Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 08:49
- Nahlásit

kachna_
já nevim, proč maj tyhle období, kdy jsou na zabití
asi aby sme nemeli nudu

Maya
tj, ja myslim, ze zvyknuta na psy by mohla byt v poho, i kdyz neni pas jako pes, ferina ktera vyskoci 2 metry vysoko je jiste asi sok i pro kocicku, ktera doma ma smecku jezevciku treba ale muz dospelku nechce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 09:01
- Nahlásit

jo a holky klimatex ma zase 50% slevy dneska a zitra, heslo je "padesat" pro eschop ci obchod... minule si nekdo stezoval, ze o tom nevedel

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 09:06
- Nahlásit

Maya
podle mě dost záleží na tom, jestli by ta dospělá kočka byla zvyklá na psy nebo ne
a taky na tom, jestli je schopná si zvykat na stále nový psy - třeba z mejch pěti koček si na Adama zvykly dva kocouři během týdne, kočka tak po 14 dnech, jeden kocour po cca dvou měsících, ale ještě teď ho občas Adam honí (i když mám podezření, že je to pro oba sport a zábava a že ho kocour provokuje úmyslně) a jeden kocour to hodně řeší ještě teď a to všichni žili celou dobu co je mám s Altarem a to bez problémů... (je teda fakt, že jeden z kocourů, kterej měl Altara vyloženě rád, tak má rád i Adama )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 09:33
- Nahlásit

birma
naslas clonu?

je fakt, ze zigul se s nima taky provokoval a ne ze se jen snaseli, ale myslim, ze si spolu i obcas hrali, honili se, na zahrade zigul cekal na psy az pobezi kolem a pak po nich startoval

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
birma
Dokud sousedi, co mají s rodiči společný dvůr a měli kočky, náš pes je proháněl. K stáru jeho i koček jsme zjistili, že to honění má přesný pravidla, když byl někdo z nich unavený, tvářil se, že toho druhého fakt nevidí, měli krásný pravidlo, kdo se nekouká, ten se nehoní . Fakt to nebyly uklidňující signály v tom klasickym slova smyslu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 10:23
- Nahlásit

cernej caj
kachna_
jo, naše kočky taky startujou na psy, obvykle z nějakého trsu na ně skočej, od Kima se většinou odrazej, Dorina přeskakujou občas psi za nima popoběhnou, ale je vidět, že to maj jen jako hru, když přišel Zeus a začal ty kočky fakt honit, tak bylo hned vidět, že ty kočky poznaj, že je to jiný, naštěstí Zeus si taky zvyknul, i když doma kočky nemá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 10:56
- Nahlásit

tak a du na masaz treba me prestane to rameno brutalne bolet, vystoupla lopatka dloubat pri opirani a mozna ze konecne budu moct otocit hlavou na pravo bez toho, abych se musela natacet furt celym telem nebo trpet za to, ze zapomenu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 11:53
- Nahlásit

to bych brala tohle auto, i s touhle barvou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 12:08
- Nahlásit

Maya
vsak uz si splnila prvni krok k takovemu - si zapsana v autoskole, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 12:17
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak jsem nakonec usnula kolem půl třetí... s drobnýma přestávkama při otáčení nebo hledání nové polohy jsem spala do 9.30

Děkuji všem za držení palečků a přání brzkého uzdravení

Plesnifciííí jsou milionový a jemný, snaží se mi pomáhat a podepírat. Al se mazlí, olizuje mi modřiny a meje prsty v ortéze Brutík mi dává pusinky a podepírá mě, abych nespadla... je zlatíčko, mooc jemňoučký

O chlapech a jejich náladách bych mohla psát romány.... občas mají období, kdy jsou na pořádnou ránu pánvičkou nebo válečkem na nudle Nevím, jestli netrpí PMS v mužské podobě, ale řekla bych, že jo

kachna_
mooocinky děkuji za knížky, jsem z nich nadšená a mám co dělat... vymyslet, kam je umístím

Maya
jak je? Doufám, že líp a angína nehrozí ...

cernej caj
u nás přišlo kotě k malému štěněti a do dneška je mám oddělené, protože kotě ( dneska kočka ) se Bruta bojí

birma
doufám, že už jsi úplně ok Adámek je moc šikovný a lepší se každým dnem ... moc vám to spolu jde, mám radost, že jsou pokroky tak výrazné

denyk
ááá, koukám, že budeš mít návštěvní léto i podzim.. jestli pojedeme do Děčína, tak bych to k vám chtěla taky protáhnout a na vlastní oko vidět, jaké to tam máte

Vero

držím palečky ke zkouškám a posílám podrbání všem čtvernožcům... doufám, že už si kočičáci nevymýšlejí žádné šílenosti a máte doma alespoň trochu klidu

Tak dámy, jdu zase odpočívat... se tu pak zase objevím...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 12:25
- Nahlásit

brut
tak to sis celkem pospala, to je super tak jen tak dal, hodni plesnifce a rychlou rekonvalescenci

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 12:31
- Nahlásit

cernej caj
vsak uz si splnila prvni krok k takovemu - si zapsana v autoskole, ne
pravda, pak už ten kurz vykrádání banky bude hračka
brut
jak je? Doufám, že líp a angína nehrozí
joo, už dobrý, už mám jen kašel a rýmu, takže až na záchvaty kašle ve vydejchanym autobusu to de
ale hlavně že tys OK, s nepoužitelnou rukou to musí bejt děsný

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj
naslas clonu?
našla, dík. Za chvíli vyrážíme zas k tetě, tak ji rovnou vyvětrám
brut
Plesnifciííí jsou milionový a jemný, snaží se mi pomáhat a podepírat. Al se mazlí, olizuje mi modřiny a meje prsty v ortéze Brutík mi dává pusinky a podepírá mě, abych nespadla... je zlatíčko, mooc jemňoučký
jééé to je bomba, že jsou takový ňuňu
doufám, že už jsi úplně ok Adámek je moc šikovný a lepší se každým dnem ... moc vám to spolu jde, mám radost, že jsou pokroky tak výrazné
už jo moc děkujem za pochvalu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 13:03
- Nahlásit

asi zabiju myho muze
ma od rana neschopenku, ze se vcera nejak klepl kladivem, tak sel k dr a do prace se ani nevracel ci co pac si nejak narazil ruku, presne nevim... a vite jak sem to zjistila? psala sem mu, jestli me vyzvedne z tancovani a on prej ze nemuze, ze nema vychazky a ja wtf? jaky vychazky?

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 13:50
- Nahlásit

brut

gratulují, opatruj se, srůstej a tak

držím palečky ke zkouškám a posílám podrbání všem čtvernožcům... doufám, že už si kočičáci nevymýšlejí žádné šílenosti a máte doma alespoň trochu klidu

děkují kočičáci vymýšlejí o sto tisíc mladej se oklepal z kastrace a zas řádí jak černá ruka psáček je hodňoučkej. zato byl v noci poserón.

cernej caj

stavíš se teda? a v kolik? nebo až příští týden? jak chceš, nehoří to.

muže zabij a dones si kočku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 13:55
- Nahlásit

Vero

no asi bych mohla, tak cca kolem te 16:00 - 16:15, jak mi to vyjde z prace a ted me napada, ze musim pres mesto vybrat penize stejne mam dneska mrtvej 3hodinovej cas kvuli tancovani, tak se aspon zabavim

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:03
- Nahlásit

Vero

brutděkuji za knížky
no my jsme rádi, že našly novej domov. Mamča má odborný a sbírku pohádek a pár oblíbenejch a - buďme upřímní, mít velkou knihovnu v záplavový oblasti je kravina
ještě pro vás někde máme povlečení (jestli ho teda najdu)
Mimochodem, Vilém musí mít nějaký mocný fluidum, protože moje distinguovaná mamča nejen, že si zapamatovala jeho jméno, ale normálně si mu řekla o pomoc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:20
- Nahlásit

kachna_
zbavuje se mamca nejakych detektivek treba?

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:21
- Nahlásit

Čaukí, nestíhám zítra morgen abfárt tak všem krásný fíkend

Fifi
a este nabidka apartmanu u tebe
spíš hostel

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:23
- Nahlásit

brut
doma je doma, hurááá

na vlastní oko vidět
jasně aj fšecky dokupy můžete ...

né fakt místa je dost 4lidi v pohodě

TAK KRÁSNÝ FÍKENDÍK SLUNEČNÝ...DO KRÁLÍKŮ
JSEM SOLONCE OBJEDNALA, TAK NEVÍM JAK BUDE JINDE

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj
muž si udělal bebí? hodně ho polituj a dovolí ti i tu dospělou kočku
kachna_
mít velkou knihovnu v záplavový oblasti je kravina
to je fakt, pořiď mamce čtečku, tam se vejde tisíce knih a když půjde voda, tak jí jen strčí do kabelky, teda i s nabíječkou samo, ale i tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 14:51
- Nahlásit

Maya
dyz ja ani nevim, co presne, on prisel dom v noci, to sem mela pulnoc a rano sem vybehla, to doma jeste byl ale my chodime tak +/- stejne a to nic nerikal, akorat k micine se vyjadril... tak ja ho zkusim politovat a uvidime, zda zmeni nazor

zas ctecka, ktera bezi a dostane se do ni voda se zkratuje. knizky oschnou a muzes cist znova

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:13
- Nahlásit

Maya
čtečku mamča má , jen jsme jí ještě nenaplnily knihama
cernej caj
zas ctecka, ktera bezi a dostane se do ni voda se zkratuje
čtečku uklidíš na půdu nepoměrně jednodušeji a méně namáhavě než stovky knih
zbavuje se mamca nejakych detektivek treba?
snad ani žádný nemá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:14
- Nahlásit

cernej caj
knizky oschnou a muzes cist znova
čoveče to jsme si taky mysleli, ale - obrázky se lepí dohromady, desky se zvlní atd. a ještě smrděj bahnem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:19
- Nahlásit

kachna_
a to bych si myslela, ze az uschnou, ze by sli rozevirat... tak to je pak blbe

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:28
- Nahlásit

kachna_
co má mamka, kindle? já našla na ulozto soubor, kde bylo asi 800 knih, takže celkem zaplněno mám, akorát mi jí teď zabavila mamka čte druhej díl 50 odstínů šedi, se nemohla dočkat
ale stejně si musim koupit novou ne lcd, ale ink, jen ty prachy pořád nějak na to nezbejvají

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:29
- Nahlásit

cernej caj
já bych to tipla hned, že ty knihy jsou na vyhození, jednou mi knížka zmokla a úplně to stačí, nedalo by se to číst i jen kvůli tomu, jak byly ty stránka krabatý
ten smrad mě nenapadl, ale je celkem logickej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 15:32
- Nahlásit

Maya
a jaky to je ta knizka? sem cetla, ze je to supr ale cetla sem ukazku v one dnes ci cem a teda nevim

prave me se jednou zamokrila knizka, ale ne cela a po vyschnuti to csl slo, sice krabaty ale slo...

nebo karticku do knihovny;) ale to je blby, kdyz clovek neni v tech obr mestech, tak to hned precte nebo tam nic nemaj

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 18:31
- Nahlásit

proč mi větší dítě cvičí to menší na brambůrku?
(cvičej povel jojo a nene)

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2013 19:53
- Nahlásit

cernej caj
a jaky to je ta knizka? sem cetla, ze je to supr
no já četla zatím jen ten první díl, jako dějově je to kravina, ale je to napsaný fakt dobře, že se to čte pěkně a i přes tu kravinu je člověk zvědavej co bude dál tak že ten druhej díl přečtu určitě taky
do knihovny jsem chodila už dřív, jenže na to člověk musí mít čas, teď už to nestíhám
kachna_
proč mi větší dítě cvičí to menší na brambůrku
že by to dítě u někoho vidělo?

<< 1 ... 2331 . 2332 . 2333 . 2334 . 2335 . 2336 . 2337 . 2338 . 2339 . 2340 . 2341 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání