Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 08:39
- Nahlásit

Ramštajn s Fifinem zusamen až na věky ááámen

PetraK
Aspoň se nadechnu čerstvýho vzduchu tady po tom humusu ke zvracení
jo, tak nějak ...

Janiii

juchuuuuu
http://www.novinky.cz/domaci/277977-zaver-tydne-sl ibuje-letni-teploty-a-jasnou-oblohu.html

potřebovala bych sbalit věci, ale nemůžu...muším nenápadně, velmi obezřetně, nebo se ty dvě paka zblázněj, jak zjistěj že dávám věci na hromadu začnou lítat jak šílený, zavěsej se mě za prdel budu je mít nonstop za sebou jak dva vocasy Fája bude lítat s vodítkem v hubě, abych na ní nezapoměla a jelito řvát essi už jako jedem
Musím jejich věci začít balit těsně před odjezdem, takže půlku věcí stopro zapomenu

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:52
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, jak jste se tu včera rozjely.... nejen, že chudák Brtník jedl véču bez rohlíků, Ešuska místo do hor jede k Fifce na poličku, ale Janiííí s Fajkou budou hrát pinčes kachlíkama, takže to bude nula nula, páč při té váze kachlíků si akorát strhnou záda, ale vlk experimentuje při jídle, takže příště bude kapřík s levandulí .... jen doufám, že všem vyjde počasí, nepřecpou se borůůůvkovejma knedlema, dalšíma dobrotama a až budou řvát "liguééére", tak doufám, že pak nebude v álejích nablito

Janiíí
Fajka

držím palce, ať vyjde počasí a hlavně, ať naberete síly. No a při hrách doufám, že zase všechnu smetanu neslízne Fajfka, páč to už by vypadalo, že trénuje ve dne v noci dopředu
Jinak Janiííí, víš, že máš fotit jak o život, abych se pokochala a měla alespoň virtuální zážiteček

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:56
- Nahlásit

Fajka
muším nenápadně, velmi obezřetně, nebo se ty dvě paka zblázněj, jak zjistěj že dávám věci na hromadu začnou lítat jak šílený, zavěsej se mě za prdel budu je mít nonstop za sebou jak dva vocasy
já je pokaždé vyhazuju ven, jinak bych nezabalila... a domečky už jsme stěhovali do auta i oknem, aby o nich nevěděli. Ale u nás nejvíc vyvádí Brut, který samo strhne Al, tak pak štěká tou svojí pištivou fistulí a Brut jí to vrací ( nejlépe v chodbě, kde to rezonuje a bolí z toho jejich řvaní uši) ... bohužel ho to drží, i když se jde jen na procházku.. Prostě jak sáhnu na jejich skříňku, tak je to na zbláznění ....

Musím jejich věci začít balit těsně před odjezdem, takže půlku věcí stopro zapomenu
hlavně, když je nezapomeneš doma, ostatní se dá pořešit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 10:27
- Nahlásit

brut
Koukám, jak jste se tu včera rozjely.... nejen, že chudák Brtník jedl véču bez rohlíků, Ešuska místo do hor jede k Fifce na poličku, ale Janiííí s Fajkou budou hrát pinčes kachlíkama, takže to bude nula nula, páč při té váze kachlíků si akorát strhnou záda, ale vlk experimentuje při jídle, takže příště bude kapřík s levandulí .... jen doufám, že všem vyjde počasí, nepřecpou se borůůůvkovejma knedlema, dalšíma dobrotama a až budou řvát "liguééére", tak doufám, že pak nebude v álejích nablito
koukám vyspinkaná do rrrrůžova

u nás nejvíc vyvádí Brut, který samo strhne Al, tak pak štěká tou svojí pištivou fistulí a Brut jí to vrací ( nejlépe v chodbě, kde to rezonuje a bolí z toho jejich řvaní uši)
taky cirkusový odjezdy tak taky

já ted dřepím v deb. práci :-/ ale až přijedu dom tak to začne..jelito hodím ven na zahradu, ale Fajušce to nemůžu udělat tu muším nechat asistovat jináč bé neščastná že na ní zapomenů... jelito to přežije a aspon si u toho poběhá po zahradě a unaví

hlavně, když je nezapomeneš doma, ostatní se dá pořešit
to se snad ani nedá

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 11:00
- Nahlásit

Fajka
taky cirkusový odjezdy tak taky
jj, oni jsou hysterky, všichni

koukám vyspinkaná do rrrrůžova
hmmm, bych řekla, že spíš do zelena... jsem utahaná jak kotě, nemohla jsem usnout a ráno mi vzbudil mladej s tím, že do školy potřebuje očkovák... aby zjistil, že tam nemá očkování na žloutenku B

já ted dřepím v deb. práci :-/ ale až přijedu dom tak to začne..
alespoň můžeš naplánovat kroky v balení.... a začít vašima věcma a až ve finále psíma

Fajušce to nemůžu udělat tu muším nechat asistovat jináč bé neščastná že na ní zapomenů...
beruška... ona je fakt zlatíčko

jelito to přežije a aspon si u toho poběhá po zahradě a unaví
ty jsi ale najivní osoba ... ba naopak, se mu zvedne adrenalin a bude ještě hůř

to se snad ani nedá
to asi ne, ale nikdy neříkej nikdy ; Čííífa zapomenout taky nesmíš, by mu to bylo líto, že by přišel o zážitky.. i když nevím, jestli vzhledem k zakázce nebude duchem mimo

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 11:06
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

koukám, každej balí a někam jede..... konečně taky jedu...máme o víkendu šibí klubovku, už se těším. Pomuchlám si moooře šib a pokecám se stejně praštěnejma lidma jako jsem já.... a je to na Vysočině, takže si uděláme výletík a bém se kochat....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 11:14
- Nahlásit

vlk
konečně taky jedu...máme o víkendu šibí klubovku, už se těším
jůůů, to může být zajmavý přitom množství šibinek... budeš mít co muchlat a odpočineš si Budu držet palce, ať vyjde počasí a taky ať se ti dobře kochá ... šibinkama

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 11:17
- Nahlásit

Rrrumstaajn,
vsichni, co nekam jedou, necht si vikend uzijou! Ma byt hezky...
Kravska inspekce jeste nedorazila, dumam, jaky spesl privitani pripravim.

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:46
- Nahlásit

brut
ať vyjde počasí a taky ať se ti dobře kochá ... šibinkama

dík...budu se kochat jak šibinkama, tak krásama Vysočiny... jinak by mělo dorazit něco kolem padesáti šib a něco valhundů....

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:50
- Nahlásit

ahoj, nebudu citovat, nebudu jmenovat...prostě DĚKUJU VŠEM

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:45
- Nahlásit

vlk
jinak by mělo dorazit něco kolem padesáti šib a něco valhundů....
týýýý jo, kolem 50 šibinek? To bude síla ...

Eninka

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:49
- Nahlásit

brut
týýýý jo, kolem 50 šibinek? To bude síla .

už jsem jich zažila i sedmdesát....

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:56
- Nahlásit

šiba - pes nenáročný na krmení....
URL

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:07
- Nahlásit

grrrrrrrrrrrr nestíhám probíhááááám, ještě do pošta pak Liberec pak domu dobalit nasoukat do auta a jedem..
takže dorazíme tak nejdřív v osum

vlk

aaaaaaaaaaaaaaaaaa to je bombááááááááááááááá
jen ta plynatos potom

Eninka
já jen co bych a jak by já

sa tu majte pááááááááááááááááááááá pááááááááá

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:09
- Nahlásit

vlk
už jsem jich zažila i sedmdesát....
to bych jednou chtěla vidět taky Mně se líbí, ale vím, že to není plemeno pro mojí osobu a tak je obdivuju jen z dálky. Ale to množství musí být úchvatné

tak to je nádherné ,ale po tomhle videjku je už vůbec nechci... ještě bych kvůli nim musela začít pěstovat nějakou zeleninu

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:13
- Nahlásit

Fajka
ještě do pošta pak Liberec pak domu dobalit nasoukat do auta a jedem..
hale to dáte .... jen nesmíš balit způsobem : "budu to potřebovat, Čííífe? Co myslíš? Asi ne, viď.. tak já si vezmu něco jinýho...a comyslíš teď, budu potřebovat tohle? " V tu chvíli by jste vyrazili nejspíš zítra ráno

sa tu majte pááááááááááááááááááááá pááááááááá
páááápááááá a nezapomeň, že nesmíš být úplně nejlepčejší ze všech, páč to by už bylo podezřelý

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:22
- Nahlásit

nezapomeň, že nesmíš být úplně nejlepčejší ze všech
o to se postarááááááám
my už chceme taky odjíždět od mamí, nicméně oktávka má otevřený všechny dveře, haupnu, a Rejpal se snaží zprovoznit blinkry výměna žárovky nepomohla, a návod k autu máme jen ve francouzštině vzhledem k tomu, že máme připřaženej vozík s překážkama, tak se nám bez těch blinkrů moc jet nechce takže já tu sloužim jako překladač a hulákáme na sebe přes terasu slovíčka

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 14:50
- Nahlásit

Janiii
my už chceme taky odjíždět od mamí, nicméně oktávka má otevřený všechny dveře, haupnu, a Rejpal se snaží zprovoznit blinkry
docela zajímavý odpoledne ...a to to teprve začíná Být tebou, tak si koupím ještě jednu flašku, protože jí budeš možná potřebovat dřív, než dorazíte na místo určení

o to se postarááááááám
to doufáááááám

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 21:59
- Nahlásit

LIQUEEEEREEE

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 22:44
- Nahlásit

Fimfárumštajn
To jsou věci. Jednou vám přes telefon přejede auto a on že prej jako nebude fungovat. Dnešní výrobky už nic nevydržej
Se nám to naše "štěstíčko" nějak přesunulo na telefony - stříbrnej aligátor budu už podruhý reklamovat, mojí nokii jsem utopila na dešti a Michal si dneska nechal telefon na střeše auta.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 22:52
- Nahlásit

kachna_
Hmm, tak můj držák mobilní už chudák taky dodělává začíná chraptit...a to byl mobil,co přežil i vykoupání v záchodu beze ztráty kytičky
Hlavně nechci nic chytrýho....obyčejnej pořádnej držák

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 23:12 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlk

Tak tutok máš KNOU HAF...

... šminky a voňavky jsou moje...

brut
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:19
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že Janiííí a spol už měli večer veselo a jak slíbila, tak podala hlášení... je pašááááák

Tak tutok máš KNOU HAF...
krásný umývadýlko na prtky

kachna_
Se nám to naše "štěstíčko" nějak přesunulo na telefony
nám na myčku, troubu a odšťavňovač ... naštěstí snad myčka bude po zásahu opraváře fungovat ( oprava 1030,-), trouba nevím, na tu se Vilém snad koukne přes víkend, ale nevypadá to, že by závadu našel a odšťavňovač odešel již do věčných lovišť....

Hyena
začíná chraptit
kdyby chraptil tak by to šlo, ale on "mluví" tak potichu, že by člověk musel mít minimálně psí sluch, aby rozumněl

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 14:56
- Nahlásit

Tak tutok máš KNOU HAF..
... aha, tak po něčem takovým se teda bém pídit po půdě píď po pídi.... děkuji paní....

Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 16:58 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Milé ženy,

mám kynologický problém .

Dá se říct, že Buchtičky mají přivolání dobrý.

Když zavolám "Ke mně", Rozinka se řítí, je šťastná, že jí volám, akorát to někdy včas neubrzdí, ale to už je jen taková pižka na kráse .
Žofinka... se plynule bez zastávky přibližuje... - balancuje na ostří nože, aby se jí nedalo nic vytknout .

Ovšem když zvolám "Puťa, puťa, puťa" - Žofka šlápne na pedál a letí ke mně s vervou a nadšením... ... Tak nevím... ... možná to až tak "kynologický" problém nebude...

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 18:03 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

zdravím fšecky

vlk

jééé, to je hezký, to je tvoje video, nebo jsi to našla?
To mi připomíná našeho kocoura, ten se taky může po jakékoliv zelenině umlátit. Psisko vůbec, psisko je spíš na ovoce.

kachna_
Se nám to naše "štěstíčko" nějak přesunulo na telefony

Tož koukám, že Gerda naším směrem furt čaruje My jsme zakletý auto vopravili, ale teďka telefén jsme museli kupovat novej. V domnění, že za to může kocour, utopiv telefén v kafi... a ono né, ona Gerda

Hipík
možná to až tak "kynologický" problém nebude...

problém je ryze lingvistický.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 18:32
- Nahlásit

Rrrumstajn,
kravska inspekce byla mila, Esus se natrasal pred Kremylem velmi jemne a opatrne, pred Skritkem tolika ucty nemel. Pak poklidil coby vychovany hosicek hracky cubek uhledne do bedynky, Kremyl z toho byl ve stresu, ze nemel pak svuj hubni dudu po "ruce". Stracena privitala Esusku hnedka v brance. - drobne se ji posleze zmocnila Ag (straceny!) a kravicka ma jemne rozparany krk ala "zavri oci, brouku"...
A davka veci pro Skrivanky - co rikat, Pipka je proste skvela - DIKY!!! Sampuny, taska hracek, hadriky, grancle, pickoty... A nejhorsi byly ty oblecky na psiska - straslivy, jak nekdo muze koupit psovi teplakovou soupravu??! Ale jako fakt klasickou teplakovku, s dlouhym rukavkem a dlouhyma nohavicama! Nepochopim.

kachna_
Jednou vám přes telefon přejede auto a on že prej jako nebude fungovat.
Hele, ja myslim, ze podstatny je vypichnout přejede auto - cilize mate pojizdno! Nemuzete chtit asi vsechno, ze.
Aaach, krasnyho bazanta ma Tonicka!
Když zavolám "Ke mně",
Ovšem když zvolám "Puťa, puťa, puťa" -
Tak vis, jak volat. Ja volam jmenama, bez povelu, max pridam vyhruzny "neseerrrrrr ci kurrrrrva". "Puťa Puťa" zni o hodne lip, to jako ne, ze nee.
Vero
Psisko vůbec, psisko je spíš na ovoce.
Ja mam zelenino i ovocozroutky. Vcera Kremyl objevil tasku s cerstve natrhanyma japkama. Ac mely predtim pridel, nenapadne pozrala horni vrstvu, tipuju tak 5-7 kusu. Dobytek, nadmuta byla slusne, ale chtela pak este dalsi!

Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 18:40 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vero
problém je ryze lingvistický.

.. a to mě právě zmátlo...

Fifi
Aaach, krasnyho bazanta ma Tonicka!

Jakej bažant!!! To je Toniččin bidet...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 19:05
- Nahlásit

Prdoon, prdoon.
Moc ti to slusi, ses ucesala, vid!

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2012 19:08
- Nahlásit

a já myslela, že tvoje umývadlo.
nebo 2 v 1 ???

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání