Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 19:23
- Nahlásit

Janiii
svoláváš trpaslíky??????
tak něco podobnýho tvrdšího Ada už kalkuluje že si bere Fáju (jako obránařku prej) a Kuba už přemejšlí že jako vlastně ani žádnou noční bojofku nechtěl a když tak jedině ve dne

Sněhurky u velitele neprošel
no to vymejšlej rychle hlavně aby jsme si vzali dopředu potřebné propriety a nemuseli je pak shánět tu maj takový krásný masky bubáků aaach jooooo

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 19:49
- Nahlásit

Fajka
no to vymejšlej rychle
tos nepochopil, Bohoošuuu proto jsem psala musíme zas vymyslet

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 20:02
- Nahlásit

Janiii
proto jsem psala musíme zas vymyslet
kujva hoši guten tááááág

dobrááááááááááááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 23:27
- Nahlásit

ježíš mě asi klepne, to je zase dneska den
jeden průser za druhým
ted mě dorazilo to nový jméno tady Fifinstein ..to je jak Fifi+ramštajn sem netůchala že Fifijová má boxéra

No tak bojovka dopadla tak, že synovec Kuba Kubovatej radši zdrhnul domůůůů, aby s náma nemusel a neteř měla skorem bláto na hřišti
Na upíry a duchy jsme měly lucernu se svíčkou aby jsme viděly na cestu, dřevěnej kůl na probodnutí srdce hupíra, česnek, zrcátko, a kříž složenej z pastelek Prošly jsme se kolem Burku (dycky má zavřený dveře, ted ve tmě bylo otevřeno dokořán ) pak jsme obešly kostel v kterým hořela svíce (i když dneska nebyla mše) pak jsme zapalovaly prababičce svíčku na hrobě na hřitově a vzbudily jsme nějakýho velkýho ptáka na stromě, ten řval jak prorvanej přesně jak vtěch pohádkách pak jsme byly zapálit svíčku ještě u kapličky a šly domu, a aby nás nechytily hupíři tak jsme se schovávaly před autama bo v nich jezděj tydlecty moderní upírové a hledaj nás že jo..co čert nechtěl nevim proč jedno zastavilo a stálo na silnici snad pět minut než odjelo prostě dokonale načasovaný naaranžovaný a většina i bez mýho přičinění ale strach má prostě velký voči

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 00:53
- Nahlásit

Fajka
Fifinstein ..
A jo, to je dobrej nick!
sem netůchala že Fifijová má boxéra
Mela ale, jen postoj sem ho nikdy neucila vystavni.

A teda bojovka slusna, hezky se to vydarilo..

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 02:26
- Nahlásit

Fifi
Mela ale,
ajooooo nebyl von dokonce pruhatej??

bojovka slusna, hezky se to vydarilo
jj pak doma, už se Adelajde chechtala, ale venku měla pěkně staženou prtku

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 08:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Heute ist grooosse pááárty, ICH BIN HÝÝÝR AAALAAJN!!

a ne že by mi to vadilo

Fifinstein ..

vítám v klubu , já věděla, že na to dojde

boxérek pěknej, ešče poctivej pracovací že?

Fajka

dobrý bojování, příští organizace je na tobě tedy

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 09:05
- Nahlásit

Fifinštáááááájn kříženej s Ramštajnem, až na věky ámen !

PetraK
grooosse pááárty, ICH BIN HÝÝÝR AAALAAJN!!
tož to by jste mohly s Fifinsteinem udělat končertíno

příští organizace je na tobě tedy
néééééééééééééééééééééééééééé já nebyla vybraná!!! já nebyla vybraná!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

tož to by jste mohly s Fifinsteinem udělat končertíno

táááák jo

http://www.youtube.com/watch?v=LOwHX8PmnMU&feature =related

nebo?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscree n&v=kIBeYoP9Wi0

á nebyla vybraná!!! já nebyla vybraná!!!

právě sme tě nominovaly a rovnou i vybraly

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:13
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Chci hned teď vyměnit lidi, co se motají okolo australáků a myslí si, že jsou nejchytřejší na světě!!!! Koukám, že Fajfka včera rozjela strašení a hupíření, tak jí prosím, aby ho přesunula na místa přesněji určená a jala se řádně strašit

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 13:57
- Nahlásit

brut

nažďár Brůtkko, hale tak s Brtnikem domluveno, že případné švestky přiblíží do Rudný ale - napadla mě jedna blbá myšlenka, jak byl ten fujavec - tak esli to všecko nesundalo dolů což by mě dost jako nasralo. ale jako že hodně. možná jsem to neměla vůbec vyslovit, páč zpravidla když mě napadne nějaká hovadská zlomocnost, tak se taky uskuteční dám echo, jak na tom se švestkama jsme.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:42
- Nahlásit

PetraK
hale tak s Brtnikem domluveno, že případné švestky přiblíží do Rudný
skvělý... Vilém o tom už ví taky

dám echo, jak na tom se švestkama jsme
klííídek, nic se neděje, hlavně nevyšiluj a relaxuj Krásný víkendík přeju

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 14:53
- Nahlásit

brut
hlavně nevyšiluj

no vyšiluju, páč víš co? těšila jsem si, jak si ešče natrhám a esli to bude všecko na zemi dostanu psotnika

Právě jsem našla koncertní R+ perličku

bože jak bych jela na nějakej koncert ooojééé

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2012 15:08
- Nahlásit

a krásnej víkend rebjónky

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2012 06:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštááájn,
ty vogo Ešuska má po zubákoj ty žuby jako nový! a nějak nám vo tý dofče vomládla

Tak sem myslela že dneska na treku schcípnem vedrem a vono to bé asi zimou a asik se ještě rozpustíme v dešti
každopádně krz mlhu uvidíme asi velký kulový

brut
Koukám, že Fajfka včera rozjela strašení
sim tě ..dyk já tu strašim už dlouho

brut
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2012 22:57
- Nahlásit

Fajka
tak doufám, že jste nechcípli ani zimou a ani vedrem .... bylo tak krásně, že jsme vyrazili na otočku na chatičku s Hyenou a Hyenou, procházka byla úžasná a pséci konečně chrápou

sim tě ..dyk já tu strašim už dlouho
tady jo, ale ještě u vás? Si se rozhodla, že budeš strašit sousedy a ještě na tom vyděláš, až si zařídíš prádelnu na posrané spodky

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2012 23:52
- Nahlásit

Ramštáááááááááááájn,
slava nazdar výletu výletu výletu už jsme tady už jsme tu už jsme tááády
brut
tak doufám, že jste nechcípli ani zimou a ani vedrem .... bylo tak krásně
ne nezmokli jsme..ráno to sice vypadalo že jo, pak byla děsná mlha ale nakonec slunce a azůro
Sice jsme si teda opět zakufrovali...ale jen tři kiláčky tak to šlo Došli jsme s kámoškou společně 2 a 3 místě v naší kategorii, ale mám o další úžasně peprnej zážitek navíc
měli jsme bezva doprovod na trati až takovej že jsme to řešili s policajtama prostě jak řikala kámoška..
že prej já to přitahuju, že je to to moje flujdum
ale zase jako po tom co jsme nahlásili organizátorů at na nás nečekaj s vyhlášením, že nevíme jak dlouho budem s policajtama, tak na náš čekali snad úplně všichni a přivítání bylo více než bouřlivé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 10:45
- Nahlásit

brý den..kdyby to HYENA přehlídla v darovacích psech
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17864546/DARUJI-st ene-belgickeho-ovcaka-s-PP.php

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 16:35
- Nahlásit

Fifinstaaajn!
Fajka
měli jsme bezva doprovod na trati až takovej že jsme to řešili s policajtama
Co se delo? Ouchyl nakej??
A gratulace k umisteni! Dobre vy!
ty vogo Ešuska má po zubákoj ty žuby jako nový! a nějak nám vo tý dofče vomládla
Blbaaa.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:10
- Nahlásit

Fifi
Co se delo? Ouchyl nakej
jo honil nás po lese a dělal toooooooooooo a nemohli jsme se ho zbavit

A gratulace k umisteni! Dobre vy
dííík

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fajka
měli jsme bezva doprovod na trati až takovej že jsme to řešili s policajtama

Vyprávěj a přeháněj....

My jsme zas byly v pátek se Žofkou na veterině v Kolíně. V úterý jsem jí vytáhla z pusy klacek, kterej měla zašprajcovanej nahoře napříč mezi zadníma zubama. Už se to stalo a nevěnovala jsem tomu větší pozornost.
Když ovšem Žofka přestala jíst, jen tak maličko uždibovala a trvalo to až do pátku, trochu jsem se lekla. Žádný zranění jsem v její tlamě neviděla, jenže ona sebou docela mlela. Jinak byla ok, bez teploty, na procházkách lítala.
Ale nejdla ani měkký jídlo, navíc poslouchala na slovo a držela se za mojí levou nohou - tyhle 3 věci mě u ní docela vyděsily...
Takže jsme v pátek vyrazily autobusem do Kolína. Bylo to dost děsný, protože tady bylo šílený dusno. Ale je to dobrý. Jak se mi Žofka vzpouzela, tak jsem přehlídla 2 dírky, který má v horním patře. Dostala jen léky na bolest a na radu Ešusky jí vyplachuju pusu hřebíčkovým thé .

Na cestě od veta, kde dostala inj. proti bolesti s okamžitou účinností, už se pokoušela bufetit v křoví. Tak jsme si udělaly piknik na nádraží. Koupila jsem nám sendviče a pan trafikant rychle dopil svouje kafe, aby Žofince mohl dát kelímek na vodu. Kousek od nás hráli na kytaru a zpívali u bufáče cikáni, a i když bylo jasný, že už jí maj, byly dobrý, fakt jim to šlo...
Na Žofinku dojatě pomrkával pán, který seděl kus od nás. Pak si dodal odvahy a přesunul se k nám. Vyprávěl, že má doma u Buchlova 4 foxlíky a skoro stydlivě a potichu řekl, že je "od myslivců". Byl moc fajn, opravdu, kéž by takovejch bylo víc... .
Cestou zpátky jsem jely se stejným autobusákem, kterej předtím vyžadoval, abych Žofce nasadila její košík, kterej měla frajersky za uchem. Řekla jsem ano ano, strčila Žofku pod sedadlo a košík nechala tam, kde byl. Když jsme nastupovaly na zpáteční cestu, do očí jsem mu lhala, že jí PAK košík nasadím.. jen zabručel, že to ani nebude třeba... .
Když jsem dorazily do našeho městečka, stavily jsme se v cukrárně pro míšu a šly dom.
Včera jsem na rozdíl od Žofky byla úplně hotová, ale hlavně, že je v pořádku...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 17:58
- Nahlásit

Fajka
nezmokli jsme..ráno to sice vypadalo že jo, pak byla děsná mlha ale nakonec slunce a azůro
já si to říkala

Došli jsme s kámoškou společně 2 a 3 místě v naší kategorii, ale mám o další úžasně peprnej zážitek navíc
paráda,jste šikulkýýýý

měli jsme bezva doprovod na trati až takovej že jsme to řešili s policajtama prostě jak řikala kámoška..
teda, ty jsi fakt mucholapka na magory

po tom co jsme nahlásili organizátorů at na nás nečekaj s vyhlášením, že nevíme jak dlouho budem s policajtama, tak na náš čekali snad úplně všichni a přivítání bylo více než bouřlivé
se nedivím, všichni chtěli vědět podrobnosti

zapla´tpnábu, že je je Žofinka v pohodě... přece jen nežraní ve mně taky vyvolává obavy a to velké.... Ale i přes dusno je vidět, že jste si den společně užily

Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:00
- Nahlásit

Fajka
honil nás po lese a...

éééé... beru zpět (Vyprávěj a přeháněj.... ), radši ani nee...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:10
- Nahlásit

davidkova renata
Hyena je bez netu a vzkazuje, že ti moc děkuje za info

Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 18:13
- Nahlásit

brut

Promiň, úplně jsem zapoměla na kočičí kapky... Jdeme teď s holkama ven, tak napíšu nějak v noci

Člen
# Zasláno: 26 Srp 2012 23:53
- Nahlásit

Je mi teskno... Tak sem dávám Pána buchtiček...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 00:09
- Nahlásit

Ja ted dopracovala a taky je mi teskno, Panu Buchticek to moc slusi, tak si taky pridam Pani Buchet.

A Zofka s tebou teda pekne mava, dve direcky od klaciku a hnedka vylet a thee si vyzaduje, ma te omotanou kolem packy, vid?

Fajka
honil nás po lese a dělal toooooooooooo a nemohli jsme se ho zbavit
Mit prouhatou pri sobe, to by mel hned po ptakach!

Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 01:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Slečna Sádlo by se Hipíkovi jistojistě moc líbila.
Jeho první láska byla rotvajlerka Barunka, jak viděl v parku její sexy bílý kosočtverec pod ocáskem, pádil za ní, a čím víc ho hnala, tím víc ho brala...

dve direcky od klaciku a hnedka vylet
Já právě ty dvě dírky neviděla a tak mě dost znervóznilo, když 3 dny nejedla. Nevěděla jsem, jestli nemá poraněný jícen nebo tak něco...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 08:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

se nám nějak vochladilo což?

Fajka

Co se delo? Ouchyl nakej
jo honil nás po lese

ty vole ouhyl a vona ho sem nepřivede a nechá ho v lese

jíééé pán Buchtiček Fousišvili

a čím víc ho hnala, tím víc ho brala..

bože vodkud todle já tak můžu znát???

My jsme zas byly v pátek se Žofkou

dobrej vejlet jste měly milé dámy, dobrej vejlet. Tak snad hřebikus pomůže.

apropooo, ta hadimrška foxlí - jak má půvabně tu hlavičku na stranu, hotová Komteska fakt.

Fifi

když tu tak teskníte tak.... já sice Márfyho v počítadle nemám ale... tady je jeho skorokopie, když byl očihanej

nevim ešivá jsem už to sem nedávala? Pokaždý, když tuhle fenku potkám na Pecce, pokaždý mě to porazí

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2012 09:14
- Nahlásit

Ramfifinštajn!!!
šmarjá pano sníííh, zakažte jí to někdo ať to nejsem jen já!!!
guten morgen every bády, koukám že se tu teskní.... ech škoda že čék nemůže mít jednoho hafušáka celej život ... ten můj první byl zcela dokonalej ...

Fifi
Mit prouhatou pri sobe, to by mel hned po ptakach
jo to bylo první co mě napadlo, ta by mu natrhla tu jeho holou řiť

PetraK
ty vole ouhyl a vona ho sem nepřivede a nechá ho v lese
tsss máte chodit na treky! co já se vám s ním budu tahat a servírovat ho až pod nos

Takovýho dokonalýho úchyla si čék zaslouží až po 40 kilákách
A bolí mě jedno místo pod kotníkem, asik se mě na nějakým kameni zvrla nooožka a mám to nějaký natažený

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání