| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 18:51
- Nahlásit
Fifi
ty ale umíš potěšit
Jinak jsem dnes dobřep rotáhla sfiň pruhovanou, bo jsem si daly ranní po bouřkovou vyjíždˇku. Vzhledem k tomu, že jsem musela zasejc rychle do práce, bylo to kratší,a le celkem intenzivní Aspoň je doma klídek. včera jsem zapomněla celý povečer otevřenou klec s Králíkovou a odešla jsem. Kupodivu to dámy přežily i bez mé asistence
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:07
- Nahlásit
Hyena
včera jsem zapomněla celý povečer otevřenou klec s Králíkovou a odešla jsem. Kupodivu to dámy přežily i bez mé asistence
Přesně vim, jak by to dopadlo u nás
Dneska se mi krásně nakupovalo. KOupila jsem psům salám junior na cvičení a pani prodavačcce v tescu nešel načíst. tak jí říkám, ať se na to vykašle, že prostě psům řeknu, že se necvičí kvůli ní. No a kdo by tušil, že narazí na zapálenou kynoložku . Salám mám a bylo to strašně milý setkání.
Slečna cvičí na syrová srdíčka kuřecí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Ich hábe überlébt!! neboli přežila jsem. Paní žubažka byla moc nejmilejší zase. Vstoupila jsem do ordinace s výkřikem "Chci drogýý!" a "Hysterka vás zdraví!"
Drogýý nakonec nebyly nutné, paní žubažka mě přemluvila. Vrtala se enem v plombě, takže nejsem vopíchaná. Řekla sem že esi nemožu dostat vobrázek, dyš sem byla taková statečná. Pani žubažka, prohlásila, že má něco lepčího, pro takový statečný a....... dostala jsem prstýnek krásnej, pouťovej prstýnek zlatej se zeleným kamením sem statečnej tvor .
Půjdu spáti milé děti neb...... jsem......... právě........ požila ......... BOBULI BORÉLIE HOMEOPATICKÉ. A tetkon se děj vůle páně, esi jí mám, bude cajmrsk asi nějakej a esi jí nemám, nebude nic.
Fajka
tu novou madračku jak psala Bruut?
FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁ Jakou matračku??? Co psala Brut? vůbec nic nevim, nikdo se mnou nemluví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 22:44
- Nahlásit
kachna_
v útulku Vsetín
AGRI
vlčí špic, pes, stáří cca 11 let, je vlemi hodný, k cizím lidem trochu nedůvěřivý, hodně se bojí bouřek a různých petard
http://www.dejtenamsanci.estranky.cz/clanky/mali-p sici.html
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 23:52 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Fotky jsou kouzelný, tam muselo bejt kráááásně
"Chci drogýý!" a "Hysterka vás zdraví!"
Chápu a cítím s tebou
pouťovej prstýnek zlatej se zeleným kamením sem statečnej tvor
Ó ano, velice moc...
Dneska jsem konečně vyrazily na pořádnou procházku, ale nějak mi nedošlo, že už se smráká brzy, tak to byla trochu bojofka. Mám pár trochu přízračnejch fotek (hlavně když jsem zapoměla zapnout blesk... )
... to bylo eště trochu vidět...
Kde je Žofka??
Boj se, moc se boj...
Na topole podle skal...
Tak kde je ten hejkal, to to zas máme vodřít samy?!
Přííízraky tááááhnou tmooooooouuuu....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:25
- Nahlásit
Ramštajn!
Fája má rýmičkůůůůů, vona je prostě celej já
PetraK
tys přežila žubaže?
sááásrááááák
no hele nabízím pro nějakej útulek molitanový matrace...a Bruutice psala že si taky potřebovala novou pro Ešusa na Apaluchu..že bych ti jako jednu dala bokem kdyby si ještě chtěla essi ne pujdou do útulku šecky.
juuu já nic nevidíííím a nefim proooč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Brejtro ve spolek dámičky. Fčéra jsme si zasejc vyrazili fšicí do Hvjézdy. Dobrý to bylo jen pro mě kapek hektický. Neb již při vstupu do brány obří jsem pocítila v břuchu revoluci a přemítala ešivá bych se neměla radši vrátit domů. Měla jsem to udělat, měla. Neb vše bylo v pohodě, přešli jsme oboru, došli k rybniku, házeli aporty, kámošili se s výmaračkama, nechali se přepadnout džekraslačkama, který se nařítily k rybniku takovým stylem, že Brtnik pravil: "Sem čekal, že budou plynule pokračovat dál do vody a zmizej pod hladinou, kde budou též plynule pokračovat po dně v pohybu . Měl pravdu, vypadalo to tak. A pak jsem již naznala, že bychom měli vyrazit zpět k autu. V půlce cesty jsme potkali dokonalou půlroční kříženku JRT vybarvenou jako berňák . Vypadala úžasně, fakt krásnej kříženec a byla to neřízená střela. S Ešusem to rozjeli ve velkým a skončilo to společným válením se v prachu, hlíně, bahně a listí. Ten vůl se předváděl co to šlo a vypadal fakt jako prase divoké, takže co? Jsme museli zpět k rybníku . To už jsem věděla, že je fšecko špatně a trpěla jsem jako zvíře, páč revoluce v břuchu začla nabývat na intenzitě. Začínala jsem tušit, jak asi bylo Brůtici, když se střevní křípkou musela vyrazit do Prahé.
jo a to sem se vám ani nepochlubila jak moc dobře jsme vyráželi na dovolenou s psem, co má jazyk vejpůl roztrženej Volala jsem tehdá Fifi, ešivá nemá s tím zkušenosti, jestli se to zahojí samo, nebo to mám nějak ošetřit /hřebíček?? / enemže asi nebyla na příjmu
vivááát Komtesa Tazzi aneb nevidim žáden rozdíl
Na topole podle skal...
Puntikatej pejsek zaštěkal
Fajka
juuu já nic nevidíííím
a nefim proooč
co takhle brüle?
tys přežila žubaže?
No! nechápu to, ale je to tak sem asi už velká holka
Fája má rýmičkůůůůů,
chudera malinká, že ju drbu na šošoli a posílám hudlana. Uvař jí šípkovej čajík s medem.
Můžou to dát s Ešusem do hromady, Vona má nudli u nosu, von chrchle u huby, plus ten roztrženej jazyk vejpůl..... bude jim to spolu slušet .
molitanový matrace...
ááá no to je nápada, díky za návrh a jak je to prosím veliký?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:20
- Nahlásit
včerejší výlet na farmu k Bolkovi Bonečce se na Bolkově noze tůůůůze náramně leželo a odmítala vstát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:59
- Nahlásit
PetraK
že ju drbu na šošoli a posílám hudlana. Uvař jí šípkovej čajík s medem
jo vyřídím udělám
Můžou to dát s Ešusem do hromady, Vona má nudli u nosu, von chrchle u huby, plus ten roztrženej jazyk vejpůl..... bude jim to spolu slušet
no jí ještě teče z vočí takže to by byla dvojka jako prase teda
no to je nápada, díky za návrh a jak je to prosím veliký
nefííím, myslím tak metr na metr ale doma změřím a napíšu
Janiii
Boohušůůůůůůůůůůůůů voběsila se ti kozáááá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:02
- Nahlásit
jo a todle sem včera nasbírala na zahradě krát cca 30 ks..
takže dneska bude smaženícééé , mňáááám
Někdy mě ta zahrada a práce na ní štve ale někdy si jí nemůžu vynachválit no a včera při sklízení vlastních hub sem pěla oody
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
vivááát Komtesa Tazzi aneb nevidim žáden rozdíl
, rozdíl bys viděla, kdybych sem dala video z doby o chvilku později, když jsme na tý samý louce trochu potrénovaly přivolání.
S Rozinkou dobrý - ta přiletí ihned a s nadšením, akorát to někdy neubrzdí a vlítne na mě tak, že mě málem porazí....
Žofinka taky zareaguje hned, ale opatrně nakračuje co noha nohu mine s výrazem: "já bych ráda, opravdu moc ráda šla rychleji, ale to strniště tak pííííchá do tlapiček, nemohu, opravdu nemohu...
Vleče se jak šnek, náznakem čuchne vlevo vpravo, ale plynulým pohybem se přibližuje ke mě, nezastaví se, jen je jak ze zpomalenýhho filmu.... Ona ví přesně co se po ní chce a balancuje na hraně... potvora příšerná...
Za celou tu dobu jsme na loukách, v lese ani ve skalách nepotkaly živáčka, až na Čendu, kterýmu holčičky trochu protáhly perka.
Až když jsme se vracely, potkaly jsme paní a pána, kteří měli velikou kříženku pastevce, která jim před týdnem umřela. Bylo jí stejně jako Hipíkovi (17).
Paní nás zvala k nim na kafe a na štrúdl. Původně se mi moc nechtělo, protože jsem se bála, že tam budem kolektivně brečet, ale bylo to moc fajn, i holčičky se chovaly jako dobře vychované... docela mě překvapily... Holkám i mě paní podstrojovala a docela mě taky překvapilo, že holky se navzájem neštěkly u hromádek dobrůtek. Zdá se, že moje důsledná výchova - kdo prudí, nežere - zafungovala... .
Za jiných okolností bych asi paní trošku mírnila, ale měla jsem pocit, že bych to měla nechat být. Bylo vidět, že se oběma manželům stýská po psí společnosti a domnívám se, že kvůli věku už si asi žádného psa nepořídí...
Janiii
Bonečce se na Bolkově noze tůůůůze náramně leželo a odmítala vstát
Jojo, vypadá velmi spokojeně... Bonečka..
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:25
- Nahlásit
Fajka
jo a todle sem včera nasbírala na zahradě krát cca 30 ks..
Jééé, takový plantáže na vlastní zahradě... . To jsou klouzci? Ty jsou strašně dobrý...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:32
- Nahlásit
"já bych ráda, opravdu moc ráda šla rychleji, ale to strniště tak pííííchá do tlapiček, nemohu, opravdu nemohu...
vidim ju, vidim ju naprosto jasně komtesu Tazzi
Za celou tu dobu jsme na loukách, v lese ani ve skalách nepotkaly živáčka,
to miluju. Proto jsem si tuhle a i včera courala v noci po sídláku, taky tam nikdo nebyyl
Za jiných okolností bych asi paní trošku mírnila, ale měla jsem pocit, že bych to měla nechat bý
jo to určo jo, páč jsou věci, který se prostě musej, no
stýská po psí společnosti a domnívám se, že kvůli věku už si asi žádného psa nepořídí...
a co jim navrhnout něco malýho z útulku? to by mohli zvládnout?Janiii
noze tůůůůze náramně leželo
není nad pohodlí
Fajka
tak metr na metr ale doma změřím a napíšu
díkuju, já změřím tu co je na apaluše, abych mohla porovnat.
Hale a myslíte že mu ten rozpůlenej jazyk někdy sroste?
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:41
- Nahlásit
PetraK
a co jim navrhnout něco malýho z útulku? to by mohli zvládnout?
Na to je moc brzo, myslím... A asi ani tolik nejde o velikost, ta jejich fenka měla cca 60kg a zvládali to. Jsou na tom dobře fyzicky i psychicky, ale asi se obávají, že kdyby se s nimi něco stalo, co by bylo se psem. Je jim okolo 75...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:01
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem hunavená, naštvaná a zároveň rozradostněná..... si můžete vybrat
Únavy se asi nezbavím, naštvaná jsem, protože se u nás začalo venčit tak, že se pes vykopne ven před barák a pak se časem pustí dovnitř. Což je super , kor když máte doma psa, který nenávidí černé čoklíky Do toho se rozjel problém u acdéček a tak jsem zvědavá, co se z toho všeho objeví na schůzi klubu, ale iluze si nedělám. A rozradostněná jsem, protože poprve Al podala hračku do ruky bez flusání a překusování. Tak jen doufám, že to nebyla náhoda, ale opravdu se to už naučila
A to jsem vám ani nenapsala, že Sviníííí zase měla blechy Jsem z toho mrtvičná, protože vůbec nechápu, kde je bere
PetraK
hezká dovča... až bych jela taky, když vidím fotéééčky
Matrace si myslím, že bude mít stejnou velikost, co máš na apaluše a co mám já doma pro plesnifce. Ony se pak dělaly akorát vcelku, takže se na jedno lůžko vešla jedna matrace
Hale a myslíte že mu ten rozpůlenej jazyk někdy sroste?
jak moc má jazyk rozpůlenej? Jen špičku nebo větší kousek? A jak se mu to povedlo?
část foteček vidím, ale u zbytku mám jen cca 1mm ,ale z těch co vidím, tak holčičky si užívaly chládku a vypadaly naprosto spokojeně
Prosím, nevíš něco proti blechám, co můžu použít na kočku? Evidentně jí kapka za krk funguje max 2měsíce, ač říkají, že by na blechy měla být účinná půl roku Nechce se mi jí neustále kapat za krček chemii, hlavně tak často..... Je sice blbá, ale mám jí ráda
Janiíí
hezký výlet a evidentně Bolkova noha byla velmi pohodlná, když se Bonečka nechtěla hnout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:04
- Nahlásit
ale asi se obávají, že kdyby se s nimi něco stalo, co by bylo se psem. Je jim okolo 75...
to bude ono....teta taky milovala psy a od určitého věku je nechtěla, protože, kdyby se s ní něco stalo, tak by akorát pejsek strádal. Tak raději neměla žádnýho.... A jestli třeba nemají v rodině jistotu, že by se o psa někdo postaral, tak se jim ani nedivím.... Ale vždycky je mi těhle lidiček líto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:14
- Nahlásit
Na to je moc brzo, myslím.
aha . No já tou velikostí mířila spíše k tomu, že vzhledem k věku se může stát, že pak najednou bude jen jeden páníček a... přeci jen s menším psem je ta manipulace, když se něco musí řešit trochu lepší. + kdyby vzali věkem nějakého přiměřeného pesana.
brut
.. si můžete vybrat
beru tu poslední variantu
u nás začalo venčit tak, že se pes vykopne ven
ty vado postřílet to
A rozradostněná jsem, protože poprve Al podala hračku do ruky bez flusání a překusování.
JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!
že Sviníííí zase měla blechy
dyk je voprotiblešená, ne?
co máš na apaluše a c
áha no to by mohlo klapnout.
až bych jela taky, když vidím fotéééčky
no já hned z fleku, fakt. Komukoliv kdo by se tam chystal vřele doporučuju hlavně Pavlinino údolí a Brtnik (jak jinak, že ), obojí naprosto suprofka. a při návratu z Brtníka si člověk ešče sedne ve skvělý hospůdce s perfektní a velmi, velmi milou obsluhou s dobrým jídlem (vynikající kolena, vynikající srnčí pečeně, skvělý ryby a GŮŮŮŮT PÍÍÍVO zvané Zůůůzankááá - se Svijan navíc )
jak moc má jazyk rozpůlenej?
no docela dost - do půlky - příčně, asi tak v první třetině jazyka /asi /, teď už je to lepší, zavírá se to, ale nevím, jestli se to zavře úplně ?
No jak k tomu mohl příjít - debilní páníček, debilní čokl vysírač navolno..... kříženec RR šmejdi zasraný. jsem ráda, že to skončilo jen tímhle, protože krve bylo jak z vola (no jak... , dyk to vůl je), ten prač*rák si otřel krev z hlavy svýho psa a hotofson. Řvala jsem na něj jak prorvaný Slapy, tvrdil, že nic neviděl , tak jsem řvala, jestli mu není blbý takhle lhát před svým vlastním synem. Se ho zeptal, jestli on něco viděl, klučina se kroutil a pak řekl že ne Dobrý ne?
Pes pak ještě jednou zamířl k nám , vylítla jsem proti němu a řvala ať táhne, nebo mu ukopnu palici. To zas začal řvát chlap, že nakope mě, tak jsem vystartovala ještě po něm.... no skvělej pátek před odjezdem na dovču, ne?
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:47 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fajka
juuu já nic nevidíííím a nefim proooč
brut
část foteček vidím, ale u zbytku mám jen cca 1mm
Asi to bylo tím, že fotky byly moc velký a asi se pomalu nebo vůbec nezobrazily, tak jsem je pomenšila...
Prosím, nevíš něco proti blechám, co můžu použít na kočku?
Musím se podívat... Napíšu večer a jěště ti to hodím do mailu.
PetraK
přeci jen s menším psem je ta manipulace, když se něco musí řešit trochu lepší. + kdyby vzali věkem nějakého přiměřeného pesana.
Ale jó, to je jasný... S tímhle ale musí přijít oni sami, jsou sice vyššího věku, ale oběma to myslí a není třeba jim možnosti servírovat... Nebudu jim týden po smrti psa navrhovat útulkáče na dožití, tohle téma bych si dovolila načnout při nějaký příležitosti tak za rok. Soudím to podle sebe...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Hale a myslíte že mu ten rozpůlenej jazyk někdy sroste
je z něj had???
uuuž je vidíííím
brut
hele Bruuut tamto jak jsme spolu mluvili že potřebuješ probrat s jistou osobou, tak můžeš kdykoliv zavolat, včera jsme spolu o tom mluvili a ta osoba (nepíšu kdo ale ty víš nechci dráždit hada (ne Ešusa) bosou nohou) chce tak jako tak mluviti s tebou
Doufám že je to pro tebe srozumitelný, jestli ne tak volej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:10
- Nahlásit
Nebudu jim týden po smrti psa
jo tak, no tahle podstatná informace mi unikla, jsem debil. To pak není o čem mluvit, to je jasný
.Fajka
je z něj had???
tak nějak.
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:28
- Nahlásit
PetraK
jo tak, no tahle podstatná informace mi unikla, jsem debil. To pak není o čem mluvit, to je jasný
Nedivím se, dyk já v tom psaní mlela pátý přes devátý... Když jsem byla u nich, taky jsem měla na jazyku podobný argumenty, ale pak jsem si řekla, že mlčeti zlato... Tak jsem jen nechala paní, aby rozmazlovala holky a pána, aby vyprávěl o majstrštycích jejich fenky . Nebylo to vůbec únavný a vyčerpávající, jak někdy rozhovor s lidmi, kteří někoho milovanýho ztratili, bývá. Ty lidi jsou prostě moudří, laskaví a celkově moc fajn - jestli se někdy rozhodnou vzít si pejska z útulku, bude se u nich mít parádně .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:34
- Nahlásit
měla na jazyku podobný argumenty, ale pak jsem si řekla, že mlčeti zlato
no jasně. Ono taky- jak jsme se bavily, každý takovou situaci vnímá jinak, někdo po odchodu přítele hned nemůže, někdo ano.
Nebylo to vůbec únavný a vyčerpávající, jak někdy rozhovor s lidmi, kteří někoho milovanýho ztratili, bývá. Ty lidi jsou prostě moudří, laskaví a celkově moc fajn
, to je milý
no sami si musí rozhodnout co a jak bude dál a jestli je šance dát nový domov nějakýmu hafanovi. Třeba jim budeš moct jednou pomoct v rozhodování- taky je ta varianta s útulkem a menší velikostí nemusí vůbec napadnout.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:37
- Nahlásit
PetraK
beru tu poslední variantu
já taky... jen plesnifka bláznivá už zase všechno fluše a když nereaguju, tak vyje
ty vado postřílet to
přesně tak ..... já myslela, že jde o toulavý psíky a litovala jsem je, ale houby, jsou to psi z vilek nad náma a prostě se venčí. Dneska tu pobíhal černý ovčoun, naštěstí v době, kdy už byl Brut vyvenčený, jinak nevím, nevím
dyk je voprotiblešená, ne?
jo, neustále jí kapu za krk kapku, koupu v proti bleším šamponu a stejně jsem jich v sobotu napočítala 14 , už fakt nevím co s tím ... a to je doma, si nedovadu představit, jak by vypadala, kdyby byla venkovní
áha no to by mohlo klapnout
taky myslím, proto jsem to psala holkám
vřele doporučuju hlavně Pavlinino údolí a Brtnik (jak jinak, že ), obojí naprosto suprofka. a při návratu z Brtníka si člověk ešče sedne ve skvělý hospůdce s perfektní a velmi, velmi milou obsluhou s dobrým jídlem
to zní skvěle....asi budu chtít jet na dovču
do půlky - příčně, asi tak v první třetině jazyka /asi /, teď už je to lepší, zavírá se to, ale nevím, jestli se to zavře úplně
bych řekla, že postupně se to zavře, ale musí si dát bacha, ab si to zase nepootevřel třeba vylizováním kelímku či něčím podobným. A hlavně bych hlídala, aby nikde nepil z louže nebo nějakého hnusu, dokud to nebude mít zatažený ... chudák hošíček
debilní páníček, debilní čokl vysírač navolno..... kříženec RR
ještě před dítětem? No, to se pak nedivím, co z nich roste Výborný před dovčou
Asi to bylo tím, že fotky byly moc velký a asi se pomalu nebo vůbec nezobrazily, tak jsem je pomenšila...
stále vidím jen ty horní, ale spodní dvě vůbec
Musím se podívat... Napíšu večer a jěště ti to hodím do mailu
ty jsi zlatá, děkuji ... já už z tý kočky šílím a přemýšlím, jestli jí nevezmu strojkem dohola, aby se neměly kde schovávat. Ona se chudák tak bojí vody a vůbec všeho
Fajka
tamto jak jsme spolu mluvili že potřebuješ probrat s jistou osobou, tak můžeš kdykoliv zavolat, včera jsme spolu o tom mluvili a ta osoba (nepíšu kdo ale ty víš nechci dráždit hada (ne Ešusa) bosou nohou) chce tak jako tak mluviti s tebou
jůůůůů, díky moc ... jsi pašáááááák Já se ozvu, ale až po neděli, teď toho mám tak trochu moc a ještě se rafu s mnoha dementama, kteří si myslí, že když odchovají jeden vrh štěňat, tak jsou nejchytřejší ze všech .... ale že se začaly objevovat v určitých vrzích stále stejný potíže, tak to ne, to je prý "genetická náhoda" .... bych vraždila při tomhle přirovnání a přitom, jak to okolí bere a jak se mnoho lidí bojí vůbec něco někde říct, protože pak by si v chovu neškrtli
Doufám že je to pro tebe srozumitelný, jestli ne tak volej
srozumitelný to je, ale volat budu stejně, sem to slíbila, ale večer prostě nejsem schopná ...
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:39
- Nahlásit
PetraK
taky je ta varianta s útulkem a menší velikostí nemusí vůbec napadnout.
Tak to u nich není, oni jsou velmi v obraze... A paní u syna (který ovšem hodně cestuje) chodí na internet...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:55
- Nahlásit
brut
. chudák hošíček
jo. bylo mi ho líto, sice jsem nevěděla, jestli to není pitomej nápad ho s tím otevřeným jazykem teda pustit do vody, ale aspoň si vyplaval stres. Potřeboval to.Nezanítilo se to, tak aspoň že tak. Měla jsem strach právě, co se s tím může stát během dovolený, bylo to fakt přes půlku jazyka až k tý dělící úžlabině. Byla jsem fakt hodně vyklepaná, vypadalo to děsně.
ještě před dítětem?
jo!! sráč jeden. z psa mi teče krev a on se chová takhle. Tak jsem aspoň zavolala Brtnikovi, co se nám stalo a velmi nevybíravými slovy jsem mu popsala chování toho zmetka i zmetka samotnýho. Stála jsem tak, aby to onen zmetek slyšel a dávala jsem si záležet na tom, jak ho označuju a bavila se tím, jak měnil vzteky barvy. A bylo mi fuck že před dítětem hovořím o jeho otci tak, jak jsem hovořila a že to nebylo nic pěknýho. to fakt nebylo.
bych řekla, že postupně se to zavře,
já doufám, ale asi to bude na dlouho. teď už to pochopitelně není otevřená rána, ale ty okraje jsou pořád od sebe. Aspoň, že ho to nějak nezlobilo na tý dovolený.
Když si teď uvědomuju, jaký tahal polena z potoků a strání...
tak mu to asi nějak výrazně nevadilo ,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:03
- Nahlásit
Tak to u nich není, oni jsou velmi v obraze... A paní u syna (který ovšem hodně cestuje) chodí na internet
ne já ani tak nemyslela na věk, nebo že jsou na venkově, máma moje stará vetchá, taky sjíždí net, ale jako obecně, že je to nemusí napadnout třeba zrovna tahle možnost. že se člověk blokne na tom, že už na psa nemá a nenapadne ho v tý blokaci, že nemusí mít štěně, že může mít menší psa a že ho může hledat v útulku.
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:08
- Nahlásit
PetraK
Píp, já chápu, že čuješ dobrej domov pro nějakýho potřebnýho pejska , a že jich je... .
Ale jak už jsem psala ;):
ale oběma to myslí a není třeba jim možnosti servírovat...
|
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:16
- Nahlásit
PetraK
tak mu to asi nějak výrazně nevadilo
...evidentně Taky bych měla v první chvíli strach, ale teď už to bude v pohodě. I kdyby mu ten jazyk úplně nesrostl, vadí mu to nějak?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:23
- Nahlásit
Ale jak už jsem psala ;):
jo, jo, však já jen vysvěltovala myšlénku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:33
- Nahlásit
evidentně
ano, taky mi to tak připadá
jemu to myslím nijak nevadí - zatím aspoň nejeví známky, že by vadilo. Tak to tak snad i bude. stejnak by se s tím nedalo nic dělat. Asi ani předtím - co taky dělat s jazykem vejpůl a teď už tuplem ne. Jen jsem si tak říkala, jestli to někdy sroste,
|