| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:25
- Nahlásit
denyk
tak rekni, co by se ti hodilo a ja se podle toho zkusim zaridit a domluvit
to muj bejvalej byl v tomto dost podobnej... ale s tim rozdilem, ze sme bydleli v JEHO byte a tak tam NIKDO nesmel. Krome predem domluvenych vyjimek, jako kdyz sem slavila narozky, to bylo dovoleny a domluveny na presne dany pocet kamaradu
muj muz zas, to je opak. ten jak prodava/kupuje veci tak se nerozpakuje vzit do baraku kdekoho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
to vypada docela dobre
zari/rijen ja taky rada, kdyz teda nejsou akorat mlhy a deste tak se domluvime pak po prazdninach, to by bylo supr luxus
/a prave mi pplkem dosli moje poobradovy saty... hm... svetle bezovou si predstavuju trochu jinak (a asi to ani neumi spravne vyfotit), rozhodne ne barvy zdravyho bobku jinak ja saty prakticky vubec nenosim, tak nevim, co s nima v ty hnedy mam delat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:41
- Nahlásit
cernej caj
to vypada docela dobre
myslíš ten kempík?? Jo všk kdyby se ti chtělo, prijéchaj
třeba na 2 dny tam a pak můžem k nám
Má tam Svijany kámoška.
A jinak v našich končinách je hodně veselo, páč se tu místo cigár kouří gandža
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:43
- Nahlásit
tohle mě právě teď rozsekalo, ještě že před objedem, ten text hlavně
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:43
- Nahlásit
denyk
no, takže asociálního chlapa už nemáš, ale mača chlapečka psa máš porád, essi už to chápu?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:46
- Nahlásit
Maya
šííííííííííš!!!!!!!!!!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:49
- Nahlásit
Maya
chudínek jak čučí
Vero
ale mača chlapečka psa máš porád, essi už to chápu?
jo ale to je otomilý máčo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 11:59
- Nahlásit
Vero
škoda že manžela nenapadlo natočit video z toho vítání, to by byl hit internetu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:26
- Nahlásit
Maya
tak me to rozsekalo taky ale v ty zmensenine sem se dost vydesila
denyk
tak sem koukla na spoje ale 5prestupu, to neni nic pro me... tak jeste 2 beru, ale tohle je uz moc... to tam k vam to jede o hodinu dyl a o 3 prestupy min
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:38
- Nahlásit
cernej caj
když jedeš z Brna do Prdelajz tak je přestup jen v Děčíně.
A máš pravdu, do těch Krkonoš je problém se dostat vlakózem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:41
- Nahlásit
denyk
jj, koukala sem. Takze asi ten jablonec vynecham, ale dobrej tip na dovolenou s muzem a su rada ze k vam do Prdelajz je to dobryma spojema, to akorat nesmim prospat brno a decin
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:47
- Nahlásit
cernej caj
ono se dá jet i do Sebnitz,ale to se v Bad Schandau
přestupuje. Je to o hoďku kratší.
Na spojení Prdelajz-Sebnitz se pracuje, ale bude hotové až v půlce příštího roku. To pak bude lepší spojení se světem
A to je vlastně ten samej vlak, takže kdybys usnula v DC pojedeš až do Bad Schandau nebo si prohlídneš Drážďany nooo
Boužel nemám autí, abych pro tebe někam zajela,
ikdyž nakonec dalo by se někomu říct, Bad Sch. je kousíček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
denyk
ja doufam, ze to neprospim jako tady borec ja se doma domluvim s muzem, nicmene to zari by teda bylo fajn
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:56
- Nahlásit
cernej caj
voeee tak to je hovado
Já ve vlaku nespím, páč v 99% jezdím se zrzavcem
a to jsem ve střehu, páč lidi furt maj tendenci ho hladit
atd...a on každýho a hned nemusí, že jo, je to osobnost
a né žádnej sádrovej trpajslík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 12:59
- Nahlásit
denyk
je fakt, ze s ferinou taky moc spat nemuzu, pac musim hlidat co se ji kde nelibi a byt ve strehu... ale v prazdnym kupe si to dovolit muzu, akorat vona pak svina taky chce na sedacku, jak je zvykla z domu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 13:08
- Nahlásit
cernej caj
vona pak svina taky
no to mi povídej, včera jsme šli s kámoškou na terásku na "jedno" a trochen jsme se zasekly...čokli s náma
a ten blbeček usínal, nelehl si na trávu, ale k mamince na klín, že ...ještěže je drobnější a já přerostlá
A výhoda ježdění v kupé s čokloj je ta,že si tam většinou nikdo nesedne, páč maj zafixováno, že čokl smrdí ...
Já s ním takhle byla až za rodinkou v Trenčíně, nejhorší je vystupování, páč mám třá 70litrovej bágl, čokla a 5minut na přestup.
Takže než se přiblíží nádro, požádám někoho z vystupujících
aby mi pohlídali baťoh, vemu čokla do náruče (někde jsou ty schůdky s těma žbrdlinama a já bojím, že mu tam zůstane dráp ) a hodím čokla na zem, podají mi baťoh a mažu na přestup. (Hodně krát prej pes spadl do kolejiště )
On ani nestíhá bejt vystreslej v těch podchodech, jak valíme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 13:21
- Nahlásit
denyk
(Hodně krát prej pes spadl do kolejiště hm, tak o tom sem nic neslysela, ted se budu snad bat...
blby ale je, ze je problem najit prazdny kupe vetsinou a tam k vam dost jezdi ECcka, tak tam asi tuplem je nacpano, ne? a muze se do eccka vubec se psem?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 13:41
- Nahlásit
cernej caj
myslím že jo, klíďo ti brnknu na dráhy
A jestli je nacpáno ..v tejdnu by to snad mělo být gut..myslím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 13:59
- Nahlásit
denyk
taky doufam,z e v tydnu by to mohlo byt o neco lepsi... zas v tomto smeru sou asi prazdniny lepsi, ze sou lidi doma a nejezdi do skol...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 15:34
- Nahlásit
denyk
Hodně krát prej pes spadl do kolejiště
jo, mně asi 3x a vždycky v pohodě vylezl, žádnej štrééés
PetraK
mi došlo, že jsem ti já vostuda vostudná nepoděkovala, takže dííííky díky moc a ráda jsem tě vidíla!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 16:20
- Nahlásit
birma
takže dííííky díky moc a ráda jsem tě vidíla!
sim tě na děkování nebyl čas, stejně jsme probraly asi tak desetinu věcí, jen ,, natož nějaký děkování.
taky jsem se ráda potkala. Podrbej magůrka Adamitu.
ŹENSKÝ, ne abyste tu zlobily, jo??nevotvírejte cizím strejdům a to ani kdby měli bonbónky
vůbec nestihám nestihám, v ponděli si vás tu zkontroluju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 16:25
- Nahlásit
denyk
jo jezdíme tam každej rok, má to neopakovatelnou atmošku
my se taky furt chystáme tam někam zajet. Jo Drézden jsou pěkný město, v galerii bylas?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2013 23:05
- Nahlásit
Tady si nekdo dela prodlouzenej vikend? To dovede nastvat!
denyk
Tyjo, vy tam mate krasne, a este nabidka apartmanu u tebe! z podzima bude malo casu, ale esli na jare to jeste bude platit, vyuzijeme!
brut
Tobe preju bezbolestnou noc a zitra snad tedy uz hajdy domu!!
PetraK
nevotvírejte cizím strejdům a to ani kdby měli bonbónky
Tu dneska byli, v podvecir, a nechteli bonbonky, chteli zase obracet na viru. Tak jim to Kremyl vysvetlil za me.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 01:31
- Nahlásit
Zdravim vespolek,jsem od odpoledne doma,ale po ceste utahana a ted vecer jeste rozbolavela,ttakze ndmuzu spat,ac bych moc chtela. Zitrse ozvu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 01:55
- Nahlásit
brut
Zdravim vespolek,jsem od odpoledne doma
no huráááá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 06:39
- Nahlásit
brut
super, ze doma
birmakachna_
tak muz nechce dospelou kocku, asi mu stacilo jednou, kdy se 3 mesice bala slezt z horniho patra knihovny a rika, ze jen kote.
Na druhou stranu ale nevim, zda je jeho nazor relevatni, pac posledni dobou me nehorazne rozciluje, za posledni tyden sem s nim stravila akorat cestu na veterinu, a ted minulej sem ho snad ani nevidela, krome tech dvou veceru pri stehovani skrini a jinak je furt nekde v trapu a uz se ani neobtezuje me to aspon rikat tak nevim, vystresovana z nej su desne a v praci to podle toho taky vypada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 08:11
- Nahlásit
brut
super že už doma, to už půjde uzdravování samo
cernej caj
no nevím jeslti s kotětem je to lepší, mě kočka strávila v podstatě měsíc pod nádrží na zahradě a kocour loni dva měsíce v závěsným květináči
ale je fakt, že nebyly zvyklý na psy a moji psi si nový kotě chtěj očuchat, tak za ním běhaj, kotě zdrhá a schovává se a je to takovej kolotoč než si všichni zvyknou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 08:27
- Nahlásit
Maya
a uz je dneska lip?
asi vyhoda kotete byla, ze i feri byla stene, ale i tak se snad kote lip srovna se psy nez dospela kocka, navic s divochem jako je feri
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 08:31
- Nahlásit
cernej caj
posledni dobou me nehorazne rozciluje
já nevim, proč maj tyhle období, kdy jsou na zabití Taky bych Michala občas zabila nejradši.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 08:42
- Nahlásit
cernej caj
jo, dneska už jsou v pohodě
podle mě dost záleží na tom, jestli by ta dospělá kočka byla zvyklá na psy nebo ne
|