Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:09
- Nahlásit

Nazdar blázni

kachna_
hele vono se mi to nějak vymklo, pani, neboť moje vlastní vozidlo je již potřetí za léto v servíze, dnes pro něj zas jedu, vy taky furt něco máte...Vero chudák taky...hele nevim, tohle už asi čéče neni v mojí režii, má to nějakou stupňovací tendenc...prostě tragédie...

Jinak vám musim říct, že Maryje ač nebělá, vyzískala sobě s panem Bajkonůrem pohár aji na speciálce běloušů...nepříde vám, že je ta čuba prostě nejvíc nejlepší??? Je teda fakt, že ve Splitu měla na mezinárodce BOBa za plemeno Aidi, prostě je to psík mnoha tvářích. Smíte jí gratulovat, dary chystejte, bude mít brzo už narozeniny. Fyfyjóza smí jí přát osobně, bo plníme její výslovné přání a chystáme se již co nevidět - samozřejmě poté, co knedlik bude pojízden!!!!!!!!! Doufám, že to bude dnes.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:25
- Nahlásit

Gerda
hele nevim, tohle už asi čéče neni v mojí režii
no já to doma nadnesu, ale tak nějak bych řekla, že Michal je tak jako dost rozhodnutej udělat tomu přítrž za každou cenu
moje vlastní vozidlo je již potřetí za léto v servíze
lity lity lity. Jak se to začne sypat, je to špatný
nepříde vám, že je ta čuba prostě nejvíc nejlepší???
Maryje na hrááááád

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:45
- Nahlásit

Gerda
gratulujeme nejkrásnější a neúžasnější Marii...fak ti nevímn,jak to ta čubinka zvládá... s takovouhle paničkou

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 08:45
- Nahlásit

a jináč rumšštáááájjjjn

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:26
- Nahlásit

Gerda
hele nevim, tohle už asi čéče neni v mojí režii

a jéje, a jéje, tak dlouho pokouší temné síly, až džin uteče čarodejnici z flašky! no to je teda průser, kdopak nám to teď zastaví, tu pohromu!?

kachna_
Maryje na hrááááád

konečně nějakej rozumnej kandidát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 09:46
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Zdravím po návratu, dojeli jsme fčéra v deset večír. Krásně bylo, úplně šíleně jsem žrala, až do bezvědomí. Snídaně paní Klečkové jsou neuvěřitelné, obědy na Kolínský, Děčínský a Boudě Máma jsou vynikající, večeře paní Klečkové jsou dokonalý..... takže co?? Koláče se vrátilo s bříškem jako bubínek a vypadá jako Otesánek. Velmi dobře napapaný Otesánek. Hošíček si užil u Fifiny fraucimór a zatímco ke Skřítkovi se nařítil se zcela odbržděnou přední i zadní brzdou, tak ku Křemílkouj přistoupil velmi ucitivě. Takže to byly hned v začátku dvě baby. A v pánzijounu na něj už čekala Ajšááááá, takže se servali o mou fusku, nafackovali si, volíbali se a pak nalítali asi tak dvěstě tisíc kilometrůch. My jsme s dítětem nachodili míň kilometrůch, ale i tak mě bolej lejtka jako sviň. Nějak se ovšem nedokážu vrátiti do reality. Vůbec nevím, co tady jako tak dělám, co tady mám dělat a hlavně proč jsem vůbec tady, když včera jsme se cárali Obřím Dolem, pili domácí medovinu a jedli domácí chleby s domácíma škvarkama............. ty vole JÁ TU NECHCU BEJT ANI TROCHU!!!!!!!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:07
- Nahlásit

Hyena
už je po včerejšku lépe?
PetraK
1. postupný bod splněn!!! Dneska jsem oblíkla kalhoty před druhým těhotenstvím. Jsem hrdobec a nenávidim svůj vysoce účinný metabolismus

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:14
- Nahlásit

PetraK
Nějak se ovšem nedokážu vrátiti do reality.

Já taky né!! A to jsem zpátky už dýl. Fňuk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

1. postupný bod splněn!!! Dneska jsem oblíkla kalhoty před druhým těhotenství

SLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! PARÁDA, PARÁDA, JSI ŠIKOVNÁ ŽENA

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:20
- Nahlásit

Aby se sem dala dát fotka, to je musíte mít na internátu? z pc to nende?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:21
- Nahlásit

Vero
Já taky né!! A to jsem zpátky už dýl. Fňuk.

mně to vždycky strašně trvá, otvírám tu šupliky, zavírám je, hledám, vůbec nevim, co mám dělat a sem strašlivě nasraté Koláče. Nikomu se včera nechtělo odjíždět, v Obřáku bylo tak krásně, takže jsme to natahovali, natahovali, seděli jsme ještě před pánzijounem, čoklid už upadnul do kufru auta a nám se nikam nechtělo. Sice to byly "jen" 4 dny, ale člověk měl pocit že z Prahé odjel tak před rokem. U paní Klečkové jest převelice dobře. Nikdy se mi odtama nechce. Kurfáááááááááááááá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:22
- Nahlásit

Vero

? z pc to nende?

nende. Musíš jí mít někde na netu uloženou, nejde to ani z emila.

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 10:26
- Nahlásit

PetraK
vůbec nevim, co mám dělat

já jsem na tom hůř, moc dobře vim, co MÁM (měla BYCH)... jenže chcu dělat něco úplně jinýho, žejo...

nende. Musíš jí mít někde na netu uloženou, nejde to ani z emila

nojo, myslim jsem to už kdysi zjistila, jenže jsem skloréza.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:00
- Nahlásit

Vero

já jsem na tom hůř, moc dobře vim, co MÁ

no todle je výhoda, dyš máš germánskýho přítele Alchajmra . No ale tak jako, ne že bych úplně nevěděla, pravda,a le zase.... neřiká se, že práce nemá nožičky? a že neuteče??

Hergot venku je tak krásně, já sem vostatním říkala, poďte zavoláme do prasé a prodloužíme si to do středy. A voni ne, srabi

jenže jsem skloréza.

tak seš na dobrý cestě, možná, že příští rok, po návratu z dovolený taky už nebudeš vědět co máš v tý práci dělat

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:02
- Nahlásit

Rumštanj s Fifinem až na věky věkůch!

nestíhám probíhám..krz to páteční volno moje tu toho mám jak podestláno

kachna_
bod splněn!!! Dneska jsem oblíkla kalhoty před druhým těhotenství
gratulace největšííí
já se na Pecce furt něčím ládovala takže výdej energie byl hojně doplňován čili že sem taky žrala jak nevázaná naštěstí jsme byli fuuurt v pohybu takže následky nejsou

Vy fakt máte to auto nějaký prokletý Gerda s Maryjí jsou mocné čarodějky..nice

PetraK
večír. Krásně bylo, úplně šíleně jsem žrala
jo bylo přenádherně ! a ted je taky a my musíme dřepět v práci

Podte vééééén, kašlem na tu práci vono se to nepo !

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:07
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Gerda
gratulírujeme Mařence k jejím úspěchům a dodáváme, že jsme o ní nikdy ani maličkato nezapochybovali... je to nejvíc, nejlepší Maruška pod sluncem

Jen teda ta panička ... nevím, nevím, nějak nám tu rozprskala moribundus na praktické věci (auta, trouby, myčky atd ), takže by potřebovala pořádnou léčbu - šokem. Maruško, máš veliký úkol a to vyléčit paničku z moribundusu

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
jo bylo přenádherně

krom pátečního fukéře nahoře, kdy nám zamrzlo děcko v krosně a musely aji bundy z batoha ven.

Sem si uvědomila, že jsme půlka fóry vlastně ukupovaly Kérkonošsko.

jo sem měla kynologický zážiteček v Peci. V sobotu jsme šli vyzvednout prachy, neb docházely a jdeme si tak po chodníku a najednou proti nám vylítl vlkošedej ovčák jak kráva,ležel na podestě u baráku volně ložený, nikde pánik a a tradá na nás. Ešusa jsem poslala dopředu a vylítla proti psu /půlky kapek stažený / vyšlo to. tak mi spadnu butrák z osrdí teda. chápu, že si hlídá barák, ale když tam jaksi není plot...., že.... pak se vracíme zpátky do hospůdky, proti nám týpos s babou, já Ešusa u nohy, oni na flexinách bígla a knírače. Vidí, že psa vedu těsně u nohy, tak ať je prostor se minout a co? A šli s čoklema přímo proti nám a bez jakýhokoliv kontaktu nechali čokle dojít až k němu. to jsem si ještě pomyslela něco o debilech a nechala to být. Včera ovšem u pakroviště v Peci to stejný, to jsem měla na vodítku u nohy jak Ešusa, tak Ajšadlo a ten krypl to zas přes celej ten prostor namířil s bíglem přímo k nám, k oběma psům, kterým to prostě nebylo příjemný. Ani jednomu. Kurva proč si každej debil myslí, že se maj všichni zájem kamarádit??? Nestojím o žádnou nevyžádanou společnost ani lidí ani psů. To už jsem si teda nic nenechala pro sebe a ten pán se už dozvěděl, že tohle může udělat akorát debil a o jeho společnost nikdo nestojí

brut

ějak nám tu rozprskala moribundus na praktické věci

já se s Gerdou radši vůbec nebavim, protože každej kdo na ní promluví, přijde vo majetek. Já se budu radši bavit jen s Marůůůškou, čímž jí tímto gratuluju.

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:27
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

Jsem zpět se srazu lidstva šibomilného....i když mi můj pes udělal děsivou ostudu, bylo tam skvěle. Počasí úžasný, Vysočina nááádherná a parta bezva lidí k tomu.... jo a zamilovala jsem se do minivalhunděte..... eště sou dvě fenky volný tak kdybyste mi někdo chtěl jednu koupit k narozkám.....

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:34
- Nahlásit

kachna_
. postupný bod splněn!!! Dneska jsem oblíkla kalhoty před druhým těhotenstvím. Jsem hrdobec a nenávidim svůj vysoce účinný metabolismus
jsi velmi šikovná držím palce, ať se povede splnit i další bod

PetraK
áááá, vrátila se nám majitelka velkofora z dalekých krajin a je v pořádku, tož gratulírujeme k návratu do reality

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:41
- Nahlásit

kachna_
jo, jsemv práci, tak je klid
Jinak gratuluji k dosáhnutí kalhot...nic si z toho nedělej, také mám z hlediska Darwinismu velmi úspěšný organismus

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:45
- Nahlásit

PetraK
já se s Gerdou radši vůbec nebavim, protože každej kdo na ní promluví, přijde vo majetek. Já se budu radši bavit jen s Marůůůškou, čímž jí tímto gratuluju.
já se s ní bavím a teda díky tomu bych si měla ještě víc dát pozor.... naštěstí Maruška je dobrý katalyzátor

vlk
kolik šibinek se nakonec sešlo? A co ti udělala tvoje potvůrka?

zamilovala jsem se do minivalhunděte..... eště sou dvě fenky volný tak kdybyste mi někdo chtěl jednu koupit k narozkám.....
nějak nemám penízky ani na svého dalšího vysněného australáčka

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:47
- Nahlásit

brut
nějak nemám penízky ani na svého dalšího vysněného australáčka
nebo na fénečku čévéčka ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk
bylo tam skvěle.

tak paráda, koukám, že se tendle týden cestovalo o sto péro.
je fajn, že sis to užila

minivalhunděte..

dej foto

brut

tož gratulírujeme k návratu do reality

no to je fakt jako gratulovat k čemu, opravdu děsně se mi tad líbí včera toudle dobou jsem házela čoklům sosny do Úpy, předevčírem se sápala na Růžohorky......... a dneska? sedim tu jak vězeň na Bezdězu a ešče s Růžofkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:48
- Nahlásit

brut
katalyzátor

no nevim, esli by se dala namontovat na vejfuck.

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:50
- Nahlásit

brut
kolik šibinek se nakonec sešlo? A co ti udělala tvoje potvůrka?
šibinek se sešlo něco mezi padesáti až šedesáti....

Napřed nechtěla ukázat zuby ( při tom je naučená je běžně ukazovat, i cizejm), pak nechtěla slušně chodit a místo klusání cválala a hopsala jak tele.... se divím, že nás Hořák nevyrazil...

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 11:51
- Nahlásit

PetraK
dej foto
jsou na rajčeti mezi fotkama ze srazu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 12:03
- Nahlásit

vlk

a místo klusání cválala a hopsala jak tele

aaaa děfče bylo za kuliferu , že?

že nás Hořák

a on je myslím takovej ostrej, jestli si ho s někým nepletu, ne? já do výstav nevidím.

rajčeti

ááá, tak pak číhnu

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 12:09
- Nahlásit

PetraK

aaaa děfče bylo za kuliferu
...a panička za vola.....

a on je myslím takovej ostrej, jestli si ho s někým nepletu, ne? já do výstav nevidím.
..připadá mi, že se za ty roky docela uklidnil, včera byl vtipnej a docela zábavnej ..... teda všichni ostatní se bavili.... nakonec, já potom taky, když nejde o život de vo ho....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 12:34
- Nahlásit

vlk

...a panička za vola...

pěkně jste se doplnily, že?

docela uklidnil,

pamatuju se, jak se svýho času příšerně řešil,že se s nikým nemaže a dokáže dobře sejmout (což zase chápu, že ne každej dokáže ustát, zvlášť pokud je to nováček)

jééééééééééééééééééééé

a koukám, že Pindík dělal doprovod.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2012 12:49
- Nahlásit

Hyena
nebo na fénečku čévéčka ?
taky

PetraK
dneska? sedim tu jak vězeň na Bezdězu a ešče s Růžofkou
vězeň s Růžofkou? To je zatracená kombinace

nevim, esli by se dala namontovat na vejfuck.
asi ne, ale za zkoušku by to stálo

vlk
něco mezi padesáti až šedesáti....
týýýý jo to je super!!

se divím, že nás Hořák nevyrazil...
asi vás má rád ... a jak jste skončily?

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání