| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2013 20:36
- Nahlásit
Vyznáte se někdo v kolech?
Našla jsem tohle http://www.worker.cz/4767/detske-kolo-dhs-miss-six teen-1602-16-model-2012#9362 , je dokonalý a nejlevnější (jo, nemá uvedenou výšku sedla, ale to není až tak velký problém, protože se dá vyměnit za 14")
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 07:23
- Nahlásit
kachna_
podle me za ty prachy si moc vybirat nemuzes, v-brake brzdy dobry, si myslim, ze podle popisu prd poznas, jestli bude dobry, ale na prvni pohled nevypada spatne a volnejsi brzdu si utahnes lanko sama/pripadne michal, ma to blatniky, kryt retezu... to bys leda poznala pak na vlastni oci, jestli by se ti zdalo nejaky nedotazeny, blbe serizeny, ale to je stejne pak otazka bud doma nebo tak. za me jestli se ti libi, tak ho ber, na tom se nema co pokazit.
proč mi větší dítě cvičí to menší na brambůrku? asi to odkoukalo od tebe
Maya
uz mi prisla ta knizka s tim ze nechcem do hrobu a je tam zajimava spojistor mezi chlorem ve vode a vysokym cholesterolem a ucpanejma zilama... a tak sem a zaklade toho pohledala knizku a zkusim ji sehnat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 07:59
- Nahlásit
cernej caj
no oni ho stejně dodávají neseřízený. Použitý se za rozumný peníze nedá koupit, jediná najdená nevýhoda je váha, ale to je u leader fox taky. Prakticky jediná nevýhoda je, že je z Kambodže, leader fox by byl českej. Ale to kolo je navíc prostě krásný
tohle je ten českej srovnatelnej
http://www.okolokola.cz/okolokola/eshop/10-1-Detsk a-a-juniorska-kola/173-3-Leader-Fox/5/878-LEADER-F OX-PONY-GIRL-16-model-2012-ZDARMA-DOPRAVNE-A-ZDRAV A-LAHEV-0-5l
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 08:13
- Nahlásit
kachna_
Já bych tu krásu až tak neřešila, dětem je to jedno a ta krása stejně moc dlouho nevydrží, to bude hned omlácený navíc je to jen na chvilku než z toho vyroste, já se teda v kolech nevyznám, ale radši bych šla do českýho, jestli dítě umí na dvojkolovém odrážedle, takže umí rovnováhu, tak jsou i ty přídavný kolečka zbytečný, naši kluci se naučili za pár dní bez v pohodě
cernej caj
sem si tu knížku ještě neobjednala, protože v kosmasu jí nemají na skladě, ale s tím chlorem teda nevím, možný to asi je, ale třeba moje máma i brácha maj vysokej cholesterol už dlouho a chlorovanou vodu nepije ani jeden mě už našli zvýšenej letos taky, ale já to řešit nehodlám, já spíš věřím tomu, že cholesterol za ucpaný žíly nemůže, jak píšou v těch posledních studiích
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 08:13
- Nahlásit
kachna_
ma to ocelovej ram, co bys chtela... na druhou stranu predpokladam, ze dite se s tim nebude tahat do schodu a do vlaku a tak, aby ta vaha mela byt zas takovej problem...
to kolo je hezky a vzhledem k rozdilu v cene bych asi neresila, zda je z kambodzi ci cech, stejne z nej za chvilu vyroste... i kdyz celkove chapu, ze bys asi radsi cz kolo (proto sem prestala kupovat hannah, alpine pro a podobny "cz" znacky...) ale hezky je, to mas pravdu... na druhou stranu na tom kole se nema co rozbit (odrit jo, muzes mit popraskany bowdeny, ale to se da vyhodit a mozna sjetej retez a zterely pneu) ale to se stane na kazdym kole driv nebo pozdeji, takze zas to pak treba jeste i po detech prodas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 08:17
- Nahlásit
Maya
no ja ju piju a zvysenej ho mam uz 2 roky (overitelne, mozna i dyl maji vodu ze studny mamka s brachou? nepijou ani v praci a nikde?
ale v kazdym pripade je to docela zajimavy, muze to byt i kombinace ruznych veci, ale je fakt, ze zrovna v mym pripade vzhledem k mymu stravovani kdyz su na tom hur nez vetsina mych znamych je to pro me alternativa dalsich moznosti...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 09:00
- Nahlásit
cernej caj
jo, studnu, ale jinak v podstatě posledních 20 let pijem všichni jen kupovanou furt, protože v tý studni zas až tak ideální voda není, i když pitná je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 09:12
- Nahlásit
Maya
no ono jako obsahy bha v plastovych lahvich sou taky diskutabilni, ze... no to je jedno, jen ze je to zajimavy, ze se o tom zminil takze zkusim zjistit vic.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 09:21
- Nahlásit
Maya
dětem je to jedno
máš synovce, že jo?
Co si rozhoduje Lůca je rúžový, holčičí, fakt jí to jedno není.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 09:54
- Nahlásit
kachna_
máš synovce, že jo?
joo, to mě fakt nenapadlo, že holky to maj jinak no neteř je zatím malá, třeba nás to taky čeká
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 10:30
- Nahlásit
kachna_
máš synovce, že jo? to byl odhad
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 12:22
- Nahlásit
hele těstoviny s tvarohem jsou lepší na slano nebo na sladko, co myslíte?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 12:35
- Nahlásit
kachna_
teda těstoviny s tvarohem jsem nikdy nejedla a nevím jestli bych to pozřela ať už na sladko nebo naslano
sis spletla slánku s cukřenkou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 12:50
- Nahlásit
Maya
nevím jestli bych to pozřela
děti se taky tvářej, že je to smrtelně jedovatý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 12:53
- Nahlásit
kachna_
chudinky, že se nestydíš je takhle týrat, to už jim k tomu tvarohu nemůžeš udělat kynutý knedlíky? ty by jim určitě chutnaly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:29
- Nahlásit
Maya
kynutý knedlíky? ty by jim určitě chutnaly
noooo, vzhledem k tomu, že bych je musela naplnit nejspíš špenátem, páč nic jinýho doma nemám, si nejsem tak úplně jistá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:43
- Nahlásit
Krásný den přeji....
Nudle s tvarohem, brrrrrr.....
kachna_
škoda žes o tom kole nedala vědět dřív, nedávno jsme prodávali po holkách, nebylo sice růžový, ale krásně červený s motivem nu pagadi !
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 13:47
- Nahlásit
kachna_
teď jsem si představila kynuťáky se špenátem a teda jako fuj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:09
- Nahlásit
vlk
nebylo sice růžový
to vybraný je taky růžový
, nedávno jsme prodávali po holkách
klasika, no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:11
- Nahlásit
edit. červený (páč mě jaksi stále google chrome nefunguje editace a mozillu fakt spouštěn nebudu)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:30
- Nahlásit
kachna_
ja osobne mam nudle s tvarohem rada, jako decko sme si to obcas delavali. Pekne nudle (ale lepsi byli ty siroky a kratky) s trochou rozpustenyho masla a tvrdyho tvarohu a cukru mnam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:41
- Nahlásit
cernej caj
u nás se teda vždycky na nudle s máslem cukrem dával mák, ještě občas si to v práci dám, asi jiný kraj jiný mrav
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:53
- Nahlásit
kachna_
mně v poslední době Gůglchróm dělal velký problémy, tak jsem ho vyměnila za Maxthon a spokojenost veliká....
Maya
Tak nudle s mákem taky můžu, ty jsou dobrý...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 14:54
- Nahlásit
Maya
no jako kdyz si predstavim, ze v nekterych krajich cr maji pomakovany (to mi tak neva) a POSOLENY rohliky, tak to fakt nechapu. A) ta sul na tom je hnusna b) rozmokne a rozblemcati se v pytliku ten rohlic c) dej si ho s maslem a marmeladou...
ale treba jeden znamej tvrdi,z e by v zivote nepozrel rohlik/chleba s marmoskou/medem protoze rohlik je slanej a je to s marmoskou humas... tak sem mu rekla, ze i do placinek se dava sul tak prej nedava, ze ty sou sladky takze asi fakt podle kraje;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 15:18
- Nahlásit
cernej caj
chceš říct, že v Brně se prodávají NEposolený rohlíky??? já fakt žasnu, mák se dává akorát na sladký makovky, na normálních rohlících je přece jen sůl a kmín
já teda nejím ani maromšku ani med, ale to tuším se u nás dává spíš na chleba než na rohlík, ale nějaký zásadní problém bych s tím asi neměla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 15:33
- Nahlásit
rumštájn
cernej caj
protoze rohlik je slanej a je to s marmoskou humas... tak sem mu rekla, ze i do placinek se dava sul tak prej nedava, ze ty sou sladky
ať žije logika!
kachna_
noooo, vzhledem k tomu, že bych je musela naplnit nejspíš špenátem, páč nic jinýho doma nemám, si nejsem tak úplně jistá
chuděrky díťátka, pro psy máš určitě plnou lednici klikacích dobrot
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 15:33
- Nahlásit
Maya
chceš říct, že v Brně se prodávají NEposolený rohlíky
díky tomu se dají rohlíky v Brně aji jíst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 15:46
- Nahlásit
Maya
chceš říct, že v Brně se prodávají NEposolený rohlíky???
nejen v Brně, ale i v širokém okolí
Vero
díky tomu se dají rohlíky v Brně aji jíst
no přesně, myslím, že posolený rohlíky sou trest pro všechny, kteří nějak extra nepřesolují. Si to musím dycky oškrábat i z těch slanejch tyček a co máme v práci automat s dobrotama,tak uklízečky asi musí mít při luxování radost, páč je pode mnou dycky hrozná hromada naškrábané soli (se ji snažímseškrábat do koše ale dyž ona je jak živá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak jak jsem si libovala ohledně spaní, tak na dnešek jsem bolestí skoro nespala.... Jestli to bylo počasím, protože ráno tu lilo jak z konve nebo něčím jiným, to netuším, ale den nestojí za nic....
cernej caj
to sis celkem pospala, to je super tak jen tak dal, hodni plesnifce a rychlou rekonvalescenci
děkujííííí za přáníčko a hlavně za balíček, který dorazil v naprostém pořádku Po neděli ti na udanou adresu přijde obálka jako poděkování
Maya
mám jen kašel a rýmu, takže až na záchvaty kašle ve vydejchanym autobusu to de
to je fakt hnus.... tak o víkendu se šetři, ať je kašlík rychle v trapu a ty se nedusíš v autobusu, kor, když od pondělí hlásí tropický vedra
birma
jééé to je bomba, že jsou takový ňuňu
nevěřím, že jim to vydrží dlouho, ale teď to jsou mazlíčci největší a to jsem z nich měla strach ...
moc děkujem za pochvalu
však taky máte naco být spolu pyšní
Vero
gratulují, opatruj se, srůstej a tak
snažím se a chvílema - nudím se
kočičáci vymýšlejí o sto tisíc mladej se oklepal z kastrace a zas řádí jak černá ruka psáček je hodňoučkej. zato byl v noci poserón
mladej bude holt kočičí zloduch , psáček byl chudáček .. copak kde zblajznul za "mňamku", že se stal poseróónem?
kachna_
my jsme rádi, že našly novej domov. Mamča má odborný a sbírku pohádek a pár oblíbenejch a - buďme upřímní, mít velkou knihovnu v záplavový oblasti je kravina
tady u nás budou mít jistotu, že se k nim voda nedostane .... našla jsem mezi nima tři obaly na knihy, které asi zůstaly u mamči, tak tije pak předám, aby si je mamča mohla doladit O pohádkách mi ani nemluv... sbírám je už léta a nikam se mi to množství nevejde, ovšem stále jich mám málo (dle mého samozřejmě),takže miluju antikvariáty, kde se úžasně dohledávají (a nejen ony) mooocinky děkuji.. se tu jima probírám, přemýšlím, kam které dám a Vilém jen protáčí panenky
ještě pro vás někde máme povlečení (jestli ho teda najdu)
tééda, ty jsi vážně zlatá
Vilém musí mít nějaký mocný fluidum, protože moje distinguovaná mamča nejen, že si zapamatovala jeho jméno, ale normálně si mu řekla o pomoc.
já z toho měla radost a on taky ... říkal, že kdyby něco potřebovala, tak ať se klidně ozve, že jí rád pomůže, tak jí to vyřiď
denyk
asně aj fšecky dokupy můžete ...
neříkej dvakrát
Taky bych chtěla čtečku, zvlášť na cestování nebo do čekáren k doktorovi, abych s sebou nemusela tahat těžký knížky... Jen jednak nevím kterou (ach ta možnost výběru) a pak nejsou penízky na ní a pak i na ty knížky do ní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2013 16:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
brut
tak na dnešek jsem bolestí skoro nespala....
oj, tak to je blbe neco proti bolesti nebo teply mliko na lepsi spani nebylo? snad to teda bude lepsi, abys to trochu dospala. Mas nejaky instrukce od dr, jak dlouho muzes cekat bolestivost?
tak ja se budu na podekovani tesit potesilas moc, rozhodne sem za to nic nechtela, tak su zvedava
s tema knizkama: je docela des, ze ty co se kupujou nejsou o moc levnejsi nez papirovy, ale zase jich stahnes spoustu zadarmo z net
|