| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:32
- Nahlásit
Bosu bosu ???? co to je???????
tak třeba TOHLE. něco jako step aerobic, akorát tohle není tvrdý, když na to šlápneš, takže musíš mít zatnutý tak nějak všechny svaly, abys sebou nepráskla vo zem no ... plus se na tom posiluje - třeba dnem nahoru, držíš se toho a děláš kliky - moc fajn záležitost mam problém s normálníma klikama, natož když se ti to čeho se držíš a opíráš se o to, hejbe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:37
- Nahlásit
Janiii
step aerobic, akorát tohle není tvrdý, když na to šlápneš, takže musíš mít zatnutý tak nějak všechny svaly, abys sebou nepráskla vo zem no
ježííííš, bych si rozbila držku hned z první!
zlatý treky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:43
- Nahlásit
Janiii
akorát tohle není tvrdý, když na to šlápneš,
Ja taky slapla, a bylo to mekky.. sla sem koze davat zbytky ze zeleniny. Takze mam asi pro dnesek odcvicino?
Fajka
si má jít prohlídnout Emila s nahým pštrosatým travoltou
Du taaam!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 19:49
- Nahlásit
rumštááájn
jen probíhám....končí prázdniny a fajkytýda jede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:30
- Nahlásit
Fifi
dnesek odcvicino?
Kdo má zahovníno, ten má odcvičíno
Ji dam asi Kremylovi na hrani a mate po ptakach, teda krafkach
z ní můžeš udělát putovní cenu, ta která čubizna vytvoří-li ten den krávovinu nějakou, budiž oceněna
Je to vubec mozny
bohužel je, svět je čím dál tím přeplněnější takovejhlema šmejdama, snad se podaří ho najít všiváka
Fajka
němčouři včera a dneska jezdili jako hovada
a ešče maj v Essenu všecky hotely vobsazený mrchy germánský
Fifijová si má jít prohlídnout Emila s nahým pštrosatým travoltou
nekecej, že se hodláš dělit vo Džoníka se pštrosem?
Janiii
hlavně když začnu s TRAMVAJÍ
řekni- promiňte já sem ten švéd, nemůžete mi poradit?
a vyrážím cvičit
já byla fčera po práci a byla jsem ráda, že jsem cvičila i během dovči, páč trenér nás téměř zabil - třicetipětikilčový závaží na přitahování a tak jako podobně tak dneska žiju, ale o některých svalech vím teda hodně
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:36
- Nahlásit
jsem zděs a byl to děs
nespadla jsem ani jednou ale bylo to teda několikrát vo fous a teď mě pohřběte v kroju!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:40
- Nahlásit
Janiii
a teď mě pohřběte v kroju!!!!
to až zejtra. Zejtra budeš mrtvá úplně. Já si včera ještě tak jako lehkým krokem pochodovala dom, dneska už ne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 21:58
- Nahlásit
to až zejtra
jojo, zejtra večer to vypukne
a od pátku až do neděle k tomu přidám náš tradiční x-hodinový kafovařící rallyový maraton ve Zlíně .... uffffff
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:04
- Nahlásit
kachna_
no ale ty pečeš s čerstvým droždím, ne? Nebude to moc velký rozdíl?
ne, většinou tam mám i sušené, tak to budeš mít s obojím...
stačí jeden
edit. ty z návodu mi taky nefungovaly.
ok, zítra ti sem jeden dám ....
PetraK
myslim, že myslíš dobře
babu chtivou nějakou
plyšovou krysu
kosti
žrádlo obecně
aportovací polena
vodu na koupání
nevím, jestli tohle je reálná šance....
páč si dovedu přestavit, že to je na zbláznění. A co studený obklad (třeba vychlazený černý čaj, který zklidňuje i kůži) to bys mohla??
zítra jdu na ko ..tak uvidíme
čoveče to nevim esli bys tam došáhla - vidělas to?
štajní ohníčci mně neberou
to si klidně mohla mít na mysli že ta chudák krafka je Fifi, která neví .
tsss, tys abys to neotočila
mě nezbije, já sem inspekce, inspekce se nebijou
hahahahaha, ty jsi inspekce na baterky... a vybitý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:12
- Nahlásit
brut
nevím, jestli tohle je reálná šance....
no jak řikám, snaha to byla pěkná, ale jak pro mě, tak pro Hošíkusa tam nemaji vhodných věcí
zítra jdu na ko
držím palce. A tamty výsledky už jsou?
ohníčci mně neberou
takovej pěknej andělíček střážníček a vona ho nechce
tys abys to neotočila
co já za to můžu, že to tak vyznívá?
... a vybitý
ssssst, dám do nabíječky...... esli jí někde najdu ale
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:17
- Nahlásit
PetraKjo paní,jo jo mám ho furt a je furt jak novej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:17
- Nahlásit
Janiii
něco od tebe potřebujůůůů ... můžu ti zítra cinknout?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:19
- Nahlásit
PetraK
tamto ještě nic ... mám volat za týden nebo si přijet
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:22
- Nahlásit
brut
jasnačka - min. to můžeš zkusit možná bude zmatek, kdyžtak bych se ozvala pak já.
padám do peří!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2012 22:34
- Nahlásit
brezen2008
a je furt jak novej
tak to by u nás asi nevydržel
brut
mám volat za týden nebo si přijet
sem já napřed, nebo voni pozadu?
Janiii
padám do peří!
gůte nacht kajne šlacht
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 08:37
- Nahlásit
Ramštááááááj s Fifinem až na věky ámen!
Je tam azůro a já muším do práce
Kachna
Kachnoooo koukám že chceš jít Máchu já du tedy s jelitem tééž ale předpokládám že to ti bude asik na prd že se ani nepotkáme bo my budem vyrážet už někdy v pátek ráno a předpokládám že do cíle dojdem tak v neděli večer
dem totiž tu nej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 08:57
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tak sválně, sválně esli by měl strejda Frojdů šichtu. A já si myslim, že by teda měl, páč! Dnes v noci jsem pracovala coby odstřelovač . Měla jsem fachu na Ruzyňským letišti, kde jsem prosím měla za úkol sestřelit jednoho šmejda. což by nebyl takovej problém jenže, posléze si moje vedení uvědomilo, že dotyčný šmejd mě podle gezichtu už zná, takže budu muset být schovaná. Potíž byla, že jsme neměli vysílačky a nebylo jak se domlouvat, takže jsem musela prostě improvizovat. Nakonec ovšem šmejd na letiště nedorazil, protože poliši dělali šťáru v autobuse cestou na letiště a šmejda mi vyplašili. Takže sem si zase nezastřílela Bože bože, já v tom cvokhauzu asi brzo skončim dovopravdy a Brtnik se mi dneska při odchodu smál, esli sem si nezapomněla při odchodu do práce svoje pracovní pomůcky. Koukala sem asi takhle .... dodal, esli mám teda v batůžku bazuku, kulomet a minomet. Blbeček
Jo a asi už mám doma dospělýho rozumnýho psa . Už dva dny je hrozivě moc hodňoučkej, fungujeme venku na tichá slova, děsně se mazlí. Ovšem při klikrování se včera zbláznil to je pravda se tak vyjančil, že místo aby lezl zadníma na škopek lezl zadníma na Brnikovu gigantickou činku Což vypadalo dost komicky, když si chtěl stoupat oběma na tu tyč .
Jo a taky máme velkou rodinnou ztrátu šli jsme fšicí fčera k rybniku, první hod panem Stehnem a......... já ho zapomněla včas pustit a skončil kdesi v rákosí. Ešus v něm sice hledal, ale jak byl strmej svah, tak se dovnitř prostě nedostal a na kraji to nenašel. Chjo sem idiotka.
Fajka
Fifinem až na věky ámen!
s Fifinštajnem je ámen? . Chudák, včera byla krafka a dneska je s ní ámen
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 09:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
dem totiž tu nej
tý jo.
No jestli půjdete okolo, můžete se stavit , páč jedna z tras je vedená zjevně kolem nás . Cira myslím poznáš, aspoň po hlase
My jdem s dětma, tak jsem na to zvědavá.
Fifirumštáááájn vespolek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
nesnášim nesnášim nesnášim hnusný sobecký a bezohledný majitele psích smetáků na volno , hárá mi Mája.
Ale jinak jsme si krásně povenčily a Kačík vypadá býti nadšeným krosnonošencem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:56
- Nahlásit
kachna_
hárá mi Mája.
přijeď. Hošikus ti bude povděčen. Sedává tetkon na balgóně, snivě hledí do dálky a v určitých místech je mu krátká kůže
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:12
- Nahlásit
PetraK
přijeď.
Kouknu Máje po nějakém slušivém pruhovatém pyjamá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:24
- Nahlásit
kachna_
po nějakém slušivém pruhovatém pyjamá.
no hlavně prosim tě nic takovýhodle lacinýho růžovýho s puntikama.
Von na ty fifinky moc nejni :-D, tak aby pak Mája nedošla zkrzevá zhzení duševní újmy . To radši ať přijede navostro, to bude stejnak potom nejvíc nadšenej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:29
- Nahlásit
PetraK
no hlavně prosim tě nic takovýhodle lacinýho růžovýho s puntikama.
puntíky má vlastní.
Neee, bude prouhatá a značková
Von na ty fifinky moc nejni
Chudák fifi, nejdřív z ní udělj krafku, pak jí odmítne Ešus, čeho vona se ještě dočká?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:43
- Nahlásit
kachna_
značková
von je buran, na značku kašle, stejnak by to z ní obratem serval! ale hlavně je to nevhodně barevý, máš snad barvoslepost, či co?
čeho vona se ještě dočká
hale tady nikdá nevíš, ale vona je silná osobnost, vona to unese. si tak myslim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:16
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že se tu zase probírá Ešusky oblíbená barvička...tak jí udělám radost a něco jí sem dám
Určitě si to ráda koupí a bude v práci za krasavici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:21
- Nahlásit
brut
v práci za krasavici
di pro kliku. Jednu takovouo růžovou krasavici prasnici tady už máme, takže ne, já zvostanu u své oblíbené barvy.
zrovna ráno jsme se bavili s Brtnikem o tom, proč si fšichni myslej, že fšecky holčičky maji rádi žůůžovou. páč to tak prostě neni. Kupříkladu já od mala růžovou nesnášiim a s panenkama sem si nehrála. Na to Brtnik pravil, že já ale nejsem holčička ale spratek a rebel. A že předpokládá, že jestli jsem měla někdy nějakou panenku, tak ty neplakala, ale když se jí zmáčko bříško střílela jako kulomet je drzej, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 13:46
- Nahlásit
PetraK
di pro kliku. Jednu takovouo růžovou krasavici prasnici tady už máme, takže ne, já zvostanu u své oblíbené barvy
aha, takže tahle je moc málo svítivá ... dobře, najdu nějakou přijatelnější ... jinak prasnice není reprezentativní vzorek, ale strašidlo
Na to Brtnik pravil, že já ale nejsem holčička ale spratek a rebel. A že předpokládá, že jestli jsem měla někdy nějakou panenku, tak ty neplakala, ale když se jí zmáčko bříško střílela jako kulomet je drzej, ne?
ne, má naprostou pravdu ... jestli jsi někdy měla panenku, tak jsi z ní udělala válečníka nebo jinou obludnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 15:02
- Nahlásit
brut
dobře, najdu nějakou přijatelnější
vopovaž se nebo na tebe pošlu virus drbatikus očiskus?
Co kontrola? Dobrý?.
jestli jsi někdy měla panenku,
neměla sem panenku, měla jsem panáčka, čůracího, když se do něj v rameni napustila voda a zmáčkla se mu ručička, tak čůral, což bylo dobrý páč sem s nim mohla čůrat na ségru, která to děsně nesnášela a měl mrkací voči a byl velkej jako vopravdický malý mimino. Jmenoval se Tomáš. Nicméně v kočárku nikdá nebyl, v kočárku jezdil totiž Bohouš. Bohouš byl pes. na miminka jsem čas neměla. Tyhle maminkovský hrátky mě nikdá nebraly. Jediný panenky doma byly ségry - měla takovou kinklací. Kdyžs jí dala facku, upadla a zase se narovnala , to bylo dost zábavný jak si tak pamatuju
udělala válečníka
to jsem nemusela, měla jsem celou sadu válečnickejch indiánů, vybudovala jsem si ve skříňce indiánský státy. Měli tam dokonce i výtah - z hrnce. měli dokonce i svoje pole - v máminým květníku s feferonkama. každou sklizeň jsem dost obrečela, neb jsem vždy zapomněla, že si nesmím sahat do očí. Pak jsem to obrečla podruhý, dyš máma šla sklizet a přišla na to že už má dávno sklizeno
Indiáni měli i svoje farmy. někteří dokonce jezdili v tatře 613 na dálkové ovládání takovej my sme tam měli přepych
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 15:09
- Nahlásit
brut
tak jsi z ní udělala válečníka nebo jinou obludnost
my z nich s bratrancem nadělali skiny. Přežilo jich to jen pár, ale jednu z nich má Lucka na hraní. Říká jí táta, protože má "malinkatý" vlásky
JO a podařilo se mi navést dítě, aby v hospodě řekla, že táta už si další pivo nedá, má to zakázaný od mámy. Je to dobrý dítě. Mluví velmi nahlas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2012 15:19
- Nahlásit
kachna_
Říká jí táta, protože má "malinkatý" vlásky
má neskutečný nápady to děcko. Je to tvor plný fantazie
a navíc je i
v hospodě řekla, že táta už si další pivo nedá, má to zakázaný od mámy. Je to dobrý dítě. Mluví velmi nahlas
dobře vychovaná
|