| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:03
- Nahlásit
Fajka
chcu !
raději ne... se soustřeď na větu a přijdeš na to sama :-D
Fifi
Nebo na hřadu, ti tam misto udelam, popotapnu si do strany
blbáááááááááá :-D :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:06
- Nahlásit
brut
soustřeď na větu a přijdeš na to sama
sedí s RRRRR???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:07
- Nahlásit
Fajka
sedí s RRRRR???
jo!!! :-D
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:18
- Nahlásit
brut
jo!!! :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:26
- Nahlásit
Fajka
se nediv, dělám zase 5 věcí najednou a tím holt čtu jak prase
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:32
- Nahlásit
brut
pět věcí na jednou a kecá se mnou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:33
- Nahlásit
Hyena
mno, to je v těch 5 věcech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:38
- Nahlásit
Rumštááájn
Tak autoproblém byl snad jen v tom, že došel plyn a auto se nepřeplo na benzín, zatím to vypadá na znavenou baterku a starý benzínofiltry. Jinak auto plyní a jezdí.
Jsem si právě užila uspávání dětí. Základ byl, že jsem si myslela, že Kačík se po chvilce upláče. No, neuplakal, probudil se a začal řvát jak lodní siréna. Pak to začla řešit moje mamča. Nesnášim to. Neznám nikoho, kdo by dokázal bejt klidnej, když jedno dítě brečí, druhý se dožaduje pozornosti a do toho mu se to snaží někdo třetí řešit (Michal se někam ztratí a tváří se, že tam vůbec není, případně se neptá, bafne jedno dítě a jde ho uspat). Pak Lucka rozlila vodu, když si brala plyšovou hračku a nedávala pozor. Aby toho nebylo málo, zavolala známá - omylem. Do toho zavolal Michal. Lucka chtěla, abych to zvedla, že mu dá dobrou noc. To by vyšlo, kdyby mu to omylem nepoložila, takže se rozbrečela, že nedala tátovi dobrou noc. Pak se uklidnila. Na pět minut, než se rozbrečela, páč na ní sednul komár.
Ale spěj. Všichni. Já se rozhoduju, jestli do sebe hodim panáka technickýho lihu nebo francofky. Všechno ostatní je v týhle situaci slabý a absint tu neni.
Jinak celej den naprosto super.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:40
- Nahlásit
kachna_
Tak autoproblém byl snad jen v tom, že došel plyn a auto se nepřeplo na benzín
Jj, to bohužel lpg autí nedělají, to muší jejich novej páníček-vydat povel, jako že na benošek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 22:46
- Nahlásit
kachna_
Tak autoproblém byl snad jen v tom, že došel plyn a auto se nepřeplo na benzín, zatím to vypadá na znavenou baterku a starý benzínofiltry. Jinak auto plyní a jezdí
buď ráda... to je vidět, že Gerda přesedala na moribundus
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:06
- Nahlásit
brut
je vidět, že Gerda přesedala na moribundus
nebo na Vero. Neb Vero mlčí. A proč mlčí? Páč brázdí na kole vlasti české a hledá plna spravedlivého hněvu Gerdu
Hyena
to muší jejich novej páníček-vydat povel, jako že na benošek
no ale to již tvrdila batérka, že fakt jako nedá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
Tak autoproblém byl snad jen v tom, že došel plyn a auto se nepřeplo na benzín, zatím to vypadá na znavenou baterku a starý benzínofiltry. Jinak auto plyní a jezdí.
Tak at plyni a jezdi zvesela dale!!
A tutaj jeden hujer Kremylovaty, G-bednu videl prvne, nasoukal se, a pak s ni sikovne Kutululu provadelo dalsi veci. A proste i zpetne krasaaa, jak kdyz nekdo umi s klikrem, tak psove delaji sami od sebe. P.S. - jak Kremyl vyvazuje ocasem, jak lemur.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 13:30
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Asi humřu z vedra.... já sice teplo ráda, ale ne vedro ve městě, kde člověk zdechá. Plesnifcííí jsou zalezlí na dlažkách a odmítají se hnout. A to zítra má být u nás až 38°C .... naštěstí jedu do Motola až v úterý,kdy má být "jen" 35
Myslím, že odjedu s velkou radostí do lesů a budu relaxovat tam... ale raději se netěším, aby to zase nedopadlo tak jak minule a nezůstala jsem doma..
kachna_
nebo na Vero. Neb Vero mlčí. A proč mlčí? Páč brázdí na kole vlasti české a hledá plna spravedlivého hněvu Gerdu
mno, bych mohla Vero napovědět, kde se Gerdička vyskytuje nejvíc, ale v rámci utužení zdraví ji nechám chvíli makat na kole... posiluje nejen svaly ale i srdíčko
Fifi
hujer Kremylovaty
to byla fakt naprosto super ukázka umění , holt kdo umí, tak umí a všechno od něj vypadá jednoduše. klobouk dolů před Kutululu
jak Kremyl vyvazuje ocasem, jak lemur
to bylo mooooc zajímavé zjištění, jak si Křemýl pomáhal ocáskem, úplná opička ...
Jinak my jsme s Al došly do stadia, že si začala vynucovat klik a odměnu. Takže se zase vracíme o krok zpět.... a klik bude jen za naprosto perfektně dotažený cvik. Potvora je to, vyčůraná, jinak to nazvat nelze. Když jdeme cvičit bez klikru, tak je to slušná holčička, jak mám klikr, tak je to šílenec, který místo přemýšlení skáče, štípe, točí se jak na obrtlíku atd a když to nezabere, tak řve a dostává se do stavu, kdy čekám, že jí šlehne....
Dneska mi klikr spadl ze skříňky a nastal veletoč, kdy Brut znechuceně odešel s výrazem mluvícím o naprostém nepochopení jejího nadšení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 17:59
- Nahlásit
Ramštáááájn,
nejste uvaření? Koukám že Brutice jo...já su též mrkvolnéééé a to se jen ploužím ze stínu do stínu..to stejný plyšáci.... nedělám nic a vůbec mě to neva ještě že jsme se procházli včéra, dneska bych to na tom slunku nedala a odnesla úpalem...
A krz to vedro si berem záftra dofčů a nejdem do kanclů
Fifi
jak Kremyl vyvazuje ocasem, jak lemur
no hezký tu na nás machruje s papírovím rotvíkem a má to křížený s lemurem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 20:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
tu na nás machruje s papírovím rotvíkem a má to křížený s lemurem
Neenee, ja nikdy nemachrovala, Kremyl sice papiry ma, ale asi na hlavu.
nejste uvaření?
Jsme. Bylo tu nejakych 32 - 33, humus. Sice leto je leto, ale tyhle teploty nesnasim, ale ono je to fuck, stejne jsme byli doma - cuzy se valely a ja cvakala. Ted uz se venku da dychat, ale tech komaru!
Edit - koukam na ty matracky, v Dasence by je nechteli?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 20:45
- Nahlásit
Fifi
Kremyl sice papiry ma, ale asi na hlavu.
ale do vočí bys jí to neřekla !
jsme byli doma - cuzy se valely a ja cvakala. Ted uz se venku da dychat, ale tech komaru
já se celej den tak nějak poflakovalaa venku byla ted s oběma, funěj jak lokomotýva voba ale už je tam příjmně, bude krásná letní noc možná ještě vemu jelito na proťápku ve tmě.
A komáři se tady teda nekonaj...
koukam na ty matracky, v Dasence by je nechteli
tam sem právě někde četla na webu že neee...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 20:49
- Nahlásit
Fajka
ale do vočí bys jí to neřekla !
Rekla!! I sem ji na mozkovnu poklepala a rikala sem ji "tam je ale duto, Kremylkuu, este, ze nemas ani neuron, by se tam sam bal! "
sem právě někde četla na webu že neee...
Njn, tak nic teda. Tak treba se nekdo ozve odjinud.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 20:51
- Nahlásit
Fifi
"tam je ale duto, Kremylkuu, este, ze nemas ani neuron, by se tam sam bal! "
nejen že by se bál ale ještě by byl votlučenej jak by lítal ze strany na stranu v tak velký palici
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 21:01
- Nahlásit
Fajka
Prdky, ona nema zase tak velkou hlavu, neni to Láďa.
A mrk v emila, ty palice.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 21:09
- Nahlásit
Fifi
ona nema zase tak velkou hlavu, neni to Láďa
kerej Láďa???
no tak oproti mejm plyšákům má teda palici pořádnou
du tam !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 21:13
- Nahlásit
Fajka
kerej Láďa???
Tenhle prece.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 21:15
- Nahlásit
Fifi
ježííííííííííííííííííš ajoooo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 22:37
- Nahlásit
brut
http://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/1800745/ australsky-honacky-pes-rocni-pejsek-s-pp-levne/
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:11
- Nahlásit
Rumštááájn
Fajka
chjoooo, to se zasejc Brut po ránu zčerstva nasere
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:25
- Nahlásit
Vrrrramštajn !
Hyena
Brut po ránu zčerstva nasere
jo já vím, ale jí jí ho sem dala ať rozhodí sítě a ví se o něm ...
a nejela ona k lékařům? Jestli jo tak se nasere až odpolko ..
http://www.novinky.cz/domaci/276447-cesko-sezehne- saharsky-vzduch-rtut-bude-splhat-ke-40-stupnum.htm l
šmáááánkote
a tropy maj bejt až do soboty..asi na treku umřem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:23
- Nahlásit
Haafstaajn!
Tam je teplicko, to je posusnanicko! Saharaaaaa!
Fajka
tropy maj bejt až do soboty..asi na treku umřem
No snad se trochu ochladi, to by bylo fakt o zdravi, v tomhle nekde smajdat ve velkym. Nebo vas splachnou buriny.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:23
- Nahlásit
Fajka
POlsušně hlásím, že je " juž nasratá" a koná účel splněn
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:41
- Nahlásit
Zdravím vespolek
se mi sekl net, tak jsem musela vše zavřít...asi má taky problémy s horkem
Jsem včera dostala dva koše jablíček, tak teď dělám coooooo? Ano, vykrajuju, připravuju, sušíííím a ještě vymýšlím dobroty ....
Fajka
krz to vedro si berem záftra dofčů a nejdem do kanclů
dobře děláte, potřebujete odpočívat
hezký tu na nás machruje s papírovím rotvíkem a má to křížený s lemurem
ale to se přece neříká, víš, jak je to originální? Ještě by se jí tam nahrnuli zvědavcííí a musela by ukazovat nějaká vystoupení jak v cirkuse
Fifi
Bylo tu nejakych 32 - 33, humus
tak u nás v pět odpolko 36 ... fůůůůj , i plesnifcííí byli rádi za zavřené dveře a válení po dlažkách..
Ted uz se venku da dychat, ale tech komaru!
tady je naštěstí komárů minimim, ale díííky moc, si mi připomněla, že musím koupit biolit nebo něco podobného na chatu
koukam na ty matracky, v Dasence by je nechteli?
nevím o jaké matračky jde, ale Ešuska chtěla jednu molitanovou na apaluchu hošíčkovi na výměnu za stávající a já bych se mohla zeptat ženských v depozitu koček a psů u Řevnic..
Fajka
jsem vrcholně nasratá ...... to je hnusota , je to puberťák, tak asi vymýšlí kraviny a oni se ho raději zbaví než by něco s tím dělali ... brrrr. Sem jim poslala echo, aby mi dali víc info a pokusím se psa udat, alespoň na dočasko, když ho tak moc nechtěj ... je mi z těhle lidí zle a to fakt děsně moc.
tropy maj bejt až do soboty..asi na treku umřem
neboj, to už bude chladněji nebo bue po dešti... nejhorší jsou tyhle suchý vedra...
K doktorovi jedu zítra, to budu v Motole... a odpolko net teda otvírat pro jistotu nebudu, bay se mi neudělalo ještě víc zle...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:42
- Nahlásit
Hyena
POlsušně hlásím, že je " juž nasratá" a koná účel splněn
jsem zvědavá, jestli mi vůbec odpoví... spíš počítám s tím, že ne, než že jo.. a pak budu nasratá dvakrát tolik
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:43
- Nahlásit
Rumštáááájn
to se zasejc Brut po ránu zčerstva nasere
Já už to mám za sebou, byla jsem s Kačíkem na pravidelný prohlídce u doktorky. Bylo by fajn, moct říct, dělám to, to a to, páč to dítěti vyhovuje a ne jen vyslechnout naučené poučky o příkrmech
Fajka
asi na treku umřem
lity lity lity
Kačík už má také vlastní krosničku , páč odmítá šátek jako "nástroj ďábla". Jenže kočárek z podobných důvodů odmítám já.
|