě dvě videa, kterak se koupe (1 - dlouhé a nudné, 2 - krátké a vtipnější )

Fifi
A cestu v aute uz zvlada taky lip?
jak se to vezme, mě přijde, že jo, ale on tvrdí, že ne a dneska když měl nastupovat, tak se připlácnul k zemi a nechtěl se nechat naložit. Fakt je, že jsem debil a netrénovala jsem s nim, takže to máme čestnej závazek, že budem trénovat, bo jinak bude v srpenci cesta do Beskyd více než ftipná...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 17:39
- Nahlásit

birma
krátké a vtipnější
Adamek ploval! Ten az tomuto pohybu prijde na chut, ho z vody uz nedostanes. A to prvni neni vubec nudny, z nej zcela cisi psova spokojenost a vysmatost (clovek se mimodek taky musi usmivat, kdyz na nej kouka), jak maly stene, blblecek.
S autem to dotrenujete.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 17:46
- Nahlásit

Fifi
Ten az tomuto pohybu prijde na chut, ho z vody uz nedostanes.
nj, jenže já po tom, co mi teď z vody zdrhnul za srnou, budu mít zas větší strach ho do tý vody pouštět
z nej zcela cisi psova spokojenost a vysmatost (clovek se mimodek taky musi usmivat, kdyz na nej kouka)
to jo, no, v tomhle je fakt úžasnej zlepšovatel nálady

jo ještě jsem zapomněla ho pochválit, že ustál, když metr a půl od nás projížděla slečna na koni a taky zvládnul projít cestu asi 200 m, hned okolo výběhu krav, co se na nás běžely podívat (zato já měla nahnáno, když jsem si všimla, že jedna "kráva" je o dost větší než ostatní a má v nose kruh ) a taky neprohnal jednoho cyklistu, přestože ten byl už nad jeho věkovym limitem, do kterýho si cyklistů nevšímá (i když to mohlo bejt tim, že jsme právě zakončovali 35 km dlouhou procházku )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 18:28
- Nahlásit

birma
sikulky ste a fotky supr si nafotila za tu chvilu snad vic jak ja za ty roky co sem ho mela

koupaci videa dobry

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 18:31
- Nahlásit

cernej caj
si nafotila za tu chvilu snad vic jak ja za ty roky co sem ho mela
když já jinej foťák nemám, tak ho tahám všude sebou a když už ho vleču, tak fotit přece musim, to dá rozum

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2013 18:40
- Nahlásit

a mám strašnou radost z tý poslední fotky ze tří, co jsem vám prskla rovnou sem, protože je na ní strašně vidět, jak se fyzicky za ty tři měsíce spravil
pro srovnání - 2 dny doma

<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání