| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:21
- Nahlásit
Fajka
ten můj první byl zcela dokonalej
pani, nikdo neni dokonalej,nikdo. fšicí máme chyby.
tsss máte chodit na treky!
jak asi vole můžu chodit na treky dyš:
* sem byla celou dobu ve větvích a buď česala švésky a nebo řezala
větve - pročež MÁM RUCE, JAK KDYŽ SEM SE RVALA S TÝGREM
*sem brouzdala s Hošikusem strništěm v ŠORTKÁCH idiotka, pročež mám HAXNY, JAK KDYŽ SEM SE RVALA S TÝGREM.
ešče že se dneska vochladilo, páč sem to fšécko mohla skovat pod voblečení, jinak vypadám jak oběť domácího násilí.......... hm...... aha...... to bych mohla vlastně Brtnika vydírat, že jo? že když něco (ešče nevim co, to musim vymyslet!! Něco pořádnýho! ) .... tak ho udám, že mě mučí. Když k tomu připočtu tu velikou modřinu na páteři, kterou sem si vyrobila vo poličku a ty dvě modřiny na stehnech vod žebřiku..... mohlo by to klapnout, co myslíte????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:32
- Nahlásit
PetraK
nikdo neni dokonalej,nikdo. fšicí máme chyby.
jo jednu chybu udělal...že mě vopustil
jak asi vole můžu chodit na treky dyš:
* sem byla celou dobu ve větvích a buď česala švésky a nebo řezala
větve - pročež MÁM RUCE, JAK KDYŽ SEM SE RVALA S TÝGREM
*sem brouzdala s Hošikusem strništěm v ŠORTKÁCH idiotka, pročež mám HAXNY, JAK KDYŽ SEM SE RVALA S TÝGREM.
no tyvole! si měla jít s náma! dybys todle všecko ukázala cajtům že to způsobil ten ouhyl, tak by ho hledali vo to intenzívnějš
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
apropooo, ta hadimrška foxlí - jak má půvabně tu hlavičku na stranu, hotová Komteska fakt.
Ó ano, to Žofka umí náramně. Na řidiče kolínskýho autobusu nasadila svůj nejsilnější kalibr:
1) vykulit oči
2) usmívat se a decentně vystrčit jazyk
3) hlavu na stranu
4) zastříhat ušima
Pak pánové porušujou přepravní pravidla a v hospodě se předbíhají v nabízení dobrůtek a tahaj prkenice .
Když se vyskytne jó tvrdá letora, nastoupí bod
5) panáčkování a mávání předníma tlapkama, jakoby prosila - to dostane na lopatu každýho...
Nepovažovala jsem za nutný řidiče upozorňovat na to, že když se ten luzný zjev nasere, bude mít z autobusu kůlničku na dříví...
. já sice Márfyho v počítadle nemám ale... tady je jeho skorokopie, když byl očihanej
Páne jo , asi je to těžko k uvěření, ale víš, že když jsem nedávno přemejšlela nad tím, že jestli někdy časem nějakej pes, tak by mohl vypadat nějak takhle? Černej, velkej, střapatej a ne moc podobnej Hipíkovi...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:37
- Nahlásit
No jinak se teda ještě příznám ať se máte čemu zasmát po ránu...že jak já sem taková že v každým hledám to dobro a to lepší jo...tak moje první myšlenka, když sem uviděla zcela nahého může na silnici, byla že cituji:
Ježiš někdo ho chudáka přepadl a ukrad mu šaty !
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:44
- Nahlásit
Fajka
Jejda... Tak jěště, že ten chlapík dal na jevo o co mu jde, mohlas mu dát eště prachy...
Já v sobě mám tohle taky, naštěstí mi ale většinou začne včas blikat kontrolka...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:47
- Nahlásit
Pak pánové porušujou přepravní pravidla a v hospodě se předbíhají v nabízení dobrůtek a tahaj prkenice
to je svíííííně z jeskýýýně , bejt to ženská, je to děsná mrcha
když se ten luzný zjev nasere, bude mít z autobusu kůlničku na dříví..
: Tazíííííííííííííííííííííííííííííí
Černej, velkej, střapatej a ne moc podobnej Hipíkovi...
...... to se nějak to.... vylučuje ne? černej.... velkej.... co?
Fajka
byla že cituji:
a proto si tam ze štrézu jen tak toooooo,že jo? ty vole tys trůpka škoda, že nebyla s váma Fája myslim, že už by si asi nikdá neškrt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:49
- Nahlásit
, naštěstí mi ale většinou začne včas blikat kontrolka...
mi takhle v devátý třídě, když jsem jela trambají do školy taky zavčasu zablikala a toho zmetka sem vyrazila za jízdy z trambaje normoš roztrhnul ty dveře a dobrovolně vystoupil páč já sem se neuvěřitelně, ale neuvěřitelně nasrala, protože tam s náma jely malý děti. A než stačil zareagovat někdo jinej, dospělej, vykufrovala sem ouhyla v cuku-letu ven. A pak sem se divila, co to proběhlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:52
- Nahlásit
v tom jsou si s Fájou koukám dost podobné
Tak jěště, že ten chlapík dal na jevo o co mu jde, mohlas mu dát eště prachy...
Já v sobě mám tohle taky, naštěstí mi ale většinou začne včas blikat kontrolka...
no jo dyž von tam nejdřív tak pobíhal zmateně vůbec mě nenapadlo že by si troufnul na dvě ženský s dvouma trhačema
PetraK
ty vole tys trůpka
jo sem! přiznávám, ale zas to bylo moje první setkání s úchylem tohodle kalibru
a proto si tam ze štrézu jen tak toooooo,že jo
nooooooo
škoda, že nebyla s váma Fája myslim, že už by si asi nikdá neškrt přesně !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:58
- Nahlásit
Fajka
ale zas to bylo moje první setkán
tramtadadá, tramtadadáá, máš to za sebou,fčéra večer u sila......
jo a to sem se vám nezdůvěřila včera sem se dobře pobavila. Jak sem si byla dorvat ty haxny v tom strništi, tak dole v poli Ešátor zvednul srnčí, připískla jsem ho a jak letěl ke mě zakopnul vo zajíce normálně ho vykopnul z brázdy jak bramboru to bylo dost ftipný.
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:05
- Nahlásit
PetraK
...... to se nějak to.... vylučuje ne?
Jako v ksichtě, aby si nebyli moc podobný...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:06
- Nahlásit
PetraKJežiš někdo ho chudáka přepadl a ukrad mu šaty !
a proto si tam ze štrézu jen tak toooooo,že jo?
škoda, že nebyla s váma Fája myslim, že už by si asi nikdá neškrt
mohli by to i zfilmovat a nazvat "konec exhibicionisty XY prostřednictvím psa Fajky"
Rumštáááájn
Byla jsem posuzovati a jsem celá uposuzovaná.
Bylo to velmi adrenalinové,neb ještě ve čtvrtek v 19:00 jsem byla sama na 240 králíků. Posuzovalo se v pátek od osmi ráno. No naštěstí jsme nakonec byli tři, což už je reálný. V sobotu jsem byla též a v neděli jsme byli kouknout v Želízech na "čertovy hlavy" a jeskyni Klácelku. S krosničkama
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:07
- Nahlásit
PetraK
normálně ho vykopnul z brázdy jak bramboru
Představuju si to jako kreslenou grotesku...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:15
- Nahlásit
PetraK
ak letěl ke mě zakopnul vo zajíce normálně ho vykopnul z brázdy jak bramboru
no ještě žes nebyla s Fajkou, kdoví co by vykop
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:26
- Nahlásit
Zdravím vespolek
zase vidím jen cca 2mm z fotečky
PetraK
jsi magóóóór... místo, aby jsi odpočívala, tak vezeš po stromech a řežeš větve ..se pak nedivím, že vypadáš, jak když tě někdo přepadl .. což teda nemůže říct Fajfka, kterou opravdu jeden ouhyl přepadl
Fajka
jak já sem taková že v každým hledám to dobro a to lepší jo...tak moje první myšlenka, když sem uviděla zcela nahého může na silnici, byla že cituji:
ježíííííš, ty jsi vážně trůůůůpka
Ale připomnělo mi to nějakou debatu v telce, kdy se ptali ženskejch, co se před nima odkrýval ouhyla, jak se cítily a jedna říkala, že si ho zájmem prohlídla a pak mu řekla, že by s takovou velikostí vůbec nelezla na veřejnost , chlap prej pelášil pryč jak kdyby mu hořelo za patama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jako v ksichtě, aby si nebyli moc podobný..
aha
dobrá volba
no ono to tak i vypadalo, doleva běží srnčí, doprava zajíc a mezi tím pes pádí ku mně a nechápe
kachna_
mohli by to i zfilmovat a nazvat "konec exhibicionisty XY prostřednictvím psa Fajky"
taky blbá, moc a moc
sem byla sama na 240 králíků.
kachna a 240 králiků to taky neni špatnej názef filmu
v Želízech na "čertovy hlavy"
no tos mi ani neměla připomínat. Páč víš proč? Páč tam sem zjistila jaká já sem neskonalá kráva. víš. Páč když jsme jeli na dofču, tak tam v těch místech jsem si říkala, že až pojedeme zpátky, zastavíme se u vás, zavolám Ti a kdyby se vám to hodilo zajedeme k vám. No. Pěkně jsem to měla naplánovaný. Jenže jsem ta kráva a před odjezdem zpátky do Prahé jsem se domluvila s mámou, že se sejdeme u nás a půjdem na jídlo a můj původní plán byl tím pádem kde?? Jo, byl přesně tam. Sem na sebe naštvatá, hodně.
, kdoví co by vykop
úhyla?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:29
- Nahlásit
no, to já zase Žofinku demolující autobus
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:37
- Nahlásit
brut
co se před nima odkrýval ouhyla,
no jo kdyby se odkrýval tak mám hned jasno, mě prostě šoklo že byl komplet jen tak na silnici kde jezdí auta
no a když už by tam stál a toooo a my prošly tak bych furt chápala co mě dost šokovalo že šel velkej kus metr vedle nás a neodradilo ho anit to, že jsme dvě máme dva trhače a kdykoliv může přijet auto cyklista atd... jako řekla bych že tohle už nebyl jen obyč ukazovač
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:39
- Nahlásit
To to pondělí pěkně začíná
Fajka pitvá Průšu, Kachna a 240 králíků (to je ale dost psychedelický ), Ešus hraje se zajícema kopanou a Žofka pošle autobus do šrotu...
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:40
- Nahlásit
PetraK
kachna a 240 králiků to taky neni špatnej názef filmu
anebo punkový kapely
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:40
- Nahlásit
Fajka pitvá Průšu, Kachna a 240 králíků (to je ale dost psychedelický ), Ešus hraje se zajícema kopanou a Žofka pošle autobus do šrotu..
no! a to mě ešče napadlo, že když se chystám na ty Kérkonoše, že bych si mohla naplánovat zastavit se za Fifištajnem. Ale.... asi radši při cestě tam, aby to nedopadlo, jak s plánovanou zastávkou u kachny_
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:41
- Nahlásit
anebo punkový kapely
a jooooooooooooooooooooooo!!! to nemá chybu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:49
- Nahlásit
brut
a řežeš větve
huš se to muselo udělat a když už jsem byla hore, tak ...... . Jindá si na to nevzpomenu a ten strom to potřeboval a když tuhle dala kachna odkaz o tom letním řezu, šla jsem do toho. Vypadá vzhledně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 10:50
- Nahlásit
Fajka pitvá Průšu, Kachna a 240 králíků (to je ale dost psychedelický ), Ešus hraje se zajícema kopanou a Žofka pošle autobus do šrotu...
takový normální forum
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:04 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ženy, abych nezapoměla, udělala jsem ze zvyku velkej nákup chonder... ééééch, a až pozdě mi došlo, že už nemusím nakupovat koňský balení...
Takže kdybyste některá chtěla, můžu se podělit o
Orling GelaPony Arthro Biosol 2 l (za 750,-)
Složení je hodně podobný
Orling Gelacan Darling BIOSOL
Vyjádření z Orlingu na můj dotaz:
Gelapony Arthro (prášková forma i biosol) je složením podobný Gelacanu Plus Darling. Základem přípravku je vysoký obsah kolagenních peptidů. Výchozí suroviny jsou v případě Gelacanu i Gelapony stejné, podávání Gelapony Arthro psům je tedy možné.
Edit: expirace je do 25. 7. 2014
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
můžu se podělit
já mám zrovna před nákupem chonder na toho mýho koňa , hodí se mi to hodně, páč holky teď začínaj hárat, tak musí bejt venku víc.
"Koňa" běhá jak kdyby mu nic nebylo. Asi si myslí, že zchromlýho by ho Mája nechtěla
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:18 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Tak jo . To je moc fajn, že to koňovi běhá . Jen mě napadlo, tohle je spíš preventivní a na lehčí potíže.
Na těžší potíže:
Chondrocan Forte biosol
A na akutní stavy:
Gelacan Fast
Toho máme taky hodně... (koňskýho)
Kdyžtak mi napiš do mailu, kolik a čeho budeš případně chtít...
|
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
kachna_
Pro starší psy, kteří mají problémy, mi paní z Orlingu doporučila tuhle kombinaci:
Gelacan Fast obsahuje kolagenní peptidy CHP, extrakt z Boswellie Serrata, vitamín E a selen. Extrakt z Boswellie Serraty obsahuje vysoké množství boswellových kyselin, které působí protizánětlivě a zvyšují prokrvování tkání. Díky silnému protizánětlivému a rychlému analgetickému účinku je velmi vhodný i při akutní bolestivosti a ztuhlosti kloubů. Působí obdobně jako nesteroidní antirevmatika, avšak bez vedlejších účinků na trávicí trakt.
Kolagenní peptidy ovlivňují metabolismus buněk kloubní chrupavky i kosti a zvyšují tvorbu kloubního kolagenu o 100 %. Vyživují a regenerují kloubní chrupavky, šlachy, vazy, kosti a zmírňují až odstraňují tak následky poškození kloubů, vazů i šlach. Zabezpečují novotvorbu kolagenních vláken, zabraňují dalšímu úbytku chrupavek, zlepšují hybnost a zmírňují bolestivost.
Gelacan Fast působí velmi rychle a ve většině případů je ústup bolestivosti znát již v prvním nebo druhém týdnu podávání přípravku.
Gelacan Fast by bylo vhodné podávat v denní dávce 1,5 g na 10 kg hmotnosti psa po dobu 1 - 2 měsíců.
Po této kúře s Gelacanem Fast by bylo vhodné pokračovat s podávání Chondrocanu.
Chondrocan obsahuje kolagenní peptidy a glykosaminoglykany - chondroitinsulfát a glukosaminsulfát. Glykosaminoglykany pozitivně ovlivňují metabolismus kloubní chrupavky, vazů a šlach, působí protizánětlivě, váží v kloubní chrupavce, meziobratlových ploténkách, vazech a šlachách vodu a zlepšují tak jejich mechanicko-elastické vlastnosti.
Chondrocan by bylo vhodné podávat v denní dávce 2 g na 10 kg hmotnosti psa opět cca 2 měsíce.
V dalším období by bylo vhodné podávání obou přípravků střídat po cca 2 měsících. V případě velkých potíží lze oba přípravky podávat současně.
U starších psů se nám tato kombinace velmi osvědčila.
Pro mladší holky, kterým to zatím dobře běhá:
Pro další dvě fenky by bylo velmi vhodné podávání Gelacanu Plus Darling. Tento přípravek obsahuje pouze kolagenní peptidy a je vhodný pro prevenci a při menších potížích pohybového aparátu. Doporučuji přípravek podávat 2 - 3 měsíce a tuto kúru zopakovat 2 - 3x do roka.
Gelapony Arthro (prášková forma i biosol) je složením podobný Gelacanu Plus Darling. Základem přípravku je vysoký obsah kolagenních peptidů. Výchozí suroviny jsou v případě Gelacanu i Gelapony stejné, podávání Gelapony Arthro psům je tedy možné.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:40
- Nahlásit
čistim poštu.... našla jsem odkaz na fotky z loňskýho rrramštajn srazu u Fifi a Mathey......... otevřu..... procházím si to...... a zas mám špinavej monitor, páč při obědě sem to dělat neměla..... fotoseriál jak Fifi se Skřítkem dělají kolem Mathey kolo kolo mlýnský mě zabil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 12:43
- Nahlásit
žišmajrá.... už to nesou???
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2012 18:08
- Nahlásit
brej dééééééén
proč, proč proč se musíme po víkendu u mamí vracet do reality???? moc pěkně tam bylo, moc pěkně. a toho jííííííídla a pěkně šampíčko a vínko v sobotu na oslavu, paráda chci bezpodmínečně zpátky žél si musim 14 dní počkat, ale pak to bude PECKA
|