Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:03
- Nahlásit

PetraK
Chtěla bys něco pořídit příště?
.... šiš, tak deset plyšounů by se sešlo.... akorát teda musej bejt vycpaný tou vatou, né kuličkama a nesmí v nich bejt ta plechová mluvící krabička.... bych ti byla neskonale vděčná.... penízky pošlu, už mám opět účet v provozu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
dyk vy budete Peckovat ne? tak jaká závist?

no jooo to budem ale já su rozpolcená osobnost... Jedna půlka by jela na Pecku a cvičákovala s jelitem a druhá půlka by vyrazila s Fajušenkou na lážoplážo vychajdu po horách zalitých sluncem a neskutečnejma výhledama do kraje ! aaaaaaaach

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:19
- Nahlásit

Fajka
no jooo to budem

tak vidiš.

ale já su rozpolcená osobnost.

a co ti jako brání to na Pecce nakombinovat dopo cvičit s jélitem a odpo vyrazit do lesůch s Fajfkou? vyndej mozek z objednávky dívčico a zapni ho a máš řešení

vlk

. šiš, tak deset plyšounů by se sešlo.

tááákže -sim Tě tak 28. září se mi připomeň. Bude-li výprodej zase - mívají ho koncem měsíce, tak tam zajdu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:22
- Nahlásit

PetraK
do lesůch s Fajfkou

co ti jako brání to na Pecce nakombinovat
však já budu ale nejde jen vo lesy...jde vo ty Kééérkonoše ! a tam prosím s Fajušenkou z Pecky ze jedno vodpoludne nedondu

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:30
- Nahlásit

PetraK
tááákže -sim Tě tak 28. září se mi připomeň. Bude-li výprodej zase - mívají ho koncem měsíce, tak tam zajd

uf... s mým HOMIMO mám něco připomínat ???? no zkusím si to napsat někam, kde na to budu 3x denně čumákovat.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
edno vodpoludne nedondu

no to je pravda, tak ale procházkovat je i tak tam kde a do kérkonoš si zajeď teda příští víkend. Řekni si, že si ho uděláte s Fajfkou jen pro sebe, že si uděláte holčičí mejdan a jen tak se budete courat - bude ráda.

vlk

s mým HOMIMO mám něco připomínat ????

jsme na tom evidentně stejně

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:39
- Nahlásit

PetraK
Fajfkou jen pro sebe, že si uděláte holčičí mejdan a jen tak se budete courat - bude ráda.

jj taky se na to chystám ale při mojí klice bude zrovínka chnusně ale nevadí šak jsme s Fájou Horalky to přežijem

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:41
- Nahlásit

vlk

je to takový úzký oválný umyvadlo. Postavím ho pod Tonku a šplíchám... .

PetraK

já tě řikám, nech si to patentovat, nebuď hloupá, dyš můžou lidi kupovat peachoviny jako nafukovací feny pro psy, tak takhle užitečná věc se natuty bude hodit.

Kolik bereš provize, agentko manažérko ??? A uvidíme zlatý prasátko???

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:43
- Nahlásit

ale při mojí klice bude zrovínka chnusně
Fajka
nestraš!!!! zatim nehlásej uplně špatně tak uvidíme

a jináč mě ani nese*** s výhledama v Kéérkonoších, si nějak vždycky vzpomenu na naše výhledy cestou na Sněžku ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:44
- Nahlásit

PetraK
a pani, kdy zítra jedete na kravskou inspekci??? jedete až po práci nebo už se zítra dovolenkujete?? já že my jedem k mami už dneska a záftra dopoledne budeme se pohybovati po Hradci, tak jestli by se ta inšpekce nedala spojit ale odpolko hrneme Peckovat už no ...

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:46
- Nahlásit

PetraK
jsme na tom evidentně stejně

šiš, přece nemůžeš bejt tak sklerotická jako já...dyk seš nejmíň vo dvacet roků mladší.....

Fajka
ale nevadí šak jsme s Fájou Horalky to přežijem
akitám vočklivý počasí nevadí ???? šiby sou teda děsně zhejčkaný.... jak se počasí změní v pičasí, tak vodmítaj vylézt z postele....

e to takový úzký oválný umyvadlo.
foto by nebylo ??? Bábina má půdu zavalenou harampádím...ať víme co hledat.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:47
- Nahlásit

Fajka

ale při mojí klice bude zrovínka chnusn

tak to prostě poposuneš na den,kdy BUDE hezky. Máš výhodu, že trochu, aspoň trošku můžeš čarovat s časem a urvat si občas den, kdy můžeš být za školou /když se chce, jde fšecko/ tak toho využij a udělejte si pěknej výlet se vším všady, v momentě kdy bude hásky.

Kolik bereš provize

nyc. já totiž nemám ráda promarněný příležitostě no. A todle příležitost je.

A uvidíme zlatý prasátko

no, když vydržíš až do večera nepapat...... tak uvidíš zlatý prasátko!

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:54
- Nahlásit

Rumštáááájn
Nestíhám, tak vás tu jen pěkně zdravím a jdu kydat hnůj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:58
- Nahlásit

Janiii

už se zítra dovolenkujete?? j

už se zítra dovolenkujeme, ale potíž je, že nejedem sami, jedem ešče se Starým a jeho minidítětem a pfém. Starej jede sám, jeho žena musí nečekaně zvostat doma,takže ho nechceme s minidítětěm nechávati moc dlouho osamotě (páč tím pádem dorazí do chalupy dříf než my, když se cestou stavujeme u Fifiny), neb myslím, že to na něj bude velmi náročný úkol pes a dítě .

vlk

nemůžeš bejt tak sklerotická jako já..

můžu nakazila sem se od muže, který si nepamatuje vůůůbec nic. Kupř. fčéra. Měl za úkol jednu jedinou věc - koupit si u nich v kantošce rohlíky (mají moc dobrý), aby měl k rychlovečeři, neb jsem byla cvičit a on měl od šesti schůzi, takže jsme se neviděli. Ještě den před tím jsem mu důůůůůůrrrrazně připomněla, že esli to jídlo nesní, budu moc a moc načtvatá, páč sem se s tím narychlo klohnila a bude mít megaprůser. Znám svého muža, takže jsem mu včera v době kdy tak chodí na sváču cinkla na mobil, abych mu ty rohliky připomněla. Zrovna byl v kantošce a dojídal poblifku Odpovědí mi byl dotaz JAKÝ ROHLIKY?????? !!! Nezabila jsem ho, páč byl jen ve sluchátku. Sdělila jsem mu tedy laskavým hlasem, ať laskavě udrží myšlénku do doby, než odnese prázdný talíř a KOUPÍ KURVA TY BLBÝ ROHLIKY! Ve tři jsem mu volala kvůlivá Kérkonošům a změně v harmonogramu a co?? A TY ROHLIKY NEMĚL!!! Stačil to zapomenout než nabral tři lžíce polifky. Je na tom hůř než ten pes, ten si pamatuje mnohem dýl

Mimochodem!!! to rychlojídlo bylo moc dobrý. Vytáhla jsem z mrožáka dvě stehna, odrmazila v mrkvovrnce, osolila, opepřila, ochutila levandulí, hodila na cibuli, osmahla, dala na každý stehno tak 1/4 lžičky medu, rozetřela, přihodila tři nakrájený rajčata, kus pórku nakrájenýho, chvilku podusila ještě na plotně a frkla do rozehřátý trouby, ať se to mučí. když to bylo hotofson, mrskla jsem k tomu konzervu červených fazolí, ještě chvili potrápila, vypla troubu a dodělej se samo, já jdu spát

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

a jdu kydat hnůj.

hmm, to ale můžeš zvostat klidně na čézet psu, tady se to nosí.

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:24
- Nahlásit

Fajka
bude vám pani stačit necelej litr zelený? když jste se na jaře tak rozjela ...

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:26
- Nahlásit

PetraK
můžu nakazila sem se od muže, který si nepamatuje vůůůbec nic.... teda esli je to tak nakažlivý, tak za chvíli zde bude epidemie....jinak, máš teda fest sklerotickýho chotě....

to rychlojídlo bylo moc dobrý.
zní to báječně... jak levandulí??? těma květinama co mi rostou na skalce ???

Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:45
- Nahlásit

vlk
foto by nebylo ???

večer , musím dobít baterky...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:46
- Nahlásit

Janiii
bude vám pani stačit necelej litr zelený? když jste se na jaře tak rozjela
no rána a noci jsou chladné ..beru pro sichr ještě ořechový likéééér
pani nemáte náhodou takový ty malý štamprdlátka??? essi jo vemteje plííís, já nemám čas je jít kooopit
jo a beru pááááálky piňpongový!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:51
- Nahlásit

pani nemáte náhodou takový ty malý štamprdlátka???
mam hrnek na čaj, ten nestačí???

a jináč jestli myslíš štamrdlátka skleněný, ty mam. plastový ne ééé. vezmu.

beru pááááálky piňpongový
se ti nehrálo dobře s kachličkou????

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:53
- Nahlásit

vlk

a esli je to tak nakažliv

Je moc a nejvíc.

teda fest sklerotickýho chotě....

ano, jsme oba rádi, že trefí domů, nicméně je pokaždé překvapen, že tam má mě , zatím je to překvapní prej příjemné

zní to báječně... jak levandulí??? těma květinama co mi rostou na skalce ???

JE to báječný a fakt se to o sebe v podstatě stará samo, jak jsem to nechala pak už vypnutý, aby se to dodělalo, udělalo to pěkný hustý sosík - naaranžované na talíři to vypadalo naprosto lůůkcusně. A navíc to nejni ani drahé,že. A ano, levanduli - lékařskou, neboli tu nať. Ona se dává do provensálského koření, já jsem po ní sáhla samostatně. Mám ráda experimenty ve všem.

Fajka

jo a beru pááááálky piňpongový!!!

no proto, nesnesla bych, kdybyste hráli MOJÍM!!! kachlikem

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:54
- Nahlásit

beru pro sichr ještě ořechový likéééér
to se zas až k hradu bude rozléhat "liquééééreeeee"
tak to hlavně nevychlastej po cestě - mami říkala, že zas přijedete za tmy

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
mam hrnek na čaj, ten nestačí
no rovnou z flašky ty barbare!!!

jo myslím ty plastový ! dííííííík já už je fakt pořídit nestíhám

Janiii
PetraK
se ti nehrálo dobře s kachličkou
no proto, nesnesla bych, kdybyste hráli MOJÍM!!! kachlikem
stračena! vobě!!!
no dobrá vemu si svůj vlastní kachlík, který jest právě pořízen v počtu mnoha kusů na opravu nové koopelky... enem nevim essi s ním něco uhraju má totiš 20x120 cm

to se zas až k hradu bude rozléhat "liquééééreeeee
ne nééé to se bude rozlíhat OD HRADU bo jsme si s Ivetkou naplánovali výlet na hrááád

nevychlastej po cestě - mami říkala, že zas přijedete za tmy
no to nééé to nemůžu..budu pod dozorem!

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:02
- Nahlásit

večer , musím dobít baterky..
... budu se tedy těšiti na večír....

PetraK
A ano, levanduli - lékařskou, neboli tu nať.
aha... tedy ty lístky, né květy ????
Mám ráda experimenty ve všem.
s jídlem taky ráda experimentuji.... naposledy to byl kapr se sejrem a česnekem.... kupodivu chutnalo ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:14
- Nahlásit

PetraK Fifi
na čézet psu
žádný kérkonoše - pěkně na poličku a budeš hladit, hladit, hladit

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:14
- Nahlásit

jo myslím ty plastový !
ty právě nemam!! ale zabalila jsem skleněný. když je rozbijem, aspoň budou mít skláři co žrát
ne nééé to se bude rozlíhat OD HRADU bo jsme si s Ivetkou naplánovali výlet na hrááád
my letos taky, ostatně jako pokaždý, jen se nám to nikdy ještě nepovedlo, pořád se něco děje a organizuje
ale soutěže se zůčastnit prostě musíte

enem nevim essi s ním něco uhraju má totiš 20x120 cm
a tak to ne!!! to by se ti líbilo, dát přes celou šířku stolu kachlik a výhra zaručena, protože by ses vždycky trefila co?? žádný takový! pálky vem!

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:17
- Nahlásit

PetraK
Mám ráda experimenty ve všem.
hmmm, tuhle jsem to do jisté vesničky u Hradce vzala experimentálně přes Jičín a experiment byl zjevně už od počátku odsouzen k neúspěchu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:28
- Nahlásit

Fajka

20x120

ty vole to bude smeč! vlk

vlk

aha... tedy ty lístky, né květ

jojo , lístky. Jak syrový používám, tak sušený.

.. naposledy to byl kapr se sejrem a česnekem.... kupodivu chutnalo

hmm, dala bych si, dala, sejr a česnek nemůžou nic zkaziti

kachna_

pěkně na poličku a budeš hladit, hladit, hladit

no to bude Fifi ráda, že se jí tam nakvartýruju na celý štyry dny a vyhladim Stračenu do hladka

a experiment byl zjevně už od počátku odsouzen k neúspěchu

tak ne všechny experimenty skončí pravda úspěchem, ale tak zase se člověk nenudí, že?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:39
- Nahlásit

Janiii
zabalila jsem skleněný. když je rozbijem, aspoň budou mít skláři co žrát

ok kdyžtak ti na skláře přidám

jen se nám to nikdy ještě nepovedlo, pořád se něco děje a organizuje
joo nám se to s Ešusovejma povidlo ale Ivetka chce taky moc, tak v rámci tréninku na trek dáme repete

tak to ne!!! to by se ti líbilo, dát přes celou šířku stolu kachlik a výhra zaručena, protože by ses vždycky trefila co?? žádný takový! pálky vem

ježíš tak néé noooo ale nápad to byl dobrej...
dyž to řiká i šéfová ramštajnová, jak by se s tím kuááásně smečovalo

kachna_
žádný kérkonoše - pěkně na poličku a budeš hladit, hladit, hladit
koukám že tu si každá zasloží svojí krafku

Heslo dne:
Aby sme získali správnu predstavu o svojej dôležitosti, mal by každý mať psa, ktorý ho bude zbožňovať, a mačku, ktorá ho bude ignorovať.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:19
- Nahlásit

Gudbáj Leniny,

jedu se ztrhnout do hor a přežrat borůfkových koláčůch a borůfkových knedlikůch, posléze se osypat jako muchomůrka červená a následně jít sedřit sežraný kalóryje do posilovny proč tam kurnik vůbec jedu???

Aspoň se nadechnu čerstvýho vzduchu tady po tom humusu ke zvracení. Lidi mě nikdy asi nepřestanou překvapovat.

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání